!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η ευαισθησία των ευαίσθητων.

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Η ευαισθησία των ευαίσθητων.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

:)
Ολική εξόντωση στη Θεσσαλονίκη, και διάσωση στις άλλες πόλεις. Γιατί άραγε;
Δικάζει καλά σήμερα.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Cavaliere έγραψε: 07 Φεβ 2020, 17:59 Σας καλαφάτησε καλά ο δικαστής σας.
Μας έκλασε τα @@ όπως και συ!
Cavaliere έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 16:17... βρίσκω τη χώρα σας Τουρκμενιστάν.
Το διαβατήριο το παρέδωσες ή ακόμα;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Nandros έγραψε: 07 Φεβ 2020, 18:45
:lol:
Ιδίως εσύ μαζί μου, χορεύεις όπως θέλω. Μάντεψε τι νήμα σχεδιάζω για να σας μαζέψω πάλι.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Cavaliere έγραψε: 07 Φεβ 2020, 18:51
Nandros έγραψε: 07 Φεβ 2020, 18:45
:lol:
Ιδίως εσύ μαζί μου, χορεύεις όπως θέλω. Μάντεψε τι νήμα σχεδιάζω για να σας μαζέψω πάλι.
Ναι σε είδα τότε που στο πρωτοέγραψα πόσο λύσσαξες και έβριζες σαν αλήτης.

Έλειος, μην φέρεις άλλα τέτοια νήματα. Θα μας παγώσεις τα @@ από το πολύ κλάσιμο!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Cavaliere έγραψε: 07 Φεβ 2020, 18:36 Ολική εξόντωση στη Θεσσαλονίκη, και διάσωση στις άλλες πόλεις. Γιατί άραγε;
Για να απαντηθεί ένα ερώτημα πρέπει να είναι αληθής η βάση του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

Cavaliere έγραψε: 07 Φεβ 2020, 18:36 :)
Ολική εξόντωση στη Θεσσαλονίκη, και διάσωση στις άλλες πόλεις. Γιατί άραγε;
Δικάζει καλά σήμερα.
Έλα ντε ; Γιατί άραγε ; Πρέπει να είναι άτιμη φάρα οι Θεσσαλονικείς. :o Αλλά ποιοι Θεσσαλονικείς είναι υπεύθυνοι για την εξόντωση ; Οι ντόπιοι ελληνόφωνοι Θεσσαλονικείς ή οι πρόσφυγες που ήρθαν το '22 ; :p2:
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Για να μην πηγαίνουμε στο άλλο άκρο , γενοκτονία Εβραίων από τους Ναζί Γερμανούς έγινε και μεγάλος αριθμός Εβραίων εξοντώθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης
Το εάν τους έκαναν σαπούνι η τους εκτελούσαν δια τουφεκισμού η αγχόνης η εάν πέθαιναν από τις κακουχίες είναι δεύτερευων ζήτημα
Οι Ναζί έκαναν εγκληματα κατά του εβραϊκού λαού όπως και εναντίον άλλων λαών και μ.τομωρηθηκαν για αυτό
Η ναζιστική Γερμανία ισοπεδωθηυ ο γερμανικός στρατός αποδεκατίστηκε οι υπεύθυνοι σκοτώθηκαν δικάστηκαν εκτελέστηκαν
Εμείς σήμερα βλέπουμε αυτά τα φρικτά ιστορικά εγκληματα με τον ίδιο τρόπο που βλέπουμε όλα τα φριχτά ιστορικά εγκληματα της ιστορίας της ανθρωπότητας
Η οποία είναι ένα φρικτό αιματοβαμμένο θρίλερ ως ιστορική πραγματικότητα ..

Και ασφαλώς ως προοδευτικοί άνθρωποι θέλουμε κάποια στιγμή όλα αυτά τα σταματήσουν και η ανθρωπότητα να προοδεύσει αφήνοντας πίσω τις άγριες φονικές της ιδιότητες
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Φεβ 2020, 12:55Το εάν τους έκαναν σαπούνι η τους εκτελούσαν δια τουφεκισμού η αγχόνης η εάν πέθαιναν από τις κακουχίες είναι δεύτερευων ζήτημα
Η ιστορική αλήθεια ΔΕΝ είναι δευτερεύον ζήτημα. Άλλο σε φυλακίζω και πεθαίνεις από τις κακουχίες και άλλο σε κάνω σαπούνι.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Καβαλάρης έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:00
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Φεβ 2020, 12:55Το εάν τους έκαναν σαπούνι η τους εκτελούσαν δια τουφεκισμού η αγχόνης η εάν πέθαιναν από τις κακουχίες είναι δεύτερευων ζήτημα
Η ιστορική αλήθεια ΔΕΝ είναι δευτερεύον ζήτημα. Άλλο σε φυλακίζω και πεθαίνεις από τις κακουχίες και άλλο σε κάνω σαπούνι.
Η ιστορική αλήθεια είναι ότι οι Γερμανοί Ναζί έκαναν φρικτά εγκλήματα και γενοκτονία του εβραϊκιυ λαού με φυλετικά μάλιστα κριτήρια και θανατώθηκε μεγάλος αριθμός Εβραίων από αυτούς τους διωγμούς
Και αυτό είναι έγκλημα άσχετα με τις επιμέρους λεπτομέρειες όπως το εάν υπήρχαν θάλαμοι αερίων η όχι ..
Και εκατοντάδες χιλιάδες να ήταν οι Εβραίοι που είχαν πεθάνει από αυτούς τους διωγμούς αντί για πέντε εκατομμύρια πάλι φρικτό έγκλημα είναι ..
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Καβαλάρης έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:00
..και σημάδι έχει ότι ... πέθανα ... :roll:
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Η ένσταση μου στο αρχικό ποστ του νηματοθετη που τον θεωρώ φίλο μου , είναι ο ..διαχωρισμός των φριχτων εγκλημάτων που έγιναν εναντίον του εβραϊκού λαού από τα εγκλήματα που έγιναν σε άλλους λαούς ..και η καλλιέργεια ενόχων σε ένας σήμερα για εγκλήματα που έγιναν πριν ογδόντα χρόνια από στρατό κατοχής άλλης χώρας ..
Όσο για το εάν είχαν υπάρξει Έλληνες Θεσσαλονικείς οι οποίοι βοήθησαν τους Γερμανός , εδώ υπήρχαν Έλληνες που βοηθούσαν τον γερμανικό στρατό εναντίον των ίδιων των συμπατριωτών τους ...
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:03Και εκατοντάδες χιλιάδες να ήταν οι Εβραίοι που είχαν πεθάνει από αυτούς τους διωγμούς αντί για πέντε εκατομμύρια πάλι φρικτό έγκλημα είναι ..
Άσε τους συναισθηματισμούς αγαπητέ. Αν είχες σκοτώσεις έναν αθώο δεν νομίζω να σου άρεσε ο δικαστής να σου ρίξει καμπάνα για δολοφονία 100 αθώων με αυτό το σκεπτικό.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:09 Η ένσταση μου στο αρχικό ποστ του νηματοθετη που τον θεωρώ φίλο μου , είναι ο ..διαχωρισμός των φριχτων εγκλημάτων που έγιναν εναντίον του εβραϊκού λαού από τα εγκλήματα που έγιναν σε άλλους λαούς ..και η καλλιέργεια ενόχων σε ένας σήμερα για εγκλήματα που έγιναν πριν ογδόντα χρόνια από στρατό κατοχής άλλης χώρας ..
Όσο για το εάν είχαν υπάρξει Έλληνες Θεσσαλονικείς οι οποίοι βοήθησαν τους Γερμανός , εδώ υπήρχαν Έλληνες που βοηθούσαν τον γερμανικό στρατό εναντίον των ίδιων των συμπατριωτών τους ...
Εδώ υπήρχαν κράτη ολόκληρα που βοηθούσαν τους Γερμανούς και όλοι το έχουμε ξεχάσει (Σουηδία).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

hellegennes έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:25
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:09 Η ένσταση μου στο αρχικό ποστ του νηματοθετη που τον θεωρώ φίλο μου , είναι ο ..διαχωρισμός των φριχτων εγκλημάτων που έγιναν εναντίον του εβραϊκού λαού από τα εγκλήματα που έγιναν σε άλλους λαούς ..και η καλλιέργεια ενόχων σε ένας σήμερα για εγκλήματα που έγιναν πριν ογδόντα χρόνια από στρατό κατοχής άλλης χώρας ..
Εδώ υπήρχαν κράτη ολόκληρα που βοηθούσαν τους Γερμανούς και όλοι το έχουμε ξεχάσει (Σουηδία).
Με αυτά που λες, τύπε, βάφεις τα χέρια σου με αίμα. Θες να μεταναστεύσει και 'κει και να τους κάνει κι αυτωνών την μούρη κρέας;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιστορία”