!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κι όμως τον θέλουν - Liberal tears
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Κι όμως τον θέλουν - Liberal tears
20 πηραν ασυλο το 17 και 42 το 18
sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2019, 18:43 Τζουν, βοήθησε λίγο τον νήρο να βρείτε να με πείτε να μάθω, πόσους μετανάστες δέχεται η γιαπωνία το χρόνο.
![]()
Δεν του μιλάω.
Δεν δέχεται μετανάστες, τόσο απλό. Στις φωτογραφίες που έδειξε ο Nero, είναι Ιάπωνες μουσουλμάνοι.
Ακόμα και αν έχει λίγους ξένους, θα είχε ενδιαφέρον να ξέρουμε και με τι καθεστώς είναι εκεί. Πόσο κάθονται και αν έχουν πολιτικά δικαιώματα. Και πώς παίρνει κάποιος την ιαπωνική υπηκοότητα #Ψάχνοντας_τον_Nero.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αχα, 42 ε, γιατί τόσους πολλούς λες πέρση, μην είναι ναζί φασίστες χουνταίοι κι αυτοί;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- perseus
και οχι μονο το 17 ηταν 40 χιλ οι αιτουντες ενω το 18 μονο 10 χιλιαδες.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Δεν μας ενδιαφερει φιλος τι γινετε στην Ιαπωνια. Ειναι νησι, παρανομη μεταναστευση εχει μηδενικη, και ελαχιστοι ξερουν Ιαπωνικα εκτως Ιαπωνιας. Αν ηταν σε γεωστρατηγικη θεση με μπολικη παρανομη μεταναστευση, θα υποχρεωνοταν να τροποποιησει και η Ιαπωνια τους νομους της. Bty το ηξερες οτι και στο Κονγκο εχουν μηδενικη μεταναστευση?Juno έγραψε: 11 Αύγ 2019, 19:01sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2019, 18:43 Τζουν, βοήθησε λίγο τον νήρο να βρείτε να με πείτε να μάθω, πόσους μετανάστες δέχεται η γιαπωνία το χρόνο.
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν του μιλάω.
Δεν δέχεται μετανάστες, τόσο απλό. Στις φωτογραφίες που έδειξε ο Nero, είναι Ιάπωνες μουσουλμάνοι.
Ακόμα και αν έχει λίγους ξένους, θα είχε ενδιαφέρον να ξέρουμε και με τι καθεστώς είναι εκεί. Πόσο κάθονται και αν έχουν πολιτικά δικαιώματα. Και πώς παίρνει κάποιος την ιαπωνική υπηκοότητα #Ψάχνοντας_τον_Nero.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Πολύ εν-δια-φέρουσα περίπτωση, ε Χουργιατς;Στρακαστρουκας έγραψε: 11 Αύγ 2019, 20:35Δεν μας ενδιαφερει φιλος τι γινετε στην Ιαπωνια. Ειναι νησι, παρανομη μεταναστευση εχει μηδενικη, και ελαχιστοι ξερουν Ιαπωνικα εκτως Ιαπωνιας. Αν ηταν σε γεωστρατηγικη θεση με μπολικη παρανομη μεταναστευση, θα υποχρεωνοταν να τροποποιησει και η Ιαπωνια τους νομους της. Bty το ηξερες οτι και στο Κονγκο εχουν μηδενικη μεταναστευση?Juno έγραψε: 11 Αύγ 2019, 19:01sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2019, 18:43 Τζουν, βοήθησε λίγο τον νήρο να βρείτε να με πείτε να μάθω, πόσους μετανάστες δέχεται η γιαπωνία το χρόνο.
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν του μιλάω.
Στράκι πεζμας ρε μλκ επιτέλους, τι σχέση έχει που κανένας άλλος δεν μιλάει ελληνικά εκτός από την Ελλάδα.
Κάτι με λέει ότι ούτε στην Ζανζιβάρη έχουν λαθρό, λες να χω δίκιο φίλε;
.
.
εμένα με απασχολεί που λείπει ολημερίς ο νέρος μας.
είναι κυριακή, θέλω να πιστεύω πως πήγε για μπανάκι, και εκεί σαγήνευσε μία μοναχική Σιτσιλιάνα τουρίστρια, μιλώντας της για τον Κάρολο Ανδεγαυό και τον Πάπα Κλήμη Δ'.
ή έστω κατέβασε νέο πατς για τα παιχνίδια που παίζει και θα ξεχαστεί εκεί μέχρι τις 18 του μήνα
Μη βγήκε στο κυνήγι για πόκεμον-φασίστες;Χουργιατς έγραψε: 11 Αύγ 2019, 21:55
εμένα με απασχολεί που λείπει ολημερίς ο νέρος μας.
είναι κυριακή, θέλω να πιστεύω πως πήγε για μπανάκι, και εκεί σαγήνευσε μία μοναχική Σιτσιλιάνα τουρίστρια, μιλώντας της για τον Κάρολο Ανδεγαυό και τον Πάπα Κλήμη Δ'.
ή έστω κατέβασε νέο πατς για τα παιχνίδια που παίζει και θα ξεχαστεί εκεί μέχρι τις 18 του μήνα![]()
Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει με μιά πολύ έξυπνη απάντηση πάντως, όλος ο χρόνος είναι δικός του.
.
.
-
Γιάννης
Η πηγή που παραθέτεις στηρίζει αυτό που λέω εγώ, όχι αυτό που λες εσύ.Juno έγραψε: 11 Αύγ 2019, 18:25Το london.gov.uk σου κάνει για σοβαρό site η μπα;
Answer for Terror attacks
Αποδέχεται πως το είπε και πάει να τα μαζέψει ότι το "part and parcel of living in a big city" σημαίνει να προετοιμαστούμε να το αντιμετωπίσουμε κλπ.
Υπάρχει φυσικά και το πρωτογενές βίντεο που δεν αμφισβητείται, και στο οποίο ο οποιοσδήποτε μπορεί να δει ακριβώς τι και πώς ειπώθηκε.
Και φυσικά πουθενά δεν λέει, και πουθενά δεν υπονοεί ότι το αναπόσπαστο τμήμα της ζωής σε μια μεγαλούπολη είναι η ισλαμική τρομοκρατία. Για να βγάλει κανείς τέτοια (παρ)ερμηνεία, πρέπει να κάνει λογικό άλμα και να τραβήξει την πραγματικότητα από τα μαλλιά.
Δηλαδή, ακριβώς αυτό που κάνεις κι εσύ. Εξακολουθείς, εσκεμμένα, να διαδίδεις μία είδηση που επιβεβαιωμένα είναι ψευδής.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Σωστά, υπάρχει και η βουδιστική τρομοκρατία.Γιάννης έγραψε: 11 Αύγ 2019, 23:16Η πηγή που παραθέτεις στηρίζει αυτό που λέω εγώ, όχι αυτό που λες εσύ.Juno έγραψε: 11 Αύγ 2019, 18:25Το london.gov.uk σου κάνει για σοβαρό site η μπα;Γιάννης έγραψε: 11 Αύγ 2019, 13:29
Ε, δεν το είπε, πώς να το κάνουμε τώρα;
Εκτός κι αν εννοείς τον Παυλόπουλο και έχω χάσει επεισόδια, οπότε πάσο.
Αποδέχεται πως το είπε και πάει να τα μαζέψει ότι το "part and parcel of living in a big city" σημαίνει να προετοιμαστούμε να το αντιμετωπίσουμε κλπ.
Υπάρχει φυσικά και το πρωτογενές βίντεο που δεν αμφισβητείται, και στο οποίο ο οποιοσδήποτε μπορεί να δει ακριβώς τι και πώς ειπώθηκε.
Και φυσικά πουθενά δεν λέει, και πουθενά δεν υπονοεί ότι το αναπόσπαστο τμήμα της ζωής σε μια μεγαλούπολη είναι η ισλαμική τρομοκρατία. Για να βγάλει κανείς τέτοια (παρ)ερμηνεία, πρέπει να κάνει λογικό άλμα και να τραβήξει την πραγματικότητα από τα μαλλιά.
Δηλαδή, ακριβώς αυτό που κάνεις κι εσύ. Εξακολουθείς, εσκεμμένα, να διαδίδεις μία είδηση που επιβεβαιωμένα είναι ψευδής.
Σιγά μην έλεγε ισλαμική ο Πάκης.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ενώ όλοι εκτός Ελλάδας ξέρουν ελληνικά.Στρακαστρουκας έγραψε: 11 Αύγ 2019, 20:35Δεν μας ενδιαφερει φιλος τι γινετε στην Ιαπωνια. Ειναι νησι, παρανομη μεταναστευση εχει μηδενικη, και ελαχιστοι ξερουν Ιαπωνικα εκτως Ιαπωνιας. Αν ηταν σε γεωστρατηγικη θεση με μπολικη παρανομη μεταναστευση, θα υποχρεωνοταν να τροποποιησει και η Ιαπωνια τους νομους της. Bty το ηξερες οτι και στο Κονγκο εχουν μηδενικη μεταναστευση?Juno έγραψε: 11 Αύγ 2019, 19:01sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2019, 18:43 Τζουν, βοήθησε λίγο τον νήρο να βρείτε να με πείτε να μάθω, πόσους μετανάστες δέχεται η γιαπωνία το χρόνο.
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν του μιλάω.

- perseus
θα εκπλαγεις απο τον αριθμο.
-
Γιάννης
Τη μια "είπε έτσι", την άλλη "δεν είπε αλλά εννοούσε", και γενικά ό,τι νά'ναι. Τα γνωστά. Κλασική Juno.Juno έγραψε: 12 Αύγ 2019, 21:21Σωστά, υπάρχει και η βουδιστική τρομοκρατία.Γιάννης έγραψε: 11 Αύγ 2019, 23:16Η πηγή που παραθέτεις στηρίζει αυτό που λέω εγώ, όχι αυτό που λες εσύ.Juno έγραψε: 11 Αύγ 2019, 18:25
Το london.gov.uk σου κάνει για σοβαρό site η μπα;
Δηλαδή, ακριβώς αυτό που κάνεις κι εσύ. Εξακολουθείς, εσκεμμένα, να διαδίδεις μία είδηση που επιβεβαιωμένα είναι ψευδής.![]()
![]()
![]()
Σιγά μην έλεγε ισλαμική ο Πάκης.
- hellegennes
Να σου πω, ρε φίλε... είσαι αρνητής της κλιματικής αλλαγής; Δεν το καταλαβαίνω. Όπως δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να είναι κάποιος ΝΔ και ευρωπαϊστής και να είναι ταυτόχρονα και τραμπικός.Otto Weininger έγραψε: 08 Αύγ 2019, 13:07Είμαι απο το κινητό.alexandroso έγραψε: 08 Αύγ 2019, 13:01 Με τα χάλια που έχουν οι δημοκρατικοί υποψήφιοι και γω θα το σκεφτόμουν να τον ψηφίσω... (δεν πολυδουλεύει το λινκ)
Σε σωστό δρόμο είσαι. Θα σου στείλω καπελάκι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 348 Απαντήσεις
- 6711 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 7 Απαντήσεις