!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αγις έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:05 κ νεκρος θα συνεχισει να σας μπουρλιαζει αχριστεροσκουληκα
Δεν είναι και τόσο άχρηστα, παράγουν σημαντικό κοινωνικό έργο στην κατανόηση των πραγμάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

mao mao έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:04
sharp έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:02
mao mao έγραψε: 01 Οκτ 2022, 14:54

επίσης από το 1962 έως το 1970 ασχολήθηκε με τη ναυτιλία. Δεν βρίσκω οτιδήποτε για το σε ποια ναυτιλιακή έχει δουλέψει ή αν είχε κάποια ναυτιλιακή εταιρία.
Κάπου έλεγε ότι αγόρασε 2 καράβια αλλά έπεσε έξω.
Φαντάζομαι οτι κανείς δεν γνωρίζει τα ονόματα των καραβιών, το όνομα της ναυτιλιακή κλπ. Ο τύπος ήταν απάτη, έτρωγε την περιουσία του πατέρα του και παραμύθιαζε τους κοσμικούς της Αθήνας. Φυσικά στην Ελλάδα είσαι οτι δηλώσεις και κανείς δεν σκέφθηκε να ψάξει όσα δήλωνε.
Πιθανόν. Δεν έδινε εντύπωση σοβαρού, άλλωστε νομίζω σχετιζόταν με τον Μαστοράκη... αυτός κι αν ήταν
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

georgebi έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:03 Εικόνα
https://www.thenewspaper.gr/2022/09/30/ ... %83%CE%B9/

''Ο Ζάχος με έχει ορίσει σαν άνθρωπος...... Σχέση θα ήθελα αλλά γεννήθηκα 54 χρόνια αργότερα από εκείνον.....Έχω ζήσει όλες τις μεγάλες του σχέσεις, ζηλεύοντας γιατί εγώ δεν είμαι ι
μεγαλύτερη να κάνω σχέση μαζί του''

[img]https://i.postimg.cc/xTP868yq/xatz ... .jpg[/img]
Α τι έξοχα!!
Τι θαυμαυσια!!
Μα τι ταιριαστά που ήταν τα πιτσουνακια μου..

Ήξερε να του αλλάζει το babylino για την ακράτεια και του έδινε τα χαπακια για την πίεση
στην ώρα τους; :smt005: :smt005:
sharp

mao mao έγραψε: 01 Οκτ 2022, 14:57
Το ζευγάρι, τον πρώτο καιρό του γάμου του έδειχνε να ζει πολύ όμορφα και ευτυχισμένα, όμως στην πορεία, και ενώ ο Ζάχος Χατζηφωτίου άρχισε να ασχολείται με τη ναυτιλία, τα ωράρια τους άρχισαν να μην συμπίπτουν ποτέ, γεγονός που τους απομάκρυνε, κι έτσι, μετά από 5 χρόνια, οι δυο τους δίνουν τέλος στη σχέση τους. «Άλλη η Τζένη στο θέατρο και τον κινηματογράφο και άλλη στο σπίτι. Υποδειγματική σύζυγος, μαγείρευε. Με την Τζένη χωρίσαμε επειδή σχεδόν δεν βλεπόμασταν. Άλλο το δικό της ωράριο, αλλιώτικο το δικό μου. Όταν εγώ ερχόμουν στο σπίτι να κοιμηθώ, εκείνη σηκωνόταν να πάει σε πρωινό κινηματογραφικό γύρισμα.
Εδώ λέει οτι τα χάλασε με την Καρέζη επειδή είχαν άλλα ωράρια. Στη ναυτιλία αυτός, ηθοποίος η Καρέζη. Όταν ξυπνούσε η Καρέζη για πρωινό γύρισμα, αυτός επέστρεφε σπίτι για να κοιμηθεί. Περιεργα ωράρια είχαν οι ναυτιλιακές εκείνη την εποχή.
Τα καλύτερα χάνεις
Στο βιβλίο του ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε αποκαλύψει για τον γάμο τους:

«Ένα βράδυ της ανακοίνωσα ότι θα βγω έξω με τους φίλους μου να διασκεδάσω. “Εντάξει, αγάπη μου, πήγαινε να περάσεις καλά, εγώ θα μείνω στο σπίτι”, μου απάντησε. Ήταν βράδυ Τσικνοπέμπτης, θυμάμαι, λίγο μετά τις έντεκα. Αποφάσισα να πάω σε ένα πάρτι στην Αθηναία.

Εκεί που χόρευα με την παρέα μου, λοιπόν, εμφανίζεται δίπλα μου μια ψηλόλιγνη, μαυροντυμένη φιγούρα, που άρχισε να μου κολλάει και να μου κουνιέται. Ήταν ντυμένη Ντόμινο.

Επέμενε στο φλερτ και στα χάδια και δεν ήθελα πολύ για να πέσω. Την έψησα, λοιπόν, και πήγαμε σε μια γκαρσονιέρα που διατηρούσα τότε στην οδό Πατησίων. Εδώ να δώσω μια συμβουλή προς παντρεμένους: οι γκαρσονιέρες, όπου πηγαίνεις τις γκόμενες, φρόντισε να είναι σε πολυσύχναστους δρόμους. Αν δεν είσαι παντρεμένος, τότε τις πας στο σπίτι σου.

Φτάνουμε, αρχίζουμε να γδυνόμαστε και τραβά τη μάσκα. Έπαθα σοκ. Ήταν η Τζένη Καρέζη. }Αγάπη μου, σε είχα καταλάβει, αλλά ήθελα να δω αν θα φτάσεις μέχρι τη γκαρσονιέρα”, της είπα».

Εκείνο το βράδυ ήταν το τελευταίο τους ως παντρεμένοι.
Τώρα αλήθεια, ψέμματα... :smt005:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

plouf έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:09 Ήξερε να του αλλάζει το babylino για την ακράτεια και του έδινε τα χαπακια για την πίεση
στην ώρα τους; :smt005: :smt005:
Από βουκόλους που χρειάζονται babylino για τις πρόωρες εκσπερματώσεις, άλλο τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

sharp έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:11
Η αναπόδραστη αλήθεια είναι ότι είχε 5 διαζύγια χωρίς δικαστικά και μελό δράματα.

Και αυτό σημαίνει πολλά και για τις προσωπικές του σχέσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Το ζευγάρι, τον πρώτο καιρό του γάμου του έδειχνε να ζει πολύ όμορφα και ευτυχισμένα, όμως στην πορεία, και ενώ ο Ζάχος Χατζηφωτίου άρχισε να ασχολείται με τη ναυτιλία, τα ωράρια τους άρχισαν να μην συμπίπτουν ποτέ, γεγονός που τους απομάκρυνε, κι έτσι, μετά από 5 χρόνια, οι δυο τους δίνουν τέλος στη σχέση τους. «Άλλη η Τζένη στο θέατρο και τον κινηματογράφο και άλλη στο σπίτι. Υποδειγματική σύζυγος, μαγείρευε. Με την Τζένη χωρίσαμε επειδή σχεδόν δεν βλεπόμασταν. Άλλο το δικό της ωράριο, αλλιώτικο το δικό μου. Όταν εγώ ερχόμουν στο σπίτι να κοιμηθώ, εκείνη σηκωνόταν να πάει σε πρωινό κινηματογραφικό γύρισμα.
Εδώ λέει οτι τα χάλασε με την Καρέζη επειδή είχαν άλλα ωράρια. Στη ναυτιλία αυτός, ηθοποίος η Καρέζη. Όταν ξυπνούσε η Καρέζη για πρωινό γύρισμα, αυτός επέστρεφε σπίτι για να κοιμηθεί. Περιεργα ωράρια είχαν οι ναυτιλιακές εκείνη την εποχή.
Τα καλύτερα χάνεις

«Ένα βράδυ της ανακοίνωσα ότι θα βγω έξω με τους φίλους μου να διασκεδάσω. “Εντάξει, αγάπη μου, πήγαινε να περάσεις καλά, εγώ θα μείνω στο σπίτι”, μου απάντησε. Ήταν βράδυ Τσικνοπέμπτης, θυμάμαι, λίγο μετά τις έντεκα. Αποφάσισα να πάω σε ένα πάρτι στην Αθηναία.

Εκεί που χόρευα με την παρέα μου, λοιπόν, εμφανίζεται δίπλα μου μια ψηλόλιγνη, μαυροντυμένη φιγούρα, που άρχισε να μου κολλάει και να μου κουνιέται. Ήταν ντυμένη Ντόμινο.

