ειδος σε αφθονια ( κ αγαμια )panos291 έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:21Μωρε το ξερω οτι αυτη αν ηταν δικαστινα θα εβαζε μεσα τους αντρες μεσα προληπτικα εκτος κατι beta males/white knights, (εχουμε καμποσους εδω μεσα-δεν λεμε ονόματα), αλλα κουβέντα να γίνεται
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όχι εσύ να ντρέπεσαι ρε.
Re: Όχι εσύ να ντρέπεσαι ρε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μωρε αυτη ειναι και η δικη μου οπτικη. Αλλα αν φτασει καποια να βλεπει τακτικα το σεξ με τον δικο της ετσι (καταλαβαίνεις τι εννοω με το τακτικα) , ας του πει να χωρισουν ή εστω να του πει να πηγαινει να τα ξεφουσκωνει αλλου.Naida έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:25Ε άμα βλέπεις το σεξ ως υποχρέωση, τι να σου πω. Εχεις την δική σου οπτική. Εμένα η οπτική μου είναι το σεξ είναι κάτι που γίνεται για να το απολαύσουν και οι δύο. Δεν θεωρώ υποχρέωση μου να προσφέρω το σώμα μου να ξεφουσκώσει ο άλλος τα αρχιδια του. Δική μου οπτική.Juno έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:19
Είναι πολλά πράγματα που δεν θέλουμε, αλλά...
Η δουλειά που απεχθάνομαι, είναι το σιδέρωμα, αλλά δεν μπορώ να γυρίζω με ασιδέρωτα ρούχα.
Να κάνω μήνυση στο σίδερο για βιασμό; Αναγκάζει το σώμα μου να κάνει κάτι που δεν θέλει. Θα προτιμούσα να λιώνω στον καναπέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 02 Σεπ 2021, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να έχει αυτή πραγματικό θέμα με την εμφάνιση και να φάει τέτοια απόρριψη μόλις ο άλλος την δει γυμνή. Μια ομορφιά!Naida έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:30Φυσικά και είναι εντάξει. Πλάκα μου κάνεις; Είναι υποχρεωμένος ο άλλος να κάνει σεξ; εδώ μπορεί ξενερώσει επειδή την είδε γυμνή και να του πέσει. Τι θα κάνει; θα φέρει καμια τρόμπα να εκτελέσει καθήκοντα; ρε πάμε καλά ρε;Juno έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:22Αν κάνει πίσω αυτός επειδή την είδε γυμνή και δεν του αρέσει; Είναι εντάξει;Naida έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:35 Juno
Ε τότε για ποιο λόγο θα είναι δίκαιο να πει ο άλλος ότι είναι μουρλεγκω; επειδή ξενέρωσε; σαν να μου λες γουστάρεις δεν δουσταρεις να συνεχίσεις θα κάτσεις να σε πηδηξει γιατί αλλιώς θα είσαι η μουρλεγκω της παρέας.
τώρα αν θέλει να δώσει 2η ευκαιρία γιατί γούσταρε το υπόλοιπο μεταξύ τους είναι άλλη συζήτηση. Και αφορα απόφαση και των δύο.
Σου απάντησα για τον γάμο.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
ΝαιAlienWay έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:24 Αν μια γυναίκα συναινέσει στο να της βάλει ο άλλος "λίγο κεφαλάκι" και εκείνος της το καρφώσει όλο, θεωρείται βιασμός;
Το θέμα όμως είναι να αποδειχθεί ο βιασμός στο δικαστήριο..
Όλα αυτά τα ζητήματα είναι ΝΟΜΙΚΆ , δεν είναι συζητήσεις που γίνονται για φιλοσοφικούς θεωρητικούς λόγους
- EKPLIKTIKOS
Μόνο; ή και ωροσκόπος μετράει;
εσύ είσαι ο άλφα?την ψώνισε η λινάτσαpanos291 έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:21 Μωρε το ξερω οτι αυτη αν ηταν δικαστινα θα εβαζε μεσα τους αντρες μεσα προληπτικα εκτος κατι beta males/white knights, (εχουμε καμποσους εδω μεσα-δεν λεμε ονόματα), αλλα κουβέντα να γίνεται
![]()
Καλως τονε τον πρωτο. Ποιος σε πείραξε φίλε Πουθενα?
Η Νάιδα και οι λοιπές φεμιναζί πρέπει να αντιληφθούν ότι ισοτιμία σημαίνει το εξής: Αν ο κάθε κατηγορούμενος πρέπει να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας, τότε και η κάθε καταγγέλουσα πρέπει να αποδεικνύει ότι δεν είναι πορνίδιο (αν είναι ανήλικη).Otto Weininger έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:11Για την Naida και τις λοιπές φεμιναζί, ο κάθε κατηγορούμενος πρέπει να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας.
Και ότι στην τελική είναι εντελώς ηλίθιο να εστιάζεται η αξιοπρέπεια των γυναικών στο ωράριο του αιδοίου τους, λες και πρόκειται για κυλιόμενο ωράριο δημόσιας υπηρεσίας. Στην τελική ας βάζουν ταμπελάκια με στρας "ανοικτό","κλειστό" για να ξέρουν και οι χαρούμενοι κούταβοι, τι να κάνουν.
Σόρυ για τον κυνισμό αλλά δεν αντέχω άλλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κοριτσι μου αυτός που θα πάει να τα ξεφουσκώσει αλλού επειδή δεν έχεις όρεξη 2-3 φορές, θα πάει και όταν θα είσαι πάντα πρόθυμη ανεξαρτήτως διάθεση σου. Στο λέω μην έχεις ρομαντικές ιδέες ότι θα σεβαστεί το γεγονός ότι είσαι πάντα διαθέσιμη, θες δεν θες. Δεν ενώνει το σεξ. Ούτε χωρίζει το σεξ.Juno έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:28Μια, δύο, τρεις, θα πάει να τα ξεφουσκώσει αλλού!Naida έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:25Ε άμα βλέπεις το σεξ ως υποχρέωση, τι να σου πω. Εχεις την δική σου οπτική. Εμένα η οπτική μου είναι το σεξ είναι κάτι που γίνεται για να το απολαύσουν και οι δύο. Δεν θεωρώ υποχρέωση μου να προσφέρω το σώμα μου να ξεφουσκώσει ο άλλος τα αρχιδια του. Δική μου οπτική.Juno έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:19
Η δουλειά που απεχθάνομαι, είναι το σιδέρωμα, αλλά δεν μπορώ να γυρίζω με ασιδέρωτα ρούχα.
Να κάνω μήνυση στο σίδερο για βιασμό; Αναγκάζει το σώμα μου να κάνει κάτι που δεν θέλει. Θα προτιμούσα να λιώνω στον καναπέ.
Αυτό θα το διαχειριστεί με τον εαυτό της. Δεν αρέσουμε σε όλους και δεν έχει να κάνει με εκείνη. Ούτε την καθορίζει σαν γυναίκα μια ενδεχόμενη απόρριψη. Έχει να κάνει με το γούστο του τύπου που τον ξενέρωσε η εμφάνιση της γυμνή. Σε άλλον μπορεί να αρέσει. Το γούστο είναι υποκειμενικό και δεν θα πρέπει να τίθεται μια απόρριψη ως κανόνας. Αυτά είναι χαζά.Juno έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:32Να έχει αυτή πραγματικό θέμα με την εμφάνιση και να φάει τέτοια απόρριψη μόλις ο άλλος την δει γυμνή. Μια ομορφιά!Naida έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:30Φυσικά και είναι εντάξει. Πλάκα μου κάνεις; Είναι υποχρεωμένος ο άλλος να κάνει σεξ; εδώ μπορεί ξενερώσει επειδή την είδε γυμνή και να του πέσει. Τι θα κάνει; θα φέρει καμια τρόμπα να εκτελέσει καθήκοντα; ρε πάμε καλά ρε;Juno έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:22
Αν κάνει πίσω αυτός επειδή την είδε γυμνή και δεν του αρέσει; Είναι εντάξει;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιόμισε ο τόπος αντρακλες
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
γεια σου άλφα,παρταρχίδια μου και παιξε λίγο
Εδω της εκανα μια απλη ερωτηση και δεν μου απαντα.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:36Η Νάιδα και οι λοιπές φεμιναζί πρέπει να αντιληφθούν ότι ισοτιμία σημαίνει το εξής: Αν ο κάθε κατηγορούμενος πρέπει να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας, τότε και η κάθε καταγγέλουσα πρέπει να αποδεικνύει ότι δεν είναι πορνίδιο (αν είναι ανήλικη).Otto Weininger έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:11Για την Naida και τις λοιπές φεμιναζί, ο κάθε κατηγορούμενος πρέπει να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας.panos291 έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:08
Ναιδα για εξηγησε μας κατι.
Σε καταγγελια βιασμου πρέπει κατα την γνώμη σου να αποδεικνύεται η ενοχη του κατηγορουμένου ή η αθωότητα του?
Και ότι στην τελική είναι εντελώς ηλίθιο να εστιάζεται η αξιοπρέπεια των γυναικών στο ωράριο του αιδοίου τους, λες και πρόκειται για κυλιόμενο ωράριο δημόσιας υπηρεσίας. Στην τελική ας βάζουν ταμπελάκια με στρας "ανοικτό","κλειστό" για να ξέρουν και οι χαρούμενοι κούταβοι, τι να κάνουν.
Σόρυ για τον κυνισμό αλλά δεν αντέχω άλλο.
Εαν πω οτι εσυ με εκλεψες, θα πρέπει να το αποδειξω κιολας.
Σε δολοφονια πρεπει να αποδειχτει η ενοχη του δολοφονου.
Σε καταγγελια βιαδμου ποιος πρέπει να αποδειξει τι?
Ρωτησα γιατί πραγματικα εχω απορία για το πως το βλεπει.
Εάν έχουν θέμα σεξουαλικό ως ζευγάρι, έχω την εντύπωση πως θα πρέπει να το δουν μαζί τι συμβαίνει και να υπάρξει ίσως κάποια βοήθεια από ειδικό αν απαιτείται.panos291 έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:32Μωρε αυτη ειναι και η δικη μου οπτικη. Αλλα αν φτασει καποια να βλεπει τακτικα το σεξ με τον δικο της ετσι (καταλαβαίνεις τι εννοω με το τακτικα) , ας του πει να χωρισουν ή εστω να του πει να πηγαινει να τα ξεφουσκωνει αλλου.Naida έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:25Ε άμα βλέπεις το σεξ ως υποχρέωση, τι να σου πω. Εχεις την δική σου οπτική. Εμένα η οπτική μου είναι το σεξ είναι κάτι που γίνεται για να το απολαύσουν και οι δύο. Δεν θεωρώ υποχρέωση μου να προσφέρω το σώμα μου να ξεφουσκώσει ο άλλος τα αρχιδια του. Δική μου οπτική.Juno έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:19
Εκτός κι αν εννοείς όταν ο άντρας πατήσει τα 50 και αρχίσουν οι πτώσεις και οι εκπτώσεις σε στυσεις να τον παραμερισει να πάει να βρει έναν νεότερο που θα είναι ακμαιος και ζωηρός να ικανοποιεί τις ορέξεις της.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ τρόλαρα τύπε. Εμπνεύστηκα από τον Ζενίθεδρο και τον Daje. Μυθοπλαστικά πάνταααα!Feindflug έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:08 Ακόμα ένα νήμα - άρλεκιν με γλαφυρή περιγραφή φαντασιώσεων και εμπειριών των συμμετεχόντων!
Και μεις γαμάμε και έχουμε φαντασιώσεις ρε τύπισσες και τύποι, δεν τις περιγράφουμε όμως σε κάθε αφορμή.
Σαν μυξοπαρθένες που μόλις ανακαλύψατε το σεξ κάνετε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
συμβουλες απο την αμπαααα του πχορουμ που τρεμει την απορριψη κ καλυπτει τις ατελειες με παρεο μεγεθους πανιου ιστιοπλοικου μην φαει ακυρο με το που θα συναντησει καποιον απο το πρωτο δευτερολεπτο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR