Τύπε, στείλε του τα στιγμιότυπα οθόνης από την φάση σου με την φίλη της έτσι σου, μπας και σκάσει το χειλάκι μας.vantono έγραψε: 05 Απρ 2022, 18:57 Το βλήμα αυτό, εκτός των άλλων, παρατήρησα ότι ξεκίνησε και ενα προσβλητικό χαζοχιουμορ κατά των ηλικιωμένων. Λίγο-πολύ ανέκαθεν το είχε, αλλά με την καινουρια του μαλακία είδα οτι το τερμάτισε. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο επίμαχο με τη γριά και το βιασμό, αλλά και σε μια άλλη σκηνή, με ένα γέρο που του βάζανε δάχτυλο στον κώλο και χαζογελούσανε, και τα "παιδιά" του να κανουν χιουμορ σε φάση "άντε να τα τινάξεις γέρο, να ησυχάσουμε".
Δεν ξέρω, εγώ μπορει και να τον επικροτώ για τα αντιμπούμερ συναισθήματα/μηνύματα που πάει να περάσει γενικως, αλλά όσοι έχετε ηλικιωμένους γονείς (κατάκοιτους και μη) και όπως και να 'χει, τους φροντίζετε επειδή τους αγαπάτε, δεν σας δημιουργεί μια ξεφτιλαπέχθεια όλο αυτο? Δεν σας βγάζει μια σιχαμάρα απέναντι σε αυτό τον γλίτσα?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεφερλής vs Έλενα Ακρίτα 1-0
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεφερλής vs Έλενα Ακρίτα 1-0
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τελικά ή σάτυρα ή ή τέχνη έχουν όρια ;
Σε αυτό που εκφράζουν;
Σε αυτό που εκφράζουν;
Με την ίδια λογική θα πρέπει να λογοκρίνονται και όσοι καλλιτέχνες προσβάλουν ιερά ή οσια ή έχουν ιδέες που δεν αρέσουν σε κάποιους ..Beria έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:09Βρε σεις, δεν συζητάμε αν ο Σεφερλής δηλώνει ...έντεχνη ταυτότηταΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2022, 13:50Ο Σεφερλής ποτέ δεν δήλωσε έντεχνηΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 05 Απρ 2022, 13:29 Εγώ έχω άλλη απορία: ο Σεφερλής κάνει τέτοιες χοντράδες επίτηδες ή απλά δεν τον νοιάζουν καθόλου οι αντιδράσεις;![]()
ταυτότητα.
Οπότε, δεν έχει να χάσει κάτι.
Οι έντεχνοι (τι λέξη κι αυτή) θεωρούν ότι υποστηρίζουν κάτι που σαφώς είναι παντελώς ανίκανοι να υποστηρίξουν.
Συζητάμε ότι σε εκπομπή μεγάλης τηλεθέασης έκανε αστειάκι για γριά που κυνηγάει τον βιαστή και δεν τον φτάνει
Δεν είναι όλα μάχες ανάμεσα σε έντεχνους νεωτερικούς και παραδοσιάρχες
Ούτε λογοκρισία, ούτε SJW (πώς τα λέτε)
Είναι η ανάγκη να τρώει μια χλέπα κάθε Σεφερλής όταν λέει αρχιδιές. Απλό, καθαρό και έντιμο
Έχει ή σάτυρα η ή τέχνη όρια ;
Θα πρέπει να μπαίνουν οι ιδέες που εκφράζει ένας καλλιτέχνης στα πλαίσια μιας ιδεολογικής ορθότητας ;
Ρε μην μου βάζεις λόγια που δεν είπαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Απρ 2022, 20:25Με την ίδια λογική θα πρέπει να λογοκρίνονται και όσοι καλλιτέχνες προσβάλουν ιερά ή οσια ή έχουν ιδέες που δεν αρέσουν σε κάποιους ..Beria έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:09Βρε σεις, δεν συζητάμε αν ο Σεφερλής δηλώνει ...έντεχνη ταυτότηταΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2022, 13:50
Ο Σεφερλής ποτέ δεν δήλωσε έντεχνηταυτότητα.
Οι έντεχνοι (τι λέξη κι αυτή) θεωρούν ότι υποστηρίζουν κάτι που σαφώς είναι παντελώς ανίκανοι να υποστηρίξουν.
Συζητάμε ότι σε εκπομπή μεγάλης τηλεθέασης έκανε αστειάκι για γριά που κυνηγάει τον βιαστή και δεν τον φτάνει
Είναι η ανάγκη να τρώει μια χλέπα κάθε Σεφερλής όταν λέει αρχιδιές. Απλό, καθαρό και έντιμο
Θα πρέπει να μπαίνουν οι ιδέες που εκφράζει ένας καλλιτέχνης στα πλαίσια μιας ιδεολογικής ορθότητας ;
Καμία λογοκρισία δεν ζήτησα. Το αντίθετο
Είπα για το δικαίωμα στο κράξιμο όταν λέει μαλακίες
Κι επειδή κατάλαβες καλά τι είχα γράψει, με τσαντιζει πάρα πολύ αυτό το ύπουλο στυλακι 'με την ίδια λογική'
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πω ρε τύπε, πόσο ξενέρωτος είσαι;Beria έγραψε: 05 Απρ 2022, 20:33Ρε μην μου βάζεις λόγια που δεν είπαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Απρ 2022, 20:25Με την ίδια λογική θα πρέπει να λογοκρίνονται και όσοι καλλιτέχνες προσβάλουν ιερά ή οσια ή έχουν ιδέες που δεν αρέσουν σε κάποιους ..Beria έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:09
Βρε σεις, δεν συζητάμε αν ο Σεφερλής δηλώνει ...έντεχνη ταυτότητα
Κι επειδή κατάλαβες καλά τι είχα γράψει, με τσαντιζει πάρα πολύ αυτό το ύπουλο στυλακι 'με την ίδια λογική'
Ένα αστείο ήταν, βασισμένο σε μια υποτιθέμενη, στερημένη και πεινασμένη σεξουαλικά γριά. Σίγουρα υπάρχουν και τέτοιες όπως υπάρχουν και γκέι παπάδες, οι οποίοι σατιρίζονται κι αυτοί.
Είναι όλες οι γριές σεξουαλικά πεινασμένες για να κυνηγάνε έναν που θα γαμούσε οτιδήποτε; Όχι.
Είναι όλοι οι παπάδες γκέι; Όχι.
Είσαι παρεξηγησιάρης; Ναι.
Dein Herz, meine Gier
- EKPLIKTIKOS
Για κανέναν από τους δύο λόγους. Απλά το χιούμορ του είναι αυτό, 3-4 δεκαετίες πίσω αγορίστικη τουαλέτα σχολείου. Κατά διαβολική σύμπτωση αντίστοιχο είναι το χιούμορ των συμπολιτωνε μας, αχα καλό ε; κ τέτοια, δικέ μουΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 05 Απρ 2022, 13:29 Εγώ έχω άλλη απορία: ο Σεφερλής κάνει τέτοιες χοντράδες επίτηδες ή απλά δεν τον νοιάζουν καθόλου οι αντιδράσεις;![]()
Ρε κάμε μας τη χάρηFeindflug έγραψε: 05 Απρ 2022, 20:40Πω ρε τύπε, πόσο ξενέρωτος είσαι;Beria έγραψε: 05 Απρ 2022, 20:33Ρε μην μου βάζεις λόγια που δεν είπαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Απρ 2022, 20:25
Με την ίδια λογική θα πρέπει να λογοκρίνονται και όσοι καλλιτέχνες προσβάλουν ιερά ή οσια ή έχουν ιδέες που δεν αρέσουν σε κάποιους ..
Ένα αστείο ήταν, βασισμένο σε μια υποτιθέμενη, στερημένη και πεινασμένη σεξουαλικά γριά. Σίγουρα υπάρχουν και τέτοιες όπως υπάρχουν και γκέι παπάδες, οι οποίοι σατιρίζονται κι αυτοί.
Είναι όλες οι γριές σεξουαλικά πεινασμένες για να κυνηγάνε έναν που θα γαμούσε οτιδήποτε; Όχι.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Βασικά δεν απευθύνομαι συγκεκριμένα σε εσέναBeria έγραψε: 05 Απρ 2022, 20:33Ρε μην μου βάζεις λόγια που δεν είπαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Απρ 2022, 20:25Με την ίδια λογική θα πρέπει να λογοκρίνονται και όσοι καλλιτέχνες προσβάλουν ιερά ή οσια ή έχουν ιδέες που δεν αρέσουν σε κάποιους ..Beria έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:09
Βρε σεις, δεν συζητάμε αν ο Σεφερλής δηλώνει ...έντεχνη ταυτότητα
Κάτι καλλιτέχνες σατυρικοι ηθοποιοί όπως ο Χαρυ Κλιν ο Μπουρνελης ο Τζιμης Πανουσης ή σε ταινίες του 1980 με τον Μουστάκα ή Σταθη Ψάλτη λέγονταν χειρότερες χοντράδες από αυτές του Σεφερλη ...
Υπήρχε όμως ή άποψη ότι ή τέχνη ή ή σατυρα δεν έχουν όρια ...
Καλά ρε δικέ μου, στείλε τα στιγμιότυπα οθόνης από τα ματσαρίσματα σου στο tinder, να γελάσουμε και μεις.Beria έγραψε: 05 Απρ 2022, 20:43Ρε κάμε μας τη χάρηFeindflug έγραψε: 05 Απρ 2022, 20:40Πω ρε τύπε, πόσο ξενέρωτος είσαι;Beria έγραψε: 05 Απρ 2022, 20:33
Ρε μην μου βάζεις λόγια που δεν είπα
Dein Herz, meine Gier
Η Πισπιρίγκου στην απολογία της είπε ότι η Τζωρτζίνα παρακολουθούσε στο τάμπλετ διαρκώς Σεφερλή και παρόλο που έπασχε από εγκεφαλοπάθεια, καταλάβαινε όλα τα αστεία και γελούσε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αν έβλεπε κσι Χαρυ Κλιν ή Τζιμη Πανουση ..AlienWay έγραψε: 05 Απρ 2022, 20:51 Η Πισπιρίγκου στην απολογία της είπε ότι η Τζωρτζίνα παρακολουθούσε στο τάμπλετ διαρκώς Σεφερλή και παρόλο που έπασχε από εγκεφαλοπάθεια, καταλάβαινε όλα τα αστεία και γελούσε.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Πρέπει να είναι ιδιοφυία.AlienWay έγραψε: 05 Απρ 2022, 20:51 Η Πισπιρίγκου στην απολογία της είπε ότι η Τζωρτζίνα παρακολουθούσε στο τάμπλετ διαρκώς Σεφερλή και παρόλο που έπασχε από εγκεφαλοπάθεια, καταλάβαινε όλα τα αστεία και γελούσε.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- taxalata xalasa
1-3% ανω των 65 ετων σε συνολων βιασμων, αυτα στο αμερικα που τρωνε τα χαπια τους και τα ξυδια τους οπως κανεις αλλος και λαλανε ευκολα...Beria έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:09Βρε σεις, δεν συζητάμε αν ο Σεφερλής δηλώνει ...έντεχνη ταυτότηταΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2022, 13:50Ο Σεφερλής ποτέ δεν δήλωσε έντεχνηΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 05 Απρ 2022, 13:29 Εγώ έχω άλλη απορία: ο Σεφερλής κάνει τέτοιες χοντράδες επίτηδες ή απλά δεν τον νοιάζουν καθόλου οι αντιδράσεις;![]()
ταυτότητα.
στην ελλαδα; 0,0001% δεν ξερω, λεω νουμερο φανταστικο...
με το στατιστικά σχεδον αδύνατο κανει χιουμορ ο κυριος αυτος.
ειναι, δεν ειναι του γουστου μου... ειναι δικαιωμα του να βγαζει οτι λεξεις θελει απο το στομα του και κανεις δεν εχει το δικαιωμα στον νου του και στην γλωσσα του....
πατε με τα καλα σας;
προσωπικα δεν ειναι του γουστου μου, αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Η Ακρίτα τσαντίζεται που ο Σεφερλής κοροϊδεύει τον κοντό ηθοποιό στις παραστάσεις του, αλλά οι ηθοποιοί στις σειρές της είναι όλοι ο ένας πιο όμορφος από τον άλλο. Ο Σεφερλής που του δίνει δουλειά λοιπόν είναι που τον βοηθάει να ζήσει αξιοπρεπώς, όχι η Ακρίτα που κάνει ότι μπορεί για να μειωθούν τα έσοδα των παραστάσεων από τις οποίες κερδίζει το ψωμί του. Αν όλοι ήταν σαν την Ακρίτα θα έπρεπε να ζητιανέψει για τα βασικά αλλά, τι ευτυχία, θα είχε διάφορες Ακρίτες να του κάνουν "πατ πατ" στην πλάτη και να του λένε "είμαστε μαζί σου".georgebi έγραψε: 05 Απρ 2022, 18:46![]()
![]()
https://avmag.gr/323750/loatki-omada-sy ... Z3K4Y6jb1k
Για τη ΛΟΑΤΚΙ+ ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. η Έλενα Ακρίτα αποτελεί μια πραγματική υπερασπίστρια των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας
Η ΛΟΑΤΚΙ+ ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. στέκεται στο πλευρό της όπως στάθηκε κι εκείνη στο πλευρό μας για να μας υπερασπιστεί, όταν γίναμε «καρικατούρες» στις επιθεωρήσεις του κ. Μάρκου Σεφερλή, όχι «ανταποδοτικά», αλλά γιατί της αναγνωρίζουμε ότι με την αρθρογραφία της συμβάλλει καθοριστικά στην τήρηση και διάδοση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και γιατί υπερασπιζόμενα τους υπερασπιστές μας διασφαλίσουμε και τη δική μας ασφάλεια απέναντι σε κάθε λογής κακοποιητές.
Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε κι εμείς όπως κι εκείνη, δίπλα δίπλα, για μια δικαιότερη κοινωνία για όλους τους ανθρώπους μέχρι την ώρα που το αυτονόητο θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα.![]()
![]()
[img]https://i.postimg.cc/QCM9bxXL/twee ... .png[/img]
Ο Σεφέρης προσπαθεί να κάνει επιθεώρηση παλιάς κοπής.Κατι που δεν με συγκινεί.Εχει επιτυχία λόγω νοσταλγίας μιας και αυτό το είδος έχε πεθάνει πλέον.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 294 Προβολές
-