!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΥΡΩΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΙΚΟ SHITPOSTING
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Μαυροβασίλης
Re: ΕΥΡΩΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΙΚΟ SHITPOSTING
καλά που δεν το σπάμμαρες στο Μουσείο, κρίμα να κλείσει από τώρα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- hellegennes
Είναι καλές οι παρωπίδες, οπαδέ; Τι μάρκα φοράς;Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 21:12Δεν υπάρχει κάποια σωστή πρόταση σε αυτό το ποστ.hellegennes έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 21:04 Όπως και με τους ελληνικούς νόμους, υπάρχουν απόπειρες πολιτικής και πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι οργουελικό. Βλέπε το άρθρο που δεν ψηφίστηκε, το οποίο δεν είναι απλώς ένα αμφιλεγόμενο άρθρο που «εντάξει, θα λυθεί το πρόβλημα στην διαβούλευση». Είναι ένα ξεκάθαρα οργουελικό άρθρο που δεν μπήκε εκεί κατά λάθος και δεν είναι πολιτικά ουδέτερο.
Επίσης είναι παντελώς ψέματα ότι η σημερινή ΕΕ δεν ταυτίζεται με καμμιά πολιτική. Αυτήν την στιγμή υπάρχει απίστευτο lobbying από πίσω, που ίσως ξεπερνάει την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Η ΕΕ όμως, επειδή δεν ξεκίνησε σαν ενιαία οντότητα, όπως οι ΗΠΑ, δεν είναι έτοιμη να το αντιμετωπίσει αυτό συστηματικά και δεν έχει την κατάλληλη εμπειρία να φιλτράρει αυτές τις απόπειρες νομοθετικής χειραγώγησης. Οι διαδικασίες της καλά-καλά δεν είναι ενήλικες για να αντιμετωπιστεί αυτό.
Φτάνει με το concern trolling.
Και δεν λέγεται concern trolling, λέγεται κριτική ικανότητα. Το αντίθετό της είναι ο τυφλός οπαδισμός. Ξέρεις, αυτός για τα ούγκανα. Δικαίωμά σου να υποβαθμίζεις τον εαυτό σου σε επίπεδο οπαδού χωρίς κρίση. Δεν μου πέφτει λόγος. Απλά το θεωρώ κρίμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Δε φταίω εγώ που όσα ατεκμηριωτα παραθέτεις είναι λάθος, ούτε μετατοπιζεται σε μένα το βάρος της απόδειξης.
- hellegennes
Όλα σωστά είναι. Για το ότι δεν τα αντιλαμβάνεσαι φταίνε οι παρωπίδες. Δεν βοηθάνε την προσπάθεια της ΕΕ οι οπαδισμοί, την βοηθάει η κριτική. Η μόνιμη επωδός σου είναι ότι όλα θα λυθούν εν καιρώ, με διαβουλεύσεις, διαδικαστικά, θα βελτιωθούν, θα ανοίξουν οι ουρανοί και θα βρέξει ξόρκια βελτίωσης και τα ρέστα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ούτε αρχές ούτε σύνταγμα ούτε νομιμοποίηση έχει η ΕΕ
https://en.wikipedia.org/wiki/Treaty_es ... -rejection
- Dwarven Blacksmith
Όχι, τα έχεις καταλάβει εντελώς λάθος από τη βάση.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 00:09 Όλα σωστά είναι. Για το ότι δεν τα αντιλαμβάνεσαι φταίνε οι παρωπίδες. Δεν βοηθάνε την προσπάθεια της ΕΕ οι οπαδισμοί, την βοηθάει η κριτική. Η μόνιμη επωδός σου είναι ότι όλα θα λυθούν εν καιρώ, με διαβουλεύσεις, διαδικαστικά, θα βελτιωθούν, θα ανοίξουν οι ουρανοί και θα βρέξει ξόρκια βελτίωσης και τα ρέστα.
Για πολιτική μιλάμε, τίποτα δεν λύνεται οριστικά, και η βελτίωση για κάποιον είναι οπισθοδρομηση για κάποιον άλλο.
Σημασία έχει ότι έχουμε αυτή την κοινή πλατφόρμα για να δίνουμε αυτά που το πνεύμα της εποχής και η συλλογική μας γνώση αντιλαμβάνεται ως λύσεις.
- Dwarven Blacksmith
Πρόσεχε γιατί μπορεί με την κριτική σου να βοηθήσεις την ΕΕ κατά λάθος.dna replication έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 00:15 ούτε αρχές ούτε σύνταγμα ούτε νομιμοποίηση έχει η ΕΕ
- hellegennes
Μην διαστρεβλώνεις αυτά που λέω. Αυτό είναι αχυράνθρωπος:
Για πολιτική μιλάμε, τίποτα δεν λύνεται οριστικά.
Υποβιβάζεις το επίπεδο σε μπεμπεκίστικους διδακτισμούς. Υπάρχει χαοτική διαφορά ανάμεσα στο ιδανικό και το οριστικό από το μπουρδέλο και το οργουελικό.
Αν δεν βρίσκεις προβληματικό να περνάνε προς ψήφιση κείμενα αντίθετα στην ελευθερία του λόγου, ας πούμε, τότε δεν ξέρω τι συζητάμε. Εσύ θεωρείς ότι δεν τρέχει τίποτα, είναι 2-3 βηματάκια από την ιδανική λύση και η «πλατφόρμα» θα αυτοδιορθώσει όλα τα κακώς κείμενα. Δεν υπάρχει δηλαδή πρόβλημα επιβολής από συγκεκριμένους κύκλους, πολιτικές και οντότητες προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.
Υποβιβάζεις το επίπεδο σε μπεμπεκίστικους διδακτισμούς. Υπάρχει χαοτική διαφορά ανάμεσα στο ιδανικό και το οριστικό από το μπουρδέλο και το οργουελικό.
Αν δεν βρίσκεις προβληματικό να περνάνε προς ψήφιση κείμενα αντίθετα στην ελευθερία του λόγου, ας πούμε, τότε δεν ξέρω τι συζητάμε. Εσύ θεωρείς ότι δεν τρέχει τίποτα, είναι 2-3 βηματάκια από την ιδανική λύση και η «πλατφόρμα» θα αυτοδιορθώσει όλα τα κακώς κείμενα. Δεν υπάρχει δηλαδή πρόβλημα επιβολής από συγκεκριμένους κύκλους, πολιτικές και οντότητες προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Φυσικά και έχει αρχές, οι 5 Αρχές Ενωσιακού Δικαίου, και νομιμοποίηση έχει, στο βαθμό που τα κράτη της δίνουνdna replication έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 00:15 ούτε αρχές ούτε σύνταγμα ούτε νομιμοποίηση έχει η ΕΕ
αρμοδιότητες μέσα από τις συνθήκες. Οι συνθήκες αποτελούν την νομιμοποιητική βάση κάθε δραστηριότητα της Ένωσης.
- Dwarven Blacksmith
Αν το πιο φρικτό πράγμα που θα κάνει η ΕΕ είναι ένας νόμος για το κοπυραιτ τότε μιλάμε για ότι κοντινότερο έχει υπάρξει στην Ουτοπία.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 00:33 Μην διαστρεβλώνεις αυτά που λέω. Αυτό είναι αχυράνθρωπος:
- hellegennes
Δεν είναι απλά ένας νόμος για τα πνευματικά δικαιώματα, είναι νόμος που καταργεί την ελευθερία μετάδοσης της πληροφορίας και κατά συνέπεια την ελευθερία του λόγου και ανοίγει τον δρόμο για περαιτέρω νομοθετικές μεταρρυθμίσεις στο ίδιο μοτίβο.
Και όχι, δεν είναι μόνο αυτό, μαζεύονται σιγά-σιγά διάφορα δυσοίωνα. Κάποια τα έχουμε ήδη συζητήσει, άλλα έπονται.
Και όχι, δεν είναι μόνο αυτό, μαζεύονται σιγά-σιγά διάφορα δυσοίωνα. Κάποια τα έχουμε ήδη συζητήσει, άλλα έπονται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- dna replication
- dna replication
- Μαυροβασίλης
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου