Α οκ, παρεξήγησις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ηράκλειτος
- †
Re: Jason Αντιγόνη
Ειδικά με αυτούς που μένουν σε συγκεκριμένη περιοχή.parafrwn έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:57Μην τους παρεξηγείς. Απλά ο Ηράκλειτος επειδή κατοικεί στην υπερβόρεια έχει ένα θέμα με τους καταυλακιώτες.
God.exe is missing. Universe will restart.
Η πλάκα είναι ότι είμαι πράγματι νέο μέλος. Είδα το λινκ και είπα να γραφτώ. Όπως είπα, ας τσεκαριστεί η ip μου, δεν έχω να κρύψω κάτι.
πρέπει να πιστοποιηθεί πρώτα.
ακόμα δεν κατέθεσε καν άποψη για Γράμμο, άσε τα υπόλοιπα..
καλ πάρε θέση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν μας είπες ποτέ όλη την ιστορία πάντως. Τι έγινε; Τι σου έκαναν;Ηράκλειτος έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:00Ειδικά με αυτούς που μένουν σε συγκεκριμένη περιοχή.parafrwn έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:57Μην τους παρεξηγείς. Απλά ο Ηράκλειτος επειδή κατοικεί στην υπερβόρεια έχει ένα θέμα με τους καταυλακιώτες.![]()
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- hellegennes
Υπόψη ότι ακόμα κι αν ίσχυε ότι ο εγκέφαλος των τρανς συμπεριφέρεται διαφορετικά και επιδείκνυε χαρακτηριστικά φύλου διαφορετικού από το βιολογικό τους, πράγμα που δεν συμβαίνει*, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ψυχικό νόσημα. Τα περισσότερα, κλινικά, ψυχικά νοσήματα είναι σε κάποιον -ως μεγάλο- βαθμό κληρονομικά και οι εγκέφαλοι των ατόμων αυτών παρουσιάζουν μετρήσιμες διαφορές. Οπότε ας μην προσπαθήσουμε να τους θεραπεύσουμε, ας τους αφήσουμε να αυτοκτονήσουν.
* άλλωστε αν μπορούσαμε από τον εγκέφαλο και μόνο να πούμε αν ένα άτομο είναι γυναίκα ή άντρας, θα λύναμε πολλά προβλήματα.
* άλλωστε αν μπορούσαμε από τον εγκέφαλο και μόνο να πούμε αν ένα άτομο είναι γυναίκα ή άντρας, θα λύναμε πολλά προβλήματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν αμφιβάλω, το ίδιο είχε γίνει και με μένα κάποτε.kalorifer έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:01 Η πλάκα είναι ότι είμαι πράγματι νέο μέλος. Είδα το λινκ και είπα να γραφτώ. Όπως είπα, ας τσεκαριστεί η ip μου, δεν έχω να κρύψω κάτι.
the end
γιατί χρειάζεται να κάνουν κιόλας;parafrwn έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:02Δεν μας είπες ποτέ όλη την ιστορία πάντως. Τι έγινε; Τι σου έκαναν;Ηράκλειτος έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:00Ειδικά με αυτούς που μένουν σε συγκεκριμένη περιοχή.parafrwn έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:57Μην τους παρεξηγείς. Απλά ο Ηράκλειτος επειδή κατοικεί στην υπερβόρεια έχει ένα θέμα με τους καταυλακιώτες.![]()
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ε κάπως θα βίωσε τον πολιτισμό τους για να τους αγαπάει τόσο
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Ηράκλειτος
- †
Προσωπικά, τίποτα. Αν σου πω όμως τι έχω ακούσει, θα φρίξεις.parafrwn έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:02Δεν μας είπες ποτέ όλη την ιστορία πάντως. Τι έγινε; Τι σου έκαναν;
God.exe is missing. Universe will restart.
Ε καλά όλοι έχουμε ακούσει. Απλά στις λοιπές περιοχές της Ελλάδας τα κρύβουν καλύτεραΗράκλειτος έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:05Προσωπικά, τίποτα. Αν σου πω όμως τι έχω ακούσει, θα φρίξεις.parafrwn έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:02Δεν μας είπες ποτέ όλη την ιστορία πάντως. Τι έγινε; Τι σου έκαναν;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Τουλάχιστον πείτε μου ποιος είναι αυτός που λέτε ότι είμαι. Αν αξίζει ως περσόνα, να το εκμεταλλευτώ. Είναι δημοφιλής; Πόσο ετών; Άθεος ή πιστός;
helegennes δεν αξίζει να κάνει κάποιος σοβαρή συζήτηση μαζί σου, συνέχισε τις ασυναρτησίες σου. Αυτό το αποκαλείς επιχείρημα; Και η δική σου αντίληψη για το φύλο στον εγκέφαλο εδράζεται, αυτό σημαίνει ότι είσαι ψυχικά ασθενής; Ό,τι να ναι. Υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια για να χαρακτηριστεί κάτι ως ψυχική ασθένεια. Ο τρανσεξουαλισμός δεν πληρεί αυτά τα κριτήρια. Ο λόγος που τόσα χρόνια κατατάσσονταν έτσι ήταν ο ίδιος με την ομοφυλοφιλία. Ευτυχώς αλλάζει η κατάσταση πλέον. Από κει και πέρα δεν θα ασχοληθώ με τις τυχόν εμμονές σου, με κούρασες.
helegennes δεν αξίζει να κάνει κάποιος σοβαρή συζήτηση μαζί σου, συνέχισε τις ασυναρτησίες σου. Αυτό το αποκαλείς επιχείρημα; Και η δική σου αντίληψη για το φύλο στον εγκέφαλο εδράζεται, αυτό σημαίνει ότι είσαι ψυχικά ασθενής; Ό,τι να ναι. Υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια για να χαρακτηριστεί κάτι ως ψυχική ασθένεια. Ο τρανσεξουαλισμός δεν πληρεί αυτά τα κριτήρια. Ο λόγος που τόσα χρόνια κατατάσσονταν έτσι ήταν ο ίδιος με την ομοφυλοφιλία. Ευτυχώς αλλάζει η κατάσταση πλέον. Από κει και πέρα δεν θα ασχοληθώ με τις τυχόν εμμονές σου, με κούρασες.
-
[42]
ο hellegenes θα έστελνε στο ψυχιατρείο και τον Άλαν Τιούρινγκ αν ζούσε το 1950. 
- hellegennes
Όχι, καθορίζεται από το βιολογικό μου φύλο, που είναι το μόνο που υπάρχει.kalorifer έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:06Και η δική σου αντίληψη για το φύλο στον εγκέφαλο εδράζεται, αυτό σημαίνει ότι είσαι ψυχικά ασθενής;
Κατά τα άλλα, αποδεικνύεις συνέχεια ότι δεν έχεις να πεις απολύτως τίποτα. Ισχυρίζεσαι ψευδή πράγματα για το τι λέει η επιστήμη, δεν φέρνεις στοιχεία για τίποτε και δεν έχεις να αντιπαραθέσεις τίποτα σε ό,τι έχω φέρει, που βάζει ταφόπλακα στα ηλίθια επιχειρήματά σου.
Όντως, δεν αξίζει να συνεχίσω την συζήτηση μαζί σου. Μόνο προπαγάνδα είσαι.
Όταν και αν αλλάξει κάτι, πες το μας. Ο ΠΟΥ αναφέρει κατηγορηματικά ότι δεν έχει περάσει από review ακόμα, δεν έχει καμμιά επίσημη πιστοποίηση και ενδέχεται να αλλάξουν πολλά πράγματα μέχρι να δημοσιευτεί. Η τελευταία έκδοση είναι του Οκτώβρη του 2017, δεν πρόκειται για κανένα απαρχαιωμένο εγχειρίδιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 590 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 6 Απαντήσεις