https://www.protothema.gr/greece/articl ... to-foniko/
Σέρρες: Για τα μάτια μιας κοπέλας το φονικό
Ο 20χρονος από το Μητρούσι Σερρών φέρεται ότι είχε κάνει δεσμό με την πρώην κοπέλα του 22χρονου δράστη από το Λιβαδοχώρι - Σε εξέλιξη το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάζα που έχετε παθει απο το αντιθετο φυλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Κάζα που έχετε παθει απο το αντιθετο φυλο
Έχει σαλέψει ο κόσμος, καταστρεφει τη ζωη του για μια γκομενα
- Eθνικοκοινωνιστης
Είπαμε,αντίστοιχη λατρεία με αυτή που δείχνουν στις αγελάδες στην ΙνδίαΑλιόσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 14:06 Έχει σαλέψει ο κόσμος, καταστρεφει τη ζωη του για μια γκομενα
https://www.protothema.gr/greece/articl ... to-foniko/
Σέρρες: Για τα μάτια μιας κοπέλας το φονικό
Ο 20χρονος από το Μητρούσι Σερρών φέρεται ότι είχε κάνει δεσμό με την πρώην κοπέλα του 22χρονου δράστη από το Λιβαδοχώρι - Σε εξέλιξη το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εσύ Εθνι έχεις φάει κάνα κάζο ή δεν έχεις μπει καν στον κόπο;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Αύγ 2021, 14:11
Είπαμε,αντίστοιχη λατρεία με αυτή που δείχνουν στις αγελάδες στην Ινδία![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Eθνικοκοινωνιστης
Είναι σαν να ρωτάς αν βγαίνει ο ήλιος από την Δύση η την ανατολήAlienWay έγραψε: 10 Αύγ 2021, 14:12Εσύ Εθνι έχεις φάει κάνα κάζο ή δεν έχεις μπει καν στον κόπο;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Αύγ 2021, 14:11
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κακώς δεν έχεις μπει στον κόπο. Αυτά είναι ωραίες ιστορίες, να τις λέμε και να τις νοσταλγούμεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Αύγ 2021, 14:14Είναι σαν να ρωτάς αν βγαίνει ο ήλιος από την Δύση η την ανατολήAlienWay έγραψε: 10 Αύγ 2021, 14:12Εσύ Εθνι έχεις φάει κάνα κάζο ή δεν έχεις μπει καν στον κόπο;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Αύγ 2021, 14:11
![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Πως να φαει αφου,δεν ασχολειται με γκομενες.
Δεν ασχολειται με γυναικοκαζινοκεντρικες ιδεες,αυτα ειναι για μικροαστους.
Δεν ασχολειται με γυναικοκαζινοκεντρικες ιδεες,αυτα ειναι για μικροαστους.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Οι προλετάριοι δηλαδή δεν τρώνε κάζα;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αν ειναι μισογυνηδες,οχι.
- Dwarven Blacksmith
Δεν σε πιστεύω.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Αύγ 2021, 14:14Είναι σαν να ρωτάς αν βγαίνει ο ήλιος από την Δύση η την ανατολήAlienWay έγραψε: 10 Αύγ 2021, 14:12Εσύ Εθνι έχεις φάει κάνα κάζο ή δεν έχεις μπει καν στον κόπο;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Αύγ 2021, 14:11
![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
Ασχολούμαι με δύσκολες περιπτώσεις σαν της Νικόλ και της Δόμνας
Οι εύκολες αποστολές με κάνουν να βαριέμαι
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αυτες το γνωριζουν;
- Eθνικοκοινωνιστης
Τα παράπονά σας στους καπιταλιστές
Κοινωνικό έργο επιτελούμε
Τελικά μόνο ο ένοπλος σοσιαμπαχαλακης καταλαβαίνει
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πριν μερικα χρόνια ασχολουμουνα ενα διημερο με μια ξενη 25χρονη, αστερι. Την δευτερη μερα μου σκαει την ιστορία οτι θελει να γινει παπάς (γίνεται στην σκανδιναβια), δεν εχει παει με κανεναν, ειναι very religious, και μου λεει "I keep myself for my husband"!
Φτου σου λεω απο μεσα μου, αλλα δεν τα παρατησα. Και εγω της λεω ειμαι πολυ θρησκος, και δεν εχω παει με καμια και περιμενω να γνωρισω την καταλληλη να παντρευτω. Really μου λεει? Really της λεω
Αφου ειχα πει καμποσες τετοιες αηδιες, το φερνει η κουβεντα στο σεξ και της λεω οτι μου αρεσει πολυ κλπ, οτι θα ηθελα να ειμαστε μαζι κλπ και οτι ειναι ωραιο που θελουμε σεξ μετα τον γαμο αλλα πολλες φορες υπαρχει ασυμφωνια μετά.
Οποτε (ενω ταυτόχρονα της έπιασα το μπουτι) της λεω ας παμε για ενα test drive. (ετσι ακριβως)
Γουρλωσε τα ματια, με παρατησε και εξαφανιστηκε
Εντάξει δεν ηταν και κανα μεγαλο καζο αλλα ειχε πλακα.
Φτου σου λεω απο μεσα μου, αλλα δεν τα παρατησα. Και εγω της λεω ειμαι πολυ θρησκος, και δεν εχω παει με καμια και περιμενω να γνωρισω την καταλληλη να παντρευτω. Really μου λεει? Really της λεω
Αφου ειχα πει καμποσες τετοιες αηδιες, το φερνει η κουβεντα στο σεξ και της λεω οτι μου αρεσει πολυ κλπ, οτι θα ηθελα να ειμαστε μαζι κλπ και οτι ειναι ωραιο που θελουμε σεξ μετα τον γαμο αλλα πολλες φορες υπαρχει ασυμφωνια μετά.
Οποτε (ενω ταυτόχρονα της έπιασα το μπουτι) της λεω ας παμε για ενα test drive. (ετσι ακριβως)
Γουρλωσε τα ματια, με παρατησε και εξαφανιστηκε
Εντάξει δεν ηταν και κανα μεγαλο καζο αλλα ειχε πλακα.
Ποιο ειναι το κοινωνικο εργο,η αποχη;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Αύγ 2021, 14:51Τα παράπονά σας στους καπιταλιστές
Κοινωνικό έργο επιτελούμε![]()
Τελικά μόνο ο ένοπλος σοσιαμπαχαλακης καταλαβαίνει![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση