!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να ποίος αμαύρωσε τη χτεσινή διαδήλωση
Re: Να ποίος αμαύρωσε τη χτεσινή διαδήλωση
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Golden Age
Όχι, ξέρουν ποιοι είναι οι αναρχομπαχαλάκηδες. Αν ήταν ασφαλίτες δεν θα τους υποστήριζαν. Εδώ διακινούν φωτογραφίες ασφαλιτών με κουκούλες κι εσύ μου λες ότι υποστηρίζουν ασφαλίτες; Τους αναρχομπαχαλάκηδες υποστηρίζουν συγκεκριμένα ως χώρο και όσους παρασύρονται απο αυτούς, για να τους καρπωθούν. Αν ο χώρος αυτός ήταν της ασφάλειας και πράγματι προβοκάτορες, δεν θα τους υποστήριζαν, θα ήταν εναντίον τους ακόμη και σε δικαστικό επίπεδο...Kauldron έγραψε: 05 Μαρ 2025, 16:45Η Αριστερά υποστηρίζει όποιον συλλαμβάνεται σε τέτοια επεισόδια. Και 'συ να πάς, να σε πιάσουν θα σου 'ρθουν στην αρχή τουλάχιστον τίποτα άπλυτες συντρόφισσες να σε "παρηγορήσουν". Δε ξέρω τί απ' τα δυο θα 'ναι χειρότερο, το να έχει συλληφθεί, ή να έχεις αυτές για "συμπαράσταση".![]()
Σιγά και δε ξέρουν. Αυτοί δε ξέρουν σε ποιά πόλη βρίσκονται.Golden Age έγραψε: 05 Μαρ 2025, 20:17Όχι, ξέρουν ποιοι είναι οι αναρχομπαχαλάκηδες. Αν ήταν ασφαλίτες δεν θα τους υποστήριζαν. Εδώ διακινούν φωτογραφίες ασφαλιτών με κουκούλες κι εσύ μου λες ότι υποστηρίζουν ασφαλίτες; Τους αναρχομπαχαλάκηδες υποστηρίζουν συγκεκριμένα ως χώρο και όσους παρασύρονται απο αυτούς, για να τους καρπωθούν. Αν ο χώρος αυτός ήταν της ασφάλειας και πράγματι προβοκάτορες, δεν θα τους υποστήριζαν.Kauldron έγραψε: 05 Μαρ 2025, 16:45Η Αριστερά υποστηρίζει όποιον συλλαμβάνεται σε τέτοια επεισόδια. Και 'συ να πάς, να σε πιάσουν θα σου 'ρθουν στην αρχή τουλάχιστον τίποτα άπλυτες συντρόφισσες να σε "παρηγορήσουν". Δε ξέρω τί απ' τα δυο θα 'ναι χειρότερο, το να έχει συλληφθεί, ή να έχεις αυτές για "συμπαράσταση".![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Golden Age
Ξέρουν και παραξέρουν. Δεν θα δεχόντουσαν κάποιοι να κάνουν προβοκάτσιες στις συγκεντρώσεις τους. Αυτοί που δεν αφήνουν την ΔΑΠ να συμμετέχει σε πορείες για το Πολυτεχνείο και κάποιες φορές αντιδρούν και στην ΠΑΣΠ θα δεχόντουσαν προβοκάτορες της ασφάλειας ή θα έμεναν σε καταγγελίες;Kauldron έγραψε: 05 Μαρ 2025, 20:41Σιγά και δε ξέρουν. Αυτοί δε ξέρουν σε ποιά πόλη βρίσκονται.Golden Age έγραψε: 05 Μαρ 2025, 20:17Όχι, ξέρουν ποιοι είναι οι αναρχομπαχαλάκηδες. Αν ήταν ασφαλίτες δεν θα τους υποστήριζαν. Εδώ διακινούν φωτογραφίες ασφαλιτών με κουκούλες κι εσύ μου λες ότι υποστηρίζουν ασφαλίτες; Τους αναρχομπαχαλάκηδες υποστηρίζουν συγκεκριμένα ως χώρο και όσους παρασύρονται απο αυτούς, για να τους καρπωθούν. Αν ο χώρος αυτός ήταν της ασφάλειας και πράγματι προβοκάτορες, δεν θα τους υποστήριζαν.Kauldron έγραψε: 05 Μαρ 2025, 16:45
Η Αριστερά υποστηρίζει όποιον συλλαμβάνεται σε τέτοια επεισόδια. Και 'συ να πάς, να σε πιάσουν θα σου 'ρθουν στην αρχή τουλάχιστον τίποτα άπλυτες συντρόφισσες να σε "παρηγορήσουν". Δε ξέρω τί απ' τα δυο θα 'ναι χειρότερο, το να έχει συλληφθεί, ή να έχεις αυτές για "συμπαράσταση".![]()
Δε ξέρουν. Ο δε χώρος τους, είναι από καιρό αλωμένος από Ασφάλεια και ΚΥΠ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ασφαλήτες Κουκουλοφλώροι.
Ακόμα δε ξέρουμε ποιός ήταν ο Χειροβομβίδας μαζί με το μορφονιό με το πιστόλι.
Ακόμα δε ξέρουμε ποιός ήταν ο Χειροβομβίδας μαζί με το μορφονιό με το πιστόλι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ασφαλιτες με κουκούλες πετάνε πέτρες και μολότοφ στους συναδέλφους τους,ματατζηδες.πατησιωτης έγραψε: 05 Μαρ 2025, 22:53 Nέες αμαυρώσεις.![]()
https://www.iefimerida.gr/ellada/epeiso ... ygkentrosi
- Παλαιοελλαδίτης
Εδώ έχει κοντινότερες λήψεις, αλλά δεν είναι λάιβ.
Υ.Γ. Πρώτα πετάνε μολότοφ και μετά ακούγεται: ''ΌΧΙ ΒΙΑ, ΟΧΙ ΒΙΑ'' και παράλληλα βλέπεις σηκωμένα χέρια!
Θα μας πουν τώρα οι πρώην χρυσαυγίτες ποιος ξεκινάει τα επεισόδια 
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- Λίνο Βεντούρα
φαντάσου καθυστέρα, ακόμη και ο χρυσαυγίτης φαντάζει όαση λογικής μπροστά στην βλακεία που δέρνει κάποιουςmarabou έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:10 Θα μας πουν τώρα οι πρώην χρυσαυγίτες ποιος ξεκινάει τα επεισόδια![]()
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Μη φοβάσαι, άμα πάθεις εγκεφαλικό έχουμε καλούς γιατρούς στο ΕΣΥΛίνο Βεντούρα έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:15φαντάσου καθυστέρα, ακόμη και ο χρυσαυγίτης φαντάζει όαση λογικής μπροστά στην βλακεία που δέρνει κάποιουςmarabou έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:10 Θα μας πουν τώρα οι πρώην χρυσαυγίτες ποιος ξεκινάει τα επεισόδια![]()
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- Λίνο Βεντούρα
βλέποντας την δουλειά που έκαναν σε εσένα λέω να πάω πάσοmarabou έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:31Μη φοβάσαι, άμα πάθεις εγκεφαλικό έχουμε καλούς γιατρούς στο ΕΣΥΛίνο Βεντούρα έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:15φαντάσου καθυστέρα, ακόμη και ο χρυσαυγίτης φαντάζει όαση λογικής μπροστά στην βλακεία που δέρνει κάποιουςmarabou έγραψε: 05 Μαρ 2025, 23:10 Θα μας πουν τώρα οι πρώην χρυσαυγίτες ποιος ξεκινάει τα επεισόδια![]()
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 1698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 9 Απαντήσεις