!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νημα καταποντισμου ΧΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
zteo

Re: Νημα καταποντισμου ΧΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Saliveros έγραψε: 27 Μάιος 2019, 09:18
zteo έγραψε: 27 Μάιος 2019, 09:01
Saliveros έγραψε: 27 Μάιος 2019, 08:58
Το οποίον, ως γνωστόν, είναι πολύ κακό πράγμα.
Το όραμά μας είναι να γίνουν όλοι ζητιάνοι :102:
Οχι αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια του λαου εχει αλλα προβληματα απο αυτα.
Δηλαδή; Η βελτίωση των οικονομικών της χώρας δεν ανήκει σ' αυτά;
Τα επιδολαδώματα πάντως μάλλον στράφι πήγαν :-?
Υπαρχει η βελτιωση των οικονομικων της ((χωρας)) γινεται με την δημιουργια φτηνης και ευελικτης εργατικης δυναμης.Εγω μιλαω για βελτιωση της ζωης του λαου.Τα μνημονια απεδειξαν οτι κερδοφορια επιχειρησεων και ποιοτητα ζωης του λαου δεν συμβαδιζουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Δεν ξέρω αν ξαναγράφτηκε τίποτα σχετικό στο νήμα, δεν διάβασα τις υπόλοιπες σελίδες, αλλά πιστεύω ότι ζημιά στη ΧΑ έκανε ο Βελό και με το logo του. Μικρή ζημιά ίσως, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έκανε.

Όταν έβλεπα τα ψηφοδέλτια μέσα στο παραβάν, χρειάστηκε να ξαναδιαβάσω για να καταλάβω ότι έγραφε Ελληνική Λύση και όχι Αυγή (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥCH). Αργότερα που το συζήτησα με παρέα, το ίδιο ακριβώς είδανε κι άλλοι. Δεν ξέρω, λέω...

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Golden Age έγραψε: 27 Μάιος 2019, 01:35
ΚΑDYRΟV έγραψε: 27 Μάιος 2019, 01:28 γκολντεν μετα τα ντροπιαστικα αυτα αποτελεσματα τιθεται θεμα ηγεσιας του γγ
Ο γγ φταίει εαν ο άλλος πιστεύει στον Κούλη και στο Βελόπουλο;
Φταίει ο Τσιπρας για την ήττα του σύριζα;
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Ίφιδα έγραψε: 27 Μάιος 2019, 07:36
Northern Spirit έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:59 ...Κομματια του πληθυσμου εξαλλου ειναι λουζερς και αφελεις....
Λουζερς και αφελείς δεν είναι μόνοι οι του Βελόπουλου . Είναι όσοι συνεχίζουν να στηρίζουν κόμματα των 252 σκανδάλων, των οφσόρ, της ρεμούλας, των κηφήνων, των δανείων και πάει λέγοντας. Είναι αστείο να νομίζετε ότι η εκλογική βάση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ είναι ανώτερη από εκείνη του Βελόπουλου. Απλά είναι αμετανόητοι απατεωνες
Στα κομματα εξουσιας παιζει πολυ το προσωπικο συμφερον..Ψηφιζουνε αυτα τα κομματα επειδη περιμενουνε διορισμους, επιδοματα, μειωσεις φορων κλπ. ειναι περισσοτερο θεμα δοσοληψιας εκει..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Philip Mortimer έγραψε: 26 Μάιος 2019, 20:41
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Μάιος 2019, 20:38 Κάσι οριακά διψήφιος και τέταρτος. Εύγε στον δημοκρατικό λαό της πόλης των αθηνών
Πάρα πολύ είναι, τι δημοκρατικός λαος
Δεν τον νοιάζει, είναι πασοκ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

hades έγραψε: 27 Μάιος 2019, 08:22
Golden Age έγραψε: 27 Μάιος 2019, 01:35
ΚΑDYRΟV έγραψε: 27 Μάιος 2019, 01:28 γκολντεν μετα τα ντροπιαστικα αυτα αποτελεσματα τιθεται θεμα ηγεσιας του γγ
Ο γγ φταίει εαν ο άλλος πιστεύει στον Κούλη και στο Βελόπουλο;
συνήθως ο αρχηγός ενός κόμματος αναλαμβάνει την ευθύνη.
ειναι διαφορετικη περιπωση γιατι ουσιαστικα ειναι δικο του δημιουργημα
0.0 επαιρνε πολλα χρονια ειχε τεθει ποτε θεμα αλλαγης ηγεσιας;
και περα απο τον Κασιδιαρη ποιος υπαρχει δηλ με καποια αναγνωρισιμοτητα
shrike έγραψε: 27 Μάιος 2019, 09:30 Δεν ξέρω αν ξαναγράφτηκε τίποτα σχετικό στο νήμα, δεν διάβασα τις υπόλοιπες σελίδες, αλλά πιστεύω ότι ζημιά στη ΧΑ έκανε ο Βελό και με το logo του. Μικρή ζημιά ίσως, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έκανε.

Όταν έβλεπα τα ψηφοδέλτια μέσα στο παραβάν, χρειάστηκε να ξαναδιαβάσω για να καταλάβω ότι έγραφε Ελληνική Λύση και όχι Αυγή (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥCH). Αργότερα που το συζήτησα με παρέα, το ίδιο ακριβώς είδανε κι άλλοι. Δεν ξέρω, λέω...
αφου ειχε την φατσα του :lol: πως θα μπερδευοσουν
Άβαταρ μέλους
shrike

Rocco Siffredi έγραψε: 27 Μάιος 2019, 11:54
shrike έγραψε: 27 Μάιος 2019, 09:30 Δεν ξέρω αν ξαναγράφτηκε τίποτα σχετικό στο νήμα, δεν διάβασα τις υπόλοιπες σελίδες, αλλά πιστεύω ότι ζημιά στη ΧΑ έκανε ο Βελό και με το logo του. Μικρή ζημιά ίσως, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έκανε.

αφου ειχε την φατσα του :lol: πως θα μπερδευοσουν
Μα, απ' αυτό τελικά ξε-μπερδεύτηκα. Δεν κάνω πλάκα πάντως, στην αρχή το διάβασα ΑΥΓΗ (ίσως το ΛΥCΗ μου σφήνωσε στο μυαλό σαν AYGH). Και δεν το είδα μόνο εγώ έτσι, άκουσα κι άλλους να το λένε.

Εντάξει, όχι ότι μ' ενδιέφερε κιόλας βέβαια. Ούτε τον έναν υπήρχε περίπτωση να ψηφίσω, ούτε τους άλλους. Απλά λέω πώς το είδα.

anax81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από anax81 »

Είναι φθηνές δικαιολογίες ότι ο Βελόπουλος ευθύνεται για τη βαριά ήττα. Κάποτε υπήρχε ο Καμμένος με 8 και 12% και όχι με 4 όπως ο Βελο
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas »

anax81 έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:14 Είναι φθηνές δικαιολογίες ότι ο Βελόπουλος ευθύνεται για τη βαριά ήττα. Κάποτε υπήρχε ο Καμμένος με 8 και 12% και όχι με 4 όπως ο Βελο
ναι αλλά πρέπει να συνυπολογίσεις και ότι τότε δεν είχε 33,5% η ΝΔ λόγω μακεδονικού.
βέβαια είναι σαφές ότι για την πτώση υπεύθυνη είναι πρωτίστως η ηγεσία και οι αυτοκτονικές κινήσεις της το τελευταίο διάστημα.
θα πρέπει να αποφασίσει άμα θα φερθεί πιο έξυπνα γιατί μετά τις εκλογές του ιουνίου θα πετάξει οριστικά το πουλάκι.
Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης »

zteo έγραψε: 27 Μάιος 2019, 09:28
Saliveros έγραψε: 27 Μάιος 2019, 09:18
zteo έγραψε: 27 Μάιος 2019, 09:01
Οχι αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια του λαου εχει αλλα προβληματα απο αυτα.
Δηλαδή; Η βελτίωση των οικονομικών της χώρας δεν ανήκει σ' αυτά;
Τα επιδολαδώματα πάντως μάλλον στράφι πήγαν :-?
Υπαρχει η βελτιωση των οικονομικων της ((χωρας)) γινεται με την δημιουργια φτηνης και ευελικτης εργατικης δυναμης.Εγω μιλαω για βελτιωση της ζωης του λαου.Τα μνημονια απεδειξαν οτι κερδοφορια επιχειρησεων και ποιοτητα ζωης του λαου δεν συμβαδιζουν.
Εεεεμ ισως επειδη ο συγχρονος κοσμος, τουλαχιστον η δυση να μην χρειαζεται εργατες αλλα εκειδικευμενο επιστημονικό προσωπικό?

Λεω τώρα γω
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Εικόνα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Παιδες, μην κλαίτε, μπορεί να έπεσε λιγάκι η ΧΑ, αλλά εμβολίασε το δέντρο της ΝΔ με ΑδωνιδοΒορίδηδες και Σαμαράδες! :smt023
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
shrike

μίστερ μαξ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:35 Παιδες, μην κλαίτε, μπορεί να έπεσε λιγάκι η ΧΑ, αλλά εμβολίασε το δέντρο της ΝΔ με ΑδωνιδοΒορίδηδες και Σαμαράδες! :smt023
Πώς ακριβώς έγινε αυτό; Ο Βελόπουλος από πού βρήκε 4%, απ' το Μ-Λ ΚΚΕ;

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Προφανώς εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως η Χρυσή Αυγή δεν κέρδισε τίποτα από τις αντιδράσεις του κόσμου για το Μακεδονικό. Συν το ότι έχασε (τουλάχιστον για τις ευρωεκλογές) και τους μη σκληροπυρηνικούς ψηφοφόρους της εξαιτίας των εξελίξεων κατά τον τελευταίο χρόνο με τους ευρωβουλευτές της και τη λίστα των με τους υποψηφίους για τις χθεσινές εκλογές.

Τουλάχιστον όπως το καταλαβαίνω, οι υποψηφιότητες του 2014 (Συναδινός, Επιτήδειος) ήταν ένα άνοιγμα προς τον ευρύτερο ακροδεξιό, εθνικιστικό και λαϊκοδεξιό χώρο, ενώ φέτος όταν κατεβαίνει για τις ευρωκλογές ο Λαγός, είναι προφανές πως αυτό αποτελεί μια στρατηγική εσωστρέφειας.

Επίσης, είναι πολύ πιθανό να κατάλαβε ο κόσμος πως με τις παρούσες συνθήκες, από τη στιγμή που η ΧΑ είναι αποκλεισμένη από παντού και 15% να πάρει δεν μπορεί να επηρεάσει ουσιαστικά την πολιτική ζωή του τόπου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”