Η ψυχοθεραπεία είναι του θεού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κατάθλιψη.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Η κατάθλιψη.
Οι υποδοχείς GABA είναι το χειρότερο σύστημα που μπορείς να απορρυθμίσεις.Cavaliere έγραψε: 30 Δεκ 2019, 14:03 Από την προσωπική μου εμπειρία, αν περνάς μια περίοδο θλίψης, στρες, κλπ, το χειρότερο φάρμακο είναι το αλκοόλ. Ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή ξυπνώντας μετά από έναν καλό ύπνο 9 ωρών είναι τελείως άλλος από αυτόν μετά από έναν μεθυσμένο ύπνο 6 ωρών. Το χανγκόβερ είναι ο Νο1 ενισχυτής της κατάθλιψης, πίνεις ένα βράδυ για να ξεχάσεις, και την άλλη μέρα θυμάσαι πιο πολλά.
My Life had stood, a Loaded Gun
Μπορεί να θέλει κανείς να κάνει πειράματα με τον εαυτό του. Είχα έναν συνάδελφο, με διαγνωσμένη σχιζοφρένεια όμως από τα 18, έκανε διάφορα κοκτέιλ μόνος του από φάρμακα που του γράφανε. Αποχώρησε και αυτός από αυτόν τον κόσμο στα 45 του από καρδιά. Αλλά από ότι μου είχε πει, είχε περίεργα συμπτώματα, εκτός των φωνών, έβλεπε ας πούμε νεκρούς συγγενείς του, στον κήπο, στον δρόμο, δεν μου είχε πει βέβαια για κάτι το τρομακτικό.
'Άλλοι το ψάχνουν αλλιώς, όπως αυτοί που ονομάζονται "targeted individuals". Ως και στοιχήματα λένε ότι παίζουν με την ζωή τους. Αυτοί όμως έχουν σχεδόν τα ίδια συμπτώματα, καρμπόν πολλές φορές, όχι όπως ο παραπάνω και κατεστραμμένες ζωές μετά από επιτυχείς πορείες, στις περισσότερες περιπτώσεις.
Σε ένα ψυχοθεραπευτικό κέντρο στην Αθήνα (ιδιωτικό) η τακτική τους ήταν άλλη. Πολλές συνεδρίες και δρώμενα σε ομάδες και ελάχιστα φάρμακα. Πολύ ακριβό όμως και από την μικρή παραμονή μου εκεί κατάλαβα ότι περισσότερο καλό κάνει η ανθρώπινη επαφή παρά το οποιοδήποτε φάρμακο. Εκεί πήγαιναν και εθισμένοι από το ποτό ή και τα ναρκωτικά (αν είχαν το μπάτζετ).
Επίσης θα μπορούσαμε να βρούμε και πολυτελή ψυχοθεραπευτικά κέντρα στην Ελβετία. Μέσα στην φύση, με σπα και τα συναφή. Ποιος θα μας βάλει εκεί;
Οι ενοχικές σκέψεις ,Cavaliere έγραψε: 29 Δεκ 2019, 21:21 Ποιά είναι, πρακτικά, με απλά λόγια, τα συμπτώματα μιας κατάθλιψης που επείγει να ζητήσεις ιατρική βοήθεια;
Πόσο δυνατή είναι ρεαλιστικά η αντιμετώπιση χωρίς φάρμακα;
Μπορείς να την θεραπεύσεις πραγματικά;
να κατηγορεις συνεχως τον εαυτο σου,
και 100 τα 100 οι σκέψεις να κάνεις κακό στον εαυτο σου
Η Βοηθεια από ειδικο δεν ειναι ντροπη ειναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρος..
Αλλάζεις και ειδικο αν κατι δεν σου αρεσει -δεν τα βρισκετε [ σπανιο αλλα συμβαινει ]
-
Ορέστης 35
Πολυ σωστη, συμφωνω μαζι σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2019, 15:25Πονηρό ερώτημα, το βλέπεις εσύ. Δεν είναι.Λεγεών έγραψε: 30 Δεκ 2019, 12:35Δεν το εκτιμώ αυτό το ποστ, διότι είναι πονηρό.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2019, 11:38
Το θέμα της συζήτησης είναι η κατάθλιψη. Και από τα γραφόμενα σου μέχρι τώρα, φαίνεται να προκύπτει ότι θεωρείς ως αιτία -ή μία από τις βασικές αιτίες- της κατάθλιψης τη χριστιανική οπτική των πραγμάτων.
Για να μην πέσουμε λοιπόν στην παγίδα του τερατώδους προσηλυτισμού που αναφέρεις, καλό ήταν να διευκρινήσεις πόσοι από αυτούς που εκδηλώνουν σημεία καταθλιπτικής συμπεριφοράς, θεωρείς ότι είναι χριστιανοί και πόσοι άθεοι ή κάτι άλλο.
Το ερώτημα δεν απευθύνεται μόνον σε σένα.
Από το πρώτο μου ποστ στο τόπικ σήμερα το πρωί (ένα τόπικ που θα αγνοούσα αν δεν γινόμουν tagged), ήμουν λίγο-πολύ ξεκάθαρος τόσο για το τι θεωρώ την αιτία της κατάθλιψης, όσο και για το τι δεν προτείνω για να την ξεπεράσει κάποιος.
Και ό,τι έγραψα σε εκείνο το ποστ, το έγραψα επειδή σελίδες επί σελίδων πιο πριν, κάποιοι με άβαταρς τον Ιησού έγραφαν σοβαρά ότι δεν πρέπει να πηγαίνει ο κόσμος σε γιατρούς για την κατάθλιψη, να μην παίρνει φάρμακα διότι "μπλέκει", και κάτι τέτοια ωραία. Αμέσως μετά από αυτό το σοβαρό ποστ-εγκάλεσμα σου, υπάρχει άτομο που γράφει σοβαρά ότι οι αμαρτίες των προγόνων καταδιώκουν τα τέκνα για 7 γενιές.
Δεν έχω απάντηση στο πονηρό ερώτημα σου, δεν μπορώ να σου δώσω ποσοστό καταθλιπτικών άθεων/χριστιανών/μουσουλμάνων/βουδιστών/ταοϊστών. Για κάτι τέτοια φαντάζομαι, υπάρχουν σχετικές έρευνες, που μπορείς να πιστέψεις, μπορείς και όχι. Η ζωή (όχι μόνο ο μοντέρνος τρόπος ζωής, αλλά η ζωή γενικότερα, από παλιά) φροντίζει να ξεσκίζει τον οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από τις πολιτιστικές/οικονομικές/κοινωνικές συνθήκες στις οποίες την βιώνει. Δεν είναι ίδιον των χριστιανών, των πλούσιων, των λευκών, η κατάθλιψη, αν αυτό νομίζεις ότι ή προσπάθησες να υποστηρίξεις πως είπα.
Αγκαλιάστε την διονυσιακή πλευρά σας, περάστε καλά στη ζωή σας στον βαθμό που μπορείτε, πηγαίνετε σε γιατρό χωρίς ντροπή αν δεν αισθάνεστε καλά, και μην περιμένετε σωτηρίες από φανταστικά άτομα που δεν μπόρεσαν να σώσουν τον εαυτό τους ή χώθηκαν σε ένα μοναστήρι για να μην χρειαστεί να ζήσουν σαν άνθρωποι.
Κι αυτές οι προτάσεις για τη διονυσιακή θεραπεία της κατάθλιψης, τις θεωρώ εφηβικές ανοησίες. Να τρώτε καλά, να διασκεδάζετε, να ταξιδεύετε, να κάνετε σεξ κλπ κλπ
Ναι ρε φίλε, εσένα περίμεναν οι άνθρωποι για να τους πεις πως να περνάνε καλά. Το αν έχουν την οικονομική ή ακόμη και την οικογενειακή δυνατότητα να κάνουν ό,τι γουστάρουν (σε συνδυασμό ή μεμονωμένα), το να μην τους αρέσει η ζωή τους γενικώς και να μην είναι στο χέρι τους να την αλλάξουν, παίζει ως υπόθεση;
Η σχιζοφρενεια οπως σχεδον ολες οι ψυχιατρικες παθησεις (αλλα κυριως η σχιζοφρενεια/ψυχωση) απαιτει μεγαλη συνεπεια και προσπαθεια απο τον ασθενη στο να αρχισει σιγα σιγα μεσα απο ολους τους τροπους να βαζει σε ταξη τη ζωη του. Απο εργοθεραπεια, ψυχοθεραπειες, ομαδες υποστηριξης, φιλοι, παρεες κτλ κτλ. Οτι εχει, οτι υπαρχει καλο ειναι να το δοκιμαζει καποιος ασθενης μηπως και του ταιριαζει και τον βοηθαει. Χωρις τα φαρμακα ομως σε αυτη την παθηση καποια στιγμη καταληγεις απλα τρελος. Δηλαδη εκτος πραγματικοτητας και παει ολος ο αγωνας στραφι. Εχει σοβαρες βιολογικες αιτιες για να την αντιμετωπισεις μονο με ψυχοθεραπευτικες μεθοδους. Οταν ακουω για κεντρα που προαγουν ολα τ αλλα και αποστρεφοντε τα φαρμακα στη σχιζοφρενεια στο μυαλο μου ερχεται ο κινδυνος και η απατη.Antares έγραψε: 30 Δεκ 2019, 17:28Μπορεί να θέλει κανείς να κάνει πειράματα με τον εαυτό του. Είχα έναν συνάδελφο, με διαγνωσμένη σχιζοφρένεια όμως από τα 18, έκανε διάφορα κοκτέιλ μόνος του από φάρμακα που του γράφανε. Αποχώρησε και αυτός από αυτόν τον κόσμο στα 45 του από καρδιά. Αλλά από ότι μου είχε πει, είχε περίεργα συμπτώματα, εκτός των φωνών, έβλεπε ας πούμε νεκρούς συγγενείς του, στον κήπο, στον δρόμο, δεν μου είχε πει βέβαια για κάτι το τρομακτικό.
'Άλλοι το ψάχνουν αλλιώς, όπως αυτοί που ονομάζονται "targeted individuals". Ως και στοιχήματα λένε ότι παίζουν με την ζωή τους. Αυτοί όμως έχουν σχεδόν τα ίδια συμπτώματα, καρμπόν πολλές φορές, όχι όπως ο παραπάνω και κατεστραμμένες ζωές μετά από επιτυχείς πορείες, στις περισσότερες περιπτώσεις.
Σε ένα ψυχοθεραπευτικό κέντρο στην Αθήνα (ιδιωτικό) η τακτική τους ήταν άλλη. Πολλές συνεδρίες και δρώμενα σε ομάδες και ελάχιστα φάρμακα. Πολύ ακριβό όμως και από την μικρή παραμονή μου εκεί κατάλαβα ότι περισσότερο καλό κάνει η ανθρώπινη επαφή παρά το οποιοδήποτε φάρμακο. Εκεί πήγαιναν και εθισμένο από το ποτό ή και τα ναρκωτικά (αν είχαν το μπάτζετ).
Kατσε γιατί εδώ έχουμε θέμαΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Δεκ 2019, 15:11 Μπλουρόζ το έχεις ψοφήσει στη χριστιανική προπάγανδα
Πάψε λίγο ο προσηλυτισμός είναι σοβαρό έγκλημα-αδίκημα
ΔΕ γουστάρουμε να ακούμε τα ταλιμπανικα σου μόνο και μόνο επειδή είσαι γυναίκα
ΜΑΘΕ από παπάδες που έχουν σπουδάσει ψυχολογία ότι αυτά που λες είναι μεγάλη αμαρτία
Η επιστήμη υπάρχει ανεξάρτητα από τη δική σου διαστρεβλωμένη θρησκεία
Για μένα δεν είσαι καν άξια να λέγεσαι χριστιανή
Που ειδες ότι προσηλυτιζω;
Προσηλυτιζω προς μια ενορία; Έναν δύο τρεις ιερείς;
Όχι.
Την άποψη μου λέω
Εδώ αποφεύγω να τους λέω έξω πχ στη ταχυδρομισσα που πρώτη μου λέει που πας; Εφόσον θεωρεί αυστηρό τον εδώ ιερέα φαντάσου το δικό μου
Άντε να τις πω έχει έναν που δέχεται κι ας φοράς τζην για να βοηθήσω
Αν μπει με τζην σε εμάς θα τις φέρει στο κεφάλι τα καντήλια και επειδή ξέρω ότι θα το σχολιάσεις αυτό, εγώ τον θεωρώ σωστό. Όμως δε θα σε προσηλυτισω. Θα σου πω πάνε βρες
Δεν βλέπω πουθενά να δίνω ονόματα ιερέων η εκκλησιών
Για το Πατήρ Βαρνάβα τον ξέρουν κι οι πέτρες στη Θεσσαλονίκη εαν εννοούσες αυτόν. Πολύ καλός ναι αλλά αυτό σημαίνει προσηλυτισμός;
Εκτός αν απαγορεύεται να μιλάμε για Χριστό
Ξερω ανθρωπους που στειλαν το παιδι τους σε ενα τετοιο πολυτελες κεντρο στη Γερμανια για να του θεραπευσουν τον βαρυ αυτισμο. Ετσι τους ταξανε. Μεσα στη φυση, με σπα και τα συναφη. Εβλεπες την κινικη και ελεγες δεν μπορει να ειναι απατεωνες, 100 χρονια ιστοριας η κλινικη. Τους φαγαν τα λεφτα και δεν εγινε τιποτα φυσικα.Επίσης θα μπορούσαμε να βρούμε και πολυτελή ψυχοθεραπευτικά κέντρα στην Ελβετία. Μέσα στην φύση, με σπα και τα συναφή. Ποιος θα μας βάλει εκεί;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Προσηλυτισμός αδελφή μου έγκειται στη γιατρειά που προσφέρεις για την κατάθλιψηbluerose έγραψε: 30 Δεκ 2019, 17:49Kατσε γιατί εδώ έχουμε θέμαΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Δεκ 2019, 15:11 Μπλουρόζ το έχεις ψοφήσει στη χριστιανική προπάγανδα
ΜΑΘΕ από παπάδες που έχουν σπουδάσει ψυχολογία ότι αυτά που λες είναι μεγάλη αμαρτία
Όχι.
Την άποψη μου λέω
Εδώ αποφεύγω να τους λέω έξω πχ στη ταχυδρομισσα που πρώτη μου λέει που πας; Εφόσον θεωρεί αυστηρό τον εδώ ιερέα φαντάσου το δικό μου
Αν μπει με τζην σε εμάς θα τις φέρει στο κεφάλι τα καντήλια και επειδή ξέρω ότι θα το σχολιάσεις αυτό, εγώ τον θεωρώ σωστό. Όμως δε θα σε προσηλυτισω. Θα σου πω πάνε βρες
Για το Πατήρ Βαρνάβα τον ξέρουν κι οι πέτρες στη Θεσσαλονίκη εαν εννοούσες αυτόν. Πολύ καλός ναι αλλά αυτό σημαίνει προσηλυτισμός;
Είσαι κομπογιαννίτισσα
Γιατί προσπαθείς να φέρεις στην εκκλησία με δόλια μέσα όσους υποφέρουν απτην ασθένεια της κατάθλιψης
Είναι απαγορευμένο αυτό θρησκευτικά ηθικά νομικά
Έχεις μπλέξει με την ανορθοδοξία
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Που όμως εμφανίζεται σε ένα ποσοστό 1% του πληθυσμού και όχι σε 5 ή 6%. Πολλές περιπτώσεις ψύχωσης και μάλιστα σε άτομα που είχαν μια φυσιολογική αν όχι πετυχημένη ζωή πριν, εμένα με κάνουν καχύποπτη.BILLO έγραψε: 30 Δεκ 2019, 17:40
Η σχιζοφρενεια οπως σχεδον ολες οι ψυχιατρικες παθησεις (αλλα κυριως η σχιζοφρενεια/ψυχωση) απαιτει μεγαλη συνεπεια και προσπαθεια απο τον ασθενη στο να αρχισει σιγα σιγα μεσα απο ολους τους τροπους να βαζει σε ταξη τη ζωη του. Απο εργοθεραπεια, ψυχοθεραπειες, ομαδες υποστηριξης, φιλοι, παρεες κτλ κτλ. Οτι εχει, οτι υπαρχει καλο ειναι να το δοκιμαζει καποιος ασθενης μηπως και του ταιριαζει και τον βοηθαει. Χωρις τα φαρμακα ομως σε αυτη την παθηση καποια στιγμη καταληγεις απλα τρελος. Δηλαδη εκτος πραγματικοτητας και παει ολος ο αγωνας στραφι. Εχει σοβαρες βιολογικες αιτιες για να την αντιμετωπισεις μονο με ψυχοθεραπευτικες μεθοδους. Οταν ακουω για κεντρα που προαγουν ολα τ αλλα και αποστρεφοντε τα φαρμακα στη σχιζοφρενεια στο μυαλο μου ερχεται ο κινδυνος και η απατη.
Εκτός και αν θέλουν κάποιοι να χαπακώνουν τον κόσμο (γίναμε και πολλοί).
Την άποψη μου είπαΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Δεκ 2019, 17:53Προσηλυτισμός αδελφή μου έγκειται στη γιατρειά που προσφέρεις για την κατάθλιψηbluerose έγραψε: 30 Δεκ 2019, 17:49Kατσε γιατί εδώ έχουμε θέμαΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Δεκ 2019, 15:11 Μπλουρόζ το έχεις ψοφήσει στη χριστιανική προπάγανδα
Όχι.
Την άποψη μου λέω
Είσαι κομπογιαννίτισσα
Γιατί προσπαθείς να φέρεις στην εκκλησία με δόλια μέσα όσους υποφέρουν απτην ασθένεια της κατάθλιψης
Είναι απαγορευμένο αυτό θρησκευτικά ηθικά νομικά
Έχεις μπλέξει με την ανορθοδοξία
Και συμπλήρωσα ότι χρειάζεται κι ο γιατρός αν διαβάσεις όλα τα ποστ μου εδώ
Δολια μέσα; Που γράφω περί εκκλησίας;
Οκ μη πάτε, ( σε κάτι που δεν διαφημίζω κιόλας) σε εκκλησία
Δε μου καθετε καλά όμως, να βλέπω ένα μέρος της λύσης του προβλήματος και να μην εκφέρω άποψη
Εσύ ότι διαβάζεις εδώ το κάνεις; Οχι
Δε θα μαλώσω με άλλο άνθρωπο. Τέλος
Δε προσηλυτιζω
Ελα μωρε Antares που θελουν να χαπακωνουν τον κοσμο. Αν εχεις ψυχωση, εχεις ψυχωση και πρεπει να παρεις φαρμακα. Αυτο που γινεται πολλες φορες με τους γιατρους ειναι να μην κατσουν να ασχοληθουν σοβαρα με ολες τις θεραπευτικες προσεγγισεις και να γραφουν απλως φαρμακα για να τελειωνουν με την υποχρεωση. Που στο κατω κατω αυτο ειναι που κανουν οι γιατροι κατα βαση, τα αλλα τα κανουν αλλοι επαγγελματιες. Η να μην δινουν βαση στο φαρμακευτικο σχημα και να αφηνουν τον ασθενη με μια τυπικη ξεπερασμενη αγωγη που θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη. Η επιπολαιοτητα των γιατρων εκει αρχιζει και εκει τελειωνει. Να δωσουν τωρα νευροληπτικα σε ανθρωπο που δεν τα χρειαζεται, ε ενταξει, μπορει να εχει επιπολαιους και ψιλοαδιαφορους γιατρους αλλα ακομα και αυτοι γιατροι ειναι, δεν εχουν σκοπο να υπονομευσουν την υγεια κανενος με το να του γραφουν οτι να ναι.Antares έγραψε: 30 Δεκ 2019, 17:56Που όμως εμφανίζεται σε ένα ποσοστό 1% του πληθυσμού και όχι σε 5 ή 6%. Πολλές περιπτώσεις ψύχωσης και μάλιστα σε άτομα που είχαν μια φυσιολογική αν όχι πετυχημένη ζωή πριν, εμένα με κάνουν καχύποπτη.BILLO έγραψε: 30 Δεκ 2019, 17:40
Η σχιζοφρενεια οπως σχεδον ολες οι ψυχιατρικες παθησεις (αλλα κυριως η σχιζοφρενεια/ψυχωση) απαιτει μεγαλη συνεπεια και προσπαθεια απο τον ασθενη στο να αρχισει σιγα σιγα μεσα απο ολους τους τροπους να βαζει σε ταξη τη ζωη του. Απο εργοθεραπεια, ψυχοθεραπειες, ομαδες υποστηριξης, φιλοι, παρεες κτλ κτλ. Οτι εχει, οτι υπαρχει καλο ειναι να το δοκιμαζει καποιος ασθενης μηπως και του ταιριαζει και τον βοηθαει. Χωρις τα φαρμακα ομως σε αυτη την παθηση καποια στιγμη καταληγεις απλα τρελος. Δηλαδη εκτος πραγματικοτητας και παει ολος ο αγωνας στραφι. Εχει σοβαρες βιολογικες αιτιες για να την αντιμετωπισεις μονο με ψυχοθεραπευτικες μεθοδους. Οταν ακουω για κεντρα που προαγουν ολα τ αλλα και αποστρεφοντε τα φαρμακα στη σχιζοφρενεια στο μυαλο μου ερχεται ο κινδυνος και η απατη.
Εκτός και αν θέλουν κάποιοι να χαπακώνουν τον κόσμο (γίναμε και πολλοί).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BILLO την 30 Δεκ 2019, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εμένα πάντως μου έφυγε μαχαίρι, όταν πιστεψα στον Θεό. πριν, δεν πιστευα ουτε στο πως με λένε.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Αυτή είναι ασθένεια που δεν αντιμετωπίζεται έτσι. Δεν έχω ασχοληθεί, αλλά νομίζω είναι σύνδρομο με βιολογικά αίτια, τα οποία δεν έχουν βρεθεί με ακρίβεια;BILLO έγραψε: 30 Δεκ 2019, 17:50Ξερω ανθρωπους που στειλαν το παιδι τους σε ενα τετοιο πολυτελες κεντρο στη Γερμανια για να του θεραπευσουν τον βαρυ αυτισμο. Ετσι τους ταξανε. Μεσα στη φυση, με σπα και τα συναφη. Εβλεπες την κινικη και ελεγες δεν μπορει να ειναι απατεωνες, 100 χρονια ιστοριας η κλινικη. Τους φαγαν τα λεφτα και δεν εγινε τιποτα φυσικα.Επίσης θα μπορούσαμε να βρούμε και πολυτελή ψυχοθεραπευτικά κέντρα στην Ελβετία. Μέσα στην φύση, με σπα και τα συναφή. Ποιος θα μας βάλει εκεί;
Αλλά αν μιλάμε για κατάθλιψη ή κάποιες άλλες διαταραχές σε άτομα που πριν ήταν λειτουργικά αν όχι και πετυχημένα εμένα μου φαίνεται καχύποπτο, αυτό λέω. Σαν να τους λες. Σας τα κατέστρεψα όλα, πάρτε φαρμακάκια. Σε σπα στην Ελβετία δεν μπορείτε να πάτε έτσι και αλλιώς.
Όπως θα κατάλαβες παίρνω σοβαρά τις καταγγελίες ανθρώπων που τελευταία χαρακτηρίζονται μόνοι τους "targeted individuals". Όταν έγινε η ένωση των Γερμανιών, 200.000 πράκτορες σκορπίστηκαν στην δυτική Γερμανία, για να μην αναφέρω όλους τους ανεπίσημους. Υπάρχει ένα πολύ καλό προηγούμενο κράτους με πρόθεση ελέγχου πάνω σε ανυποψίαστους πολίτες. Εκεί δεν ήταν ανυποψίαστοι, αλλά ως προς τις μεθόδους ήταν πιστεύω.
-
Παρταλι
η καταθλιψις για τους ψυχογιατρους ειναι οτι η γριπη για τους παθολογους
το πλεον κοινο ψυχονοσημα με εκατομυρια ασθενεις σε ολονα τον κοσμο
καταλαβαιτε οτι δεν υπαρχει ΜΙΑ καταθλιψις, καθε περιπτωσις ειναι στην ουσια μοναδικη αφου εχουμε να κανουμε με διαφορετικες προσωπικοτητες και βιωματα
κατι αντιστοιχο ισκυει και με τους εθισμους
πανακεια δεν υπαρχει, υπαρχουν διαφορετικοι τροποι προσεγγισης του προβληματος ΠΑΝΤΑ μεσα απο ψυχοθεραπεια
τα φαρμακα απο μονα τους ειναι κλαιν, ασε που αμα πεσεις σε αρχιδι ''γιατρο'' απλα κανει πειραματα πανω σου
τα χριστιανικα κλπ που εχω διαβασει εδω μεσα δεν τολμω να τα σκολιασω, εσας κοκονες μου δεν σας σωζει ουτε εξορκισμος....ειστε ταμαμ για τους κροκοδειλους
τεσπα, τα συμπτωματα της ειναι πολυ υπουλα, υποψιν ΟΛΟΙ εχουμε περασει καταθλιπτικα επεισοδεια (2-3 τον χρονο ειναι το νορμαλ) αλλα λιγοι τα αναγνωριζουν οταν χοντραινει/επιμενει το πραμα και ντρεποντε να πανε σε ψυχογιατρο
διοτι κατα βαθος ολοι ειμαστε μπουρτζοβλαχοι και φοβουμαστε τι θα πει η κοινωνια (θα το μαθει, ολα μαθευονται) κλπ κλπ
τεσπα
χασις, θυρα 4 και Σατανας (και γατες)
το πλεον κοινο ψυχονοσημα με εκατομυρια ασθενεις σε ολονα τον κοσμο
καταλαβαιτε οτι δεν υπαρχει ΜΙΑ καταθλιψις, καθε περιπτωσις ειναι στην ουσια μοναδικη αφου εχουμε να κανουμε με διαφορετικες προσωπικοτητες και βιωματα
κατι αντιστοιχο ισκυει και με τους εθισμους
πανακεια δεν υπαρχει, υπαρχουν διαφορετικοι τροποι προσεγγισης του προβληματος ΠΑΝΤΑ μεσα απο ψυχοθεραπεια
τα φαρμακα απο μονα τους ειναι κλαιν, ασε που αμα πεσεις σε αρχιδι ''γιατρο'' απλα κανει πειραματα πανω σου
τα χριστιανικα κλπ που εχω διαβασει εδω μεσα δεν τολμω να τα σκολιασω, εσας κοκονες μου δεν σας σωζει ουτε εξορκισμος....ειστε ταμαμ για τους κροκοδειλους
τεσπα, τα συμπτωματα της ειναι πολυ υπουλα, υποψιν ΟΛΟΙ εχουμε περασει καταθλιπτικα επεισοδεια (2-3 τον χρονο ειναι το νορμαλ) αλλα λιγοι τα αναγνωριζουν οταν χοντραινει/επιμενει το πραμα και ντρεποντε να πανε σε ψυχογιατρο
διοτι κατα βαθος ολοι ειμαστε μπουρτζοβλαχοι και φοβουμαστε τι θα πει η κοινωνια (θα το μαθει, ολα μαθευονται) κλπ κλπ
τεσπα
χασις, θυρα 4 και Σατανας (και γατες)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση