Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ασέβαστος έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:19
ναι, εχουν αλλαξει διαφορα, αλλα πραγματικα δεν εχει και πολυ νοημα να τα αναλυουμε
Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω. Νομίζω ότι έχει μεγάλο νόημα να εντοπίσουμε ποιος φταίει που έχουν αλλάξει και να βρούμε έναν τρόπο να τον εμποδίσουμε να αλλάζει πράγματα.
το εντοπισαμε, φταιει το πασοκ και η πασοκιλα. παει ομως, ψοφησε, δεν μπορουμε να του κανουμε κατι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Γραφικός έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:11
Κάποτε (όχι πολύ καιρό πριν) στις επιλογές έπαιζε και το "ζω αξιοπρεπώς δουλεύοντας". Το μόνο που έχει αλλάξει από τότε θεωρείς ότι είναι πως πληθύναμε οι τεμπέληδες;
ακομη, οι περισσοτεροι, ζουμε αξιοπρεπως, δουλευοντας.
ναι, εχουν αλλαξει διαφορα, αλλα πραγματικα δεν εχει και πολυ νοημα να τα αναλυουμε, περισσοτερο σημασια εχει να κανουμε τις επιλογες μας.
ακομη υπαρχουν αξιοπρεπεις δουλειες, με αξιοπρεπη μισθο. πολλες.
μπορούμε να ορίσουμε και ένα καθαρό μηνιαίο ποσό του αξιοπρεπή μισθού;
κατι γυρω στο χιλιαρικο.
Γραφικός έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:35
Γκάιζ, γκάιζ, γκάιζ: δεν θέλω να υπερασπιστώ την αεργία. Προσπαθώ να κάνω το πόιντ ότι η κοινωνία μας είναι τόσο γιατομπούτσο που ακόμα κι αυτή φαντάζει ως ελκυστική επιλογή κάποιες φορές. Ας πούμε πολύς κόσμος που δουλεύει λέει ότι με ζηλεύει και το εννοεί. Παλιά ο άνεργος ήταν να τον κλαίνε οι ρέγγες. Μία τέτοια οικονομία έχει ημερομηνία λήξης.
Αεργο με αποκαλεσε ο αυταρχικος τραπεζιτης στην τραπεζα. Αλλα εγω δεν ειμαι αναγκασμενος να εχω καποιον σαν αυτον προισταμενο για να με εξευτελιζει καθημερινα.
θα μπορουσες να εισαι εσυ ο προισταμενος του τραπεζιτη.
Γκάιζ, γκάιζ, γκάιζ: δεν θέλω να υπερασπιστώ την αεργία. Προσπαθώ να κάνω το πόιντ ότι η κοινωνία μας είναι τόσο γιατομπούτσο που ακόμα κι αυτή φαντάζει ως ελκυστική επιλογή κάποιες φορές. Ας πούμε πολύς κόσμος που δουλεύει λέει ότι με ζηλεύει και το εννοεί. Παλιά ο άνεργος ήταν να τον κλαίνε οι ρέγγες. Μία τέτοια οικονομία έχει ημερομηνία λήξης.
Αεργο με αποκαλεσε ο αυταρχικος τραπεζιτης στην τραπεζα. Αλλα εγω δεν ειμαι αναγκασμενος να εχω καποιον σαν αυτον προισταμενο για να με εξευτελιζει καθημερινα.
Ναι αλλα δεν θα ειχε χρονο να κρυφακουει τουρίστριες
Και τι ειναι η ζωή χωρις να κρυφακους τουριστιες;
Μια αφόρητη πληξη
Και πρωθυπουργος θα μπορουσα να ειμαι, αλλα δεν ξερει ο λαος το συμφερον του.
Πολυ σωστο αυτο που θετει ο νηματοθετης, Επισης σωστο ομως ειναι και το οτι εαν παιρναμε ολον τον πλουτο που κατεχουν οι πλουσιοι και τον μοιραζαμε σε ισα μεριδια, πολυ μικρη αυξηση στους μισθους μας θα βλεπαμε!
Τι φταιει; ο υπερπληθυσμος φταιει. Η πιτα δεν μπορει να μεγαλωνει αναλογικα με τον πληθυσμο.
Παλια το προβλημα του υπερπληθυσμου δεν ηταν εμφανες γιατι μεγαλο μερος του πληθυσμου της Γης ηταν εκτος αγορας των δυτικων χωρων. Δλδ οι δυτικες χωρες εφτιαχναν και πουλουσαν τα προιοντα τους εντος των χωρων τους.
Τις τελευταιες δεκαετιες που εχουνε μπει στο κολπο και οι πληθυσμοι που πριν δεν ειχανε μπει. δλδ κυριως οι Ασιατες, η πιτα, που δεν εχει μεγαλωσει και τοσο πολυ, μοιραζεται σε πολλους περισσοτερους απο οτι πριν...