Από πού είσαι εσύ δημοκράτης, που υποστηρίζεις νεοναζί, και από πού είμαι εγώ ναζιστής και μάλιστα ομοφοβικός, που δε τους υποστηρίζω πλέον?Libre arbitre έγραψε: 10 Μαρ 2024, 22:54Πως δεν έχει. Δεν μπορεί ένας ναζιστής ομοφοβικός να βγάζει την γλώσσα σε ένα δημοκράτη. Είπαμε ναζιστές υπάρχουν παντού. Και στην Ουκρανία και στην Ρωσία. Και στην Ρωσία είναι πολλαπλάσιοι. Και έκαναν επίθεση σε μια ανεξάρτητη χώρα. Και στοτώνουν χιλιάδες άμαχους και παιδιά. Αυτό που έκαναν θα το πληρώνουν για γενιές ολόκληρες.Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2024, 22:49Το τί έκανα ή δεν έκανα εγώ ουδεμία σχέση δεν έχει με τη συζήτησή μας.Libre arbitre έγραψε: 10 Μαρ 2024, 22:42
Eγώ δεν είμαι ομοφοβικός ούτε έλεγα σε μέλη να ψηφίσουν Χ.Αυγή. Μήπως το έκανες εσύ; Όσο για το αν υπάρχουν ακροδεξιοί στην Ουκρανία, ναι υπάρχουν αλλά είναι πολύ λιγότεροι απο τους ακροδεξιούς στην Ρωσία. Άλλωστε η ομάδα που ηγείτο από τον Πριγκοζίν ιδρύθηκε από ναζιστή. Τι όχι;
Αυθαίρετα συμπεράσματα δικά σου, τρολλάκι.
Ομοίως και για τα παιδιά, που σαν καλός ναζιστής εσύ, κατηγορείς τους άλλους για εγκλήματα δικά σου (οι Ουκρανοί που υποστηρίζεις έβαλαν παιδιά στo "Myrotvorets" που είναι λίστα "εχθρών της Ουκρανίας"):
https://www.quora.com/Why-has-Ukraine-p ... l-hit-list
Είσαι υποκριτής, όπως όλοι οι προβατάνθρωποι που υποστηρίζουν τη Δύση.
Άντε, στήριξε νεοναζί, βάλε και κατάδικους να πολεμάνε, που κατηγορούσες τον Πούτιν οτι το κάνει (αλλά τώρα που το κάνουν τα καθάρματα που στηρίζεις, είναι όλα καλά).