Δουλεύω.Kauldron έγραψε: 27 Φεβ 2025, 13:04Εσύ θα κατέβεις βρε ΒΕΜ?AlienWay έγραψε: 27 Φεβ 2025, 13:03 Εγώ όσες φορές έχω παρακολουθήσει Νεφέλη Μεγκ, τη βρήκα λαλίστατη σε θέματα που την έπαιρναν να είναι από πάνω, αλλά σε θέματα που ήταν δυσάρεστα για το κόμμα, το έπαιζε τύπου "εγώ είμαι δαπίτισσα χαζή, δε ξέρω από αυτά" και "τότε δεν είχα γεννηθεί ακόμα".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εσείς γιατί θα πάτε στην διαδήλωση για τα Τέμπη ?
Re: Εσείς γιατί θα πάτε στην διαδήλωση για τα Τέμπη ?
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Φεβ 2025, 13:15Ο χιπστεροκνίτης είναι καλύτερος από σένα. Το απόλυτο αντισυστημικό είδωλο.GoBzi έγραψε: 27 Φεβ 2025, 13:13vantono έγραψε: 27 Φεβ 2025, 12:12 Προοσοχή ρε μαλάκες (με φωνή Στεφάναρου) για αύριο:
Βίτσα, πούτσα και στενά παπούτσα σε κατι τετοιους![]()
https://www.tiktok.com/@honestphysio/vi ... 5692553494
Το νου σας. Οταν τους δουμε, τους τραβάμε πίσω και τους βοηθάμε οι ίδιοι να ηρεμήσουν![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ θέλεις ακόμη δουλειά.![]()
Νο, no, δεν θέλω δουλεία, απλά δεν μπαίνω στον κόπο βρε. Εσύ μπορεί έχεις γαλουχηθεί στα ελληνικά πφόρα, έγω έχω περάσει εφηβία στο 4chan και άλλα περίεργα μέρη του ιντερνετς. Τα γατούλια για πρωινό τα τρώγαμε, απλά τώρα μεγάλωσα και επειδή έχω καούρες έχω σταματήσει το άθλημα.
Υπάρχει μια μεγάλη σιγουριά από διάφορες πλευρές ότι αύριο δεν θα γίνουν επεισόδια, δεν θα κουνιέται φύλλο, δεν θα ανοίξει μύτη.vantono έγραψε: 27 Φεβ 2025, 13:21Ειτε το κανουν με κουκούλα είτε χωρίς κουκουλα, οποιος παει να ακουμπησει ενστολο εχει γαμηθει (και θα του αρεσει πολυ, μπορω να το εγγυηθω)
Και γω αναρωτιέμαι, πώς το ξέρουν; Έχουν βγάλει καμμιά ανακοίνωση οι γνωστοί-άγνωστοι μπαχαλάκηδες ότι αύριο θα απεργήσουν κι αυτοί; Πώς υπάρχει τόσο μεγάλη σιγουριά;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ναι, έχω γαλουχηθεί επαρκέστατα στα ελληνικά πφόρα και μέχρι στιγμής δεν είδα ούτε έναν να τρώει γατούλι για πρωϊνό.GoBzi έγραψε: 27 Φεβ 2025, 13:32![]()
Νο, no, δεν θέλω δουλεία, απλά δεν μπαίνω στον κόπο βρε. Εσύ μπορεί έχεις γαλουχηθεί στα ελληνικά πφόρα, έγω έχω περάσει εφηβία στο 4chan και άλλα περίεργα μέρη του ιντερνετς. Τα γατούλια για πρωινό τα τρώγαμε, απλά τώρα μεγάλωσα και επειδή έχω καούρες έχω σταματήσει το άθλημα.
Κάτι παπαροειδή που το επιχειρούσαν μόνον εξ αποστάσεως είδα.
Δεν έχω ιδέα τι έιναι το 4chan...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα δω αν προλάβω μετά τη δουλειά, να πάω να τους μοιράσω διάφορα κόμικ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγω τις τελευταιες ωρες παντως, το αντιθετο ακριβως παρατηρω στα σοσιαλ, ιδίως τικ-τοκ, ινστα κτλ. Εχει δημιουργηθει κλίμα συναγερμου.micmic έγραψε: 27 Φεβ 2025, 13:34Υπάρχει μια μεγάλη σιγουριά από διάφορες πλευρές ότι αύριο δεν θα γίνουν επεισόδια, δεν θα κουνιέται φύλλο, δεν θα ανοίξει μύτη.vantono έγραψε: 27 Φεβ 2025, 13:21Ειτε το κανουν με κουκούλα είτε χωρίς κουκουλα, οποιος παει να ακουμπησει ενστολο εχει γαμηθει (και θα του αρεσει πολυ, μπορω να το εγγυηθω)
Και γω αναρωτιέμαι, πώς το ξέρουν; Έχουν βγάλει καμμιά ανακοίνωση οι γνωστοί-άγνωστοι μπαχαλάκηδες ότι αύριο θα απεργήσουν κι αυτοί; Πώς υπάρχει τόσο μεγάλη σιγουριά;
Κυκλοφορεί πολυ το βιντεακι αυτο που ποσταρα παραπάνω, εχουν βγει πολλοί που συμβουλεύουν τον κοσμο πως ακριβώς να κατεβει στη συγκεντρωση, να εχει πανω του μααλοξ και πουδρες για το προσωπο, μεχρι και μια γιατρο δερματολόγο ειδα να βγαινει και να συμβουλεύει να πλυθει ολος ο κοσμος με σαπουνι και νερο πριν κατεβει, για να εξαφανισει οσο μπορει τη λιπαρότητα απο το δερμα του για να μην "καθονται" ευκολα πανω τα χημικα, να φοράει ελαφρια ρουχα και βαμβακερά, οχι συνθετικα που "τραβανε" τα χημικα ή πολυ χοντρα που θα σε κανουν να ιδρώνεις κτλ.
