Υπαρχει η βελτιωση των οικονομικων της ((χωρας)) γινεται με την δημιουργια φτηνης και ευελικτης εργατικης δυναμης.Εγω μιλαω για βελτιωση της ζωης του λαου.Τα μνημονια απεδειξαν οτι κερδοφορια επιχειρησεων και ποιοτητα ζωης του λαου δεν συμβαδιζουν.Saliveros έγραψε: 27 Μάιος 2019, 09:18Δηλαδή; Η βελτίωση των οικονομικών της χώρας δεν ανήκει σ' αυτά;
Τα επιδολαδώματα πάντως μάλλον στράφι πήγαν![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νημα καταποντισμου ΧΑ
Re: Νημα καταποντισμου ΧΑ
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Δεν ξέρω αν ξαναγράφτηκε τίποτα σχετικό στο νήμα, δεν διάβασα τις υπόλοιπες σελίδες, αλλά πιστεύω ότι ζημιά στη ΧΑ έκανε ο Βελό και με το logo του. Μικρή ζημιά ίσως, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έκανε.
Όταν έβλεπα τα ψηφοδέλτια μέσα στο παραβάν, χρειάστηκε να ξαναδιαβάσω για να καταλάβω ότι έγραφε Ελληνική Λύση και όχι Αυγή (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥCH). Αργότερα που το συζήτησα με παρέα, το ίδιο ακριβώς είδανε κι άλλοι. Δεν ξέρω, λέω...
Όταν έβλεπα τα ψηφοδέλτια μέσα στο παραβάν, χρειάστηκε να ξαναδιαβάσω για να καταλάβω ότι έγραφε Ελληνική Λύση και όχι Αυγή (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥCH). Αργότερα που το συζήτησα με παρέα, το ίδιο ακριβώς είδανε κι άλλοι. Δεν ξέρω, λέω...
Φταίει ο Τσιπρας για την ήττα του σύριζα;Golden Age έγραψε: 27 Μάιος 2019, 01:35Ο γγ φταίει εαν ο άλλος πιστεύει στον Κούλη και στο Βελόπουλο;ΚΑDYRΟV έγραψε: 27 Μάιος 2019, 01:28 γκολντεν μετα τα ντροπιαστικα αυτα αποτελεσματα τιθεται θεμα ηγεσιας του γγ
- Northern Spirit
Στα κομματα εξουσιας παιζει πολυ το προσωπικο συμφερον..Ψηφιζουνε αυτα τα κομματα επειδη περιμενουνε διορισμους, επιδοματα, μειωσεις φορων κλπ. ειναι περισσοτερο θεμα δοσοληψιας εκει..Ίφιδα έγραψε: 27 Μάιος 2019, 07:36Λουζερς και αφελείς δεν είναι μόνοι οι του Βελόπουλου . Είναι όσοι συνεχίζουν να στηρίζουν κόμματα των 252 σκανδάλων, των οφσόρ, της ρεμούλας, των κηφήνων, των δανείων και πάει λέγοντας. Είναι αστείο να νομίζετε ότι η εκλογική βάση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ είναι ανώτερη από εκείνη του Βελόπουλου. Απλά είναι αμετανόητοι απατεωνεςNorthern Spirit έγραψε: 27 Μάιος 2019, 00:59 ...Κομματια του πληθυσμου εξαλλου ειναι λουζερς και αφελεις....
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Δεν τον νοιάζει, είναι πασοκ.Philip Mortimer έγραψε: 26 Μάιος 2019, 20:41Πάρα πολύ είναι, τι δημοκρατικός λαοςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Μάιος 2019, 20:38 Κάσι οριακά διψήφιος και τέταρτος. Εύγε στον δημοκρατικό λαό της πόλης των αθηνών
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Rocco Siffredi
ειναι διαφορετικη περιπωση γιατι ουσιαστικα ειναι δικο του δημιουργημαhades έγραψε: 27 Μάιος 2019, 08:22συνήθως ο αρχηγός ενός κόμματος αναλαμβάνει την ευθύνη.Golden Age έγραψε: 27 Μάιος 2019, 01:35Ο γγ φταίει εαν ο άλλος πιστεύει στον Κούλη και στο Βελόπουλο;ΚΑDYRΟV έγραψε: 27 Μάιος 2019, 01:28 γκολντεν μετα τα ντροπιαστικα αυτα αποτελεσματα τιθεται θεμα ηγεσιας του γγ
0.0 επαιρνε πολλα χρονια ειχε τεθει ποτε θεμα αλλαγης ηγεσιας;
και περα απο τον Κασιδιαρη ποιος υπαρχει δηλ με καποια αναγνωρισιμοτητα
αφου ειχε την φατσα τουshrike έγραψε: 27 Μάιος 2019, 09:30 Δεν ξέρω αν ξαναγράφτηκε τίποτα σχετικό στο νήμα, δεν διάβασα τις υπόλοιπες σελίδες, αλλά πιστεύω ότι ζημιά στη ΧΑ έκανε ο Βελό και με το logo του. Μικρή ζημιά ίσως, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έκανε.
- shrike
Μα, απ' αυτό τελικά ξε-μπερδεύτηκα. Δεν κάνω πλάκα πάντως, στην αρχή το διάβασα ΑΥΓΗ (ίσως το ΛΥCΗ μου σφήνωσε στο μυαλό σαν AYGH). Και δεν το είδα μόνο εγώ έτσι, άκουσα κι άλλους να το λένε.Rocco Siffredi έγραψε: 27 Μάιος 2019, 11:54αφου ειχε την φατσα τουshrike έγραψε: 27 Μάιος 2019, 09:30 Δεν ξέρω αν ξαναγράφτηκε τίποτα σχετικό στο νήμα, δεν διάβασα τις υπόλοιπες σελίδες, αλλά πιστεύω ότι ζημιά στη ΧΑ έκανε ο Βελό και με το logo του. Μικρή ζημιά ίσως, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έκανε.
Όταν έβλεπα τα ψηφοδέλτια μέσα στο παραβάν, χρειάστηκε να ξαναδιαβάσω για να καταλάβω ότι έγραφε Ελληνική Λύση και όχι Αυγή (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥCH). Αργότερα που το συζήτησα με παρέα, το ίδιο ακριβώς είδανε κι άλλοι. Δεν ξέρω, λέω...πως θα μπερδευοσουν
Εντάξει, όχι ότι μ' ενδιέφερε κιόλας βέβαια. Ούτε τον έναν υπήρχε περίπτωση να ψηφίσω, ούτε τους άλλους. Απλά λέω πώς το είδα.
-
anax81
Είναι φθηνές δικαιολογίες ότι ο Βελόπουλος ευθύνεται για τη βαριά ήττα. Κάποτε υπήρχε ο Καμμένος με 8 και 12% και όχι με 4 όπως ο Βελο
- metaxoskolikas
ναι αλλά πρέπει να συνυπολογίσεις και ότι τότε δεν είχε 33,5% η ΝΔ λόγω μακεδονικού.anax81 έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:14 Είναι φθηνές δικαιολογίες ότι ο Βελόπουλος ευθύνεται για τη βαριά ήττα. Κάποτε υπήρχε ο Καμμένος με 8 και 12% και όχι με 4 όπως ο Βελο
βέβαια είναι σαφές ότι για την πτώση υπεύθυνη είναι πρωτίστως η ηγεσία και οι αυτοκτονικές κινήσεις της το τελευταίο διάστημα.
θα πρέπει να αποφασίσει άμα θα φερθεί πιο έξυπνα γιατί μετά τις εκλογές του ιουνίου θα πετάξει οριστικά το πουλάκι.
-
Γιωργης
Εεεεμ ισως επειδη ο συγχρονος κοσμος, τουλαχιστον η δυση να μην χρειαζεται εργατες αλλα εκειδικευμενο επιστημονικό προσωπικό?zteo έγραψε: 27 Μάιος 2019, 09:28Υπαρχει η βελτιωση των οικονομικων της ((χωρας)) γινεται με την δημιουργια φτηνης και ευελικτης εργατικης δυναμης.Εγω μιλαω για βελτιωση της ζωης του λαου.Τα μνημονια απεδειξαν οτι κερδοφορια επιχειρησεων και ποιοτητα ζωης του λαου δεν συμβαδιζουν.
Λεω τώρα γω
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Παιδες, μην κλαίτε, μπορεί να έπεσε λιγάκι η ΧΑ, αλλά εμβολίασε το δέντρο της ΝΔ με ΑδωνιδοΒορίδηδες και Σαμαράδες! 
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- shrike
Πώς ακριβώς έγινε αυτό; Ο Βελόπουλος από πού βρήκε 4%, απ' το Μ-Λ ΚΚΕ;μίστερ μαξ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:35 Παιδες, μην κλαίτε, μπορεί να έπεσε λιγάκι η ΧΑ, αλλά εμβολίασε το δέντρο της ΝΔ με ΑδωνιδοΒορίδηδες και Σαμαράδες!![]()
- Παλαιοελλαδίτης
Προφανώς εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως η Χρυσή Αυγή δεν κέρδισε τίποτα από τις αντιδράσεις του κόσμου για το Μακεδονικό. Συν το ότι έχασε (τουλάχιστον για τις ευρωεκλογές) και τους μη σκληροπυρηνικούς ψηφοφόρους της εξαιτίας των εξελίξεων κατά τον τελευταίο χρόνο με τους ευρωβουλευτές της και τη λίστα των με τους υποψηφίους για τις χθεσινές εκλογές.
Τουλάχιστον όπως το καταλαβαίνω, οι υποψηφιότητες του 2014 (Συναδινός, Επιτήδειος) ήταν ένα άνοιγμα προς τον ευρύτερο ακροδεξιό, εθνικιστικό και λαϊκοδεξιό χώρο, ενώ φέτος όταν κατεβαίνει για τις ευρωκλογές ο Λαγός, είναι προφανές πως αυτό αποτελεί μια στρατηγική εσωστρέφειας.
Επίσης, είναι πολύ πιθανό να κατάλαβε ο κόσμος πως με τις παρούσες συνθήκες, από τη στιγμή που η ΧΑ είναι αποκλεισμένη από παντού και 15% να πάρει δεν μπορεί να επηρεάσει ουσιαστικά την πολιτική ζωή του τόπου.
Τουλάχιστον όπως το καταλαβαίνω, οι υποψηφιότητες του 2014 (Συναδινός, Επιτήδειος) ήταν ένα άνοιγμα προς τον ευρύτερο ακροδεξιό, εθνικιστικό και λαϊκοδεξιό χώρο, ενώ φέτος όταν κατεβαίνει για τις ευρωκλογές ο Λαγός, είναι προφανές πως αυτό αποτελεί μια στρατηγική εσωστρέφειας.
Επίσης, είναι πολύ πιθανό να κατάλαβε ο κόσμος πως με τις παρούσες συνθήκες, από τη στιγμή που η ΧΑ είναι αποκλεισμένη από παντού και 15% να πάρει δεν μπορεί να επηρεάσει ουσιαστικά την πολιτική ζωή του τόπου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση