Nαι εντάξει είναι κουτόφραγκοι, θα τους τα φάμε, θα κάτσουν νομίσεις να δεχονται αδιαμαρτύρητα το τριτοκοσμικό ΕΣΥ, και να περιμένουν στην ουρά πίσω από τους Πακιστανούς και να έχουν την Ρουμάνα "αποκλειστική" με χαρτάκι το κινητό της από τις νοσοκόμες υπηρεσίας. Υπεροπολυτελείας υπηρεσίες για τα εδώ δεδομένα θα τους παρέχει το κράτος και τα ξένα ταμεία θα το χορέψουν στο ταψί. Έδώ το δούλεψαν ψιλό γαζί και το έπαιξαν στα δάχτυλα κακομοίρηδες πρώην κομμουνιστές Αλβανοί Βούλγαροι και έφερναν σόγια ολόκληρα και έκαναν τα πάντα τζάμπα με ασήμαντες ή μηδενικές κρατήσεις. Και έχεις και αντιπολίτευση την αριστερά με μαξιμαλιστικές τρελο απαιτήσεις, όλοι οι άνθρωποι του κόσμου να τους φροντίζουμε το ίδιο, όλοι να εξισωθούμε προς τα πάνω. Και οι άλλες παροχές που θεωρούνται δεδομένες σε δυτικές χώρες δεν είναι ασήμαντες. Θα διορίσουμε δηλαδή μερικές δεκάδες χιλιάδες και να φτιάξουμε δομές σε μεγάλο μέρος της χώρας να φροντίζουν και να ψυχαγωγούν ευρωπαίους γέρους, με τεράστιες ελλείψεις με όλο τον δημόσιο τομέα εδώ και 15 χρόνια ασφυκτιά και ξεπουλημένα τα πάντα. Μετρητά άμεσα θέλει το κράτος, άμεσα οφέλη, μετά από 2-3 τετραετίες που θα σκάσουν στα μούτρα θα είναι κάποιος άλλος κυβέρνηση χέστηκαν και του ίδιου κόμματος να είναι, τέλειο σύστημα.Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 18:02για να το πουμε αλλη μια.Dorian έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 16:10
Νοσήλεια εξετάσεις χιλιάδων ευρώ που έχουν οι ηλικιωμένοι με αξονικές μαγνητικές χημιοθεραπείες για καρκίνους και άλλες σοβαρότατες ασθένειες, προγράμματα κατ'οίκων φροντίδας θα απαιτηθούν χιλιάδες διορισμοί, αποκλειστικές νοσοκόμες από το κράτος όχι την φθηνή λάθρο στην ζούλα ή την ψευτονομιμοποιημένη με συνοπτικές διαδικασίες αλλοδαπή "ψευτονοσοκόμα", οι δυτικοευρωπαίοι έχουν και απαιτήσεις για δραστηριότητες χόμπι εκδρομές αξιόλογου επιπέδου, όχι να παίζουν πρέφα και να καπνίζουν στα καφενεία 8 ώρες με ένα ελληνικό καφέ, και μετά το απόγευμα αλλο 8ωρο Κινο στο προπατζίδικο.
νοσοκομες, αξονικες, και ολα τα υπολοιπα που λες, πληρονωνται απο τον ασφαλιστικο τους φορεα, απο τη χωρα που ερχονται.
δηλαδη για ολα αυτα θα πληρωθουμε, και μαλιστα θα βγαλουμε και κερδος. για καθε 10 αξονικες που θα κανουμε σε αυτους, θα βγει αρκετο κερδος για να κανουμε μια σε δικους μας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτό, αυτό ακριβώς είναι ο ορισμός της αποικίας
Re: Αυτό, αυτό ακριβώς είναι ο ορισμός της αποικίας
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
μόνο που αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είπα.σε έπιασα πιο καλά νομίζω.δεν έχω κανένα ιδιαίτερο ψώνιο με τους επενδυτές,εσύ έχεις την απαίτηση να φυτρώνουν φτηνά σπίτια.αν σου έδιναν στεγαστικό με 300 ευρώ τον μήνα θα έλεγες "μαλάκας είμαι?"Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 20:34 θα είμαστε χαρούμενοι και άστεγοι αφού θα έχουμε επενδυτές. Έτσι βγαίνει το πσωμάκι ρειιιιιι. Με σκληρή δουλειά, ή φοροαπαλλαγές στους μπούμερς. Λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν.
- Dwarven Blacksmith
Και γιατί να μου το έδιναν, επενδυτής είμαι; Εγώ είμαι ένας απλός φορολογούμενος. Ίσα κι όμοια;nowhere έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 20:58μόνο που αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είπα.σε έπιασα πιο καλά νομίζω.δεν έχω κανένα ιδιαίτερο ψώνιο με τους επενδυτές,εσύ έχεις την απαίτηση να φυτρώνουν φτηνά σπίτια.αν σου έδιναν στεγαστικό με 300 ευρώ τον μήνα θα έλεγες "μαλάκας είμαι?"Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 20:34 θα είμαστε χαρούμενοι και άστεγοι αφού θα έχουμε επενδυτές. Έτσι βγαίνει το πσωμάκι ρειιιιιι. Με σκληρή δουλειά, ή φοροαπαλλαγές στους μπούμερς. Λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν.
έτσι,για να σταματήσεις να γκρινιάζεις.θα δεχόσουν?Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:09 Και γιατί να μου το έδιναν, επενδυτής είμαι; Εγώ είμαι ένας απλός φορολογούμενος. Ίσα κι όμοια;
Και αν του έδιναν στεγαστικό με πληρωμένη τη δόση, τη δεη, την ευδαπ, την τροφή και 300 ευρώ για μικροέξοδα, θα δεχόταν.nowhere έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:12έτσι,για να σταματήσεις να γκρινιάζεις.θα δεχόσουν?Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:09 Και γιατί να μου το έδιναν, επενδυτής είμαι; Εγώ είμαι ένας απλός φορολογούμενος. Ίσα κι όμοια;
Βλάκας είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Αν υπήρχε πρόγραμμα στήριξης της αγοράς πρώτης κατοικίας θα επικροτούσα.nowhere έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:12έτσι,για να σταματήσεις να γκρινιάζεις.θα δεχόσουν?Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:09 Και γιατί να μου το έδιναν, επενδυτής είμαι; Εγώ είμαι ένας απλός φορολογούμενος. Ίσα κι όμοια;
Τώρα για το νούμερο που πέταξες συγκεκριμένα, λείπουν στοιχεία. Για τι κεφάλαιο δανεισμού μιλάμε για και πόσα χρόνια αποπληρωμής;
Με λίγα λόγια, το θέμα δεν είναι το τι είναι ελκυστικό για τους χ αλλά το τι έχει όντως μια στοιχειώδη ανταποδοτικότητα σε όλους.
Η λογική "τα παίρνω από τον β για να τα δώσω στον α για να ανέβει η κατανάλωση και να υπάρξει έμμεση ή μηδενική ανταποδοτικότητα στον β" είναι για τα μπάζα ή για νηπιαγωγείο.
Γιατί με χαμηλή φορολογία και ο β μπορεί να ρίξει στην κατανάλωση το ίδιο ακριβώς ποσό, χωρίς την καθοδήγηση των μεσαζόντων.
Η λογική "τα παίρνω από τον β για να τα δώσω στον α για να ανέβει η κατανάλωση και να υπάρξει έμμεση ή μηδενική ανταποδοτικότητα στον β" είναι για τα μπάζα ή για νηπιαγωγείο.
Γιατί με χαμηλή φορολογία και ο β μπορεί να ρίξει στην κατανάλωση το ίδιο ακριβώς ποσό, χωρίς την καθοδήγηση των μεσαζόντων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δλδ η απάντηση σου είναι "σίγουρα ίσως"Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:18 Αν υπήρχε πρόγραμμα στήριξης της αγοράς πρώτης κατοικίας θα επικροτούσα.
Τώρα για το νούμερο που πέταξες συγκεκριμένα, λείπουν στοιχεία. Για τι κεφάλαιο δανεισμού μιλάμε για και πόσα χρόνια αποπληρωμής;
- Dwarven Blacksmith
Αφού λείπουν στοιχεία τι θες να πω; Ότι θα πετούσα τη σκούφια μου;nowhere έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:31δλδ η απάντηση σου είναι "σίγουρα ίσως"Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:18 Αν υπήρχε πρόγραμμα στήριξης της αγοράς πρώτης κατοικίας θα επικροτούσα.
Εσύ θα δεχόσουν λογαριασμό κινητού 10 ευρώ το μήνα; Μη ρωτήσεις τι ντάτα και λεπτά θα έχεις, δεν θέλω αχαριστίες.
δεν υπάρχει περίπτωση να λέει ότι έχεις 20 ώρες διαμονής τον μήνα.ο χρόνος αποπληρωμής και 150 χρόνια να είναι πάλι συμφέρει αλλά πάλι δεν λες ναι με τη μία,το σκέφτεσαι
- Dwarven Blacksmith
Δηλαδή ακόμα δε μου δίνεις ούτε κεφάλαιο για να καταλάβω αν μιλάμε για τι σπίτι μιλάμε, ούτε χρόνο. Απλά "300, να τ' αφήσω;".nowhere έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:41 δεν υπάρχει περίπτωση να λέει ότι έχεις 20 ώρες διαμονής τον μήνα.ο χρόνος αποπληρωμής και 150 χρόνια να είναι πάλι συμφέρει αλλά πάλι δεν λες ναι με τη μία,το σκέφτεσαι
Ε, άστα, άμα περισσέψουν θα φτιάξουμε καμια ομελέτα.
