Τα golden retriever είναι πάρα πολύ καλά σκυλάκια κοιτάξτε πως προστατεύει το μικρό της....
Η δικιά μου θα σε κοίταζε στα μάτια και θα σου έδειχνε τα δόντια χωρίς μουγκρίσει, το επόμενο βήμα θα ήταν το μούγκρισμα και αν επιμένεις θα σήκωνε τρίχα και θα αγρίευε, εδώ τέλος. Αν συνέχισεις δεν σου εγγυώμαι τίποτα.
Πάνας έγραψε: 18 Αύγ 2018, 00:01
Τα golden retriever είναι πάρα πολύ καλά σκυλάκια κοιτάξτε πως προστατεύει το μικρό της....
Η δικιά μου θα σε κοίταζε στα μάτια και θα σου έδειχνε τα δόντια χωρίς μουγκρίσει, το επόμενο βήμα θα ήταν το μούγκρισμα και αν επιμένεις θα σήκωνε τρίχα και θα αγρίευε, εδώ τέλος. Αν συνέχισεις δεν σου εγγυώμαι τίποτα.
Προσπαθώ να βρω ένα fail βίντεο με έναν τύπο που μόλις έχει φτιάξει έναν φράχτη στον κήπο του για να μην του φεύγει ο σκύλος κι εκεί που καμαρώνει μπροστά στην κάμερα για τον φράχτη, την ίδια ώρα ο σκύλος δίνει ένα σάλτο και πηδάει τον φράχτη χαλαρά.
Πάνας έγραψε: 18 Αύγ 2018, 00:37
Αν αυτός που θα χαϊδέψει τα μικρά είσαι εσύ, οκ .... αν είναι κανένας άλλος; δεν νομίζω να τον αφήσει για την μπριζόλα.
Ποτέ δεν χάνει ευκαιρία για φαγητό. Είναι τρομερά λιχούδα.
Και στη βόλτα ό,τι βρίσκει το τρώει γαμώτο.
Δεν κρατιέται.
Θα νομίζουν ότι δεν την ταίζω.
Πάνας έγραψε: 18 Αύγ 2018, 00:37
Αν αυτός που θα χαϊδέψει τα μικρά είσαι εσύ, οκ .... αν είναι κανένας άλλος; δεν νομίζω να τον αφήσει για την μπριζόλα.
Ποτέ δεν χάνει ευκαιρία για φαγητό. Είναι τρομερά λιχούδα.
Και στη βόλτα ό,τι βρίσκει το τρώει γαμώτο.
Δεν κρατιέται.
Θα νομίζουν ότι δεν την ταίζω.
Και εμένα είναι λιχούδα αλλά κάτι τέτοιο δεν παίζει με τίποτα.