Δυστηχως τυπε...η γενικη επιστρατευση κανει τικ τοκ....το Καζακσταν αρχισαν κ αυτοι να διεκδικουν Ρωσικα εδαφηAOC έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:52 Έχω σόι στην Σαμάρα, που αποτελεί πόλη αρκετά μακριά από τα σύνορα, και μου στειλάν κάτι κρυπτικά μηνύματα του τύπου αντίο κόσμε....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
το καλό είναι ότι όποτε τρώνε χτύπημα οι Ρώσοι βγάζει τον σκασμό ο Ερντογάν για δυο τρείς μέρες.
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς τα έχει συνδέσει στο μυαλό του.
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς τα έχει συνδέσει στο μυαλό του.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Philip Mortimer
Τους επιστρατεύει ο πουτλερ;AOC έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:52 Έχω σόι στην Σαμάρα, που αποτελεί πόλη αρκετά μακριά από τα σύνορα, και μου στειλάν κάτι κρυπτικά μηνύματα του τύπου αντίο κόσμε....
-
talaipwros
αν ηταν την περιοδο που ημουν φανταρος και μου το ελεγε ο ΕΣ, ναι βεβαια.Στρακαστρουκας έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:54Οταν λες ΝΑΤΟ εννοεις την Ελλαδα. Θα πας να πολεμησεις στην Ουκρανια?talaipwros έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:51δεν υπαρχει κανενας λογος να κληθουν εφεδροι, απο αποσταση το ΝΑΤΟ θα τους εξαφανισει τελειως, δεν υπαρχει ρωσικος στρατος, ειναι καλαμπουρι
Δε θα χρειαστει ομως, θα γινουν ολα απο αποσταση
Πες μου τωρα, στην κλιμακα 1-10, ποσο πολυ πονας; 11;
Γοήτρου;stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2022, 09:52 Φοβαμαι οτι τετοια χτυπηματα γοητρου φερνουν πιο κοντα την ριψη τακτικων πυρηνικων.
Μακαρι να διαψευστω.
Η μεταφορά εφοδίων στο νότιο μέτωπο είναι θέμα γοήτρου;
Αν κόψουν έστω και για ημέρες την ροή θα δεις νεες εικονες από το γόητρο του Ρωσικού στρατού.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
talaipwros
να τους πεις να μην ανησυχουν, οι Ουκρανοι σεβονται τους αιχμαλωτουςAOC έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:52 Έχω σόι στην Σαμάρα, που αποτελεί πόλη αρκετά μακριά από τα σύνορα, και μου στειλάν κάτι κρυπτικά μηνύματα του τύπου αντίο κόσμε....

^οι πουτινικοί απ'ότι καταλαβαίνω αυτούς τους θεωρούν τρομοκράτες
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Εγω? Καθολου. Αυτο το προβλεψε ο Πουτιν για αυτο πεταξε τους Ουκρανους εξω απο την θαλασσα του Αζοφ καταλαμβανοντας 500 χιλιομετρα απο την Κριμεα μεχρι την Μαριουποληtalaipwros έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:56αν ηταν την περιοδο που ημουν φανταρος και μου το ελεγε ο ΕΣ, ναι βεβαια.Στρακαστρουκας έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:54Οταν λες ΝΑΤΟ εννοεις την Ελλαδα. Θα πας να πολεμησεις στην Ουκρανια?talaipwros έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:51
δεν υπαρχει κανενας λογος να κληθουν εφεδροι, απο αποσταση το ΝΑΤΟ θα τους εξαφανισει τελειως, δεν υπαρχει ρωσικος στρατος, ειναι καλαμπουρι
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
talaipwros
οποτε 12Στρακαστρουκας έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:59Εγω? Καθολου. Αυτο το προβλεψε ο Πουτιν για αυτο πεταξε τους Ουκρανους εξω απο την θαλασσα του Αζοφ καταλαμβανοντας 500 χιλιομετρα απο την Κριμεα μεχρι την Μαριουποληtalaipwros έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:56αν ηταν την περιοδο που ημουν φανταρος και μου το ελεγε ο ΕΣ, ναι βεβαια.Στρακαστρουκας έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:54
Οταν λες ΝΑΤΟ εννοεις την Ελλαδα. Θα πας να πολεμησεις στην Ουκρανια?
- Philip Mortimer
Ε όταν έχει εγκαταλείψει το πουτλερικο τραίνο μέχρι και το Καζακστάν καταλαβαίνεις...killzone έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:55Δυστηχως τυπε...η γενικη επιστρατευση κανει τικ τοκ....το Καζακσταν αρχισαν κ αυτοι να διεκδικουν Ρωσικα εδαφηAOC έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:52 Έχω σόι στην Σαμάρα, που αποτελεί πόλη αρκετά μακριά από τα σύνορα, και μου στειλάν κάτι κρυπτικά μηνύματα του τύπου αντίο κόσμε....![]()
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ειπαμε, το προβλεψε ο Βλαδιμηρος για αυτο σου κατελαβε την χερσαια οδο που παει απο Μαριουπολη σε ΚριμεαChainis έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:57Γοήτρου;stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2022, 09:52 Φοβαμαι οτι τετοια χτυπηματα γοητρου φερνουν πιο κοντα την ριψη τακτικων πυρηνικων.
Μακαρι να διαψευστω.
Αν κόψουν έστω και για ημέρες την ροή θα δεις νεες εικονες από το γόητρο του Ρωσικού στρατού.![]()
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Θα το ξανα πω αλλη μια φορα διοτι το εχω πει ξανα κ ξανα ανα διαστηματαMagnus3 έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:54Το ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να πολεμήσει απευθείας με την Ρωσία εκτός αν αποχαιρέτα τον πλανήτη που χάνετε. Εκτός αν πιστεύεται τους ψυχικά ασταθείς που πιστεύουν ότι δεν έχουν πυρηνικά ή εντάξει μωρέ δεν λειτουργούν επειδη βότκα.killzone έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:50Εννοειτε...το ειπα προχθεςtalaipwros έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:47
λοιπον ο πουτιν δεν ειναι τελειως ηλιθιος ( ή τελος παντων καποιος στο κρεμλινο)
Παρακαλανε οι αμερικανοι να ριξει καμια χιροσιμιτσα ο πουτιν για να την εξαφανισουν μετα τη ρωσια΄
Ειπαν τι θα κανουν σε αυτη τη περιπτωση. Καθολικος συμβατικος πολεμος, δε θα μεινει τιποτα απο τη ρωσια
το ΝΑΤΟ αργα η γρηγορα θα επεμβει απλα κανοντας χρηση τακτικων πυρηνικων θα φερει ποιο κοντα την επεμβαση του ΝΑΤΟ απ'οτι αναμενοταν
Οταν λεμε για επεμβαση ΝΑΤΟ στην Ουκρανια μην φανταστει κανεις οτι θα στειλουν στρατο Ξηρας ξεχαστε αυτη την παραμετρο
η Επεμβαση του ΝΑΤΟ θα ειναι με Αεροπορικες επιδρομες σε ολη την Ουκρανια με σκοπο να κανουν πληγματα σε καθε Ρωσικη υλικοτεχνικη υποστηριξη ολο αυτο ελπιζουν οι Δυτικοι οτι θα αναγκαστει να ερθει σε διαπραγματευσεις η ακομα κ την ελπιδα την πτωση του Πουτιν
Μην ξεχναμε οτι ακομα κ στις προφητειες πριν χρονια οι Αγιοι οπως Παισιος Πορφυριος κοκ ειχαν πει οτι το ΝΑΤΟ θα κανει αερομαχιες επανω στην Ουκρανια κ στην Μαυρη θαλασσα
ειχαν πει επισης οτι το ΝΑΤΟ κ συγκεκριμενα οι ΗΠΑ θα προσπαθησουν να ριξουν πυρηνικα εντος της Ρωσικης επικρατειας
Δεν χρειάζεται φαντασία, το βλέπουμε 18 χρόνια στην Εσθονία.Sol έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:14 Φανταστείτε τι απειλή είναι για την ρωσική αστική τάξη νατοικα αυτοματοποιημενα συστήματα στα παλιά σύνορα και με την άρση της αποτροπής του πρώτου πληγματος.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Philip Mortimer
Η αλήθεια είναι ότι όλα τα έχει προβλέψει, κυρίως το ότι η τριήμερη ειδική στρατιωτική επιχείρηση κατάληψης της Ουκρανίας και αλλαγής καθεστωτος βρίσκεται στην 227η ημέρα και οι Ουκρανοί βρίσκονται στο λουχανσκ. Όλα είναι σχεδιασμένα. Σήμερα θα φτάσει στο Λβιβ και η επιχείρηση θα λήξει με μόλις 224 ημέρες καθυστέρησηΣτρακαστρουκας έγραψε: 08 Οκτ 2022, 11:01Ειπαμε, το προβλεψε ο Βλαδιμηρος για αυτο σου κατελαβε την χερσαια οδο που παει απο Μαριουπολη σε ΚριμεαChainis έγραψε: 08 Οκτ 2022, 10:57Γοήτρου;stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2022, 09:52 Φοβαμαι οτι τετοια χτυπηματα γοητρου φερνουν πιο κοντα την ριψη τακτικων πυρηνικων.
Μακαρι να διαψευστω.
Αν κόψουν έστω και για ημέρες την ροή θα δεις νεες εικονες από το γόητρο του Ρωσικού στρατού.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1846 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 23 Απαντήσεις