δεν βγαζουν νοημα αυτα.Dorian έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 20:54
Nαι εντάξει είναι κουτόφραγκοι, θα τους τα φάμε, θα κάτσουν νομίσεις να δεχονται αδιαμαρτύρητα το τριτοκοσμικό ΕΣΥ, και να περιμένουν στην ουρά πίσω από τους Πακιστανούς και να έχουν την Ρουμάνα "αποκλειστική" με χαρτάκι το κινητό της από τις νοσοκόμες υπηρεσίας. Υπεροπολυτελείας υπηρεσίες για τα εδώ δεδομένα θα τους παρέχει το κράτος και τα ξένα ταμεία θα το χορέψουν στο ταψί. Έδώ το δούλεψαν ψιλό γαζί και το έπαιξαν στα δάχτυλα κακομοίρηδες πρώην κομμουνιστές Αλβανοί Βούλγαροι και έφερναν σόγια ολόκληρα και έκαναν τα πάντα τζάμπα με ασήμαντες ή μηδενικές κρατήσεις. Και έχεις και αντιπολίτευση την αριστερά με μαξιμαλιστικές τρελο απαιτήσεις, όλοι οι άνθρωποι του κόσμου να τους φροντίζουμε το ίδιο, όλοι να εξισωθούμε προς τα πάνω. Και οι άλλες παροχές που θεωρούνται δεδομένες σε δυτικές χώρες δεν είναι ασήμαντες. Θα διορίσουμε δηλαδή μερικές δεκάδες χιλιάδες και να φτιάξουμε δομές σε μεγάλο μέρος της χώρας να φροντίζουν και να ψυχαγωγούν ευρωπαίους γέρους, με τεράστιες ελλείψεις με όλο τον δημόσιο τομέα εδώ και 15 χρόνια ασφυκτιά και ξεπουλημένα τα πάντα. Μετρητά άμεσα θέλει το κράτος, άμεσα οφέλη, μετά από 2-3 τετραετίες που θα σκάσουν στα μούτρα θα είναι κάποιος άλλος κυβέρνηση χέστηκαν και του ίδιου κόμματος να είναι, τέλειο σύστημα.
ειναι σαν να λες "θα φτιαξουμε καφενεια για να πινουν καφεδες οι γεροι". ε, ναι, θα φτιαξουμε, αλλα αυτοι θα τα πληρωσουν. εμεις θα δουλεψουμε σε αυτα και θα βγαλουμε κερδος. ολες οι παροχες και οι υπηρεσιες που αναφερεις, ειναι επι πληρωμη. κι αν δεν τους αρεσει το ΕΣΥ, υπαρχουν και ιδιωτικα. ολες οι δομες που αναφερεις, ειναι μπιζνα, κονομα, κερδος. και εφοσον φτιαχτουν, με ξενα λεφτα, θα χρησιμοποιουνται και απο τους γηγενεις.
δεν ειναι λαθρο, να τους δωθουν δωρεαν παροχες. πελατες που πληρωνουν ειναι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Υδράργυρος
Πριν 30 χρόνια είχε νοημα να συζητάμε τέτοια. Στη σημερινή εποχή όχι
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Οι ξενοι που έρχονται να μεινουν Ελλάδα θελουν να ειναι απομονωμενοι,δεν χαλανε χρήμα,οποτε εκτός των βασικών μην ελπιζετε σε τιποτα παραπανω ,οσο για τα νοσηλεια δεν καταλαβαινω πως η Βουλγαρια θα πληρωσει νοσηλεια για αντικατασταση ισχιου που στην Βουλγαρία κοστιζει 1500 λεβα και εδω είναι δωρεαν .
Ποιος θα πληρωσει για τις υποδομες που θα χρειαστουν;Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 18:02για να το πουμε αλλη μια.Dorian έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 16:10
Νοσήλεια εξετάσεις χιλιάδων ευρώ που έχουν οι ηλικιωμένοι με αξονικές μαγνητικές χημιοθεραπείες για καρκίνους και άλλες σοβαρότατες ασθένειες, προγράμματα κατ'οίκων φροντίδας θα απαιτηθούν χιλιάδες διορισμοί, αποκλειστικές νοσοκόμες από το κράτος όχι την φθηνή λάθρο στην ζούλα ή την ψευτονομιμοποιημένη με συνοπτικές διαδικασίες αλλοδαπή "ψευτονοσοκόμα", οι δυτικοευρωπαίοι έχουν και απαιτήσεις για δραστηριότητες χόμπι εκδρομές αξιόλογου επιπέδου, όχι να παίζουν πρέφα και να καπνίζουν στα καφενεία 8 ώρες με ένα ελληνικό καφέ, και μετά το απόγευμα αλλο 8ωρο Κινο στο προπατζίδικο.
νοσοκομες, αξονικες, και ολα τα υπολοιπα που λες, πληρονωνται απο τον ασφαλιστικο τους φορεα, απο τη χωρα που ερχονται.
δηλαδη για ολα αυτα θα πληρωθουμε, και μαλιστα θα βγαλουμε και κερδος. για καθε 10 αξονικες που θα κανουμε σε αυτους, θα βγει αρκετο κερδος για να κανουμε μια σε δικους μας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 673 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares