Σαν τον Τρύφωνα Σαμαρά,κόβει το μάτι του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Click Away
Re: Click Away
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Η ίδια η κυβέρνηση έχει αναρτημένο αυτό που σου είπα: https://forma.gov.gr/hellegennes έγραψε: 14 Δεκ 2020, 10:51Ρωτάω πάντα σε αστυνομικό τμήμα. Ο λογιστής ό,τι και να σου πει δεν είναι εκτελεστικό όργανο. Το αν θα πέσεις σε έλεγχο και θα σου πούνε οκέι εξαρτάται σε ποιον θα πέσεις.Green Dragon έγραψε: 14 Δεκ 2020, 08:31Λάθος κάνεις, έχουν ελέγξει εργαζόμενούς μου με χειρόγραφη και ήταν όλα ΟΚ. Κάτι μπερδεύεις, ψάξε το παραπάνω, είχα φάει τον κόσμο τις πρώτες μέρες, ρώτησα και τον λογιστή μου, διάβασα και τις αναρτήσεις. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και οι ωρομίσθιοι που δεν δηλώνονται στο ΕΡΓΑΝΗ.hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:26
Βασικά το αντίθετο ισχύει. Ο ΕΕ μπορεί να βγάλει χειρόγραφη για τον εαυτό του. Για εργαζόμενους είναι υποχρεωτικό να φαίνονται οι ώρες και μέρες που δουλεύει, όπως είναι δηλωμένος.
Δεν μπορεί να είναι λάθος αυτό.
- Green Dragon
alekhine έγραψε: 14 Δεκ 2020, 11:04τι να τις κλεισει ρε εδω τις εχει βαλει και στις πληττομενες επιχειρησεις
![]()
Ε όχι και πληττόμενες, έχουν ξεσκιστεί στην δουλειά!
ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ εγινε σημερα στα μαγαζια.
Ουρες, αλλοι ηταν μεσα (ιδιαιτερα στην επαρχια και στη νησιωτικη Ελλαδα), της εκδιδομενης το καγκελο.
ΥΠΕΡΚΑΥΛΩΜΕΝΕΣ για shopping ΜΟΥΝΑΡΕΣ, κατεκλυσαν τους δρομους.
Αναστατωμενες και ερεθισμενες.
Ουρες, αλλοι ηταν μεσα (ιδιαιτερα στην επαρχια και στη νησιωτικη Ελλαδα), της εκδιδομενης το καγκελο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Cecily Anne
alekhine έγραψε: 14 Δεκ 2020, 11:04τι να τις κλεισει ρε εδω τις εχει βαλει και στις πληττομενες επιχειρησεις
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εν τω μεταξύ η ACS σου λέει μέχρι 5 αποστολές κάθε μέρα.
Δηλαδή ένα eshop που έχει 20 παραγγελίες σου λέει τις άλλες 15 χώστες στον πάτο σου.
Δηλαδή ένα eshop που έχει 20 παραγγελίες σου λέει τις άλλες 15 χώστες στον πάτο σου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Να τους κόψουν τον κώλο, για να στρώσουν χαρακτήρα.Ερμής έγραψε: 14 Δεκ 2020, 13:57 Εν τω μεταξύ η ACS σου λέει μέχρι 5 αποστολές κάθε μέρα.
Άσχετο, αλλά προχτές μου παρέδωσε ο Κωτσόβολος παραγγελία 2 ημερών (βασικά 1.5, γιατί την παρήγγειλα αργα το απόγευμα) με μία άκυρη εταιρία, ονόματι "τροχάδην". Του'δωκα πουρμπουάρ 2 ευρώ, για το γαμώτο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Daje έγραψε: 14 Δεκ 2020, 13:41 ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ εγινε σημερα στα μαγαζια.
Μου θυμίζεις την ιστορία που μου διηγήθηκε γνωστός, και πρέπει να συνέβη πολλές δεκαετίες πίσω. Ήταν ένας για δέσιμο λέει, φορτώνονταν σε κόσμο από χόμπυ, μέχρι που όταν προσπάθησε να κάνει αρμενικη τη βίζιτα σε σπίτι κοριτσιών φοιτητριών, ωραιότατες κοπέλες λένε οι πληροφορίες, τον πετάξανε αυτές κακήν κακώς έξω. Μετά μουσικής.
Από τότε σύμφωνα με τις φήμες, εθεάθη πλείστες φορές να κυκλοφορεί τρικλιζοντας και κράζοντας σαν την καρακάξα μες τους δρόμους "Μουναααρες" "Μουναααρες"...
Του σαλεψε παντελώς δηλαδή, του λωλοστεφανη.
Έτσι το αναφέρω, επειδή είπα πως μου θυμίζεις αυτήν την ιστορία.
Τι ετσι ψυθιριστα το ελεγε ή ΟΥΡΛΙΑΖΕ?Chris31 έγραψε: 14 Δεκ 2020, 14:16Daje έγραψε: 14 Δεκ 2020, 13:41 ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ εγινε σημερα στα μαγαζια.
Μου θυμίζεις την ιστορία που μου διηγήθηκε γνωστός, και πρέπει να συνέβη πολλές δεκαετίες πίσω. Ήταν ένας για δέσιμο λέει, φορτώνονταν σε κόσμο από χόμπυ, μέχρι που όταν προσπάθησε να κάνει αρμενικη τη βίζιτα σε σπίτι κοριτσιών φοιτητριών, ωραιότατες κοπέλες λένε οι πληροφορίες, τον πετάξανε αυτές κακήν κακώς έξω. Μετά μουσικής.
Από τότε σύμφωνα με τις φήμες, εθεάθη πλείστες φορές να κυκλοφορεί τρικλιζοντας και κράζοντας σαν την καρακάξα μες τους δρόμους "Μουναααρες" "Μουναααρες"...
Του σαλεψε παντελώς δηλαδή, του λωλοστεφανη.
Έτσι το αναφέρω, επειδή είπα πως μου θυμίζεις αυτήν την ιστορία.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Είπα κράζοντας σαν την καρακάξα
Ξεκινούν DHL και UPS, εσωτερικές μεταφορές.
Κερδισμένοι σε πελάτες όσοι είχαν έστω και ένα υποτυπώδες ιδιόκτητο δίκτυο μεταφορών.
Pet Shop με δικό του βανάκι,παράδοση την επόμενη μέρα
Pet Shop με δικό του βανάκι,παράδοση την επόμενη μέρα
Ακούγονται κάτι φήμες για 14000 αγωγές προς ACS μόνο.
Από ποιους θα γίνουν οι αγωγές ;
- Green Dragon