Αν το κάνεις φίλε, σε λίγους μήνες σε βλέπω να βγάζεις μύρια.zteo έγραψε: 24 Μαρ 2023, 02:59 Θέλω να κατοχυρώσω την λέξη μύρια για αποκλειστική χρήση. Όποιος την χρησιμοποιεί στο πχωρουμ θα πρέπει να μου δίνει 500 ευρωπουλα για δικαιώματα.
Ουπς...
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Αν το κάνεις φίλε, σε λίγους μήνες σε βλέπω να βγάζεις μύρια.zteo έγραψε: 24 Μαρ 2023, 02:59 Θέλω να κατοχυρώσω την λέξη μύρια για αποκλειστική χρήση. Όποιος την χρησιμοποιεί στο πχωρουμ θα πρέπει να μου δίνει 500 ευρωπουλα για δικαιώματα.
Εγώ πάλι, το πρώτο που διάβασα ήταν "φαντάζομαι κατάλαβα λάθος ρε, ξες".Καρολίνα έγραψε: 24 Μαρ 2023, 00:16Τι διάολο γίνεται εδώ πέρα, πάει να μου φάει ο Bic τον Bazoomba; Κοίτα να δεις που θα μαλλιοτραβηχτούμε στο τέλος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Μαρ 2023, 22:05 Bic
Μικρή επεξέγηση, ο Bazoomba είναι δύο φορές από εκείνο το τραγούδι που είχες γράψει και το έγραφες διαδοχικά. Το καταλαβαίνει ως φράση. Ξες.![]()
Λίστα αναμονής
Sid Vicious, Beria, Οργισμένος, ST48410, Nostalgia, kongrosian
Εν τω μεταξύ, μέσα στο γράμμα ο της λέξης λάθος, γράφει "παπαριά ή παπάρια, λίγη, χέλη, μαγαζί". Μπορεί κάποιος να μας το εξηγήσει; Ακούγεται προφητικό.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Μαρ 2023, 20:16 Παλαιοελλαδίτης . Στο μελλοντικό μοντέλο θα πρέπει να τον δείχνει πολύ κοντά στον GoBack![]()
![]()

Το βοδια επρεπε να ειναι στη θεση του δλδ το οποιο δεν ειναι κατι το σημαινον. Και βλεπω τη λεξη μαραντονα που την εγραψα μερικες φιρες στο μουντιαλ. Δλδ παπαλα. Μουφα το αναλιτικς τελικα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Μαρ 2023, 21:38 Οργισμένος
Το δλδ μάλλον θέλει φάγωμα, αν και δεν το έχουμε δει σε άλλον μέχρι στιγμής.
Λίστα αναμονής
ST48410, Nostalgia, kongrosian, Stalker, user

Σε ευχαριστώ πολύ.