Επέμενε στο φλερτ και στα χάδια και δεν ήθελα πολύ για να πέσω. Την έψησα, λοιπόν, και πήγαμε σε μια γκαρσονιέρα που διατηρούσα τότε στην οδό Πατησίων. Εδώ να δώσω μια συμβουλή προς παντρεμένους: οι γκαρσονιέρες, όπου πηγαίνεις τις γκόμενες, φρόντισε να είναι σε πολυσύχναστους δρόμους. Αν δεν είσαι παντρεμένος, τότε τις πας στο σπίτι σου.

Φτάνουμε, αρχίζουμε να γδυνόμαστε και τραβά τη μάσκα. Έπαθα σοκ. Ήταν η Τζένη Καρέζη. }Αγάπη μου, σε είχα καταλάβει, αλλά ήθελα να δω αν θα φτάσεις μέχρι τη γκαρσονιέρα”, της είπα».

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

εντάξει δεν τα ειχα ψάξει αυτά. ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα έκανα 15 λεπτών και βρήκα πράγματα που δεν κολλάνε. Τελικά μιλάμε για ψυχοπαθολογική περίπτωση ψεύτη.
sharp

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:15
Η αναπόδραστη αλήθεια είναι ότι είχε 5 διαζύγια χωρίς δικαστικά και μελό δράματα.

Και είτε είχε πολλά λεφτά και πλήρωνε ή δεν είχε τίποτε να τού πάρεις.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

mao mao έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:16

Τα καλύτερα χάνεις

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

εντάξει δεν τα ειχα ψάξει αυτά. ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα έκανα 15 λεπτών και βρήκα πράγματα που δεν κολλάνε. Τελικά μιλάμε για ψυχοπαθολογική περίπτωση ψεύτη.
ο οποιος ξεκωλιασε τα κομθουνιστιρια - να τα λεμε ολα - καλη χωνεψη να εχετε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

5 γάμους διαβάζω οτι έκανε. Ο πρώτος με την κόρη του δοιηκήτου στην βυρηττό.
και συνεχίζει.. “στον πόλεμο λοιπόν γνωρίζω την πρώτη μου γυναίκα, στη Βυρητό, κόρη του διοικητή μου, τη Σιμόν Ντε Γκρεζ… όπου πριν τη νυμφευτώ την παράτησα
Βέβαια σε άλλη συνέντευξη λέει οτι την παράτησε πριν γίνει ο γάμος. Άρα πέφτουμε στους 4.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Είδε μια σκηνή από το "ο φίλος μου ο Λευτεράκης" και την διάνθισε ο παραμυθάς.
Φυσικά τις περισσότερες δηλώσεις του για την ζωή του με την Καρέζη τις έκανε αφότου είχε πεθάνει η Καρέζη...
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

georgebi έγραψε: 01 Οκτ 2022, 14:08 I did it my way

Εικόνα
ντάξ, το γμσμε και ψόφησε τώρα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Αγις έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:05 κ νεκρος θα συνεχισει να σας μπουρλιαζει αχριστεροσκουληκα
:goodpost: :+1:

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

sharp έγραψε: 01 Οκτ 2022, 15:17

Και είτε είχε πολλά λεφτά και πλήρωνε ή δεν είχε τίποτε να τού πάρεις.
Οκ, αν σε καλύπτει αυτή η απάντηση, κράτησε την.

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι είχε καλό ένστικτο για τις γυναίκες που διάλεγε. Ανώνυμες ή επώνυμες. Γιατί μόνον οι χυμαδούρες αρχίζουν να δημοσιοποιούν τα προσωπικά δράματα, και να απαιτούν ηθική αποζημίωση :D εκ των υστέρων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

επαναληψη
ο Ζαχαρος ειχε πει σε ανυποπτο χρονο
''οι Ελληνες δεν γνωριζουν τι θα πει πραγματικα ωραια γυναικα - οταν διαλυθει το ανατολικο μπλοκ θα το μαθουν ''

μιλαμε για πολιτικη αναλυση γαματη - προεβλεψε την πτωση του ξεφτιλισμενου κομθουνισμου κ την δυνατοτητα να γαμησουν καραγκομεναρες οι επαρχιωτες απο το κιλκις μεχρι το ταιναρο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”