κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 07 Ιουν 2018, 12:07
μη κοροιδεύεις!!
και τώρα τι θα κάνω;;;;
δεν κοροιδευω ρε συ
απλα προσπαθω να σου πω οτι θα γυρισει ο τροχος
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 07 Ιουν 2018, 12:07αλλά ξέρεις τι...
δε θα το βάλω κάτω!!
δε θα χάσω την ελπίδα!
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Χάλια. Το μεσημεριανό έβαλε μπρος τη gerd και έχω από το απόγευμα αυτή την άθλια ψευδαίσθηση καρδιακής προσβολής. Το θέμα είναι ότι για βραδινό έχω το ίδιο με το μεσημέρι
Nero έγραψε: 08 Ιουν 2018, 00:00
Χάλια. Το μεσημεριανό έβαλε μπρος τη gerd και έχω από το απόγευμα αυτή την άθλια ψευδαίσθηση καρδιακής προσβολής. Το θέμα είναι ότι για βραδινό έχω το ίδιο με το μεσημέρι
Nero έγραψε: 08 Ιουν 2018, 00:00
Μη το φας καλέ! Πιες γάλα βοηθάει.
το αντίθετο νομίζω, τα γαλακτοκομικά χειροτερεύουν την κατάσταση
το αντίθετο νομίζω, τα γαλακτοκομικά χειροτερεύουν την κατάσταση
Είχα την εντύπωση ότι βοηθάει. Ειδικά το άπαχο. Μπορεί να κάνω λάθος. Πάντως το φαγητό που σου δημιούργησε θέμα θα στο εκανε χειρότερο.
δεν έχω συγκεκριμένη δίαιτα γιατί δεν υπάρχει γενικά κάτι συγκεκριμένο που το προκαλεί. Ένα απλό λουκάνικο ήταν αλλά δυστυχώς έχω κι άλλα στο ψηγείο που σχεδίαζα να κρατήσουν μέρες. Δεν μπορούν να πάνε χαμένα θα πρέπει να αντέχω το ψευδοκαρδιακό
δεν έχω συγκεκριμένη δίαιτα γιατί δεν υπάρχει γενικά κάτι συγκεκριμένο που το προκαλεί. Ένα απλό λουκάνικο ήταν αλλά δυστυχώς έχω κι άλλα στο ψηγείο που σχεδίαζα να κρατήσουν μέρες. Δεν μπορούν να πάνε χαμένα θα πρέπει να αντέχω το ψευδοκαρδιακό
Το λουκάνικο έχει λιπαρά. Τα λιπαρά παίζουν ρόλο. Η σοκολάτα, τα αναψυκτικά, ο καφές, το κρεμμύδι, η σάλτσα κτλ. Βάλε στη κατάψυξη τα λουκάνικα για όταν θα είναι ήρεμο το στομάχι σου και να φας κάτι πιο ελαφρύ. Κοτόπουλο πχ ψημένο. Αν δεν μπορείς κοτόπουλο, πατάτες βραστές.
Μη το παίρνεις αψήφιστα μπορεί να σου δημιουργηθεί πρόβλημα.
Το λουκάνικο έχει λιπαρά. Τα λιπαρά παίζουν ρόλο. Η σοκολάτα, τα αναψυκτικά, ο καφές, το κρεμμύδι, η σάλτσα κτλ. Βάλε στη κατάψυξη τα λουκάνικα για όταν θα είναι ήρεμο το στομάχι σου και να φας κάτι πιο ελαφρύ. Κοτόπουλο πχ ψημένο. Αν δεν μπορείς κοτόπουλο, πατάτες βραστές.
Μη το παίρνεις αψήφιστα μπορεί να σου δημιουργηθεί πρόβλημα.