Ισραήλ: Προετοιμαστείτε για 4η δόση - Εμβολιασμός κατά της Covid κάθε 5-6 μήνες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με μια βελόνα στο χέρι: 6-8 μήνες η ανοσία του εμβολίου της Πήζερ(ε).
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- EKPLIKTIKOS
Re: Με μια βελόνα στο χέρι: 6-8 μήνες η ανοσία του εμβολίου της Πήζερ(ε).
https://www.protothema.gr/world/article ... -emvoliou/

- hellegennes
Leporello.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Σεπ 2021, 19:36 https://www.protothema.gr/world/article ... -emvoliou/
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι, τι;hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2021, 23:09Leporello.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Σεπ 2021, 19:36 https://www.protothema.gr/world/article ... -emvoliou/
![]()
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Τι τι,κατι θα ειχες πει για τη διαρκεια ανοσιας τωρα ετοιμαζεται να ανασυρει το ποστ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Πόσες ακόμα φορές κουβά;Leporello έγραψε: 02 Σεπ 2021, 18:13 Ολα αυτά με την αστήρικτη παραδοχή ότι μία τρίτη δόση θα έχει τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα με την δεύτερη και αυτό θα επαναλαμβάνεται στο διηνεκές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ακόμα χειρότερα απ' όσο έλεγα, δηλαδή.
Εγώ έλεγα για 8 μήνες, είναι 5-6.
Εγώ έλεγα για 8 μήνες, είναι 5-6.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Αυτό σημαίνει ότι η πιθανότητα παρενέργειας από τα εμβόλια, αν επιβεβαιωθεί ότι η νόσηση δίνει ανοσία για 2 χρόνια, κάνει ακόμα πιο ριψοκίνδυνο τον εμβολιασμό στις μικρότερες ηλικίες. 2 χρόνια = 4 δόσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- wooded glade
Το εμβόλιο δε σε έφαγε αφού λες ότι έχεις φτάσει στην 4η-7η-8η δόση.
Πως θα σε φάει μετά ;
Πως θα σε φάει μετά ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Μην το δενετε και κομπο οτι θα κανει δουλεια για 6 μηνες το μπουστερακι.Σε ανοιξη με μετρα και σε καλοκαιρι λασκα δοκιμαστηκε,δεν ειναι μαλακας ο κτηνιατρος.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- NewModelArmy
Θα ακολουθησουμε πιστα τις συμβουλες του κυριου Σαχιν.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γω λέω να αφήσετε αυτά τα φλωρικα με τις μηνιαίες δόσεις. Βάλτε κατευθείαν μια αντλία, να σας χύνει εμβόλιο στο αίμα, μόλις θα σας πέφτουν λίγο τα αντισώματα.

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ετσι, μεχρι να αποκτήσουμε ανοσία ... στα εμβολια.
Ποιός είπε ότι η τρίτη δόση θα έχει τα ίδια αποτελέσματα με την δεύτερη; Ποιός είπε ότι αυτό θα επαναλαμβάνεται στο διηνεκές;hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2021, 23:36Πόσες ακόμα φορές κουβά;Leporello έγραψε: 02 Σεπ 2021, 18:13 Ολα αυτά με την αστήρικτη παραδοχή ότι μία τρίτη δόση θα έχει τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα με την δεύτερη και αυτό θα επαναλαμβάνεται στο διηνεκές.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Βασικα το πιθανοτερο ειναι να εχει χειροτερα
Τόσο ο ψεκογένες όσο και ο Αρίστος θεωρούν δεδομένο ότι οι παρενέργειες είναι εντελώς τυχαίες, κάτι σαν να ρίχνεις ζάρι.wooded glade έγραψε: 06 Σεπ 2021, 23:45Το εμβόλιο δε σε έφαγε αφού λες ότι έχεις φτάσει στην 4η-7η-8η δόση.
Πως θα σε φάει μετά ;
Εγώ δεν ξέρω αν είναι έτσι ή αντιθέτως οι παρενέργειες εμφανίζονται γιά κάποιο λόγο σχετικό με τον οργανισμό που τις υφίσταται. Αν ισχύει το δεύτερο, ο κίνδυνος παρενέργειας δεν αυξάνει, όσες φορές και αν κάνεις μία δόση.
Οι μέχρι στιγμής ενδείξεις είναι πως το δεύτερο όντως ισχύει και φαίνεται από το ότι οι αναφερθείσες παρενέργειες μετά την δεύτερη δόση τής Astra - Zeneca ήταν απειροελάχιστες.
1.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 153 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-
- 3 Απαντήσεις