!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Cryptocurrency
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Cryptocurrency
Στο coinbase pro γίνεται της πουτανας , kraken binance το ίδιο , δεν αντέχει το δίκτυο τόσο φορτίο, όλοι με bot training παίζουν , μέχρι να πατήσεις δύο κουμπιά έχουν γίνει 1000 trade , τα αφήνω όλα μέσα γιολο
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Kάθομαι και κοιτάω πότε θα φτάσει τα 840 850 ευρω να πουλήσω eth.
Θα κοιτάξω να ξαναπάρω βέβαια, το eth νομίζω οτι έχει πολύ ψωμί μακροπρόθεσμα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Έκανα το εξής : από υπολογιστή στο webank Πειραιώς το έβαλα στα αγγλικά , και εκεί που λέει τα στοιχεία της πιστωτικής όνομα διεύθυνση στα αγγλικά, print screen και το έστειλα και έπιασεΕρμής έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:28Μου έκοψε το δικαίωμα αγοράς. Μόνο withdraw μπορώ. Μέχρι να κάνει verify Στη διεύθυνση κατοικίας. Έχω ανεβάσει ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ, κάρτες και δε μου τα δέχεται επειδή είναι στα ελληνικά. Την πίστη μου μέσα.
Είχα κατεβάσει πριν κανένα μήνα το binance Που ψώνισα xrp αλλά είναι απίστευτα πολύπλοκο και δε θέλω να βάλω και αλλά μέσα.
Ζητα από την τράπεζα ένα debit card statement και στειλτους τοΕρμής έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:28Μου έκοψε το δικαίωμα αγοράς. Μόνο withdraw μπορώ. Μέχρι να κάνει verify Στη διεύθυνση κατοικίας. Έχω ανεβάσει ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ, κάρτες και δε μου τα δέχεται επειδή είναι στα ελληνικά. Την πίστη μου μέσα.
Είχα κατεβάσει πριν κανένα μήνα το binance Που ψώνισα xrp αλλά είναι απίστευτα πολύπλοκο και δε θέλω να βάλω και αλλά μέσα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Έκανα ακριβώς το ίδιο!enterprise-psi έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:32Έκανα το εξής : από υπολογιστή στο webank Πειραιώς το έβαλα στα αγγλικά , και εκεί που λέει τα στοιχεία της πιστωτικής όνομα διεύθυνση στα αγγλικά, print screen και το έστειλα και έπιασεΕρμής έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:28Μου έκοψε το δικαίωμα αγοράς. Μόνο withdraw μπορώ. Μέχρι να κάνει verify Στη διεύθυνση κατοικίας. Έχω ανεβάσει ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ, κάρτες και δε μου τα δέχεται επειδή είναι στα ελληνικά. Την πίστη μου μέσα.
Είχα κατεβάσει πριν κανένα μήνα το binance Που ψώνισα xrp αλλά είναι απίστευτα πολύπλοκο και δε θέλω να βάλω και αλλά μέσα.![]()
Πάντως έχω βολευτεί πολύ το bitstamp, εχει λιγα νομίσματα αλλά ειναι ευκολο στην χρήση και μια φορά που χρειάστηκα support με βοήθησαν.
Το δοκίμασα το πρωί με την alpha Και δε πιάνει γμτ. Πειραιώς δεν έχω προσωπικό λογαριασμό.enterprise-psi έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:32Έκανα το εξής : από υπολογιστή στο webank Πειραιώς το έβαλα στα αγγλικά , και εκεί που λέει τα στοιχεία της πιστωτικής όνομα διεύθυνση στα αγγλικά, print screen και το έστειλα και έπιασεΕρμής έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:28Μου έκοψε το δικαίωμα αγοράς. Μόνο withdraw μπορώ. Μέχρι να κάνει verify Στη διεύθυνση κατοικίας. Έχω ανεβάσει ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ, κάρτες και δε μου τα δέχεται επειδή είναι στα ελληνικά. Την πίστη μου μέσα.
Είχα κατεβάσει πριν κανένα μήνα το binance Που ψώνισα xrp αλλά είναι απίστευτα πολύπλοκο και δε θέλω να βάλω και αλλά μέσα.![]()
Έκανα κατι άλλο και αναμένω. Γύρισα τη διεύθυνση στα ελληνικά και καπάκι τους έστειλα τη ΔΕΗ. Αν δε πιάσει και αυτό θα κάνω αυτό που είπε ο beria.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Εντομεταξυ τι εμοτικον πάτησα γαμω την πρεσβυωπία 
Το exodus ηθελα να κατεβάσω για τα xrp Αλλά δέχεται μόνο apple pay.
