Είσαι εκτός πραγματικότητας.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Αύγ 2019, 20:56 Ελπίζω να τρολάρει ο εμπεδοκλής, ειδεμή είναι για τα λουριά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άγριο έγκλημα στην Καβάλα (δι' ασήμαντον αφορμήν)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Εμπεδοκλής
Re: Άγριο έγκλημα στην Καβάλα (δι' ασήμαντον αφορμήν)
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Κανείς δεν μου χαράκωσε το αμαξι γιατί ποτέ δεν παρκάρω παράνομα.Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 17:48Άλλος ένας που πάρκαρε παράνομα και του χαράκωσαν το αυτοκίνητο.Λευκός Λύκος έγραψε: 24 Αύγ 2019, 17:05Πρόσεχε μην ψιχαλίσει καμιά φάπα καμιά μέραΕμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 16:04
Μπα. Είναι πολύ αμερικανιά και βαριέμαι το γδύσου, ντύσου. Άσε που όταν γίνεσαι Νέμεσις/δικαστής Ντρεντ δεν γίνεσαι για την αυτοπροβολή σου αλλά για την τιμωρία των άλλων...![]()
Γενικά, να πίνεις πολλά νερά και να κατουράς συχνά. Θα σου περάσει....![]()
Αλλά αν τυχων παρκάρω και ρθει κανένα κωλοπαιδι να χαρακώσει να βρει τρύπα να κρυφτει.
-
Εμπεδοκλής
Πάλι καλά, δεν έχει μουνουχιστεί τελείως. Υπάρχει επιστροφή.Naida έγραψε: 24 Αύγ 2019, 20:56Ο τύπος που λες είναι 1.85 με κάτι χρόνια στη πλάτη γυμναστήρια και Κραβ Μαγκά. Λες να σήκωνα σαγιονάρα;Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 20:49Τώρα σοβαρά.
Ο τύπος που ανέχεται τρώει ξύλο με τη σαγιονάρα ήθελε να μαλώσει με ένοπλο;![]()
χρησιμοποιώ τη δύναμη της πειθούς.
Ελπίζω μόνο να μην έχει βαφτίσει Πειθώ τον πλάστη σου.
Όχι, όχι μην μπερδεύεται. Σε τρίτο πρόσωπο το χρησιμοποιούμε από πάντα. Σε β' προσωπο γίνεται κακιά λέξη.Στύγιος έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:01Πανδημία λέμεNaida έγραψε: 24 Αύγ 2019, 20:56Ο τύπος που λες είναι 1.85 με κάτι χρόνια στη πλάτη γυμναστήρια και Κραβ Μαγκά. Λες να σήκωνα σαγιονάρα;Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 20:49
Τώρα σοβαρά.
Ο τύπος που ανέχεται τρώει ξύλο με τη σαγιονάρα ήθελε να μαλώσει με ένοπλο;![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Εμπεδοκλής
Μπράβο, είσαι καλό παιδί και παρκάρεις σωστά. Από εμένα τη γλύτωσες.Λευκός Λύκος έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:03Κανείς δεν μου χαράκωσε το αμαξι γιατί ποτέ δεν παρκάρω παράνομα.Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 17:48Άλλος ένας που πάρκαρε παράνομα και του χαράκωσαν το αυτοκίνητο.
Αλλά αν τυχων παρκάρω και ρθει κανένα κωλοπαιδι να χαρακώσει να βρει τρύπα να κρυφτει.
Αν τυχόν παρκάρεις παράνομα και έρθω και σου το χαρακώσω θα μου περδευτείς μία μάνδρα όρχεις.
Εσυ πως τον εχεις κοψει δλδ ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Αύγ 2019, 20:56 Ελπίζω να τρολάρει ο εμπεδοκλής, ειδεμή είναι για τα λουριά
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
ΤέλειοNoor1 έγραψε: 24 Αύγ 2019, 20:47 Φασισταριό από το Κιλκίς επικρότησε την διπλή δολοφονία στη Χρυσούπολη και δήλωσε ότι θα έκανε το ίδιο με τους αλλοδαπούς γείτονες του. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον μπαγλάρωσαν.
Κιλκίς: Ανάρτησε on line ότι θα σκοτώσει τους αλλοδαπούς γείτονές του και συνελήφθη
Ο 32χρονος επικρότησε την διπλή δολοφονία στη Χρυσούπολη και δήλωσε ότι θα έκανε το ίδιο
Έναν 32χρονο Έλληνα συνέλαβαν χθες το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.
Όπως προέκυψε από την έρευνα σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο συλληφθείς σε ανάρτηση σχετική με έγκλημα που διέπραξε 43χρονος προχτές στην Χρυσούπολη Καβάλας, σκοτώνοντας μητέρα και γιό, σχολίασε επικροτώντας την πράξη του δράστη και λέγοντας ότι και ο ίδιος θα σκοτώσει τους γείτονές του που είναι αλλοδαποί.
