Nostalgia έγραψε: 29 Ιαν 2025, 23:22 Mια χαρα ηταν η συνεντευξη, αρχικα αφησε ανοιχτο το ενδεχομενο για μεταφορα εφλευκτου υλικου (πρωιμη πληροφορηση σχετικα με το πορισμα του ΕΜΠ; θα το δουμε), λεγοντας οτι αυτη την πληροφορηση ειχε τοτε.
Εμμεσα παραδεχτηκε οτι υπηρξαν λαθη επι του πεδιου, οτι οι εξετεστατικες στην Βουλη ειναι για τον πουτσο. Ενταξει πρωθυπουργος ειναι, ακομα και με τα αν και τα εφοσον παραδεχτηκε πολλα πραγματα, δε νομιζω οτι το εχει κανει αλλος πρωθυπουργος.
Εβαλε φρενο στους Αδωνιδες λεγοντας οτι σκυβει το κεφαλι μπροστα στους γονεις και οτι ειναι αντιθετος σε οσους τους κατηγορουν.
Ενταξει τι αλλο να κανει;
Αυτη ειναι η δικη μου αναγνωση, κρατησε μεγαλη πισινη για το τι θα βγει τελικα.
Γενικα το δυστυχημα των Τεμπων εχει ολες τις παθογενειες του πολιτικου συστηματος μας, του κρατους, της κοινωνιας μας.
Μικροπολιτικη απο κομματα ενθεν κακειθεν, υπαλληλοι σε λαθος θεση λογω βυσματος, κομματοσκυλα δεξια και αριστερα, κυβερνηση οπου προσπαθωντας να τελειωσει το θεμα οσο πιο γρηγορα γινεται μπας και ξαχαστει να πεφτει σε λαθη λογω αρπα κολλας, συμβαση οπου μετα απο 3 κυβερνησεις ακομα δεν εχει τελειωσει. Γυφτοι να κλεβουν καλωδια, χαμενες κασεττες και οτι αλλο μπορουμε να φανταστουμε.
Δεν γνωριζω τι μετεφερε το τραινο, αλλα μετα την σημερινη συνεντευξη δεν το αποκλειω οντως να μετεφερε κατι ευφλεκτο, φυσικα και αυτο δεν θα μπορουσε να ειναι σε γνωση ουτε του πρωθυπουργο αλλα ουτε και του υπουργου.
Αλήθειά ε?
Κάτσε να δεις μια άλλη ανάγνωση:
https://x.com/PrimeministerGR/status/18 ... 6467294653
Και με την γνώση λοιπόν οτι αυτό το έγκλημα είναι ΔΙΑΡΚΕΣ και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, αποδέχτηκε τα λεγόμενα της χελενικ τρειν και βγήκε και είπε στο Πανελλήνιο λίγο καιρό μετά το δυστύχημα οτι δεν υπάρχει κανένα θέμα με το φορτίο της αμαξοστοιχίας και οτι αυτά τα λένε οι συνομωσιολόγοιΣρόιτερ: αν το πόρισμα του ανακριτή ήταν οτι κάτι εύφλεκτο, παράνομο υπήρχε...η πραγματικότητα είναι οτι αυτήν την στιγμή κυκλοφορεί ένα παράνομο κύκλωμα στην χώρα μας το οποίο μεταφέρει παράνομα επικίνδυνες ουσίες που πάνε σε λαθρεμπόρους? επιχειρηματίες ? κτλ κτλ...τί θα κάνετε?
ΠΘ: επαναλαμβάνω οτι αυτό είναι ένα σενάριο το οποίο μπορεί να...
Σροιτερ: είπα στην περίπτωση που αυτό είναι το πόρισμα!
ΠΘ: θα γυρίσω τον κόσμο ανάποδα....μπλα μπλα....όσον αφορά εμένα γιατί προφανώς θα ασκηθούν διώξεις
Σρόιτερ:Εσας ρωτάω
ΠΘ:...θα κάνω ό,τι περνά απ'το χέρι μου...μπλα.....Και δεν είναι η μόνη περίπτωση, προφανώς, σας το είπα. Δυστυχώς το έγκλημα είναι διαρκές.Δεν είναι η μόνη περίπτωση αυτή εγκληματικών ενεργειών ...επειδή το θέμα αυτό έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία και ΑΝ αυτό που λέτε [δηλαδη η μεταφορά παράνομου φορτίου καυσίμων] είναι ακριβές...
Και μου αρέσει που τονίζει και το "αν"
σαν να λέει δηλαδη΄, οτι οκ, δεν υπάρχει τίποτα αλλά κι εγώ δεν έπρεπε να προτρέξω και να μιλήσω?
δηλαδή, πάει να καλύψει την έκεθσή του την προσωπική που εγινε στην αλλη συνέντευξη
υγ: μπείτε στα σχόλια, έχει πολύ γέλιο