Δεν ξερω κι αν προσπαθουν να επιτυχουν το αντίθετο με ολα αυτα, δηλαδη να προσπαθουν να τρομάξουν τον κοσμο για να μην κατεβει. Τι να πω
Το μονο σιγουρο απ'οτι καταλαβαινω με αυτα που βλεπω και ακουω μεχρι στιγμης, ειναι πως έμμισθη ή άμισθη κωματοσκυλική γλίτσα σαν το βιντεακι πιο πανω που ποσταρα, αν βρεθει σε εντεταλμένη υπηρεσία και παει να προκαλέσει μανούρα, θα βελάξει άσχημα.
Εμ επειδή δεν έχεις ιδέα τι είναι το 4chan δεν ξέρεις πως τρώγονται τα γατούλια f2f ή στην χειρότερη εξ αποστάσεως.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Φεβ 2025, 13:39Ναι, έχω γαλουχηθεί επαρκέστατα στα ελληνικά πφόρα και μέχρι στιγμής δεν είδα ούτε έναν να τρώει γατούλι για πρωϊνό.GoBzi έγραψε: 27 Φεβ 2025, 13:32ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Φεβ 2025, 13:15
Ο χιπστεροκνίτης είναι καλύτερος από σένα. Το απόλυτο αντισυστημικό είδωλο.
Εσύ θέλεις ακόμη δουλειά.![]()
![]()
Δεν έχω ιδέα τι έιναι το 4chan...
ε οχι και να μην εχεις ιδέα τι ειναι το 4τσαν γαλή. γκομπζι της εχουμε πει σίγουρα, απλα θα ξεχασε, μην μας παρεξηγήσεις, δεν ειμαστε τόσο άχρηστοι.
- Παλαιοελλαδίτης
Αυτό το σκηνικό το είχαμε σχολιάσει και στο phorum! Αν θυμάμαι καλά, ο τύπος πρέπει να ήταν υπάλληλος εκείνης της σχολής στην οποία έγιναν τα επεισόδια.vantono έγραψε: 27 Φεβ 2025, 12:12 Προοσοχή ρε μαλάκες (με φωνή Στεφάναρου) για αύριο:
Βίτσα, πούτσα και στενά παπούτσα σε κατι τετοιους![]()
https://www.tiktok.com/@honestphysio/vi ... 5692553494
Το νου σας. Οταν τους δουμε, τους τραβάμε πίσω και τους βοηθάμε οι ίδιοι να ηρεμήσουν![]()
Προσέξτε μη σας κατουράνε λαθρομετανάστες απ τα μπαλκόνια
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Εγώ θα πάω για τα μερεμέτια του 2008 με το Γρηγορόπουλο
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
για το πασοκ ρε γαμωτο.Ίακχος έγραψε: 27 Φεβ 2025, 12:58 Δε μπορώ να πάω γιατί καταρχάς έχω γραφείο στα Εξάρχεια και είναι επικίνδυνο να κατέβω κάτω εκείνη τη μέρα κανόνισα κάτι άλλες δουλειές.
Επίσης τα πόδια μου δεν αντέχουν τόση ορθοστασία.
Αλλά θα πήγαινα γιατί έχουν συγκαλύψει την τραγωδία και αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μαθευτεί η αλήθεια.
Επίσης ναι γιατί όχι θέλω να έρθει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.
επισης σημερα σε ομαδα για εργαζομενους σεζον, προτειναν να παμε για να διεκδικησουμε δικαιωματα, μεγαλυτερους μισθους και ταμειο.
οτιναναι, καθενας κατεβαινει για πραγματικα οτιναναι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Φυσικά και δεν ξέρω. Εκτιμήσεις κάνω μόνον εκ του σύνεγγυς.GoBzi έγραψε: 27 Φεβ 2025, 13:52Εμ επειδή δεν έχεις ιδέα τι είναι το 4chan δεν ξέρεις πως τρώγονται τα γατούλια f2f ή στην χειρότερη εξ αποστάσεως.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Φεβ 2025, 13:39Ναι, έχω γαλουχηθεί επαρκέστατα στα ελληνικά πφόρα και μέχρι στιγμής δεν είδα ούτε έναν να τρώει γατούλι για πρωϊνό.GoBzi έγραψε: 27 Φεβ 2025, 13:32
![]()
Δεν έχω ιδέα τι έιναι το 4chan...![]()
Και από συμβούλια τέρμα συστημικών χάμστερς για το ποιοι θα κρεμάσουν κουδούνια στα γατούλια, άλλο τίποτις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πηρα 4 pc και μονο μια οθονη μπατσοι γουρουνια ....
Τυχαίνει να μεταβώ κεντρική Ελλάδα αύριο.
Θ ανάψουμε κερί στο εκκλησάκι
Θ ανάψουμε κερί στο εκκλησάκι
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 1481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 1 Απαντήσεις