Κατόπιν καταγγελίας κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον εντόπισαν σε περιοχή του Κιλκίς και τον συνέλαβαν χτες το πρωί.
Έγινε αναφορά στην Δίωξη ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στη συνέχεια ταυτοποιήθηκε ο άνδρας, που πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
https://www.e-radio.gr/post/135863/kilk ... tm_term=02
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Δεν χρησιμοποιώ βία σωματική στους φίλους μου. Περίπου.Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:04Πάλι καλά, δεν έχει μουνουχιστεί τελείως. Υπάρχει επιστροφή.Naida έγραψε: 24 Αύγ 2019, 20:56Ο τύπος που λες είναι 1.85 με κάτι χρόνια στη πλάτη γυμναστήρια και Κραβ Μαγκά. Λες να σήκωνα σαγιονάρα;Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 20:49
Τώρα σοβαρά.
Χρησιμοποιώ λογικά επιχειρήματα. Περίπου και πάλι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ουκ οίδα υμάς και εκάς οι βέβηλοι.Naida έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:05Όχι, όχι μην μπερδεύεται. Σε τρίτο πρόσωπο το χρησιμοποιούμε από πάντα. Σε β' προσωπο γίνεται κακιά λέξη.
-
Εμπεδοκλής
Εσύ στην τρύπα σου. Σου πήρα το σκαλπ το πρωί. Περιμένει κόσμος για έχεις αποκλειστικότητα.under έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:09Εσυ πως τον εχεις κοψει δλδ ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Αύγ 2019, 20:56 Ελπίζω να τρολάρει ο εμπεδοκλής, ειδεμή είναι για τα λουριά![]()
![]()
![]()
Γράψε το ρεταρισμένο lowlife και εξαφανίσου.
Τι να σου πω, κι εγώ μια σαλάτα χωριάτικη έκανα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Το ξέρεις ότι είσαι πανίβλακας,έτσι;Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:08Μπράβο, είσαι καλό παιδί και παρκάρεις σωστά. Από εμένα τη γλύτωσες.Λευκός Λύκος έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:03Κανείς δεν μου χαράκωσε το αμαξι γιατί ποτέ δεν παρκάρω παράνομα.Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 17:48
Άλλος ένας που πάρκαρε παράνομα και του χαράκωσαν το αυτοκίνητο.
Αν τυχόν παρκάρεις παράνομα και έρθω και σου το χαρακώσω θα μου περδευτείς μία μάνδρα όρχεις.
Αν δεν το καταλαβαίνεις,υπάρχουν ένα σκασμό άτομα εδώ μέσα να σου το υπενθυμίζουν καθημερινα.
-
Εμπεδοκλής
Όταν λες ότι περίπου δεν χρησιμοποιείς σωματική βία, τι εννοείς; Χτυπάς κατευθείαν στο κεφάλι;Naida έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:10Δεν χρησιμοποιώ βία σωματική στους φίλους μου. Περίπου.Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:04Πάλι καλά, δεν έχει μουνουχιστεί τελείως. Υπάρχει επιστροφή.Naida έγραψε: 24 Αύγ 2019, 20:56
Ο τύπος που λες είναι 1.85 με κάτι χρόνια στη πλάτη γυμναστήρια και Κραβ Μαγκά. Λες να σήκωνα σαγιονάρα;χρησιμοποιώ τη δύναμη της πειθούς.
Χρησιμοποιώ λογικά επιχειρήματα. Περίπου και πάλι.
Επίσης, υπάρχει περίπου λογικό επιχείρημα από γυναίκα; Δεν υπάρχει καν λογικό.
Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 15:56 Αν θεωρείς ότι οι τύποι σαν εμένα που τιμωρούν παράνομα παρκαρισμένα οχήματα δεν ξέρουν να κάνουν παρκούρ και να δέρνουν, είσαι γελασμένος.
τι άσυλο αυτιστικών είναι εδώ μέσα ρε πούστη
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Εμπεδοκλής
Έχετε βγάλει διάγνωση οι υπόλοιποι τρόφημοι;Λευκός Λύκος έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:13Το ξέρεις ότι είσαι πανίβλακας,έτσι;Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:08Μπράβο, είσαι καλό παιδί και παρκάρεις σωστά. Από εμένα τη γλύτωσες.Λευκός Λύκος έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:03
Κανείς δεν μου χαράκωσε το αμαξι γιατί ποτέ δεν παρκάρω παράνομα.
Αν δεν το καταλαβαίνεις,υπάρχουν ένα σκασμό άτομα εδώ μέσα να σου το υπενθυμίζουν καθημερινα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 103 Απαντήσεις
- 2641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 926 Απαντήσεις