!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άθλιος Γεωργιάδης, ειρωνεύεται τους εστιάτορες
Re: Άθλιος Γεωργιάδης, ειρωνεύεται τους εστιάτορες
καταρχάς έχεις καμία σχέση με το αντικείμενο?
- hellegennes
Εμένα λες να διαβάσω; Για πες πόσες επιχειρήσεις έχεις. Εγώ έχω δύο. Είμαι ενήμερος για όλες τις αποφάσεις που έχουν βγει και δεν φαίνεται καν να καταλαβαίνεις τι λένε αυτά που παραθέτεις ούτε καν τις ημερομηνίες έχεις κοιτάξει.
Λοιπόν, διάβασέ τα καλά-καλά και κύκλωσε τα σημεία που πιστεύεις ότι λένε για αναστολή ληξιπρόθεσμων οφειλών και που λέει για αναστολή πληρωμής φόρων και εισφορών.
Όσο για την μισθοδοσία, το λέω σε καθαρά ελληνικά: από την στιγμή που η επιχείρηση δεν θα είχε επιλογή να κρατήσει τους υπαλλήλους της με πολύμηνο κλείσιμο, θα τους απέλυε και δεν θα είχε κανένα έξοδο μισθοδοσίας. Κατάλαβέ το: ταμείο ανεργίας είναι αυτό που πληρώνει το κράτος αυτήν την στιγμή και το πληρώνει στους υπαλλήλους, με συμφωνία (καθεστώς αναστολής εργασίας) με την επιχείρηση ότι θα επαναπροσλάβει τον υπάλληλο μόλις ανοίξει.
Είναι σαν να θέλω να πουλήσω το αυτοκίνητό μου γιατί δεν αντέχω να πληρώνω τις δόσεις του και να έρχεσαι εσύ και να μου λες «δώσ' το μου για μερικούς μήνες, μέχρι να ορθοποδήσεις και θα πληρώνω εγώ τις δόσεις». Είναι λοιπόν σαν να μου λες ότι έχεις αναλάβει εσύ τα πάγια έξοδά μου για το αυτοκίνητο (που έχεις εσύ στην κατοχή σου).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ειμαι 16 χρονια σε λογιστήριο εταιρειας σε αναστολή με 30 υπαλλήλους. Σε φυσιολογικές συνθήκες πληρώνω φόρους εξαψήφιου ποσού σε μηνιαία βάση. Οι ημερομηνίες στα λινκ ειναι τυχαίες ημερομηνίες μεσα στην πανδημία, σε διαβεβαιω οτι στο τέλος κάθε περιόδου δινεται παράταση που είναι ακόμη σε ισχύ.hellegennes έγραψε: 03 Φεβ 2021, 05:14Εμένα λες να διαβάσω; Για πες πόσες επιχειρήσεις έχεις. Εγώ έχω δύο. Είμαι ενήμερος για όλες τις αποφάσεις που έχουν βγει και δεν φαίνεται καν να καταλαβαίνεις τι λένε αυτά που παραθέτεις ούτε καν τις ημερομηνίες έχεις κοιτάξει.
Λοιπόν, διάβασέ τα καλά-καλά και κύκλωσε τα σημεία που πιστεύεις ότι λένε για αναστολή ληξιπρόθεσμων οφειλών και που λέει για αναστολή πληρωμής φόρων και εισφορών.
Όσο για την μισθοδοσία, το λέω σε καθαρά ελληνικά: από την στιγμή που η επιχείρηση δεν θα είχε επιλογή να κρατήσει τους υπαλλήλους της με πολύμηνο κλείσιμο, θα τους απέλυε και δεν θα είχε κανένα έξοδο μισθοδοσίας. Κατάλαβέ το: ταμείο ανεργίας είναι αυτό που πληρώνει το κράτος αυτήν την στιγμή και το πληρώνει στους υπαλλήλους, με συμφωνία (καθεστώς αναστολής εργασίας) με την επιχείρηση ότι θα επαναπροσλάβει τον υπάλληλο μόλις ανοίξει.
