Εδώ είναι η αυταπάτη σου Otto..Otto Weininger έγραψε: 23 Οκτ 2024, 09:59Δεν στήνεις Άουσβιτς σε ανοιχτούς χώρους όπου έχουν επιλογή είτε να μην έρθουν καν είτε να γυρίσουν πίσω. Το Άουσβιτς προυποθετει κλειστές δομές που δεν μπορούν να βγουν από εκεί. Μάντεψε ποιός το πρότεινε μεταξύ των δύο μας.Scouser έγραψε: 23 Οκτ 2024, 07:23
Ναι, κάτι φελλοι κολλημένοι με ένα φόρουμ είμαστε, προφανώς "εκθέσεις ιδεών" γράφουμε όλοι εδώ μέσα.Δεν απαντάς όμως. Υπάρχει κάποιο νομικό ή οικονομικό πρόβλημα στα όσα πρότεινα, τα οποία φυσικά είναι κάτι εκατομμύρια φορές πιο ρεαλιστικά από το να ξαναστησουμε το Άουσβιτς στη Μεσόγειο που προτείνεις (δηθεν) εσύ σαν μόνη εναλλακτική στο μπατε σκύλοι αλέστε;
Εγώ είπα, μολύβι στους διακινητές και βούλιαγμα σε όσα σκάφη δεν υποχωρούν και πάνε να περάσουν.
Τι; Θα πνιγούν; Πόσοι; 50; 100; 150; 300 ; 500;
Οκ. Μετά δε θα τολμήσουν να δοκιμάσουν να περάσουν ξανά μέσω θαλάσσης. Ταυτόχρονα, κοίτα πόσες χιλιάδες θα είχαν σωθεί αν γινόταν αυτό που λέω:
Οπότε μη μου λες εμένα για Άουσβιτς.
Τώρα αν όντως θες να σου αναλύσω γιατί αυτά που έγραψες είναι ως επί το πλείστον ανεφαρμοστες θεωρίες προς τέρψιν καφενείου, ευχαρίστως.
Ελπίζεις ότι θα γίνει η καφρίλα μια φορά και θα το λάβουν το μήνυμα,άρα δε θα χρειαστεί 2η φορά...
Αμ δε...
Δεν πάει έτσι δυστυχώς.
Ο απελπισμένος πάντα τρέφει την ελπίδα ότι αυτός θα τα καταφέρει να φτάσει στη γη της επαγγελίας...
Ό,τι αυτός θα είναι ο τυχερός...