!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φωτογραφίες του εαυτού μας
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Re: Φωτογραφίες του εαυτού μας
Τα φώτα στο οικοτροφείο θα σβήσουν κατ' εξαίρεση σε δέκα λεπτά. Ευχαριστώ
Κοιμούνται ήδη όλοι.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 23 Μαρ 2023, 00:08 Τα φώτα στο οικοτροφείο θα σβήσουν κατ' εξαίρεση σε δέκα λεπτά. Ευχαριστώ
Όχι κι όλοι...Καρολίνα έγραψε: 23 Μαρ 2023, 00:08Κοιμούνται ήδη όλοι.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 23 Μαρ 2023, 00:08 Τα φώτα στο οικοτροφείο θα σβήσουν κατ' εξαίρεση σε δέκα λεπτά. Ευχαριστώ
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Είδα ησυχία και νόμισα ότι τους σκέπασε όλους το πάπλωμα.aLiCat έγραψε: 23 Μαρ 2023, 00:10Όχι κι όλοι...Καρολίνα έγραψε: 23 Μαρ 2023, 00:08Κοιμούνται ήδη όλοι.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 23 Μαρ 2023, 00:08 Τα φώτα στο οικοτροφείο θα σβήσουν κατ' εξαίρεση σε δέκα λεπτά. Ευχαριστώ![]()
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Ωραία, μπορούμε να πάμε κάπου ήσυχα, να μην τους ξυπνήσουμεΚαρολίνα έγραψε: 23 Μαρ 2023, 00:08Κοιμούνται ήδη όλοι.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 23 Μαρ 2023, 00:08 Τα φώτα στο οικοτροφείο θα σβήσουν κατ' εξαίρεση σε δέκα λεπτά. Ευχαριστώ
Προσπαθώ να ερμηνεύσω το μήνυμα που έλαβα από τον πρώην. Δεν είναι και η ksk εδώ να μασήσει καμιά πρασινάδα και να μας πει τα μελλούμενα.
Αφού βρε δεν της μιλάς και τόσο όμορφα. Τι περιμένεις να σε βοηθήσει;Καρολίνα έγραψε: 23 Μαρ 2023, 00:38Προσπαθώ να ερμηνεύσω το μήνυμα που έλαβα από τον πρώην. Δεν είναι και η ksk εδώ να μασήσει καμιά πρασινάδα και να μας πει τα μελλούμενα.
Στείλε μου π.μ. να σου ρίξω τα χαρτιά εγώ.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Εσένα θέλω όντως να σου στείλω πμ για να γίνουμε φίλες, αλλά φοβάμαι ότι θα σε βάλω σε μπελάδες. Θα σου την πέσουν κάτι περίεργες μετά για πληροφορίες.aLiCat έγραψε: 23 Μαρ 2023, 00:42Αφού βρε δεν της μιλάς και τόσο όμορφα. Τι περιμένεις να σε βοηθήσει;![]()
Στείλε μου π.μ. να σου ρίξω τα χαρτιά εγώ.![]()
Και γιατί άραγε να ενδιαφέρονται οι περίεργες για τα δικά σου, προσωπικά θέματα;Καρολίνα έγραψε: 23 Μαρ 2023, 00:44Εσένα θέλω όντως να σου στείλω πμ για να γίνουμε φίλες, αλλά φοβάμαι ότι θα σε βάλω σε μπελάδες. Θα σου την πέσουν κάτι περίεργες μετά για πληροφορίες.aLiCat έγραψε: 23 Μαρ 2023, 00:42Αφού βρε δεν της μιλάς και τόσο όμορφα. Τι περιμένεις να σε βοηθήσει;Καρολίνα έγραψε: 23 Μαρ 2023, 00:38
Προσπαθώ να ερμηνεύσω το μήνυμα που έλαβα από τον πρώην. Δεν είναι και η ksk εδώ να μασήσει καμιά πρασινάδα και να μας πει τα μελλούμενα.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Κουτσομπόλες παιδί μου, τι περιμένεις.aLiCat έγραψε: 23 Μαρ 2023, 00:48Και γιατί άραγε να ενδιαφέρονται οι περίεργες για τα δικά σου, προσωπικά θέματα;Καρολίνα έγραψε: 23 Μαρ 2023, 00:44Εσένα θέλω όντως να σου στείλω πμ για να γίνουμε φίλες, αλλά φοβάμαι ότι θα σε βάλω σε μπελάδες. Θα σου την πέσουν κάτι περίεργες μετά για πληροφορίες.aLiCat έγραψε: 23 Μαρ 2023, 00:42
Αφού βρε δεν της μιλάς και τόσο όμορφα. Τι περιμένεις να σε βοηθήσει;![]()
![]()
ναι, ναι... Είδες βρε παιδί μου;Καρολίνα έγραψε: 23 Μαρ 2023, 00:49Κουτσομπόλες παιδί μου, τι περιμένεις.aLiCat έγραψε: 23 Μαρ 2023, 00:48Και γιατί άραγε να ενδιαφέρονται οι περίεργες για τα δικά σου, προσωπικά θέματα;Καρολίνα έγραψε: 23 Μαρ 2023, 00:44
Εσένα θέλω όντως να σου στείλω πμ για να γίνουμε φίλες, αλλά φοβάμαι ότι θα σε βάλω σε μπελάδες. Θα σου την πέσουν κάτι περίεργες μετά για πληροφορίες.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-