Αν κατάρρευση η μήνυση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προς τη ripple Εκεί να δείτε γλέντι.
Πάντως με μπιτ, λάιτ και αιθέρα δε ξέρω πως θα μαζευτεί το πράγμα πέρα από πρόσκαιρες διορθώσεις.
Ξέρει κανείς τη διαδικασία που γίνεται withdraw Στο binance Η πρέπει να πάρω κανέναν πτυχίο προγραμματιστή;
Αν κατάρρευση η μήνυση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προς τη ripple Εκεί να δείτε γλέντι.
Πάντως με μπιτ, λάιτ και αιθέρα δε ξέρω πως θα μαζευτεί το πράγμα πέρα από πρόσκαιρες διορθώσεις.
Ξέρει κανείς τη διαδικασία που γίνεται withdraw Στο binance Η πρέπει να πάρω κανέναν πτυχίο προγραμματιστή;
πότε αναμένεται να έχουμε νεα γι αυτή την υπόθεση και πως θα γίνει να τα μάθουμε σχετικά γρήγορα πριν ξυπνήσουμε ένα πρωί και είναι το xrp στο 1,00 ;Ερμής έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:43 Το exodus ηθελα να κατεβάσω για τα xrp Αλλά δέχεται μόνο apple pay.
Και εγώ το πιστεύω αλλά έχω μπει αργάgassim έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:32Kάθομαι και κοιτάω πότε θα φτάσει τα 840 850 ευρω να πουλήσω eth.
Θα κοιτάξω να ξαναπάρω βέβαια, το eth νομίζω οτι έχει πολύ ψωμί μακροπρόθεσμα.
Εγώ για συναλλαγές εκτός από etoro χρησιμοποιώ και το crypto.com που έχω πάρει και την prepaid χρεωστική visa
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Έλα ντε.gassim έγραψε: 11 Ιαν 2021, 23:06πότε αναμένεται να έχουμε νεα γι αυτή την υπόθεση και πως θα γίνει να τα μάθουμε σχετικά γρήγορα πριν ξυπνήσουμε ένα πρωί και είναι το xrp στο 1,00 ;Ερμής έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:43 Το exodus ηθελα να κατεβάσω για τα xrp Αλλά δέχεται μόνο apple pay.
Μπορείς να μου πεις πως σε βολεύει το bitstamp Με αυτό το extra security feature που πρέπει να μπαίνεις σε άλλη εφαρμογή να κάνεις generate κωδικους;
Τι στο μπουτσο; τόσο νουμπας ειμαι;
Θα κατεβάσεις το google authenticator στο κινητό και απλά θα βαζεις τον κωδικό που σου βγάζει εκει, δεν ειναι τίποτα δύσκολο.Ερμής έγραψε: 11 Ιαν 2021, 23:28Έλα ντε.gassim έγραψε: 11 Ιαν 2021, 23:06πότε αναμένεται να έχουμε νεα γι αυτή την υπόθεση και πως θα γίνει να τα μάθουμε σχετικά γρήγορα πριν ξυπνήσουμε ένα πρωί και είναι το xrp στο 1,00 ;Ερμής έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:43 Το exodus ηθελα να κατεβάσω για τα xrp Αλλά δέχεται μόνο apple pay.
Μπορείς να μου πεις πως σε βολεύει το bitstamp Με αυτό το extra security feature που πρέπει να μπαίνεις σε άλλη εφαρμογή να κάνεις generate κωδικους;
Τι στο μπουτσο; τόσο νουμπας ειμαι;
Πώς στο διάολο αφού όταν πάω στο authedicator αποσυνδέεται το bitstamp και αλλάζει το κλειδί.
Θέλει να παίζεις με laptop ταυτοχρονα;
στο κινητό σου θα το έχεις το google authenticator, θα τα ζευγαροποιήσεις την πρωτη φορά μόνο.Ερμής έγραψε: 11 Ιαν 2021, 23:47 Πώς στο διάολο αφού όταν πάω στο authedicator αποσυνδέεται το bitstamp και αλλάζει το κλειδί.
Το βρήκα.
Θέλω να στείλω τα xrp Από το binance Εκεί γιατί δε με βολεύει καθόλου.
Θέλω να στείλω τα xrp Από το binance Εκεί γιατί δε με βολεύει καθόλου.