Αυτό είναι παρελθοντικό γεγονός.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι ο νέος Ιησούς ;
- SpAcE_PaNtHeR
Re: Είμαι ο νέος Ιησούς ;
Ζενίθεδρος έγραψε: 30 Δεκ 2020, 21:24 Όχι, γιατί ο Ιησούς είπε ότι ήλθε ως αρνί, αλλα θα ξαναρθεί ως λεων, οχι ως μαλακας.
Κακία μεν, αστείο δε.
Δεν υπαρχει μελλοντικο γεγονος.SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 04 Νοέμ 2022, 18:46Αυτό είναι παρελθοντικό γεγονός.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- SpAcE_PaNtHeR
Τάνκερ χτυπήθηκε από drone στον Κόλπο του Ομάν
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022, 15:15
https://www.zougla.gr/kosmos/article/ta ... o-tou-oman
- SpAcE_PaNtHeR
Κορβέτα ανατράπηκε και βυθίστηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, εν μέσω θαλασσοταραχής στον Κόλπο της Ταϊλάνδης, ανακοίνωσε το Πολεμικό Ναυτικό.
Το πλοίο υπέστη βλάβη στον κινητήρα, πήρε κλίση προς τα αριστερά, έβαλε νερά και βυθίστηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα) περίπου 20 ναυτικά μίλια από τις ακτές.
https://www.zougla.gr/kosmos/article/ta ... i-korvetas
- SpAcE_PaNtHeR
Αν θέλεις τη γνώμη μου ,επειδή έτυχε μια τέτοια περίπτωση με όνειρα σε εναν φίλο μου κι επειδή νόμισε οτι ήταν ο ΙησούςSpAcE_PaNtHeR έγραψε: 30 Δεκ 2020, 21:18 Βλέπω μία φορά τον μήνα όνειρα που βγαίνουν αληθινά και δεν έννοώ όνειρα συμβολισμους αλλά ακριβως αυτό που είδα είναι σαν βιντεο σκηνικό με ροή κανονική που μετά απο μία εως λίγες μερες τα βλέπω να γίνονται στίς ειδήσεις.
Είμαι ο νέος Ιησούς;
πήγαινε σε έναν καλό ψυχίατρο και εξιστόρησέ του τα γεγονότα και το τι πιστεύεις.Θα σε βοηθήσει είτε με ψυχολόγο είτε με θεραπεία είτε με απλή ψυχιατρική παρακολούθηση ,Κατι δεν πάει καλά
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
- Οργισμένος
Εισαι ο Ιησους. Παλαιος δεν υπηρξε οποτε το επιθετο νεος ειναι περιττο.SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 30 Δεκ 2020, 21:18 Βλέπω μία φορά τον μήνα όνειρα που βγαίνουν αληθινά και δεν έννοώ όνειρα συμβολισμους αλλά ακριβως αυτό που είδα είναι σαν βιντεο σκηνικό με ροή κανονική που μετά απο μία εως λίγες μερες τα βλέπω να γίνονται στίς ειδήσεις.
Είμαι ο νέος Ιησούς;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
.....έχουμε και τα παρατράγουδα
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
- SpAcE_PaNtHeR
ακυρο......vag_el έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 00:17Αν θέλεις τη γνώμη μου ,επειδή έτυχε μια τέτοια περίπτωση με όνειρα σε εναν φίλο μου κι επειδή νόμισε οτι ήταν ο ΙησούςSpAcE_PaNtHeR έγραψε: 30 Δεκ 2020, 21:18 Βλέπω μία φορά τον μήνα όνειρα που βγαίνουν αληθινά και δεν έννοώ όνειρα συμβολισμους αλλά ακριβως αυτό που είδα είναι σαν βιντεο σκηνικό με ροή κανονική που μετά απο μία εως λίγες μερες τα βλέπω να γίνονται στίς ειδήσεις.
Είμαι ο νέος Ιησούς;
πήγαινε σε έναν καλό ψυχίατρο και εξιστόρησέ του τα γεγονότα και το τι πιστεύεις.Θα σε βοηθήσει είτε με ψυχολόγο είτε με θεραπεία είτε με απλή ψυχιατρική παρακολούθηση ,Κατι δεν πάει καλά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SpAcE_PaNtHeR την 14 Ιούλ 2023, 02:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
?????????SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 00:32Είσαι καθυστερημένοςvag_el έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 00:17Αν θέλεις τη γνώμη μου ,επειδή έτυχε μια τέτοια περίπτωση με όνειρα σε εναν φίλο μου κι επειδή νόμισε οτι ήταν ο ΙησούςSpAcE_PaNtHeR έγραψε: 30 Δεκ 2020, 21:18 Βλέπω μία φορά τον μήνα όνειρα που βγαίνουν αληθινά και δεν έννοώ όνειρα συμβολισμους αλλά ακριβως αυτό που είδα είναι σαν βιντεο σκηνικό με ροή κανονική που μετά απο μία εως λίγες μερες τα βλέπω να γίνονται στίς ειδήσεις.
Είμαι ο νέος Ιησούς;
Να σε βοηθήσω ήθελα.
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
- SpAcE_PaNtHeR
ακυρο.......vag_el έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 00:34?????????SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 00:32Είσαι καθυστερημένοςvag_el έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 00:17
Αν θέλεις τη γνώμη μου ,επειδή έτυχε μια τέτοια περίπτωση με όνειρα σε εναν φίλο μου κι επειδή νόμισε οτι ήταν ο Ιησούς
Να σε βοηθήσω ήθελα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SpAcE_PaNtHeR την 14 Ιούλ 2023, 02:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
χμ.......καλά ,ηρέμησε ,SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 00:34Ψωφα καρκίνο στον εγκεφαλο
έχεις γονείς?
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
- SpAcE_PaNtHeR
Είδα όνειρο σήμερα ότι έπεσε ένα τεράστιο αεροπλάνο στην θάλασσα
- SpAcE_PaNtHeR
Είδα όνειρο πριν 5 μέρες οτι η ΙΤΑΛΙΑ κατέκτησε το Euro 2024 στο ποδόσφαιρο.
Μην το παίξετε στοιχημα εξαιτίας μου και σας πάρω στο λαιμό μου παντως.
Μην το παίξετε στοιχημα εξαιτίας μου και σας πάρω στο λαιμό μου παντως.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 10 Απαντήσεις