!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ήρεμα ρωτάω...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ήρεμα ρωτάω...
Όταν λέμε οτι πίσω από την ουκρανική Εκκλησία (Ονούφριος) ενισχύει το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ (είτε οικονομικώς είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο..) τί άλλη κουβέντα θες να κάνουμε?Tarkovsky έγραψε: 25 Μαρ 2020, 21:43προετοιμάστηκε εδώ κάτω καμιά μονή για να περιθάλψει ασθενείς και δεν το πήραμε είδηση;
η ερώτηση αφορούσε στην Ελλάδα και η απάντηση αφορούσε στα ξένα - άρα διπλό αυτογκόλ, καθώς επιπρόσθετα δείχνει κοινωνική ευαισθησία που λείπει από τους γηγενείς γενειοφόρους
Αποφασίστε τέλος πάντων, θέτε κράτος το οποίο να στηρίζει την Εκκλησία η οποία με την σειρά της να στηρίζει το κράτος?
Δεν παίρνω θέση υπερ της εργαλειοποίησης της Εκκλησίας ως πολιτικού εξαρτήματος. Τουναντίον.
Όμως αποφασίστε ρε παίδες.
Και από την αλλη, να τα βλέπουμε και λίγο ρεαλιστικά τα πράγματα.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Παραληρεις. Δεν μιλάμε για γκρουπες με 100 μέλη ούτε για ακροαριστερες κολεκτίβες που δε γεμίζουν πούλμαν.Niki έγραψε: 25 Μαρ 2020, 21:41
Δεν είμαι χαζή έχετε μοιραστεί σε καμιά δεκαριά κομμουνιστικά κόμματα την μια το ένα κάνει αυτό την άλλη το άλλο κάνει αυτό και όποιον ρωτήσεις σου λέει δεν είμαι εγώ ο άλλος ήταν.
Μιλάμε για το ΚΚΕ, που είναι κόμμα με χιλιάδες μέλη και το τιμούν με την ψήφο τους εκατοντάδες χιλιάδες ανά την επικράτεια.
Τώρα άμα εσύ βάζεις το ΚΚΕ μαζι με το ΟΑΚΚΕ , αυτό είναι δικό σου πρόβλημα και απλά δείχνει πως είσαι πολιτικά αναλφαβητη.
Το ΚΚΕ είναι κομμουνιστές και όχι αριστεροί. Και εσύ στο πρώτο ποστ για κομμουνιστές μίλησες για αυτό και σου απάντησα.Niki έγραψε: 25 Μαρ 2020, 21:41
Είστε όλοι αριστεροί όταν ένα αριστερό κόμμα κάνει μια μαλακία εγώ την χρεώνω σε όλη την αριστερά.
Όχι θα κάτσω εγώ να ψάχνω πιο αριστερό κόμμα κάνει τις λιγότερες μαλακίες.
Τώρα αν εννοούσες ως κομμουνιστές το ΣΥΡΙΖΑ που έκανε κολεγιά με τον καμμενο και ψήφιζε τα ίδια μνημόνια με τη ΝΔ, τότε είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
Κάτι που έχει επιβεβαιωθεί εδώ και πολλά ποστ.
Ωραία τότε θα το γράψω καλύτερα κομμουνιστές , αριστεροί με την εκκλησία μην τα βάζετε.Namrail έγραψε: 25 Μαρ 2020, 21:47Παραληρεις. Δεν μιλάμε για γκρουπες με 100 μέλη ούτε για ακροαριστερες κολεκτίβες που δε γεμίζουν πούλμαν.Niki έγραψε: 25 Μαρ 2020, 21:41
Δεν είμαι χαζή έχετε μοιραστεί σε καμιά δεκαριά κομμουνιστικά κόμματα την μια το ένα κάνει αυτό την άλλη το άλλο κάνει αυτό και όποιον ρωτήσεις σου λέει δεν είμαι εγώ ο άλλος ήταν.
Μιλάμε για το ΚΚΕ, που είναι κόμμα με χιλιάδες μέλη και το τιμούν με την ψήφο τους εκατοντάδες χιλιάδες ανά την επικράτεια.
Τώρα άμα εσύ βάζεις το ΚΚΕ μαζι με το ΟΑΚΚΕ , αυτό είναι δικό σου πρόβλημα και απλά δείχνει πως είσαι πολιτικά αναλφαβητη.
Το ΚΚΕ είναι κομμουνιστές και όχι αριστεροί. Και εσύ στο πρώτο ποστ για κομμουνιστές μίλησες για αυτό και σου απάντησα.Niki έγραψε: 25 Μαρ 2020, 21:41
Είστε όλοι αριστεροί όταν ένα αριστερό κόμμα κάνει μια μαλακία εγώ την χρεώνω σε όλη την αριστερά.
Όχι θα κάτσω εγώ να ψάχνω πιο αριστερό κόμμα κάνει τις λιγότερες μαλακίες.