Είναι σαν να θέλω να πουλήσω το αυτοκίνητό μου γιατί δεν αντέχω να πληρώνω τις δόσεις του και να έρχεσαι εσύ και να μου λες «δώσ' το μου για μερικούς μήνες, μέχρι να ορθοποδήσεις και θα πληρώνω εγώ τις δόσεις». Είναι λοιπόν σαν να μου λες ότι έχεις αναλάβει εσύ τα πάγια έξοδά μου για το αυτοκίνητο (που έχεις εσύ στην κατοχή σου).
Η επιχείρηση που θα απέλυε όλους τους υπάλληλους της θα βαραγε αυτόματα κανόνι καθώς με τις απολύσεις έρχοναι και οι αποζημιώσεις.
Το ταμείο ανεργίας αφορά άτομα που έχουν απολυθεί, δηλαδή έχουν πάρει αποζημίωση απο την εργασία τους και γράφονται στον ΟΑΕΔ. Τώρα έχουμε αναστολή συμβάσεων εργασίας, οι συμβάσεις εργασίας παραμένουν σε ισχύ, δεν υπάρχει αποζημίωση και μετράνε κανονικά τα ένσημα των υπαλλήλων σαν να εργάζονται. Εγω αυτη την στιγμή, πέρα απο το γεγονός οτι είναι 5 το πρωι και μαλακίζομαι και αντι να παίρνω τον μισθό μου παιρνω 534 ευρώ, σε ότι αφορά τα συνταξιοδοτικά μου χρόνια και την σύμβαση εργασίας μου είναι σαν να εργάζομαι κανονικότατα. Ο εργοδότης μου έχει απαλλαγεί απο τον μισθό μου (τα μικτά μαζι με τις εργοδοτικές εισφορές, το ταμείο αλληλεγγύης κτλ κτλ ) και απο την πενταψήφια αποζημίωση που θα ήταν υποχρεωμένος να μου καταβάλλει σε περίπτωση που με απέλυε.
Επιπλέον όταν ανοίξει η επιχείρηση δεν θα μπορεί κανεις να με απολύσει για όσο διάστημα ήμουν σε αναστολή.
Βλέπεις πολλές ομοιότητες με το ταμείο ανεργίας;
Η επιχείρηση που έχεις δεν ειναι ούτε στις πληττόμενες βάση ΚΑΔ, ούτε στις κλειστές με κρατική εντολή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 03 Φεβ 2021, 05:39, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
δεν νυστάζω,πετάξου να πάρεις κανά καφέ
- hellegennes
Α, από την αναστολή πήγαμε στην παράταση. Κάτι είναι κι αυτό. Σιγά-σιγά επανέρχεσαι στην πραγματικότητα.gassim έγραψε: 03 Φεβ 2021, 05:23 Ειμαι 16 χρονια σε λογιστήριο εταιρειας σε αναστολή με 30 υπαλλήλους. Σε φυσιολογικές συνθήκες πληρώνω φόρους εξαψήφιου ποσού σε μηνιαία βάση. Οι ημερομηνίες στα λινκ ειναι τυχαίες ημερομηνίες μεσα στην πανδημία, σε διαβεβαιω οτι στο τέλος κάθε περιόδου δινεται παράταση που είναι ακόμη σε ισχύ.
Μπράβο που είπες με 150 λέξεις αυτό που είπα σε μια φράση: επίδομα ανεργίας με συμφωνία επαναπρόσληψης, χωρίς την διαδικασία απόλυσης και επαναπρόσληψης. Ούτε εργάζεσαι αυτήν την στιγμή ούτε παίρνεις μισθό. Ένα επίδομα παίρνεις. Και αυτό γίνεται γιατί διαφορετικά θα απολυόσουν.gassim έγραψε: 03 Φεβ 2021, 05:23Η επιχείρηση που θα απέλυε όλους τους υπάλληλους της θα βαραγε αυτόματα κανόνι καθώς με τις απολύσεις έρχοναι και οι αποζημιώσεις.
Το ταμείο ανεργίας αφορά άτομα που έχουν απολυθεί, δηλαδή έχουν πάρει αποζημίωση απο την εργασία τους και γράφονται στον ΟΑΕΔ. Τώρα έχουμε αναστολή συμβάσεων εργασίας, οι συμβάσεις εργασίας παραμένουν σε ισχύ, δεν υπάρχει αποζημίωση και μετράνε κανονικά τα ένσημα των υπαλλήλων σαν να εργάζονται. Εγω αυτη την στιγμή, πέρα απο το γεγονός οτι είναι 5 το πρωι και μαλακίζομαι και αντι να παίρνω τον μισθό μου παιρνω 534 ευρώ, σε ότι αφορά τα συνταξιοδοτικά μου χρόνια και την σύμβαση εργασίας μου είναι σαν να εργάζομαι κανονικότατα. Ο εργοδότης μου έχει απαλλαγεί απο τον μισθό μου (τα μικτά μαζι με τις εργοδοτικές εισφορές, το ταμείο αλληλεγγύης κτλ κτλ ) και απο την πενταψήφια αποζημίωση που θα ήταν υποχρεωμένος να μου καταβάλλει σε περίπτωση που με απέλυε.
Επιπλέον όταν ανοίξει η επιχείρηση δεν θα μπορεί κανεις να με απολύσει για όσο διάστημα ήμουν σε αναστολή.
Βλέπεις πολλές ομοιότητες με το ταμείο ανεργίας;
Αρχίδια αποζημίωση θα έπαιρνες. Θα δήλωνε η επιχείρηση αδυναμία πληρωμής και θα έμπαινε σε πτωχευτικό καθεστώς. Η σύμβαση λύεται αν υφίσταται αδυναμία πληρωμής και πρέπει να διεκδικήσεις αποζημίωση μόνος σου. Ακόμη κι αν έπαιρνες κάποια στιγμή κάτι, μετά από πάααααρα πολύ καιρό, με χιλιάδες επιχειρήσεις σε πτωχευτική διαδικασία και με το δημόσιο σχεδόν να μην λειτουργεί, η διαφορά για την οικονομία θα ήταν ελάχιστη. Το σημαντικό είναι ότι θα έμενε απότομα ένα τρομερό ποσοστό του πληθυσμού χωρίς δουλειά και χωρίς μεγάλες ελπίδες να ομαλοποιηθεί η κατάσταση σε κάτι λιγότερο από 15ετία.
Σε περίπτωση που η εταιρεία δεν έμπαινε σε διαδικασία λύσης, θα έπαιρνες αποζημίωση. Και; Η ουσία είναι ότι το επίδομα που σου δίνουν δεν είναι βοήθημα στον εργοδότη. Είναι καραγελοίο και μόνο που το ισχυρίζεσαι. Ο εργοδότης δεν θα είχε στα έξοδά του να σε πληρώνει γιατί απλά θα σε απέλυε.
Σιγά μην κάνει και χάρη το κράτος στην εταιρεία, που πληρώνεσαι χωρίς να προσφέρεις υπηρεσίες και που διαφορετικά θα πληρωνόσουν 0 λεφτά.
