!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αστεία σε σχέση με τον κοροναϊό
Re: Αστεία σε σχέση με τον κοροναϊό
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Veni Vidi Vici
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ας πάμε χορτατοι τουλάχιστον!
- Veni Vidi Vici
Αλβανός φίλος μου είπε:
"Έστειλα 2 στο 13033, και μου απάντησε ότι μπορώ να κλέψω μόνο τα αναγκαία! Άμα υπάρχει κατανόηση."

"Έστειλα 2 στο 13033, και μου απάντησε ότι μπορώ να κλέψω μόνο τα αναγκαία! Άμα υπάρχει κατανόηση."
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Veni Vidi Vici την 23 Μαρ 2020, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αlea jacta est
Όταν λες να κλέψεις;Veni Vidi Vici έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:28 Έστειλα 2 στο 13033, και μου απάντησε ότι μπορώ να κλέψω μόνο τα αναγκαία! Άμα υπάρχει κατανόηση..
- Veni Vidi Vici
Ξαναδιάβασέ το...είχα γράψει μόνο τα μισά.Custom_F έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:29Όταν λες να κλέψεις;Veni Vidi Vici έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:28 Έστειλα 2 στο 13033, και μου απάντησε ότι μπορώ να κλέψω μόνο τα αναγκαία! Άμα υπάρχει κατανόηση..
Αlea jacta est
Πάω σήμερα με έναν μάστορα για να δούμε μία δουλειά.
Όλα αυτά μου λέει που γίνονται με τον κορονοϊό είναι φτιαχτά. Μετά θα μας παρουσιάσουν το εμβόλιο, και το εμβόλιο θα είναι ένα μικροτσίπ.
Όλα αυτά τα κάνουν για να μας φυτέψουν μικροτσίπ.
Για γέλια αλλά και για κλάματα όταν στα λέει ένας άνθρωπος 40 χρόνων που κυκλοφορεί στην αγορά.
Όλα αυτά μου λέει που γίνονται με τον κορονοϊό είναι φτιαχτά. Μετά θα μας παρουσιάσουν το εμβόλιο, και το εμβόλιο θα είναι ένα μικροτσίπ.
Για γέλια αλλά και για κλάματα όταν στα λέει ένας άνθρωπος 40 χρόνων που κυκλοφορεί στην αγορά.
-
talaipwros
φιξντΜηχανικός έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:19 Πάω σήμερα με έναν μάστορα για να δούμε μία δουλειά.
Για γέλια αλλά και για κλάματα όταν στα λέει ένας άνθρωπος 40 χρόνων που κυκλοφορεί στην αγορά ψηφιζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-
- 83 Απαντήσεις