Τώρα αν εννοούσες ως κομμουνιστές το ΣΥΡΙΖΑ που έκανε κολεγιά με τον καμμενο και ψήφιζε τα ίδια μνημόνια με τη ΝΔ, τότε είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
Κάτι που έχει επιβεβαιωθεί εδώ και πολλά ποστ.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Η Ελλαδική Εκκλησία σε ανθρωπιστικό έργο έχει προσφέρει πάρα πολλά και αυτό είναι αλήθεια.
Εαν υπάρχει δυνατότητα για κάτι παραπάνω ή τί άλλα κολλήματα μπορεί να υπάρχουν και δεν γίνεται αυτό σε λεπτομέρειες δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω.
Όμως, οπως λέει και η Μπλου, τον πιστό τον ενδιαφέρει η ουσία δηλαδή ο Χριστός δηλαδή η ΠΡΟΣΕΥΧΗ
Καλά και τα νοσοκομεία, και τα γηροκομεία και τα συσσίτια κτλ όμως εαν δεν έχεις αληθινή πίστη και ομολογία κτλ, όλα τα άλλα είναι απλως ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΣΗ. Τελεία και παύλα δηλαδή.
Κι επειδή είναι η ΠΡΟΣΕΥΧΗ και η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ, για κάνε σούμα (να τα πούμε στην γλώσσα σου) όταν ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.
Εαν υπάρχει δυνατότητα για κάτι παραπάνω ή τί άλλα κολλήματα μπορεί να υπάρχουν και δεν γίνεται αυτό σε λεπτομέρειες δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω.
Όμως, οπως λέει και η Μπλου, τον πιστό τον ενδιαφέρει η ουσία δηλαδή ο Χριστός δηλαδή η ΠΡΟΣΕΥΧΗ
Καλά και τα νοσοκομεία, και τα γηροκομεία και τα συσσίτια κτλ όμως εαν δεν έχεις αληθινή πίστη και ομολογία κτλ, όλα τα άλλα είναι απλως ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΣΗ. Τελεία και παύλα δηλαδή.
Κι επειδή είναι η ΠΡΟΣΕΥΧΗ και η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ, για κάνε σούμα (να τα πούμε στην γλώσσα σου) όταν ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ω ναι τα έχεις κάνει σαλάτα.Niki έγραψε: 25 Μαρ 2020, 21:30Συγνώμη αλλά όταν η Ελληνική κυβέρνηση έκλεισε τα σύνορα και ανέστειλε το άσυλο όλα τα αριστερά τσουτσέκια έκαναν αναρτήσεις στο διαδίκτυο τα παράπονα των μκο.
Πόσες φορές δεν είδα την επιστολή με τις μκο από αριστερούς κλς , αναρχοαριστερούς , αριστεροανάρχες , αριστεροουρανοκατέβατους στο διαδίκτυο;
δεκάδες φορές και νευρίαζα.
Δεν τα έχω κάνει καθόλου σαλάτα στο μυαλό μου.
Απλά οι αριστεροί είναι τρελοφυσανέμιδες.
Edit. Ασε. Είδα σε περιέλαβε ο Nam
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
κανένα σχόλιο θα κάνει αυτός που έψαχνε συμφωνια...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
πιθανότατα στην Ουκρανία να σωθούν κάποιες ζωές χάρη στην εκεί εκκλησία (κι ας την χρηματοδοτεί κι ο Αλί Μπαμπά με τους 40 κλέφτες)Σουβλίτσα έγραψε: 25 Μαρ 2020, 21:46Όταν λέμε οτι πίσω από την ουκρανική Εκκλησία (Ονούφριος) ενισχύει το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ (είτε οικονομικώς είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο..) τί άλλη κουβέντα θες να κάνουμε?Tarkovsky έγραψε: 25 Μαρ 2020, 21:43προετοιμάστηκε εδώ κάτω καμιά μονή για να περιθάλψει ασθενείς και δεν το πήραμε είδηση;
η ερώτηση αφορούσε στην Ελλάδα και η απάντηση αφορούσε στα ξένα - άρα διπλό αυτογκόλ, καθώς επιπρόσθετα δείχνει κοινωνική ευαισθησία που λείπει από τους γηγενείς γενειοφόρους
Αποφασίστε τέλος πάντων, θέτε κράτος το οποίο να στηρίζει την Εκκλησία η οποία με την σειρά της να στηρίζει το κράτος?
Δεν παίρνω θέση υπερ της εργαλειοποίησης της Εκκλησίας ως πολιτικού εξαρτήματος. Τουναντίον.
όλοι θα θέλαμε να γίνει το ίδιο στην Ελλάδα
end of discussion concerning COVID-19
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Οτι για τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό φταίει κάποια υπερπληθώρα παπάδων. Μάλιστα.Veni Vidi Vici έγραψε: 25 Μαρ 2020, 21:35 Αν αρρωστήσετε (δεν σας το εύχομαι) μην πάτε σε γιατρό να πάτε σε παπά.
Ειδικά τώρα.
Κι αν δεν βρίσκετε γιατρό, μην ακούσω παράπονα...σας ξέχεσα!
Εγώ πάντως όταν αρρώστησα ή αντιμετώπισα αρρώστιες στην οικογένεια, πήγα και σε παπά και σε αγίους και σε γιατρούς.
Την συγκεριμένη στιγμή πάλι, έχω και τον γιατρό έχω και τους γεροντάδες.
Θες να σου πω κανα παράδειγμα? Προσωπικά δεν θα μου έκανε καλό να κάνω λόγο.
Και δεν θα μου άρεσε καθόλου να το φέρω σε επίπεδο γηπεδικό.
Πιθανότατα αρνείσαι να δεις αυτό που σου λέω και μόνο η απαξίωσή σου για το ποιός θα μπορούσε να χρηματοδοτεί σε καθιστά ασυνεπή και προς τις ιδεολογίες σου και ως προς τις επιχειρηματολογίες σου.Tarkovsky έγραψε: 25 Μαρ 2020, 21:57πιθανότατα στην Ουκρανία να σωθούν κάποιες ζωές χάρη στην εκεί εκκλησία (κι ας την χρηματοδοτεί κι ο Αλί Μπαμπά με τους 40 κλέφτες)Σουβλίτσα έγραψε: 25 Μαρ 2020, 21:46Όταν λέμε οτι πίσω από την ουκρανική Εκκλησία (Ονούφριος) ενισχύει το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ (είτε οικονομικώς είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο..) τί άλλη κουβέντα θες να κάνουμε?Tarkovsky έγραψε: 25 Μαρ 2020, 21:43
προετοιμάστηκε εδώ κάτω καμιά μονή για να περιθάλψει ασθενείς και δεν το πήραμε είδηση;
όλοι θα θέλαμε να γίνει το ίδιο στην Ελλάδα
end of discussion concerning COVID-19
ΥΓ: στην Ελλάδα μπορεί με τις προσευχές ανθρώπων μετρημένων στα δάχτυλα να σωθεί και ολόκληρη η χώρα στο τέλος. Αλλά αυτά τα μαθηματικά δεν μπορείς να τα διακρίνεις
Αυτά που έβαλες είναι από το 1830. Η συμφωνία στην οποία αναφερόμαστε έγινε (αν έγινε) το 1940. Για άλλο πράγμα μιλάς.
Πολλοί πάλι πήγαν όταν αρρώστησαν και έκτοτε δεν μπορούν να σταματήσουν να ευχαριστούν τον Θεό που δεν πέθαναν ή δεν έμειναν φυτά (βλ. π.χ. περίπτωση Αμαλίας).Veni Vidi Vici έγραψε: 25 Μαρ 2020, 21:35 Αν αρρωστήσετε (δεν σας το εύχομαι) μην πάτε σε γιατρό να πάτε σε παπά.
Ειδικά τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος A0ANACIVC την 25 Μαρ 2020, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Gewponos90
Τα άτομα που το μόνο που τους νοιάζει είναι ο Χριστός και η προσευχή, δεν μπορούν να προσευχηθούν και να σκεφτούν τον Χριστό στο σπίτι αλλά πρέπει να πάνε σε έναν μεγαλοπρεπή χώρο με τυπους απλούς θνητούς που φοράνε χρυσαφικα γιατί είπαμε το μόνο που μας νοιάζει είναι η προσευχή.
Γελάνε και οι πέτρες. Δεν σας νοιάζει μόνο αυτό και σταματήστε να το παίζετε ενάρετοι. Ξεφτιλιζετε και τους σοβαρούς χριστιανους
Γελάνε και οι πέτρες. Δεν σας νοιάζει μόνο αυτό και σταματήστε να το παίζετε ενάρετοι. Ξεφτιλιζετε και τους σοβαρούς χριστιανους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gewponos90 την 25 Μαρ 2020, 22:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
δεν μιλάω καθόλου για άλλο πράγμα... το διάταγμα του 1830 αποδεικνυειντην υποχρεωτικη απαλλοτρίωση τεράστιας εκκλησιαστικης περιουσίας από το νεοσύστατο Ελληνικό κράτος ...αυτή που λες απλά καθορίζει την υπαγωγή σε μισθοδοσία των κληρικών ...με ποια βάση νομίζεις έγινε...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Gewponos90
Ε αφού το έκανε η Αμαλία κάντε το και εσείς. Ξεκάθαρο ειναι.A0ANACIVC έγραψε: 25 Μαρ 2020, 22:06Πολλοί πάλι πήγαν όταν αρρώστησαν και έκτοτε δεν μπορούν να σταματήσουν να ευχαριστούν τον Θεό που δεν πέθαναν ή δεν έμειναν φυτά (βλ. π.χ. περίπτωση Αμαλίας).Veni Vidi Vici έγραψε: 25 Μαρ 2020, 21:35 Αν αρρωστήσετε (δεν σας το εύχομαι) μην πάτε σε γιατρό να πάτε σε παπά.
Ειδικά τώρα.
Σου έχω και πρόσφατο παράδειγμα. Ο Κουρκούλης. Θεραπευτηκε από καρκίνο στο πάγκρεας με την επίσκεψη στο Άγιον Όρος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gewponos90 την 25 Μαρ 2020, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση