!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε ποιόν αποδίδετε τον τίτλο της καλύτερης λεκανατζούς της νυοδούλας εδώ μέσα
Re: Σε ποιόν αποδίδετε τον τίτλο της καλύτερης λεκανατζούς της νυοδούλας εδώ μέσα
Ας της πει κάποιος πως είναι η πλέον επιθυμητή γκομενάρα εδώ μέσα που δεν μπαίνει σε συγκρίσεις να τελειώνουμε ρε πούστη μου επιτέλους. Αλλιώς θα μας λιβανίζει όλη μέρα. Ταϊστε την κομπλιμέντα τη μαλάκω, μπας και ησυχάσουμε μεσημεριάτικο. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Re: Σε ποιόν αποδίδετε τον τίτλο της καλύτερης λεκανατζούς της νυοδούλας εδώ μέσα

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Καλώς την ψυχωτική και καθαρόψυχη νοικοκυρούλα.Πασιφάη έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:19 Ας της πει κάποιος πως είναι η πλέον επιθυμητή γκομενάρα εδώ μέσα που δεν μπαίνει σε συγκρίσεις να τελειώνουμε ρε πούστη μου επιτέλους. Αλλιώς θα μας λιβανίζει όλη μέρα. Ταϊστε την κομπλιμέντα τη μαλάκω, μπας και ησυχάσουμε μεσημεριάτικο.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είπαμε, ταϊστε το σκυλόγατο, συνεχίζει. Πείτε της πόσο θελκτική είναι μπας και γαμωηρεμήσουμε. 
αλμπινα γιατι την ειπες?ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:21Καλώς την ψυχωτική και καθαρόψυχη νοικοκυρούλα.Πασιφάη έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:19 Ας της πει κάποιος πως είναι η πλέον επιθυμητή γκομενάρα εδώ μέσα που δεν μπαίνει σε συγκρίσεις να τελειώνουμε ρε πούστη μου επιτέλους. Αλλιώς θα μας λιβανίζει όλη μέρα. Ταϊστε την κομπλιμέντα τη μαλάκω, μπας και ησυχάσουμε μεσημεριάτικο.![]()
![]()
προσπαθω να καταλαβω την παρανοια σου
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Ε, ας βάλει καμιά φωτογραφία να δούμε πρώτα, να είμαστε πιστευτοί.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τελεια, αφου συμφωνουμε ας αφησουμς τα σχολια για την εξωτερικη εμφανιση των αλλων.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:14Αυτό ακριβώς προτείνω κα σε όποια ψυχωτική γκομενίτσα, το παίζει ερωτικώς επιθυμητή, μπαζουμπίτσα μου.Bazoomba έγραψε: 27 Αύγ 2024, 13:58 Θα προτεινα να μην θιγεις την εξωτερικη εμφανιση τν αλλων θεια.
Να σου θυμισω οτι εχεις ανεβασει φωτο σου που φαινεσαι ολοκληρη κι οχι μονο τα μπουτια.
Θα προτεινα επισης σε εσςς τους υπολοιπους οχι πανω απο 2 παραθεσεις την μερα.
Έτσι, ως σύγκριση για το ποια πατσουροκογκόμενα ή πατσουρογκόμενος τη λέει στη γάτα.![]()
Ειναι κατι που συμφερει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Beria, νομιζω στην 11η σελιδα καποιος κακολογησε τον Πανιωνιο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Να σου απαντήσω εγώ. Επειδή είμαι φυσική ξανθιά και αυτή τα βάφει.Zundapp έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:25αλμπινα γιατι την ειπες?ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:21Καλώς την ψυχωτική και καθαρόψυχη νοικοκυρούλα.Πασιφάη έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:19 Ας της πει κάποιος πως είναι η πλέον επιθυμητή γκομενάρα εδώ μέσα που δεν μπαίνει σε συγκρίσεις να τελειώνουμε ρε πούστη μου επιτέλους. Αλλιώς θα μας λιβανίζει όλη μέρα. Ταϊστε την κομπλιμέντα τη μαλάκω, μπας και ησυχάσουμε μεσημεριάτικο.![]()
![]()
προσπαθω να καταλαβω την παρανοια σου
-
Machine ghost
χμ εκτροπή μυριζει.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Δώσε εσύ καλύτερη υπαρκτή εναλλακτική αυτή τη στιγμή ,να αλλάξουμε στις επόμενες εκλογές και μετά έχουμε όλη την άνεση για κατάρες προς τον Κυριάκο. Εϊσαι όμως εκτός θέματος. Τώρα βρίζει όλο τον γελοίο κόσμο η σούπερ ντούπερ κολλητούλα μου ,που πάμε μαζί στα μπαράκια!Machine ghost έγραψε: 27 Αύγ 2024, 12:12ποιες ; αδυναμίες;;; έχεις ελευθερία επιλογών κακοήθεια ή ερισύπελας, στο τηγάνι ή στη φωθιά,BOOMER έγραψε: 27 Αύγ 2024, 11:56 Από τη μια έχεις τη ΝΔ του Μητσοτάκη με όλες τις αδυναμίες και από την άλλη έχεις Ακριτοπολάκηδες ή Δουκανδρουλάκηδες. Δεύτερος δημοφιλέστερος βγαίνει ο Μητσάρας επειδή κάνει καλό φαστιβάλ τρεις μέρες το χρόνο. Χωράει συζήτηση; Απλά τα πράγματα.Ξεκατινιαστείτε.
άκου αδυναμίες οι τύφοι!
δεστε και αυτο μια συγκριση με τον εαυτο σας -αλλα με προειδοποιηση μονο για ενηλικους
https://x.com/i/status/1828219882611335599
https://x.com/i/status/1828219882611335599
Ακόμη δεν έχεις αντιληφθεί ποιους κακομοίρηδες και κακομοιρέες, σέρνεις στο αμιγώς ψυχωτικό άρμα σου, ρε Πασίφω;
Κάνε μία ακόμη καταγγελλία, θα δικαιώσεις τους καθαρόψυχους και καθαρόψυχες πχορουμίστας.
Γελοίοι.
Κάνε μία ακόμη καταγγελλία, θα δικαιώσεις τους καθαρόψυχους και καθαρόψυχες πχορουμίστας.
Γελοίοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Machine ghost
catch22BOOMER έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:31Δώσε εσύ καλύτερη υπαρκτή εναλλακτική αυτή τη στιγμή ,να αλλάξουμε στις επόμενες εκλογές και μετά έχουμε όλη την άνεση για κατάρες προς τον Κυριάκο. Εϊσαι όμως εκτός θέματος. Τώρα βρίζει όλο τον γελοίο κόσμο η σούπερ ντούπερ κολλητούλα μου ,που πάμε μαζί στα μπαράκια!Machine ghost έγραψε: 27 Αύγ 2024, 12:12ποιες ; αδυναμίες;;; έχεις ελευθερία επιλογών κακοήθεια ή ερισύπελας, στο τηγάνι ή στη φωθιά,BOOMER έγραψε: 27 Αύγ 2024, 11:56 Από τη μια έχεις τη ΝΔ του Μητσοτάκη με όλες τις αδυναμίες και από την άλλη έχεις Ακριτοπολάκηδες ή Δουκανδρουλάκηδες. Δεύτερος δημοφιλέστερος βγαίνει ο Μητσάρας επειδή κάνει καλό φαστιβάλ τρεις μέρες το χρόνο. Χωράει συζήτηση; Απλά τα πράγματα.Ξεκατινιαστείτε.
άκου αδυναμίες οι τύφοι!
Χασκογελάνε τα δάσα.
Ρε άσε με την Αγλαϊα του Καραγκιόζ μπερντέ που ψοφάει για συγκρίσεις σαν χαζογκόμενα. Στ'αρχίδια μου που θα βάλω μπούτια και μάπα. Καλά κάνει όποια γουστάρει αλλά εγώ νάιν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση