οκ σταματω τωρα που εχω τα νευρα μου αλλα απο αυριο μου εδωσες το δικαιωμα να σε πειραξω
οποτε το αφηνω τωρα και οταν θα εχω ορεξη για πειραγμα θα το συνεχισω οκ μπουφε;
οκ σταματω τωρα που εχω τα νευρα μου αλλα απο αυριο μου εδωσες το δικαιωμα να σε πειραξω
Δεν ξέρω αν είχαν έρθει και εξωγήινοι, αλλά αν φέρνεις σαν παράδειγμα "συνηθισμένων" σιδηροδρομικών ατυχημάτων κάτι που συνέβη στην ΕΣΣΔ λίγο πριν την κατάρρευσή της, μάλλον υπονοείς πως και το ελληνικό κράτος βρίσκεται λίγο προτού να διαλυθεί σε 17 κομμάτια.nemo έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:51τοτε ειχαν ερθει και οι εξωγηινοι .....αν στεκει σαν ειδηση να μαθουν οι κεκεδες και τα σουργελα συριζαιοι οτι παντου γινονται ατυχηματα που δεν τα πληρωνουν τα μεγαλα κεφαλια αλλα παντα τα πιο μικραΖενίθεδρος έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:45Τότε είχε αρχίσει η περεστρόικα. Δηλαδή οι ιδιωτικοποιήσεις.nemo έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:41 @nikolaosderes
@nikolaosderes
Το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ουφά της τότε Σοβιετικής Ένωσης το 1989. 575 νεκροί (181 παιδιά)και πάνω από 800 τραυματίες. Οι 9 υπαίτιοι σταθμάρχες, μηχανοδηγοί κλπ μέγιστη ποινή φυλάκισης 5 χρόνια! Αλλά στο δυστύχημα των Τεμπών φταίει ο καπιταλισμός και οι ιδιωτικοποιήσεις.!![]()
και με τις ψευτοεξεργεσεις σε λαθος κατευνθυσεις ο λαος παντα χανει
Δηλαδή εσύ περιμένες κάτι καλύτερο απ΄τον ανοήμονα;George_V έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:23 Τώρα για καλό έδωσε αυτή τη συνέντευξη? Πιο σκατα τα έκανε έτσι.
ειδες που ειχ δίκιο; Ο χελένικ την σκέφτηκε την πίπα. Ρούφα.Saturn έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:27 άσε το άλλο, έπιασε και είπε σε κάποια φάση οτι του μετέφεραν την "άποψή τους"
ΣΕ ΑΠΟΨΕΙΣ στηρίχθηκε η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ που εξήγγειλε στον Θεοδωράκη??????
Συμβουλους δεν εχει να τον συγκρατησουν?
στο αφεντικο του σροιτερ εδωσε συνεντευξη οχι στον ιδιοGeorge_V έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:23 Τώρα για καλό έδωσε αυτή τη συνέντευξη? Πιο σκατα τα έκανε έτσι.
θες και εγω να αρχισω σαν τον εανον ; σου εβαλα μια ειδηση με τοσους νεκρους και καθεσαι να μου λεςΖενίθεδρος έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:59Δεν ξέρω αν είχαν έρθει και εξωγήινοι, αλλά αν φέρνεις σαν παράδειγμα "συνηθισμένων" σιδηροδρομικών ατυχημάτων κάτι που συνέβη στην ΕΣΣΔ λίγο πριν την κατάρρευσή της, μάλλον υπονοείς πως και το ελληνικό κράτος βρίσκεται λίγο προτού να διαλυθεί σε 17 κομμάτια.nemo έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:51τοτε ειχαν ερθει και οι εξωγηινοι .....αν στεκει σαν ειδηση να μαθουν οι κεκεδες και τα σουργελα συριζαιοι οτι παντου γινονται ατυχηματα που δεν τα πληρωνουν τα μεγαλα κεφαλια αλλα παντα τα πιο μικρα
και με τις ψευτοεξεργεσεις σε λαθος κατευνθυσεις ο λαος παντα χανει
Η έπαρση του μωυσή είναι φίλος...έχει πιστέψει ότι είναι άτρωτος και ότι η συνολική δυνατότητά του να χειραγωγήσει τον κόσμο μπορεί να διορθώσει τα πάντα.George_V έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:23 Τώρα για καλό έδωσε αυτή τη συνέντευξη? Πιο σκατα τα έκανε έτσι.
Καλή τύχη με αυτό.George_V έγραψε: 29 Ιαν 2025, 13:23Ειναι προφανες οτι για να ψελλιζει η κυβερνηση για προανακριτικη μαλλον αποφάσισαν να κανουν τον Καραμανλη throw under the bus.πατησιωτης έγραψε: 29 Ιαν 2025, 13:16Πρόταση για προανακριτική χωρίς συγκεκριμένο κατηγορούμενο και συγκεκριμένες κατηγορίες εναντίον του δεν υπάρχει.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 29 Ιαν 2025, 13:09
Το ΚΚΕ και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης ψήφισαν την πρόταση για προανακροτικη η κυβέρνηση όχι. Όλα αυτά είναι άσχετα. Το θέμα είναι πως η κυβέρνηση ήθελε συγκάλυψη
Με λιγα λογια ο Καραμανλης θα γινει ο Ιωνάς της κυβερνησης.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Το θέμα είναι ότι, αν ο καραμανλικος γόνος θυσιαζόταν αμέσως μετά την τραγωδία -και εξαιτίας των πολιτικών ευθυνών που έχει η θέση (ρε γαμημενε για αυτο είσαι υπουργός, για να φέρεις την πολιτική ευθύνη) και για την αδιανόητη γκαντεμια/αστοχία/συμπαντική άτη να υψώνει το δάχτυλο ωρυομενος, μια μέρα πριν, κατα όσων αμφισβητούσαν την ασφάλεια των τρένων- ίσως η κοινή γνώμη να ήταν πιο δεκτική στην διαδικασία απόδοσης ευθυνών.Aitwlos έγραψε: 29 Ιαν 2025, 22:57Καλή τύχη με αυτό.George_V έγραψε: 29 Ιαν 2025, 13:23Ειναι προφανες οτι για να ψελλιζει η κυβερνηση για προανακριτικη μαλλον αποφάσισαν να κανουν τον Καραμανλη throw under the bus.πατησιωτης έγραψε: 29 Ιαν 2025, 13:16
Πρόταση για προανακριτική χωρίς συγκεκριμένο κατηγορούμενο και συγκεκριμένες κατηγορίες εναντίον του δεν υπάρχει.
Με λιγα λογια ο Καραμανλης θα γινει ο Ιωνάς της κυβερνησης.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.