Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Τα δικαίωματα που είχαν αποκτήσει ανδρες και γυναίκες την δεκαετία του 60 και 70 βάλλονται από ακραίες φεμινίστριες με επιχειρήματα που θα μπορούσαν να τα έχουν ..είτε μουσουλμάνες που φορούν φερετζέ είτε φανατικές χριστιανές καλόγριες
Αφού δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει επιχείρημα, μόνο άτοπες συγκρίσεις να κάνεις ξέρεις, τί τη χρησιμοποιείς τη λέξη;
Η καταπίεση της ερωτικής ελευθερίας είναι βασική αρχή του κάθε Φασισμού
Βίλχελμ Ράιχ
Αυτός ο ψεκ που "ανακάλυψε" την οργόνη, λες;
Και βέβαια η ταύτιση της ερωτικής ελευθερίας με το πορνό έχει πολύ γέλιο.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 13:07
Αλήθεια τι απόψεις έχουν οι σημερινές φεμινίστριες σαν την ανωτέρω για τα εργασιακά δικαιώματα των εργάτριων του σεξ ;
Για τους συνδικαλιστικούς αγώνες τους ;
Καταρχάς δεν τα ανακαλύψαμε ξαφνικά ένα μεσημέρι, στην προσπάθεια υποστήριξη της πορνογραφίας.
Κατά δεύτερο, πολλά πράγματα, προφανώς και υποστηρίζουμε όσο δεν αλλάζει το νομικό καθεστώς και εακολουθεί να επιτρέπεται η πορνεία. Με πολλές εξαιρέσεις και αστερίσκους.
Το να κάνουν οι τρανς εργασία στο σεξ δηλαδή πορνεία είναι επιτρεπτό και ανεκτό ;
Το να έχεις σαν γκαιη η σαν ετεροφυλόφιλος τρυφερότητες με τον σύντροφό σου δημόσια σε πλατεία είναι επιτρεπτό και ανεκτό;
Η ...τσόντα στο διαδίκτυο σε ενοχλεί ;
Οργισμένος έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 13:14
Να καταργησουμε και τις σοφτ πορνο ταινειες.
ΕΝ τελει να φοραμε ολοι κελεμπιες μη τυχον και δημιουργησουμε πονηρες σκεψεις στο μυαλο καποιων.
Είναι γυναικείο δικαιώμα το να μην την βλέπεις ως σκεύος ηδονής
Το υποστηρίζουν θρησκευόμενες χριστιανές και μουσουλμάνες γυναίκες ..
Sid Vicious έγραψε: 21 Νοέμ 2020, 10:26
Επισημαίνω ξανά ότι μιλάω για τις περιπτώσεις όπου υπάρχει τραφικινγκ, μαστρωπεια, εκβιασμός, εκμετάλλευση. Υπάρχει κανείς που να διαφωνεί σε αυτή την περίπτωση;
ΑΙΝΕΙΑΝ; Οργισμένε; Wooded; Alien Way;
Οτιδήποτε γίνεται μεταξύ ενηλίκων συναινούντων είναι επιτρεπτό
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 13:07
Αλήθεια τι απόψεις έχουν οι σημερινές φεμινίστριες σαν την ανωτέρω για τα εργασιακά δικαιώματα των εργάτριων του σεξ ;
Για τους συνδικαλιστικούς αγώνες τους ;
Καταρχάς δεν τα ανακαλύψαμε ξαφνικά ένα μεσημέρι, στην προσπάθεια υποστήριξη της πορνογραφίας.
Κατά δεύτερο, πολλά πράγματα, προφανώς και υποστηρίζουμε όσο δεν αλλάζει το νομικό καθεστώς και εακολουθεί να επιτρέπεται η πορνεία. Με πολλές εξαιρέσεις και αστερίσκους.
Το να κάνουν οι τρανς εργασία στο σεξ δηλαδή πορνεία είναι επιτρεπτό και ανεκτό ;
Το να έχεις σαν γκαιη η σαν ετεροφυλόφιλος τρυφερότητες με τον σύντροφό σου δημόσια σε πλατεία είναι επιτρεπτό και ανεκτό;
Η ...τσόντα στο διαδίκτυο σε ενοχλεί ;
Γιατί πετάς την μπάλα στην εξέδρα; Οι lGBT έχουν μια σειρά διεκδικήσεων οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με το φεμινισμό, κατά τη γνώμη μου η ιδεολογία τους είναι προβληματική από φεμινιστική άποψη. Κάποιες φεμινίστριες θέλουν συμπόρευση με την έννοια της συμμαχίας, άλλες, όπως εγώ, διαφωνούμε.
Όσο για το θέμα της πορνείας , εάν πλούσιες γενναιόδωρες κυρίες της ανωτέρας οικονομικής τάξης πληρώνουν όσα όσα για να απολαύσουν την κορμάρα μου, εγώ όσο και αν καταπιέζομαι σαν εκδιδόμενος ζιγκολό θα ..δεχθώ !!
Για να μπορέσω να στείλω την κόρη μου στο Χάρβαρντ και να πάρω γούνα στην γυναίκα μου