!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΠΕΘΑΝΕ ο ΚΩνσταντ. Γιαούζος (Youtuber Easy Purple)

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: ΠΕΘΑΝΕ ο ΚΩνσταντ. Γιαούζος (Youtuber Easy Purple)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Otto Weininger έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 13:33
enaon έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 13:16
Otto Weininger έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 13:10 θα με πεθάνεις.
δεν το έγραψα εγώ, σε συτή την κατηγορία είναι περασμένο στο data base και βρίσκεται στην κατηγορια Rare :
οττο ξερεις ποσο σοβαρά παιδια ειμαστε εδω μεσα, αν σου γράψω τι εννοω πιο καλά δεν θα το καταλάβεις ποτέ, απαγορεύεται κλπ, εχουμε και ενα υσερναμε να υποστηρίξουμε. Με καλη πιστη και εσυ οπως και εγώ, θεώρησε οτι αυτο που λεω εχει βαση, βρες την αν θες, δοκίμασε στο gpt.
κράτα την υποστήριξή σου για αυτούς που την έχουν ανάγκη όταν μιλάς για την ιδιαιτερότητα και τα side effects φαρμάκων και εμβολίων και όχι σε μένα που σήμερα ετοιμάζω εργασία πάνω στο θέμα πάνω σε πρωτοποριακό τομέα.

Εικόνα
Αρίστος εδώ μούγκα που Ολοι στην βιβλιογραφία είναι κινεζοι :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 16:44
Αρίστος έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 16:39
enaon έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 16:32 δεν πειράζει Αρίστο, θα προσευχηθούμε να μην παθουν τιποτα τελικα, και ολα θα πανε καλα.

Αυτο δεν ειναι θεση, ειναι αποφυγη θεσης μεσω ειρωνιας.

Παρε θεση.

.
Είναι μερικά πράγματα που αν δεν τα βιώσεις δεν μπορείς να πάρεις θέση αριστο

Ξαναλέω υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που έπαθαν κάτι αυτοί η συγγενικά τους πρόσωπα μετά το εμβόλιο
Άσχετα αν έφταιγε ή όχι το εμβόλιο,που εγώ να πω ότι στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν είχε καμία σχέση,όλοι αυτοί θα έκαναν το παν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω και να μην το έκαναν
Γιατί καλώς ή κακώς το μυαλό σου θα πάει κι εκεί

Φιλε μια χαρα μπορεις να παρεις θεση απο τα παρακατω δυο:

α) Μεσα σε λιγους μηνες 2 απο τα 4 εμβολια κριθηκαν επικινδυνα για τους κατω των 60 και την επομενη χρονια αποσυρθηκαν απο τις ιδιες τις εταιρειες.

β) Εξαρχης καμια απο τις φαρμακευτικες των δυτικων εμβολιων δεν αποδεχτηκε ευθυνη για παρενεργειες και τις μετεδωσε στις κυβερνησεις προκειμενου να τους διαθεσει τα εμβολια. Κατα συνεπεια εξαρχης ηταν λοτο η φαση.

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

enaon έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 16:43
hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 16:37 Και η Wikipedia σοβαρή είναι, αλλά περιέχουν και τα δυο γενικές, χοντρικές πληροφορίες. Είναι εγκυκλοπαίδειες δεν είναι μελέτες.
καλα :lol:

τεσπα, καπου σε μορφή wiki εστω, να εχει τις ουσίες, τα ποσοστά, και να λεει τι ειναι το ποσοστό αυτο, ξερεις αν υπαρχει; Αν δεν υπαρχει τι καθόμστε και συζητάμε, σε 10 χρόνια παλι.
Θα ήταν χρήσιμο αλλά εγώ σου έδωσα ένα ποσοστό από κανονική μελέτη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Αρίστος έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 16:39 Αυτο δεν ειναι θεση, ειναι αποφυγη θεσης μεσω ειρωνιας.

Παρε θεση.
εχω παρει θεση απο παλια, ετσι οπως εγιναν τα πραγματα δεν βγαινει ακρη, δεν υπάρχουν πληροφορίες ουδέτερες γιατι υπήρξε πόλωση, ασχετα αν ειναι εσκεμμενο η κατα λάθος.

αυτο που κανεις ομως με ενοχλει οσο με ενοχλουσαν οι αλλοι οταν καλουσαν για στρατοπεδα συγκεντρωσης. Ειναι απλα μπουρδες λιγο, αυτη ειναι η θεση μου.
Άβαταρ μέλους
enaon

hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 16:54
hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 16:37 Και η Wikipedia σοβαρή είναι, αλλά περιέχουν και τα δυο γενικές, χοντρικές πληροφορίες. Είναι εγκυκλοπαίδειες δεν είναι μελέτες.

τεσπα, καπου σε μορφή wiki εστω, να εχει τις ουσίες, τα ποσοστά, και να λεει τι ειναι το ποσοστό αυτο, ξερεις αν υπαρχει; Αν δεν υπαρχει τι καθόμστε και συζητάμε, σε 10 χρόνια παλι.
ειδα και απο το fed ποσοστό οκ, αλλα ειναι δυνατόν να πρεπει να διαβαζει ενας φαρμακοποιός μελετες για να βρει ποσοστά; Τεσπα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

enaon έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 16:54
Αρίστος έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 16:39 Αυτο δεν ειναι θεση, ειναι αποφυγη θεσης μεσω ειρωνιας.

Παρε θεση.
εχω παρει θεση απο παλια, ετσι οπως εγιναν τα πραγματα δεν βγαινει ακρη, δεν υπάρχουν πληροφορίες ουδέτερες γιατι υπήρξε πόλωση, ασχετα αν ειναι εσκεμμενο η κατα λάθος.

αυτο που κανεις ομως με ενοχλει οσο με ενοχλουσαν οι αλλοι οταν καλουσαν για στρατοπεδα συγκεντρωσης. Ειναι απλα μπουρδες λιγο, αυτη ειναι η θεση μου.

Τι δεν υπαρχουν πληροφοριες ρε φιλε;

2 απο τα 4 εμβολια μεσα σε λιγους μηνες κριθηκαν επικινδυνα απο τις περισσοτερες δυτικεσς κυβερνησεις για τους κατω των 60.

Αυτο τι μας λεει;

Οτι ηταν ασφαλης η φαση η οτι ηταν λοτο;

.
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

Η εποχή μετά το εμβόλιο θυμίζει αρκετα την περίοδο μετά το Τσερνόμπιλ
Όσοι πάθαιναν κάτι θεωρούσαν ότι ευθύνεται το Τσερνόμπιλ
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

enaon έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 16:56
hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 16:54

ειδα και απο το fed ποσοστό οκ, αλλα ειναι δυνατόν να πρεπει να διαβαζει ενας φαρμακοποιός μελετες για να βρει ποσοστά; Τεσπα.
Όχι, γιατί η δουλειά του δεν είναι να κάνει τοξικολογικές αναλύσεις, είναι να πουλάει φάρμακα, άντε να παρασκευάζει και καμμιά αλοιφή. Ό,τι πληροφορίες χρειάζονται υπάρχουν στις οδηγίες του φαρμάκου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Αρίστος έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 16:57 Τι δεν υπαρχουν πληροφοριες ρε φιλε;

2 απο τα 4 εμβολια μεσα σε λιγους μηνες κριθηκαν επικινδυνα απο τις περισσοτερες δυτικεσς κυβερνησεις για τους κατω των 60.

Αυτο τι μας λεει;

.
οκ, εννοω πληροφορίες που να εχουν συνοχή, τεκμηρίωση, επανάληψη κλπ, με σκοπό να βγαλουμε καποτε ακρη, σαν να ειναι σημαντικό, Αυτα δεν εγιναν ποτε, εσύ λες για πρωτοσέλιδα, δεν εχει πλακα αυτο, και οι αλλοι τα ιδια κοιτούσαν :)
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

enaon έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 17:00
Αρίστος έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 16:57 Τι δεν υπαρχουν πληροφοριες ρε φιλε;

Αυτο τι μας λεει;

.
οκ, εννοω πληροφορίες που να εχουν συνοχή, τεκμηρίωση, επανάληψη κλπ, με σκοπό να βγαλουμε καποτε ακρη, σαν να ειναι σημαντικό, Αυτα δεν εγιναν ποτε, εσύ λες για πρωτοσέλιδα, δεν εχει πλακα αυτο, και οι αλλοι τα ιδια κοιτούσαν :)

Γιατι οι δυτικες κυβερνησεις ειπαν να σταματησει η χορηγηση στους κατω των 60;

Λες να μην ειχαν στοιχεια;

Καποιες μαλιστα οπως η Δανια ειπαν στοπ σε ολες τις ηλικιες.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Οταν ζοριζεσαι την κοπανας.΄

.
Άβαταρ μέλους
enaon

οχι οκ, αν αληθεια σε είχε ενοχλήσει τόσο που με τον καιρό το εκανες αγαπη και θες να την προσφερεις σαν γνωση τωρα στα παιδια, ωραια, απλα δεν την νοιώθω καλα να σου ανταποδώσω :lol:
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Τριτωσε σημερα, ουτε η Γαλη, ουτε ο Οττο, ουτε ο ennaon, εχουν διαθεση να απαντησουν για τα 2 στα 4.

Μια κοινοτητα σε αρνηση.

Ποτε κανεις δεν παραδεχεται εδω μεσα ακομη κι αυτο που οι πιο φιλοεμβολιαστικες κυβερνησεις παραδεχτηκαν: οτι 2 στα 4 εμβολια ηταν προβληματικα λογω παρενεργειων.

.
Άβαταρ μέλους
enaon

να σου πω την αληθεια το εχω διαβασει, ο μονος λογος που δεν συμφωνώ ειναι οτι βαριέμαι να το τσεκάρω και μπορει να το εχω διαβασει απο εσένα :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”