Σου φαίνεται να έχω δηλώσει κάτι τέτοιο κάπου;gassim έγραψε: 03 Φεβ 2021, 05:23Η επιχείρηση που έχεις δεν ειναι ούτε στις πληττόμενες βάση ΚΑΔ, ούτε στις κλειστές με κρατική εντολή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αυτό τώρα το είδα. Δεν ξέρω σε τι είδους εταιρεία δουλεύεις που δεν έχει καθόλου οχήματα, αλλά ξέρεις, υπάρχει και αυτό το κεφάλαιο στην σύγχρονη ζωή.gassim έγραψε: 03 Φεβ 2021, 04:48 Μαγαζί έχεις κρίμα να μην ξέρεις τα βασικά, θα σε κοροιδεύει ο λογιστής σου και θα σε βαζει να πληρωνεις τελη κυκλοφορίας για το μινι μαρκετ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τους εστιάτορες κάνει να σκούζουν.Lord Brum έγραψε: 03 Φεβ 2021, 02:17 ατρεύουμε άδωνι που κάνει τα αριστερά να σκουζουν. Να πάρει τα εστιατόρια όσων απαιτούν να είναι επιχειρηματίες με το κράτος να έχει όλα τα έξοδα, και να μαγειρέψει μια γλαρόσπου για τους ζαίους περιμένουν να ξαναδουν εξουσία
Το οτι ο Άδωνις γλειφει εκεί που έχεζε (ΝΔ), πώς το κρίνεις?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ενα μεγάλο μέρος που σκουζουν είναι αυτοί που τον βγάζουν βουλευτή γιατί δεν νομίζω να βγαινει από τους ΔΥ. Ένα μεγάλο κομμάτι αυτών είναι δυσαρεστημένο λοιπόν. Δεν εξετάζω αν καλώς η κακώς είναι κλειστά τα μαγαζιά. Αυτό που ξέρω είναι ότι το έχει χάσει και νομίζει ότι ο υπουργός μπορεί να εκφράζεται όπως θα εκφραζόταν ένας χρήστη στο πχορουμLord Brum έγραψε: 03 Φεβ 2021, 02:17 ατρεύουμε άδωνι που κάνει τα αριστερά να σκουζουν. Να πάρει τα εστιατόρια όσων απαιτούν να είναι επιχειρηματίες με το κράτος να έχει όλα τα έξοδα, και να μαγειρέψει μια γλαρόσπου για τους ζαίους περιμένουν να ξαναδουν εξουσία
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
ανθρώπινο να φτύνει τη νδ του κουρασμένου, πατριωτικό να χύνει με τη νδ του σαμαρά και 2 φορές πατριωτικό να συντάσεται με τον μητσοτάκη, τον γαμιά του ερντογαν στον έβρο και τον επιβήτροα του μαλακαλεξηKauldron έγραψε: 03 Φεβ 2021, 11:25Τους εστιάτορες κάνει να σκούζουν.Lord Brum έγραψε: 03 Φεβ 2021, 02:17 ατρεύουμε άδωνι που κάνει τα αριστερά να σκουζουν. Να πάρει τα εστιατόρια όσων απαιτούν να είναι επιχειρηματίες με το κράτος να έχει όλα τα έξοδα, και να μαγειρέψει μια γλαρόσπου για τους ζαίους περιμένουν να ξαναδουν εξουσία
Το οτι ο Άδωνις γλειφει εκεί που έχεζε (ΝΔ), πώς το κρίνεις?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
όποιος μιλάει πολύ θα πει και μαλακίες λογικό είναι. αν δεν στηρίξουμε άδωνη θα αλωθεί πλήρως η νδ από το σημιταριόGewponos90 έγραψε: 03 Φεβ 2021, 11:36Ενα μεγάλο μέρος που σκουζουν είναι αυτοί που τον βγάζουν βουλευτή γιατί δεν νομίζω να βγαινει από τους ΔΥ. Ένα μεγάλο κομμάτι αυτών είναι δυσαρεστημένο λοιπόν. Δεν εξετάζω αν καλώς η κακώς είναι κλειστά τα μαγαζιά. Αυτό που ξέρω είναι ότι το έχει χάσει και νομίζει ότι ο υπουργός μπορεί να εκφράζεται όπως θα εκφραζόταν ένας χρήστη στο πχορουμLord Brum έγραψε: 03 Φεβ 2021, 02:17 ατρεύουμε άδωνι που κάνει τα αριστερά να σκουζουν. Να πάρει τα εστιατόρια όσων απαιτούν να είναι επιχειρηματίες με το κράτος να έχει όλα τα έξοδα, και να μαγειρέψει μια γλαρόσπου για τους ζαίους περιμένουν να ξαναδουν εξουσία
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-