!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νημα Αλληλεγγυης/Συμπαραστασης σε πλαστογραφους πτυχιων

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Re: Νημα Αλληλεγγυης/Συμπαραστασης σε πλαστογραφους πτυχιων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

ritzeri έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 23:22
Δε συμφωνώ να κρίνουμε κατά περίπτωση.
Ο νόμος πρέπει να ειναι ο ίδιος για όλους.
Ο νόμος πρέπει να είναι ίσος για όλους όσους διαπράττουν ίδια αδικήματα. Σου έδωσα λινκ με την τοποθέτηση μου συνολικά. Αν θες σχολίασε εκεί.
ritzeri έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 23:22Τέλος, θα σε παρακαλούσα να μου ανέφερες επιγραμματικα, ποια θεωρείς εσύ δίκαιη τιμωρία για την καθαριστρια
Απόλυση από τη δουλειά και καταδίκη για πλαστογραφία αλλά με ποινή ανασταλτικού χαρακτήρα.
ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

Namrail έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 06:11
ritzeri έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 23:22
Δε συμφωνώ να κρίνουμε κατά περίπτωση.
Ο νόμος πρέπει να ειναι ο ίδιος για όλους.
Ο νόμος πρέπει να είναι ίσος για όλους όσους διαπράττουν ίδια αδικήματα. Σου έδωσα λινκ με την τοποθέτηση μου συνολικά. Αν θες σχολίασε εκεί.
ritzeri έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 23:22Τέλος, θα σε παρακαλούσα να μου ανέφερες επιγραμματικα, ποια θεωρείς εσύ δίκαιη τιμωρία για την καθαριστρια
Απόλυση από τη δουλειά και καταδίκη για πλαστογραφία αλλά με ποινή ανασταλτικού χαρακτήρα.
Νομίζω πως τέτοιες ποινές ενισχύουν και δεν αποτρέπουν την παρανομία.
Θα πλαστογραφουν όλοι πτυχία κι αν ποτέ πιαστούν το πολύ πολύ θα τους διώχνουν από μια δουλειά που εξ αρχής δεν έπρεπε να είναι.
Οπότε τι είχαν τι έχασαν....
Κι από την άλλη θα έχουν αρπάξει ο, τι πρόλαβαν.

Η κατηγορία για πλαστογραφια, θυμίζω, έχει παραγραφεί...
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

ritzeri έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 10:08

Η κατηγορία για πλαστογραφια, θυμίζω, έχει παραγραφεί...
To δημοσιο δεν ειχε τις υποδομες πριν μερικα χρονια για να κανει διασταυρωσεις
Οποτε σε παρα πολλες πριπτωσεις το παραπτωμα της πλαστογραφιας εχει παραγραφει

Τωρα αν ειδες εσυ κανεναν αδεκαστο πχορουμικο Μπαρα να ζηταει να αλλαξει ο νομος και να μην παραγραφονται οι συγκεκριμενες υποθεσεις λογο αδυναμιας του δημοσιου να μου τον δειξεις και εμενα να τον βραβευσουμε
Για αλλους νομους ομως ζητανε επιλεκτικα να καταργηθουν

Κατα τα αλλα ολοι θελουν τιμωρια για την πλαστογραφια
Μιλαμε για υποκρισια στο κοκκινο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 01:37 Η ΝΔ εχει την ιδια σταση με το ΚΚΕ τον ΣΥΡΙΖΑ το ΚΙΝΑΛ και τους λοιπους για το θεμα
Εδώ θα συμφωνήσω.
Και αυτό ακριβώς υποστηρίζω σε όλο το θέμα. Ότι οι θεσμικοί δεν πρόκειται ποτέ να προχωρήσουν σε ουσιαστικές τομές στο άβατο του δημόσιου τομέα γιατί η δυνατότητα επιλεκτικής εφαρμογής των κανόνων του είναι η βάση στην οποία χτίζουν όλοι, το θεμέλιο της κομματικής ύπαρξης τους.
Γιατί ο κάθε βουλευτής -ή γνωστός στη χ ή ψ θέση- αποτελεί για τον μέσο ψηφοφόρο, το μέσο παράκαμψης των τυπικών κανόνων, τον αρνητή και όχι τον τιμητή της ισονομίας σε δικαιώματα και υποχρεώσεις. Το μέσο. Η λέξη και μόνον τα λέει όλα.
Απλώς το κάθε κόμμα επιλέγει ένα "στοκ" χαμηλής και υψηλής αναγνωρισιμότητας, το οποίο θα ρίχνει στα λιοντάρια για να το παίζουν τιμωροί της διαφθοράς. Αυτό είναι ο πιο εύκολος τρόπος διατήρησης της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 03:02 Δεν εκανα καμια αναφορα σε χρονο που περναει ο καθενας και ουτε εχω ενδιαφερθει ποτε για το ποσο χρονο περναει για καθενας
Εδειξα πως καποιος με περισσοτερες δημοσιευσεις απο μενα και συνολικα και ανα ημερα βρισκει μεγαλο τον αριθμο των δικων μου δημοσιευσεων και τον συνδυαζει με το το κανω στην προσωπικη μου ζωη.

Εσυ φυσικα πεταχτηκες γιατι εισαι ειπαμε φαν της συγκεκριμενης στρατηγικης
Καταλαβαινεις αν καποιος ειναι η οχι γιατρος απο τα στατιστικα των δημοσιευσεων του
Καταντια
Έγραψα για τις ατέλειωτες ώρες που περνάς εδώ, έκανες αναφορά στα δικά μου ποστς - άρα στον χρόνο που περνώ στο πχόρουμ - σε αντιπαράθεση με τον δικό σου.
Κατάντια είναι κάποιος να μας λέει πως δουλεύει και να παραπονεύεται για τα διόδια που πληρώνει λόγω δουλειάς, ενώ το κωλοβαράει σε εργάσιμες ώρες στο πχόρουμ.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Nandros έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 15:21
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 03:02 Δεν εκανα καμια αναφορα σε χρονο που περναει ο καθενας και ουτε εχω ενδιαφερθει ποτε για το ποσο χρονο περναει για καθενας
Εδειξα πως καποιος με περισσοτερες δημοσιευσεις απο μενα και συνολικα και ανα ημερα βρισκει μεγαλο τον αριθμο των δικων μου δημοσιευσεων και τον συνδυαζει με το το κανω στην προσωπικη μου ζωη.

Εσυ φυσικα πεταχτηκες γιατι εισαι ειπαμε φαν της συγκεκριμενης στρατηγικης
Καταλαβαινεις αν καποιος ειναι η οχι γιατρος απο τα στατιστικα των δημοσιευσεων του
Καταντια
Έκανες αναφορά στα δικά μου ποστς - άρα στον χρόνο που περνώ στο πχόρουμ - σε αντιπαράθεση με τα δικά σου.
Κατάντια είναι κάποιος να μας λέει πως δουλεύει και να παραπονεύεται για τα διόδια που πληρώνει λόγω δουλειάς, ενώ το κωλοβαράει σε εργάσιμες ώρες στο πχόρουμ.
.
Καλά τώρα. Πιστεύει κανείς ότι ο Γιαννόπουλος δουλεύει; Στην απίθανη περίπτωση που δουλεύει είναι ΔΥ, όπου τα ξύνει εν ώρα υπηρεσίας τρολλάροντας στο φόρουμ.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

ritzeri έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 10:08
Νομίζω πως τέτοιες ποινές ενισχύουν και δεν αποτρέπουν την παρανομία.
Θα πλαστογραφουν όλοι πτυχία κι αν ποτέ πιαστούν το πολύ πολύ θα τους διώχνουν από μια δουλειά που εξ αρχής δεν έπρεπε να είναι.
Οπότε τι είχαν τι έχασαν....
Το μέγεθος της απάτης κάθε φορά, έχει διαφορά. Είναι άλλη η τάξη μεγέθους της απάτης της καθαρίστριας, που είπε ότι τέλειωσε την έκτη δημοτικού ενώ είχε τελειώσει την πέμπτη και άλλη πχ η απάτη ενός γιατρού που πλαστογράφησε το πτυχίο του. Αυτά αναλύουμε και στο άλλο νήμα που σε παρέπεμψα.

Επομένως, στη συγκεκριμένη περίπτωση η φυλάκιση με έναν μάλιστα απαρχαιωμένο νόμο του 1950, είναι το λιγότερο σκανδαλώδης. Και δεν το λέω εγώ, το καταγγέλλει η ίδια η ένωση δικαστικών.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Έγραψα για τις ατέλειωτες ώρες που περνάς εδώ, έκανες αναφορά στα δικά μου ποστς - άρα στον χρόνο που περνώ στο πχόρουμ - σε αντιπαράθεση με τον δικό σου.
.
Εχεις μεγαλη καψα βλεπω παλι να ξεφτιλιστεις

Εγω αυτην την στιγμη χειριζομαι απομακρυσμενα 4 διαφορετικες εγκαταστασεις πελατων μου,πινω καπουτσινο με κανελα,γραφω στα αθλητικα ,ποσταρω στο νημα για τα ακτινιδια ,και ξεφτιλιζω εσενα
Εσυ τι κανεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 26 Νοέμ 2018, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 15:25

Καλά τώρα. Πιστεύει κανείς ότι ο Γιαννόπουλος δουλεύει; Στην απίθανη περίπτωση που δουλεύει είναι ΔΥ, όπου τα ξύνει εν ώρα υπηρεσίας τρολλάροντας στο φόρουμ.
Μα καλα δεν σου εφτασε η ξεφτιλα στο νημα για τα διοδια;
Θελεις και αλλη;
Βιτσιο ειναι;

Σε οτι περιεγραψα πιο πανω οτι κανω προσθεσε οτι ξεφτιλιζω και εσενα ξανα και ξανα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 26 Νοέμ 2018, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
Nandros

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 17:40
.
Εχεις μεγαλη καψα βλεπω παλι να ξεφτιλιστεις

Εγω αυτην την στιγμη χειριζομαι απομακρυσμενα 4 διαφορετικες εγκαταστασεις πελατων μου,πινω καπουτσινο με κανελα,γραφω στα αθλητικα ,ποσταρω στο νημα για τα ακτινιδια ,και ξεφτιλιζω εσενα
Εσυ τι κανεις;

Screenshot_34.jpg
Σε γράφω! :g030:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Τι εγινε;
Ανακαλυψες οτι ειναι δυνατον να κανεις ταυτοχρονα πανω απο ενα πραγματα;
Σαν πολλα χρονια να σου πηρε
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
Nandros

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 18:06 Τι εγινε;
Φουκαρά ΓΓ σε έχουν πάρει όλοι χαμπάρι και σπάμε πλάκα μαζί σου!
Σίγουρα το έχεις καταλάβει αλλά ο ατενσιονχωρισμός σου δεν σε αφήνει!
.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Nandros έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 18:41
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 18:06 Τι εγινε;
Φουκαρά ΓΓ σε έχουν πάρει όλοι χαμπάρι και σπάμε πλάκα μαζί σου!
Σίγουρα το έχεις καταλάβει αλλά ο ατενσιονχωρισμός σου δεν σε αφήνει!
.
Τόσο αυτογνωσία έχει. Εννοείται πως το καταλαβαίνει ότι γελάει μαζί του το σύμπαν. Οι προσπάθειές του να αποδείξει ότι είναι αλλιώς είναι άκρως διασκεδαστικές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Eνταξει;
Τα τακιμιασατε οι εμμονικοι;
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Μην σε απασχολεί εσένα αυτό. Κάτσε στο στρατηγείο σου να διαχειριστείς το κολοσσιαίο έργο που παράγεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”