!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σε ποιόν αποδίδετε τον τίτλο της καλύτερης λεκανατζούς της νυοδούλας εδώ μέσα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Σε ποιόν αποδίδετε τον τίτλο της καλύτερης λεκανατζούς της νυοδούλας εδώ μέσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ας της πει κάποιος πως είναι η πλέον επιθυμητή γκομενάρα εδώ μέσα που δεν μπαίνει σε συγκρίσεις να τελειώνουμε ρε πούστη μου επιτέλους. Αλλιώς θα μας λιβανίζει όλη μέρα. Ταϊστε την κομπλιμέντα τη μαλάκω, μπας και ησυχάσουμε μεσημεριάτικο. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Zundapp

Re: Σε ποιόν αποδίδετε τον τίτλο της καλύτερης λεκανατζούς της νυοδούλας εδώ μέσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

Εικόνα
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Πασιφάη έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:19 Ας της πει κάποιος πως είναι η πλέον επιθυμητή γκομενάρα εδώ μέσα που δεν μπαίνει σε συγκρίσεις να τελειώνουμε ρε πούστη μου επιτέλους. Αλλιώς θα μας λιβανίζει όλη μέρα. Ταϊστε την κομπλιμέντα τη μαλάκω, μπας και ησυχάσουμε μεσημεριάτικο. :lol:
Καλώς την ψυχωτική και καθαρόψυχη νοικοκυρούλα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Είπαμε, ταϊστε το σκυλόγατο, συνεχίζει. Πείτε της πόσο θελκτική είναι μπας και γαμωηρεμήσουμε. :e040:
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:21
Πασιφάη έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:19 Ας της πει κάποιος πως είναι η πλέον επιθυμητή γκομενάρα εδώ μέσα που δεν μπαίνει σε συγκρίσεις να τελειώνουμε ρε πούστη μου επιτέλους. Αλλιώς θα μας λιβανίζει όλη μέρα. Ταϊστε την κομπλιμέντα τη μαλάκω, μπας και ησυχάσουμε μεσημεριάτικο. :lol:
αλμπινα γιατι την ειπες?

προσπαθω να καταλαβω την παρανοια σου
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ε, ας βάλει καμιά φωτογραφία να δούμε πρώτα, να είμαστε πιστευτοί.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:14
Bazoomba έγραψε: 27 Αύγ 2024, 13:58 Θα προτεινα να μην θιγεις την εξωτερικη εμφανιση τν αλλων θεια.

Να σου θυμισω οτι εχεις ανεβασει φωτο σου που φαινεσαι ολοκληρη κι οχι μονο τα μπουτια.

Θα προτεινα επισης σε εσςς τους υπολοιπους οχι πανω απο 2 παραθεσεις την μερα.
Αυτό ακριβώς προτείνω κα σε όποια ψυχωτική γκομενίτσα, το παίζει ερωτικώς επιθυμητή, μπαζουμπίτσα μου.

Έτσι, ως σύγκριση για το ποια πατσουροκογκόμενα ή πατσουρογκόμενος τη λέει στη γάτα. :e045:
Τελεια, αφου συμφωνουμε ας αφησουμς τα σχολια για την εξωτερικη εμφανιση των αλλων.

Ειναι κατι που συμφερει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ :wink
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Beria, νομιζω στην 11η σελιδα καποιος κακολογησε τον Πανιωνιο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Zundapp έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:25
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:21
αλμπινα γιατι την ειπες?

προσπαθω να καταλαβω την παρανοια σου
Να σου απαντήσω εγώ. Επειδή είμαι φυσική ξανθιά και αυτή τα βάφει. :lol:
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

χμ εκτροπή μυριζει.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER »

Machine ghost έγραψε: 27 Αύγ 2024, 12:12
BOOMER έγραψε: 27 Αύγ 2024, 11:56 Από τη μια έχεις τη ΝΔ του Μητσοτάκη με όλες τις αδυναμίες και από την άλλη έχεις Ακριτοπολάκηδες ή Δουκανδρουλάκηδες. Δεύτερος δημοφιλέστερος βγαίνει ο Μητσάρας επειδή κάνει καλό φαστιβάλ τρεις μέρες το χρόνο. Χωράει συζήτηση; Απλά τα πράγματα.Ξεκατινιαστείτε.
ποιες ; αδυναμίες;;; έχεις ελευθερία επιλογών κακοήθεια ή ερισύπελας, στο τηγάνι ή στη φωθιά,
άκου αδυναμίες οι τύφοι!
Δώσε εσύ καλύτερη υπαρκτή εναλλακτική αυτή τη στιγμή ,να αλλάξουμε στις επόμενες εκλογές και μετά έχουμε όλη την άνεση για κατάρες προς τον Κυριάκο. Εϊσαι όμως εκτός θέματος. Τώρα βρίζει όλο τον γελοίο κόσμο η σούπερ ντούπερ κολλητούλα μου ,που πάμε μαζί στα μπαράκια!
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

δεστε και αυτο μια συγκριση με τον εαυτο σας -αλλα με προειδοποιηση μονο για ενηλικους
https://x.com/i/status/1828219882611335599
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ακόμη δεν έχεις αντιληφθεί ποιους κακομοίρηδες και κακομοιρέες, σέρνεις στο αμιγώς ψυχωτικό άρμα σου, ρε Πασίφω;

Κάνε μία ακόμη καταγγελλία, θα δικαιώσεις τους καθαρόψυχους και καθαρόψυχες πχορουμίστας.

Γελοίοι. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

BOOMER έγραψε: 27 Αύγ 2024, 14:31
Machine ghost έγραψε: 27 Αύγ 2024, 12:12
BOOMER έγραψε: 27 Αύγ 2024, 11:56 Από τη μια έχεις τη ΝΔ του Μητσοτάκη με όλες τις αδυναμίες και από την άλλη έχεις Ακριτοπολάκηδες ή Δουκανδρουλάκηδες. Δεύτερος δημοφιλέστερος βγαίνει ο Μητσάρας επειδή κάνει καλό φαστιβάλ τρεις μέρες το χρόνο. Χωράει συζήτηση; Απλά τα πράγματα.Ξεκατινιαστείτε.
ποιες ; αδυναμίες;;; έχεις ελευθερία επιλογών κακοήθεια ή ερισύπελας, στο τηγάνι ή στη φωθιά,
άκου αδυναμίες οι τύφοι!
Δώσε εσύ καλύτερη υπαρκτή εναλλακτική αυτή τη στιγμή ,να αλλάξουμε στις επόμενες εκλογές και μετά έχουμε όλη την άνεση για κατάρες προς τον Κυριάκο. Εϊσαι όμως εκτός θέματος. Τώρα βρίζει όλο τον γελοίο κόσμο η σούπερ ντούπερ κολλητούλα μου ,που πάμε μαζί στα μπαράκια!
catch22
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Ρε άσε με την Αγλαϊα του Καραγκιόζ μπερντέ που ψοφάει για συγκρίσεις σαν χαζογκόμενα. Στ'αρχίδια μου που θα βάλω μπούτια και μάπα. Καλά κάνει όποια γουστάρει αλλά εγώ νάιν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”