!!! DEVELOPMENT MODE !!!
♥ Ζώδια ♥
Re: ♥ Ζώδια ♥
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Πάντως ο χειρότερος συνδυασμός είναι Τοξότης πρώην και Σκορπιός νυν.
Και να είναι η άλλη έξω με τον Σκορπιό και να συναντήσει τον Τοξότη πρώην!
Άκλαφτοι θα πάνε και οι δύο, αλλά όχι εκείνη τη στιγμή. Ύπουλα, την ώρα που δεν θα το περιμένουν.
-----
tip: οι Τοξότες παραείστε διαχυτικοί με τις πρώην. Λες και επειδή ήσασταν κάποτε μαζί, μπορεί να παίξει κάτι, έτσι για πλάκα.
Και να είναι η άλλη έξω με τον Σκορπιό και να συναντήσει τον Τοξότη πρώην!
Άκλαφτοι θα πάνε και οι δύο, αλλά όχι εκείνη τη στιγμή. Ύπουλα, την ώρα που δεν θα το περιμένουν.
-----
tip: οι Τοξότες παραείστε διαχυτικοί με τις πρώην. Λες και επειδή ήσασταν κάποτε μαζί, μπορεί να παίξει κάτι, έτσι για πλάκα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Εγώ σαν 22 τοξότης μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως αυτό δεν συμβαίνει καθόλου με τους τοξότες με ωροσκόπο τοξότη, για τους απλούς τοξότες δεν γνωρίζω.Juno έγραψε: 04 Ιουν 2019, 21:43 Πάντως ο χειρότερος συνδυασμός είναι Τοξότης πρώην και Σκορπιός νυν.
Και να είναι η άλλη έξω με τον Σκορπιό και να συναντήσει τον Τοξότη πρώην!![]()
-----
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ο ένας Τοξότης ακυρώνει τον άλλον;sys3x έγραψε: 04 Ιουν 2019, 21:51Εγώ σαν 22 τοξότης μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως αυτό δεν συμβαίνει καθόλου με τους τοξότες με ωροσκόπο τοξότη, για τους απλούς τοξότες δεν γνωρίζω.Juno έγραψε: 04 Ιουν 2019, 21:43 Πάντως ο χειρότερος συνδυασμός είναι Τοξότης πρώην και Σκορπιός νυν.
Και να είναι η άλλη έξω με τον Σκορπιό και να συναντήσει τον Τοξότη πρώην!![]()
-----
![]()
Γιατί όταν είναι σκέτος Τοξότης, είναι έως λίγο προκλητικό αυτό που συμβαίνει. Καλά, μία φορά δεν είναι αρκετή, μπορεί να θέλει επανάληψη το πείραμα, δεν είμαι και ειδήμων στα ζώδια.
Juno έγραψε: 04 Ιουν 2019, 21:34Έναν χρόνο μετά, αισθάνομαι πιο άνετα. Εντάξει λοιπόν: Ταύρος με ωροσκόπο Διδύμους!Πάνας έγραψε: 27 Μάιος 2018, 17:15Όχι μη, μπορεί να σε βρουν από αυτό οι πχωρουμίτες και να σε φάνε!Juno έγραψε: 27 Μάιος 2018, 17:12 Αποφάσισα να δώσω ένα στοιχείο, για να μη με λέτε σνομπ: ακόμα και αν βάλουμε τον Οφιούχο στον ζωδιακό, που όλα τα ζώδια θα μετακινηθούν λίγο μπρος-πίσω, εγώ δεν αλλάζω ζώδιο.
Χάρηκα για την γνωριμία. Ίσως τα ξαναπούμε κάποτε.
the end
Εγώ φταίω που κάθομαι και μιλάω. Τι πρόβλημα έχετε όλοι με το ζώδιό μου; 
Όχι δεν θα τα ξαναπούμε. Και αν στην επόμενη ζωή εκεί στον παιδικό σταθμό έρθει ένα παιδάκι και σε χτυπήσει, εγώ θα είμαι.
Όχι δεν θα τα ξαναπούμε. Και αν στην επόμενη ζωή εκεί στον παιδικό σταθμό έρθει ένα παιδάκι και σε χτυπήσει, εγώ θα είμαι.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανένα ζώο. Μπορώ όλα να τα φάω.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Όλες μου οι γυναίκες ήταν ταύροι, εκτός από μία που ήταν δίδυμος, σας ξέρω καλά.Juno έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:00 Εγώ φταίω που κάθομαι και μιλάω. Τι πρόβλημα έχετε όλοι με το ζώδιό μου;
Όχι δεν θα τα ξαναπούμε. Και αν στην επόμενη ζωή εκεί στον παιδικό σταθμό έρθει ένα παιδάκι και σε χτυπήσει, εγώ θα είμαι.![]()
Εν τω μεταξύ εγώ είμαι τοξότης.
the end
-
Γιάννης
Μην το λες. Κυκλοφορούν και κάτι ζώα που δεν τρώγονται με τίποτα...
Τι πολλές μωρέ, ούτε ένα μπουτάκι δεν είδαμε.
.
.
Απλός τοξότης να υποθέσω.Πάνας έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:04Όλες μου οι γυναίκες ήταν ταύροι, εκτός από μία που ήταν δίδυμος, σας ξέρω καλά.Juno έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:00 Εγώ φταίω που κάθομαι και μιλάω. Τι πρόβλημα έχετε όλοι με το ζώδιό μου;
Όχι δεν θα τα ξαναπούμε. Και αν στην επόμενη ζωή εκεί στον παιδικό σταθμό έρθει ένα παιδάκι και σε χτυπήσει, εγώ θα είμαι.![]()
.
.
Και δεν τα βρήκες με Δίδυμο;Πάνας έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:04Όλες μου οι γυναίκες ήταν ταύροι, εκτός από μία που ήταν δίδυμος, σας ξέρω καλά.Juno έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:00 Εγώ φταίω που κάθομαι και μιλάω. Τι πρόβλημα έχετε όλοι με το ζώδιό μου;
Να βγάλω όλον τον αστρολογικό μου χάρτη στη φόρα;
Αμόλυβδος!sys3x έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:08Απλός τοξότης να υποθέσω.Πάνας έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:04Όλες μου οι γυναίκες ήταν ταύροι, εκτός από μία που ήταν δίδυμος, σας ξέρω καλά.Juno έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:00 Εγώ φταίω που κάθομαι και μιλάω. Τι πρόβλημα έχετε όλοι με το ζώδιό μου;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
this_man έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:06Μην το λες. Κυκλοφορούν και κάτι ζώα που δεν τρώγονται με τίποτα...
Πολύ εκνευριστικό το τζιφακι που έχεις για αβαταρ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