!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
Το πεταλ του φρενου ειναι μαλακια κλασσικο ηλεκτρικο η το προσεξαν;
μια χαρα είναι, σου λέω νομίζεις οτι δεν οδηγεις ηλεκτρικό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Otto Weininger
Μόνο ηλεκτρικό βγαίνει αυτό;Ερμής έγραψε: 16 Δεκ 2024, 13:34 Ναι η Τζουνιορ ειναι.
Θετικά είναι
η σχεδιαση που ειδικά πίσω είναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ
Οδηγική συμπεριφορά δε καταλαβαίνεις καν πως ειναι ηλεκτρικο, πατάει φοβερά στο δρόμο
Χώροι, νομιζω έχει τους μεγαλύτερους στην κατηγορία του για ηλεκτρικο
Αρνητικα
ΜΙκρή σχετικά αυτονομία.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Και υβριδικό και σκέτο καυσιμο νομίζω.Otto Weininger έγραψε: 16 Δεκ 2024, 14:02Μόνο ηλεκτρικό βγαίνει αυτό;Ερμής έγραψε: 16 Δεκ 2024, 13:34 Ναι η Τζουνιορ ειναι.
Θετικά είναι
Οδηγική συμπεριφορά δε καταλαβαίνεις καν πως ειναι ηλεκτρικο, πατάει φοβερά στο δρόμο
Αρνητικα
ΜΙκρή σχετικά αυτονομία.
Εμένα αυτο μου έδωσαν για μια εβδομάδα μέχρι να μου φέρουν το άλλο. Δεν ηταν στη λίστα, απλά επειδή τους ειχα πρηξει για αλφα μου έκαναν τη χάρη για λιγο μέχρι να ειναι διαθέσιμο το αμάξι του μήνα.
Η κωλάρα της τζουνιορ ειναι πάνω απο στέλβιο και τονάλε.
Γιατί δεν βγαίνουν πια μεσαίας τιμής κατηγορίας αγροτικά; pickup.; Ξεκινάνε από 40 χιλιάρικα ,τα καινουρια θα φοβάσαι να τα βάλεις και στο χωράφι μην σου γρατζουνιστουν. Μεταχειρισμένα μια ματιά που έριξα ξαναπληρωνεις 20ετιας στην τιμή που το αγορασε τότε ο μάγκας .
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- Otto Weininger
Τέλεια.Ερμής έγραψε: 16 Δεκ 2024, 14:04Και υβριδικό και σκέτο καυσιμο νομίζω.Otto Weininger έγραψε: 16 Δεκ 2024, 14:02Μόνο ηλεκτρικό βγαίνει αυτό;Ερμής έγραψε: 16 Δεκ 2024, 13:34 Ναι η Τζουνιορ ειναι.
Θετικά είναι
Αρνητικα
ΜΙκρή σχετικά αυτονομία.
Εμένα αυτο μου έδωσαν για μια εβδομάδα μέχρι να μου φέρουν το άλλο. Δεν ηταν στη λίστα, απλά επειδή τους ειχα πρηξει για αλφα μου έκαναν τη χάρη για λιγο μέχρι να ειναι διαθέσιμο το αμάξι του μήνα.
By the way, ανέβηκε το horror story με την Naida (συνέχεια τού πρώτου) με ελάχιστη (εν τέλει) λογοκρισία στις περιγραφές.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τωρα το είδα.Otto Weininger έγραψε: 16 Δεκ 2024, 15:41Τέλεια.Ερμής έγραψε: 16 Δεκ 2024, 14:04Και υβριδικό και σκέτο καυσιμο νομίζω.
By the way, ανέβηκε το horror story με την Naida (συνέχεια τού πρώτου) με ελάχιστη (εν τέλει) λογοκρισία στις περιγραφές.
Ειναι μεγαλουτσικο οπότε θα το διαβάσω το βράδυ απο το τηλ με ησυχία.
Ειδα εβαλες και τον γιατρό μέσα
Καλή προσθήκη.
Γενικά μπορεί ένα στορι να έχει παραπάνω απο έναν πχωρουμιστα εντος του.
Mηπως βιαστηκατε γιατι νομιζω ανακοινωθηκε facelift του Yaris? Ποσο βγηκε το μαρουλι,την παλευεις με CVT?
Αυτο ειναι, μας το ειπε οτι μολις αλλαξε το μοντελο και θα παρουμε το 25.
Γιατι να μην την παλευω με το συνεχες αυτοματο συστημα;
Το πρόσεξανSeaHawk έγραψε: 16 Δεκ 2024, 14:00 Το πεταλ του φρενου ειναι μαλακια κλασσικο ηλεκτρικο η το προσεξαν;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ωραια τοτε,καλη μαγκια αυτο,βελτιωμενο υβριδικο συστημα.Δεν ξερω,δεν εχω οδηγησει κιβωτιο cvt,δεν εχει και τις καλυτερες κριτικες γενικοτερα ως αισθηση.foscilis έγραψε: 16 Δεκ 2024, 21:01 Αυτο ειναι, μας το ειπε οτι μολις αλλαξε το μοντελο και θα παρουμε το 25.
Γιατι να μην την παλευω με το συνεχες αυτοματο συστημα;
-
stergiosbik
Γιατι φιλαρακι οι αγροτες εχουν αρκετο "χαρτι" στα χερια τους πια.Dorian έγραψε: 16 Δεκ 2024, 14:10 Γιατί δεν βγαίνουν πια μεσαίας τιμής κατηγορίας αγροτικά; pickup.; Ξεκινάνε από 40 χιλιάρικα ,τα καινουρια θα φοβάσαι να τα βάλεις και στο χωράφι μην σου γρατζουνιστουν. Μεταχειρισμένα μια ματιά που έριξα ξαναπληρωνεις 20ετιας στην τιμή που το αγορασε τότε ο μάγκας .
Φθηνα αγροτικα δεν θα καταδεχονταν να τα κοιταξουν καν.
Τα Ranger και τα Raptor εδω ειναι μιλουνια!
σιγουρα, ο όρος αγροτικό είναι συμβατικός. οικοδόμοι τεχνίτες, που κουβαλάνε εργαλεία μπετά κλπ πως κάνουν την δουλειά τους με τα διπλοκάμπινα του 50χιλιαρου; Μάλλον τζιποειδές 4Χ4 με τρειλερ με βλέπω να παίρνω.stergiosbik έγραψε: 16 Δεκ 2024, 21:41Γιατι φιλαρακι οι αγροτες εχουν αρκετο "χαρτι" στα χερια τους πια.Dorian έγραψε: 16 Δεκ 2024, 14:10 Γιατί δεν βγαίνουν πια μεσαίας τιμής κατηγορίας αγροτικά; pickup.; Ξεκινάνε από 40 χιλιάρικα ,τα καινουρια θα φοβάσαι να τα βάλεις και στο χωράφι μην σου γρατζουνιστουν. Μεταχειρισμένα μια ματιά που έριξα ξαναπληρωνεις 20ετιας στην τιμή που το αγορασε τότε ο μάγκας .
Φθηνα αγροτικα δεν θα καταδεχονταν να τα κοιταξουν καν.
Τα Ranger και τα Raptor εδω ειναι μιλουνια!
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Το σάββατο το μινι έβγαλε θεματάκι με το σασμάν. Μου έδωσαν άλλο όμως τη Δευτέρα οποτε κλάιν.
ΑΓΙΟ ΛΗΖΙΝΓΚ!!!! ΑΓΙΟ
ΑΓΙΟ ΛΗΖΙΝΓΚ!!!! ΑΓΙΟ
Aπο τοτε που θυμαμαι τους κατοχους μινι,δεν υπαρχει ουτε μια γενια που να μην εχει βγαλει προβλημα σαζμαν.ΕΥΤΥΧΩΣ ηταν λιζινγκ,οποτε στα @@ σου.Ερμής έγραψε: 30 Ιαν 2025, 12:05 Το σάββατο το μινι έβγαλε θεματάκι με το σασμάν. Μου έδωσαν άλλο όμως τη Δευτέρα οποτε κλάιν.
ΑΓΙΟ ΛΗΖΙΝΓΚ!!!! ΑΓΙΟ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 2282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enterprise-psi
-