Ναι αλλά δεν άλλαξε επειδη τελείωσε η θητεία του, τον παραίτησαν τον Γιέλτσιν και ανέλαβε ο κοντός. Μετα από λιγο χρόνο έγιναν εκλογές.zteo έγραψε: 08 Οκτ 2022, 15:18Πρόεδρο θα αλλάξουν τον Μάιο του 2024.Πιστευω ότι θα τραβήξει μέχρι τότε ο πόλεμος.Magnus3 έγραψε: 08 Οκτ 2022, 15:11Βέβαια άλλαξαν και τον πρόεδρο τους αφου τον ήπιανε σε πρώτη φασηzteo έγραψε: 08 Οκτ 2022, 15:09 Από ότι άκουσα ο Καντιροφ πάει για υπουργός άμυνας της Ρωσίας.Ο Τσετσένος έδειξε στοιχεία καλού στρατιωτικού διοικητή ίσως να μπορέσει να βάλει μια τάξη στο Ρωσικό στράτευμα.
Η όλη ιστορία θυμίζει τον πόλεμο της Τσετσενίας.Στην πρώτη φάση οι Ρώσοι τον ήπιαμε στην δεύτερη φάση διόρθωσαν τα λάθη τους και τους νίκησαν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
-
Δημοκράτης
πως σας τον κέρασαν πάλι έτσι οι Ουκρανοί ρε Ρώοoi;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
αυτό είναι το πουτιναριό, τί σου κάνει εντύπωση;Chainis έγραψε: 08 Οκτ 2022, 12:16Τι γράφεις ρε!killzone έγραψε: 08 Οκτ 2022, 11:01
Μην ξεχναμε οτι ακομα κ στις προφητειες πριν χρονια οι Αγιοι οπως Παισιος Πορφυριος κοκ ειχαν πει οτι το ΝΑΤΟ θα κανει αερομαχιες επανω στην Ουκρανια κ στην Μαυρη θαλασσα
ειχαν πει επισης οτι το ΝΑΤΟ κ συγκεκριμενα οι ΗΠΑ θα προσπαθησουν να ριξουν πυρηνικα εντος της Ρωσικης επικρατειας![]()
![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Κοίτα μιλάμε για συγκεκριμένη συμπεριφορά σε συγκεκριμένη στιγμή.Magnus3 έγραψε: 08 Οκτ 2022, 15:21Δηλαδή ήταν δημοκρατικό το πείραμα σύφιλης πανω σε ανθρώπους ?Niki έγραψε: 08 Οκτ 2022, 15:18Μίλα με τον πατέρα σου και τον παππού σου που τα έζησαν από πρώτο χέρι.πετρος έγραψε: 08 Οκτ 2022, 15:15
'' Την ώρα που έχεις την εξουσία τότε φαίνεται πόσο δημοκράτης είσαι.
Αυτοί φάνηκαν." https://www.tanea.gr/2001/09/29/world/m ... ton-kosmo/ Ελεος και η χαζομαρα ορια πρεπει να εχει...![]()
![]()
![]()
Τα πράγματα αν τα δεις αντικειμενικά και απλά έτσι είναι όπως σου τα έγραψα.
Τώρα όλα τα άλλα είναι για μεγάλες συζητήσεις και πολλές αναλύσεις.
Δεν μπορώ να αναλύσω οτιδήποτε μου γράψει ο καθένας.
Θα πρέπει να γίνω γνώστης πρώτα του θέματος και μετά να μπορέσω να εκφέρω γνώμη.
Δεν τα ξέρω όλα.
Ακόμα δεν ξέρω πόσα από αυτά που κυκλοφορούν είναι ψέματα και πόσα αλήθεια.
Εμένα με καλύπτει ο Γκορμπατσώφ.
Ήξερα ότι οι δυτικοί ήτανε δημοκράτες και έτσι δεν ένοιωθα ότι ρισκάρω στις συνομιλίες.
Το απέδειξαν όταν είχανε το απόλυτο όπλο αποδεδειγμένα και δεν φέρθηκαν με αλαζονεία.
Αντιθέτως μπλα μπλα μπλα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Βάλ'τον στο ιγκνόρ να ησυχάσεις. Αν και σαν υστερικό 3χρονο που είναι θα συνεχίσει να νομίζει ότι βρέχει.Niki έγραψε: 08 Οκτ 2022, 15:18Μίλα με τον πατέρα σου και τον παππού σου που τα έζησαν από πρώτο χέρι.πετρος έγραψε: 08 Οκτ 2022, 15:15'' Την ώρα που έχεις την εξουσία τότε φαίνεται πόσο δημοκράτης είσαι.Niki έγραψε: 08 Οκτ 2022, 15:08
Σας είναι δύσκολο να το καταλάβετε έτσι;
Θα σας το κάνω πιο εύκολο.
Μόλις έπεσαν οι ατομικές βόμβες.
Χέστηκε όλος ο πλανήτης.
Είχανε το πάνω χέρι για δύο χρόνια οι άλλοι έτρεχαν πίσω από τις εξελίξεις.
Αυτοί τότε αντί να θέλουν πλήρη ηγεμονία του πλανήτη αφού είχανε το τρομερό όπλο και κανείς δεν μπορούσε να τους κάνει ντα.
Τί έκαναν;
Δίκες για τους Γερμανούς Ναζί παράλληλα με την ανοικοδόμηση της Γερμανίας.
Δίκες για τους Γιαπωνέζους φασίστες παράλληλα με την ανοικοδόμηση της Ιαπωνίας.
Δημιουργία διεθνών οργανισμών για αποφυγή πλέον πολέμων εξάπλωση πυρηνικών.
Δημιουργία διεθνών οργανισμών για την υγεία κ.λ.π.
Αυτό λέγετε δημοκρατία και δημοκρατική συμπεριφορά.
Ούτε σε μια τρίχα τους δεν είναι άξιοι οι Ρώσοι.
Την ώρα που έχεις την εξουσία τότε φαίνεται πόσο δημοκράτης είσαι.
Αυτοί φάνηκαν.
Αυτοί φάνηκαν." https://www.tanea.gr/2001/09/29/world/m ... ton-kosmo/ Ελεος και η χαζομαρα ορια πρεπει να εχει...![]()
![]()
![]()
Εν τω μεταξύ αυτοί που τρέχουν να σωθούν είναι οι Ρώσοι από την Κριμαία.
Εχμ για το πείραμα της σύφιλης ζήτησε συγνωμη ο Ομπάμα λες να ναι fake news ? Βλέπεις ένα pattern ? Ρίχνουμε πυρηνικά ζητάμε συγνωμη, κανουμε πειράματα με ιούς σε ανθρώπους ζητάμε συγνωμη, βασανιστήρια και καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων ? Εεεε σορρυ? Ισοπέδωση του Ιράκ με fake περί mass destruction weapons ? Εντάξει εδω δεν είχε συγνωμη ήταν πιο κυνικοί.Niki έγραψε: 08 Οκτ 2022, 15:26Κοίτα μιλάμε για συγκεκριμένη συμπεριφορά σε συγκεκριμένη στιγμή.Magnus3 έγραψε: 08 Οκτ 2022, 15:21Δηλαδή ήταν δημοκρατικό το πείραμα σύφιλης πανω σε ανθρώπους ?Niki έγραψε: 08 Οκτ 2022, 15:18
Μίλα με τον πατέρα σου και τον παππού σου που τα έζησαν από πρώτο χέρι.
Θα πρέπει να γίνω γνώστης πρώτα του θέματος και μετά να μπορέσω να εκφέρω γνώμη.
Δεν τα ξέρω όλα.
Ήξερα ότι οι δυτικοί ήτανε δημοκράτες και έτσι δεν ένοιωθα ότι ρισκάρω στις συνομιλίες.
Το απέδειξαν όταν είχανε το απόλυτο όπλο αποδεδειγμένα και δεν φέρθηκαν με αλαζονεία.
Ρε παιδάκι μου αν είχανε πρώτοι οι Ρώσσοι φτιάξει ατομική βόμβα θα είμασταν τώρα κάτω από ολοκληρωτικό καθεστώς όλος ο πλανήτης τι δεν καταλαβαίνεις.Magnus3 έγραψε: 08 Οκτ 2022, 15:30Εχμ για το πείραμα της σύφιλης ζήτησε συγνωμη ο Ομπάμα λες να ναι fake news ? Βλέπεις ένα pattern ? Ρίχνουμε πυρηνικά ζητάμε συγνωμη, κανουμε πειράματα με ιούς σε ανθρώπους ζητάμε συγνωμη, βασανιστήρια και καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων ? Εεεε σορρυ? Ισοπέδωση του Ιράκ με fake περί mass destruction weapons ? Εντάξει εδω δεν είχε συγνωμη ήταν πιο κυνικοί.Niki έγραψε: 08 Οκτ 2022, 15:26Κοίτα μιλάμε για συγκεκριμένη συμπεριφορά σε συγκεκριμένη στιγμή.
Δεν τα ξέρω όλα.
Δεν θα είχες όνομα νούμερο θα είχες με ημερομηνία λήξεως.
-
Εμπεδοκλής
Ωραία ερώτηση. Αυτό τί είναι; Μπορώ να δω πώς το χαρακτήρισε η δυτική κοινότητα;τεν τεν έγραψε: 08 Οκτ 2022, 15:17Πόλεμος στην Ουκρανία: Βομβαρδισμός κατά αμάχων σε σιδηροδρομικό σταθμό – 39 νεκροί, 300 τραυματίεςΕμπεδοκλής έγραψε: 08 Οκτ 2022, 15:11Η βομβιστική επίθεση σε γέφυρα την ώρα που περνούν πολιτικά οχήματα τί είναι;τεν τεν έγραψε: 08 Οκτ 2022, 15:03
Που ζορίζεσαι; που δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις απλά πράγματα;
Ο πολεμος έχει κανόνες, δεν χτυπάς αμάχους, δεν χτυπάς πολιτικους στόχους. Δεν είναι πολιτικοι στόχοι οι γραμμές ανεφοδιασμού. παυουν να είναι πολιτικοι στόχοι κτήρια όταν χρησιμοποιούνται από τον στρατό.
Είναι δύσκολο;
https://www.google.com/amp/s/www.kathim ... aties/amp/
Αυτό τι είναι;
Και για να μην το τραβάμε πολυ ώρα γιατί έχουμε και οικογένεια απαντάω εγώ.
Πολεμικές ενέργειες, δικαιολογούνται στο πλαισιο ενός πολεμου.
Γκορμπατσώφ για την παγκοσμιοποίηση του Κομμουνισμού την απώλεια της ατομικότητας και την διατήρηση του πληθυσμού,.
Μέσα στα σχέδια ήτανε οι πολίτες να μην έχουν όνομα αλλά αριθμό με ημερομηνία λήξεως.
Αφου γκορμπατσωφ μαλακα τότε μπομπα αμερικανα και ιό συφιλη καλό και δημοκρατικό. Άσε μας ρε Νικι.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ε ναι ας πουμε η κινεζικη πρεσβεια στο Βελιγραδι και η Σερβικη Κρατικη Τηλεοραση δεν ηταν πολιτικοι στοχοι και οσοι ηταν εκει μεσα δεν ηταντεν τεν έγραψε: 08 Οκτ 2022, 15:03Που ζορίζεσαι; που δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις απλά πράγματα;Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Οκτ 2022, 14:58Αν δεχθούμε ότι ο πόλεμος δεν έχει κανόνες για τους αμάχους και τις υποδομές τότε το ίδιο ισχύει και για τους Ρώσους και για τους Αμερικανούς και για τους Ουκρανούς και για τους Τούρκους και για τους Έλληνες...τεν τεν έγραψε: 08 Οκτ 2022, 14:55
Όπως έγραψα και πιο πανω, αλλά ο φανατισμός μάλλον σου δεν σου επιτρέπει να δεις, η γκρίνια των Ρώσων έχει τόση βάση όσο η γκρίνια των Ουκρανών για τα χτυπήματα στους σιδηροδρομικούς σταθμους.
Φυσικά και όταν έβαλαν το πυροβολικο στον αστικό ιστό, έγινε και η πολη νόμιμος στόχος.
Παίζουμε με τις λέξεις και τις έννοιες;
Ο πολεμος έχει κανόνες,δεν χτυπάς αμάχους, δεν χτυπάς πολιτικους στόχους. Δεν είναι πολιτικοι στόχοι οι γραμμές ανεφοδιασμού. παυουν να είναι πολιτικοι στόχοι κτήρια όταν χρησιμοποιούνται από τον στρατό.
Είναι δύσκολο;
αμαχοι seems legit.
Τι σύφιλη γράφετε ρε ...παρανοήσατε εντελώς με την εξέλιξη 
Το πείραμα της σύφιλης. Μετέδιδαν τη νόσο σε πόρνες, φυλακισμένους και μαύρους για να βρουν τη θεραπεία. Το πείραμα της ντροπής που κράτησε 40 χρόνια...
Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/to-pirama ... 0-chronia/
https://www.mixanitouxronou.gr/to-piram ... 0-chronia/
Καλά δεν το έχεις ξανακούσει ? Αναφέρθηκα σ αυτο με αφορμή το ποστ της Niki για το ποσό δημοκρατικοί ειναι οι αμερικανοί, επειδη αφου έριξαν πυρηνικά ζήτησαν συγνωμη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1845 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 23 Απαντήσεις