Wait, όντως έτσι ψηφίζεις; Μπραααααβο ο ΣΥΡΙΖΑ
edit: Α, μόνο για κατοίκους εξωτερικού, οοοοκ nevermind...
Wait, όντως έτσι ψηφίζεις; Μπραααααβο ο ΣΥΡΙΖΑ
για κατοίκους εξωτερικού έτσι ψηφίζεις ναι. Βέβαια πιστεύω οτι θα μπορούσε να το κάνει και κάποιος που βρίσκεται εντός Ελλάδος. Δεν ζήτησαν αποδεικτικό για το οτι μένω εξωτερικό.
ιπ ωρεmao mao έγραψε: 17 Σεπ 2023, 00:10για κατοίκους εξωτερικού έτσι ψηφίζεις ναι. Βέβαια πιστεύω οτι θα μπορούσε να το κάνει και κάποιος που βρίσκεται εντός Ελλάδος. Δεν ζήτησαν αποδεικτικό για το οτι μένω εξωτερικό.
Δεν υπάρχουν αυτά. Έχει πολωθεί η φάση. Πήγαινε ρίξε Κασσελάκη. Πρέπει να βγει από τη 1η Κυριακή. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.giorgos mpekos έγραψε: 17 Σεπ 2023, 03:21 θα ήθελα να ζητήσω όλη ν είναι ενωμένοι και να μην τσακωνονται
Αν βγει με την πρώτη θα ετοιμάσω τρελό "γλέντι" με τις αγαπημένες μου βίζιτες.Πάντα τις νόμιμες και με πιστοποιητικό υγείας φυσικά.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Σεπ 2023, 03:54Δεν υπάρχουν αυτά. Έχει πολωθεί η φάση. Πήγαινε ρίξε Κασσελάκη. Πρέπει να βγει από τη 1η Κυριακή. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.giorgos mpekos έγραψε: 17 Σεπ 2023, 03:21 θα ήθελα να ζητήσω όλη ν είναι ενωμένοι και να μην τσακωνονται
Νοθεία στις εσωκομματικές του σύριζα;giorgos mpekos έγραψε: 17 Σεπ 2023, 03:17 πιστεύω πόλη θα θέλει να δημιουργήσει ο Μητσοτάκησ.προβλημαγα αυτό μόνο ξέρω εγώ το θέλει να προκαλέσει κάθε νοθεια