Καλύτερα με απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι, όπως Rol ή Tide.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιες καθημερινές, οικιακές δουλειές αντιπαθείτε να κάνετε;
Re: Ποιες καθημερινές, οικιακές δουλειές αντιπαθείτε να κάνετε;
ΝΑΙ!!! Και στα πλακάκια εκεί που είναι η κουζίνα απο πίσω κάνει τρομερή δουλειά!stella έγραψε: 07 Μάιος 2018, 22:16Κι εδώ βοηθάει ο ατμοκαθαριστής. Πρώτα περνάς και μετά απλά παίρνεις με βετεξάκι κι όλα είναι κομπλέ!!!Naida έγραψε: 07 Μάιος 2018, 22:14 Τι εννοείτε τι τοίχους ρε παιδιά; τραβάς τα έπιπλα, μαζεύεις καλώδια, λεκάνη με νερό + απορρυπαντικό για το πάτωμα,σφουγγάρι το μεγάλο και τους κάνεις από γωνία σε γωνία συν κάτω γύρω γύρω που πιάνει σκόνη.
(Στον δανείζω όποτε θες!!!)
Σ' ευχαριστώ πααααρα πολύ!!!
Cif Oxygene
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γίνεται σαν φρεσκοβαμένο. Μεγάλη η διαφορά.argouen έγραψε: 07 Μάιος 2018, 22:21 Για πλυσιμο τοιχων με νερα και απορρυπαντικά πρώτη φορά το ακούω,
Και μετά θα βάλουμε το λάστιχο να ξεπλύνουμεΜηχανικός έγραψε: 07 Μάιος 2018, 22:22
Καλύτερα με απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι, όπως Rol ή Tide.
Πόσες φορές το χρόνο βάφεις το σπίτι σου;
Ναι αυτά τα σοβατεπιά. Αυτά για μένα είναι τα πιο κουραστικά. Οι τοίχοι δεν είναι τίποτα.argouen έγραψε: 07 Μάιος 2018, 22:21
Ααα τα σοβατεπιά λες?
Για πλυσιμο τοιχων με νερα και απορρυπαντικά πρώτη φορά το ακούω,![]()
ασε που μόνο κάποιες μπογιες τοιχων κάνει να καθαρίζεις με νερά σε άλλα τα συνηθισμένα γίνεται ζημιά, λεκιάζουν
![]()
Τεσπα, τι να πω, μπραβο σας
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ρε συ ναι, εγώ έχω βρει την υγειά μου με μία μόνο συσκευή. Από ζάντες αυτοκινήτου μέχρι πλακάκια, τοίχους, κουρτίνες (τις εσωτερικές αν τύχει να λερωθούν από βροχή κτλ.), εκεί ενδιάμεσα από τα τζάμια της μπαλκονόπορτας, παραθυρόφυλλα...αν έκανε και το σιδέρωμα θα ήταν ΕΡΩΤΑΣ!!!Naida έγραψε: 07 Μάιος 2018, 22:22 ΝΑΙ!!! Και στα πλακάκια εκεί που είναι η κουζίνα απο πίσω κάνει τρομερή δουλειά!
Σ' ευχαριστώ πααααρα πολύ!!!
Θα μου το πάρω και εγώ. Έχω βάλει στο μάτι έναν kärcher. Πήγα και πέταξα τα λεφτά μου σε αφυγραντήρα και βάζει η μάνα μου πάνω σεμεδάκια τώραstella έγραψε: 07 Μάιος 2018, 22:30
Ρε συ ναι, εγώ έχω βρει την υγειά μου με μία μόνο συσκευή. Από ζάντες αυτοκινήτου μέχρι πλακάκια, τοίχους, κουρτίνες (τις εσωτερικές αν τύχει να λερωθούν από βροχή κτλ.), εκεί ενδιάμεσα από τα τζάμια της μπαλκονόπορτας, παραθυρόφυλλα...αν έκανε και το σιδέρωμα θα ήταν ΕΡΩΤΑΣ!!!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατι ρε συ;;;; και ο αφυγραντηρας μια χαρα!!!!!! Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Εγω δεν ειχα καν προβλημα αλλα πηρα... απλωνω μεσα κυριως, σιχαινομαι εξω, γιαυτο...Naida έγραψε: 07 Μάιος 2018, 22:32Θα μου το πάρω και εγώ. Έχω βάλει στο μάτι έναν kärcher. Πήγα και πέταξα τα λεφτά μου σε αφυγραντήρα και βάζει η μάνα μου πάνω σεμεδάκια τώραstella έγραψε: 07 Μάιος 2018, 22:30
Ρε συ ναι, εγώ έχω βρει την υγειά μου με μία μόνο συσκευή. Από ζάντες αυτοκινήτου μέχρι πλακάκια, τοίχους, κουρτίνες (τις εσωτερικές αν τύχει να λερωθούν από βροχή κτλ.), εκεί ενδιάμεσα από τα τζάμια της μπαλκονόπορτας, παραθυρόφυλλα...αν έκανε και το σιδέρωμα θα ήταν ΕΡΩΤΑΣ!!!![]()
Και εγώ γι' αυτό τον πήρα για να στεγνώνει τα ρούχα το χειμώνα που είχε πολύ υγρασία. Αλλά εκτός που κάνει θόρυβο, έχει μικρό κάδο @@ ρούχα στεγνώνει.Custom_F έγραψε: 07 Μάιος 2018, 22:34
Γιατι ρε συ;;;; και ο αφυγραντηρας μια χαρα!!!!!! Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Εγω δεν ειχα καν προβλημα αλλα πηρα... απλωνω μεσα κυριως, σιχαινομαι εξω, γιαυτο...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αααα δεν τον πηρα για να στεγνωνει ρουχα, απλως για να τραβαει την υγρασια που δημιουργειται στο σπιτι απο τα απλωμενα ρουχα. Νομιζω αυτον με τα 25lt πηρα. Ακομη τον πληρωνω, οκ...Naida έγραψε: 07 Μάιος 2018, 22:37Και εγώ γι' αυτό τον πήρα για να στεγνώνει τα ρούχα το χειμώνα που είχε πολύ υγρασία. Αλλά εκτός που κάνει θόρυβο, έχει μικρό κάδο @@ ρούχα στεγνώνει.Custom_F έγραψε: 07 Μάιος 2018, 22:34
Γιατι ρε συ;;;; και ο αφυγραντηρας μια χαρα!!!!!! Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Εγω δεν ειχα καν προβλημα αλλα πηρα... απλωνω μεσα κυριως, σιχαινομαι εξω, γιαυτο...
ΔιαφωνώΜηχανικός έγραψε: 07 Μάιος 2018, 22:39
Μετά τον περνάς με το βετέξ και σχέτο νερό.
Για λερωμένους τοίχους και με σκιές από έπιπλα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μην διαφωνείς άμα δεν το έχεις δοκιμάσει.
Σαν μηχανικός ξέρω περισσότερα.
RespectΜηχανικός έγραψε: 07 Μάιος 2018, 22:53 Μην διαφωνείς άμα δεν το έχεις δοκιμάσει.
~~¥~~
Τι μηχανικος μωρε; δεν εχεις αφησει και κατι που δεν ξερεις!Μηχανικός έγραψε: 07 Μάιος 2018, 22:53 Μην διαφωνείς άμα δεν το έχεις δοκιμάσει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-