under έγραψε: 21 Μάιος 2020, 17:58
Πολλοι προεξοφλουν οτι ο Κασιδιαρης εχει ρευμα.
Πιθανως να εχει αναμεσα σε οσα μελη ειχαν απομεινει στη ΧΑ.
Δεν ειμαι καθολου σιγουρος ομως οτι εχει ρευμα για να πιασει το 3%.
Ουτε πιστευω οτι δεδομενα θα λεηλατησει τον Βελοπουλο.
Εγώ το θεωρώ σίγουρο. Εξαρτάται φυσικά από το πότε θα γίνουν εκλογές γιατί είναι αφελές να γίνονται προβλέψεις με ορίζοντα πάνω από τριετία. Αν ήταν θέμα εξαμήνου, νομίζω ότι θα αποδυνάμωνε όλα τα κόμματα δεξιά της νδ.
Οτι θα παρει κομματι απο την πιτα,ναι,θα παρει.
Αλλα να πιασει το 3% το βλεπω πολυ δυσκολο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
under έγραψε: 21 Μάιος 2020, 17:58
Πολλοι προεξοφλουν οτι ο Κασιδιαρης εχει ρευμα.
Πιθανως να εχει αναμεσα σε οσα μελη ειχαν απομεινει στη ΧΑ.
Δεν ειμαι καθολου σιγουρος ομως οτι εχει ρευμα για να πιασει το 3%.
Ουτε πιστευω οτι δεδομενα θα λεηλατησει τον Βελοπουλο.
Εγώ το θεωρώ σίγουρο. Εξαρτάται φυσικά από το πότε θα γίνουν εκλογές γιατί είναι αφελές να γίνονται προβλέψεις με ορίζοντα πάνω από τριετία. Αν ήταν θέμα εξαμήνου, νομίζω ότι θα αποδυνάμωνε όλα τα κόμματα δεξιά της νδ.
Οτι θα παρει κομματι απο την πιτα,ναι,θα παρει.
Αλλα να πιασει το 3% το βλεπω πολυ δυσκολο.
Θα πιάσει πάνω από τον Βελόπουλο. Και πιστεύω ότι εκτός απροόπτου θα είναι στη βουλή.
Για τον Βελόπουλο, δεν είμαι σίγουρη.
Προπαγανδιστικες παπαριες του Γκεμπελς. Απο τις 110 μεραρχιες που εισεβαλαν στην ΕΣΣΔ ζητημα να ηταν μηχανοκινητες οι 10. ΟΙ υπολοιποι ειτε πηγαιναν με αλογα και καρα, ειτε το κοψαν με το ποδι, λες κι ηταν κανας ρωμαικος στρατος. Κανανε περιπολα με ποδηλατα. Ουτε πιο τεχνολογικα εξελιγμενοι απο τους αλλους ηταν, ηταν ομως τοσο απελπισμενοι που ριχναν στο πεδιο της μαχης πειραματικα οπλα που ειχαν ΚΑΙ οι συμμαχοι αλλα δεν τα χρησιμοποιουσαν γιατι δεν ηταν ακομα ετοιμα.
Ακριβώς. Κατάλαβες τι ζημιά έκανε η έλλειψη πόρων σε καύσιμο και μέταλλο σύμμετρων με το γιγαντιαίο εγχείρημα; Αυτός ήταν σε τελική ανάλυση ο λόγος της ήττας. Φυσικά για να είμαι δίκαιος δεν θα παραλείψω να αναφέρω την αναντίλεκτη αλήθεια ότι η συμμαχική νίκη δεν θα είχε σταθεί δυνατή χωρίς την βίαια κολλεκτιβοποίηση δηλαδή χωρίς hardcore σοβιετική ηγεσία.
Ναι, ΚΑΛΑ. Ακομα και με ολη την ευρωπη στα ποδια τους, καταφεραν να χασουν την μαχη των ουρανων απο την ΡΑΦ ολομοναχη της, ενω ειχαν υπεροπλια (2500 αεροπλασνα εναντι 1500) και οι βρεταννοι πεταγαν με τα ξεπερασμενα Hurricanes και τελουσαν σε αποκλεισμο.
Η αεροπορική αντίσταση της Βρετανίας ήταν στα πρόθυρα κατάρρευσης τότε άμα ο Χίτλερ είχε συνεχίσει όπως έκανε θα είχε κερδίσει. Όμως δεν ήξερε την κατάσταση του αντιπάλου. Ζαποτέκος πες του.
Highlander έγραψε: 21 Μάιος 2020, 18:07
Όπου να ναι τελειώνει και η δική της ΧΑ.
Άντε, καιρός είναι.
Στην δίκη Τοπαλούδη Τρίτη αγόρευσε η εισαγγελέας, Τετάρτη το προεδρείο αποφάσισε.
Απο τον Δεκέμβριο που είχαμε την απαλλακτική πρόταση της εισαγγελέως για την υπόθεση Φύσσα έχουν περάσει 5 μήνες και ακόμα περιμένουμε... (ελπίζω όχι το τρόλεϋ).
Άντε, καιρός είναι.
Στην δίκη Τοπαλούδη Τρίτη αγόρευσε η εισαγγελέας, Τετάρτη το προεδρείο αποφάσισε.
Απο τον Δεκέμβριο που είχαμε την απαλλακτική πρόταση της εισαγγελέως για την υπόθεση Φύσσα έχουν περάσει 5 μήνες και ακόμα περιμένουμε... (ελπίζω όχι το τρόλεϋ).
Η πρόταση της εισαγγελέως ήταν γελοία και προσβλητική για τα θύματα των ναζί. Δεν πρόκειται να υιοθετηθεί.
Άντε, καιρός είναι.
Η πρόταση της εισαγγελέως ήταν γελοία και προσβλητική για τα θύματα των ναζί. Δεν πρόκειται να υιοθετηθεί.
Δεν με απασχολεί αυτό. Το θέμα είναι να έχουμε απόφαση.