!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
καλα, κανόνισε να σε περάσει ο μενιος.
mojorisin έγραψε: 16 Φεβ 2025, 19:21 τι κυπελα και αγαλματιδια ρε παιδια .. εδω ακομα τον κοτινο περιμενω![]()
ουτε μια πλακετα , ενα λουκουμακι κατι βρε αδερφε
Ορίστε:

Το κέρδισες με την αξία σου (έστω και ετεροχρονισμένα).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Fata_Morgana
Μη με αγχώνεις τώρα.
- Sid Vicious
Θα το προσπαθήσει ο άμοιρος αντιγράφοντας και κλέβοντας τραγούδια από άλλους αλλά δεν θα τα καταφερει, η Fata τον έχει για πλάκα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
- Fata_Morgana
Ας μη δυναμιτίζουμε το κλίμα του διαγωνισμού. Το θετικό είναι ότι δε ξερουμε ποιος έβαλε τι οπότε δε θα μπορούμε να ψηφίσουμε με το θυμικό μας παρά μόνο με το μουσικό μας γούστο.Sid Vicious έγραψε: 16 Φεβ 2025, 19:48Θα το προσπαθήσει ο άμοιρος αντιγράφοντας και κλέβοντας τραγούδια από άλλους αλλά δεν θα τα καταφερει, η Fata τον έχει για πλάκα
ναι δεν ειναι σωστό. Αν σε περασει ο μενιος τι θα κανεις;
Ετοιμος κι εγώ. Κριτικές δεν πρόκειται να κάνω για κανένα τραγούδι, γιατί ο καθένας βάζει ότι αρέσει σε κείνον και δεν μου πέφτει λόγος. Απλά θα βαθμολογώ σύμφωνα με τα γούστα μου και τίποτε παραπάνω. 
Sid Vicious έγραψε: 16 Φεβ 2025, 19:48
Θα το προσπαθήσει ο άμοιρος αντιγράφοντας και κλέβοντας τραγούδια από άλλους αλλά δεν θα τα καταφερει, η Fata τον έχει για πλάκα
Πάλι θα με περιλάβει.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Bandit59 έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:13 Ετοιμος κι εγώ. Κριτικές δεν πρόκειται να κάνω για κανένα τραγούδι, γιατί ο καθένας βάζει ότι αρέσει σε κείνον και δεν μου πέφτει λόγος. Απλά θα βαθμολογώ σύμφωνα με τα γούστα μου και τίποτε παραπάνω.![]()

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
η με το μουσικο μας μπουστοFata_Morgana έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:02 Ας μη δυναμιτίζουμε το κλίμα του διαγωνισμού. Το θετικό είναι ότι δε ξερουμε ποιος έβαλε τι οπότε δε θα μπορούμε να ψηφίσουμε με το θυμικό μας παρά μόνο με το μουσικό μας γούστο.
κανε σχολια αφοβα .. δεν παρεξηγουμαστεBandit59 έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:13 Ετοιμος κι εγώ. Κριτικές δεν πρόκειται να κάνω για κανένα τραγούδι, γιατί ο καθένας βάζει ότι αρέσει σε κείνον και δεν μου πέφτει λόγος. Απλά θα βαθμολογώ σύμφωνα με τα γούστα μου και τίποτε παραπάνω.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mojorisin την 16 Φεβ 2025, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Αν το πρώτο phorumvision ήταν κάτι σαν Euro, το δεύτερο μοιάζει με Mundial. Περισσότερος κόσμος, μεγαλύτερη δίψα για διάκριση!
- Sid Vicious
Ε αυτό το κάνει για να μην αποκαλυφθεί ο ίδιος, δηλαδή επίτηδες κατηγορεί έσενα για κάτι που κάνει αυτός. Οκ προσπαθεί να κάνει και αποτυχημένο άγαρμπο χοντροκομμένο φλερτ κιόλας όπως και σε άλλεςaLiCat έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:16Sid Vicious έγραψε: 16 Φεβ 2025, 19:48
Θα το προσπαθήσει ο άμοιρος αντιγράφοντας και κλέβοντας τραγούδια από άλλους αλλά δεν θα τα καταφερει, η Fata τον έχει για πλάκαΑμάν, ανέφερες τις επίμαχες λέξεις!
Πάλι θα με περιλάβει.![]()
αν το πρώτο ηταν το παιχνιδάκι με τον αγιαξ, αυτο ειναι η μαγική πορεία του θρύλου εννοείς ε; Μην το παρεξηγήσει κανείς οπως το λες και δυναμιτίσουμε το παιχνίδι, γιαυτο ρωτάω.Jimmy81 έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:19 Αν το πρώτο phorumvision ήταν κάτι σαν Euro, το δεύτερο μοιάζει με Mundial. Περισσότερος κόσμος, μεγαλύτερη δίψα για διάκριση!
- Sid Vicious
Αναμένουμε τραγουδάρες!Bandit59 έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:13 Ετοιμος κι εγώ. Κριτικές δεν πρόκειται να κάνω για κανένα τραγούδι, γιατί ο καθένας βάζει ότι αρέσει σε κείνον και δεν μου πέφτει λόγος. Απλά θα βαθμολογώ σύμφωνα με τα γούστα μου και τίποτε παραπάνω.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις