!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Feindflug έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:53Ψάχνω διαδικτυακή επιβεβαίωση, τύπε.

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
μην ακους παπαριες.
Μιλάω για κεράτωμα που γινεται θρησομ, όχι το να χαμουρεύονται δυο ασχετοι, και να μπαινει η τριτη ετσι. ΠΟυ και αυτό δλδ θέλει πολυ ναρκωτικό και ποτό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- EKPLIKTIKOS
Κάποια γυμναστήρια είχαν προσφορές παλιά αν εκλεινες 2 συνδρομές μαζίvantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 11:16
Αν τελικά τα βρουν μεταξύ τους και αποφασίσουν να πανε μαζί γυμναστήριο, τι κανω?
Μόνο φλατ και αδιάφορο δε λες έναν άνθρωπο που έχει ταξιδέψει σ'έναν ολάκερο κόσμο και όχι σε συνθήκες τουρίστα μπαγλαμά.Πάνε πιες κανα φραπέ τώρα.Feindflug έγραψε: 27 Μαρ 2022, 15:07Κατάλαβα, δικιά μου.
Κανένας φλατ, αδιάφορος, τύπος θα είναι.
Φώναξέ τον να μαλώνετε για Ινδοευρωπαίους, μνημόνια, μετανάστες και εμβόλια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Είναι φειδωλός. Δεν τολμάει να ψελλίσει πολλά.
Μου είπε πως όταν κάνει εγγραφή δεν θα ξέρω από που μου ήρθε. Εγώ όμως η Καγκεμπίτισσα θα τονε ανακαλύψω εν μια νυκτί τον αγύρτη μου.vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 10:39Μεγάλη τυπάρα! Τα πολλά χαιρετίσματά μου να του μεταφέρεις, και να τον αφήσεις επιτέλους να κάνει εγγραφή πχορουμ και να μπει εδώ μέσα να με υποστηρίξειΠασιφάη έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:27Εμένα διαβάζει τα πάντα όλα, επειδή εγώ το θέλω. Έχει εκφράσει την επιθυμία να κάνει εγγραφή για να μιλάει για μηχανάκια το καμάρι.Γαληνός έγραψε: 26 Μαρ 2022, 15:13 Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ..
Όταν γνώρισα την δικιά μου σε ταβέρνα με συναδέλφους,
την ρώτησα αν γράφει στο. φόρουμ!
Και τους έδειξα το σάιτ (τα κεντρικά θέματα συζητήσεων, τότε ήταν μασχαλες, όρχεις κλπ συν αντί ΣΥΡΙΖΑ)
Άφου με κορόιδεψαν, η βραδιά συνεχίστηκε.
Χωρίς να της πω νικνειμ,
Με βρήκε ποιος είμαι...
Και με διάβαζε καιρό (κανα 6μηνο) πριν κάνουμε.σχεση.... Χωρίς να έχουμε κοινό υπολογιστή, κωδικους κλπ ουτε καλά. Καλά βρισκόμασταν...
Και δεν έγραφα συχνά. Συνήθως διαβάζω τι λένε οι αλλοι χρήστες.
Είχε γράψει κι εδώ δυο τρία ποστ, την βρισατε /σας έβρισε.
Ένας, την περασε για την Εσθηρ...![]()
![]()
Φιλική συμβουλη,
Είναι πιο έξυπνες/πονηρες απ όσο νομίζουμε.
Τα σοσιαλ και γενικά το ιντερνετ, είναι το γήπεδο τους.
Προσοχή, τι λεμε και τι γράφουμε!! (αυτό θα το διαβάσει μάλλον κάποια στιγμή!)
Πολλές φορές μου σπάει τα νεύρα διότι συμφωνεί με συγκεκριμένους μαλάκες και του ξεκαθάρισα πως θα με βρει ''μπροστά '' του. Σαν τοίχος αμύνης σε κάστρο, που ουδέποτε θα πολιορκήσει το μαλακισμένο. Αποχή απ'το γαμήσι κοινώς. Μαζεύτηκε η πορδή.
Ας κάνει το ατόπημα να μπει εδω μέσα, θα τονε χορέψω σε 5 ταψιά..![]()
Υ.γ. Αγάπη μου δεν φταίω, αυτές οι παλιοποιότητες με παρασέρνουν.![]()
![]()
Επίσης μου είπε πως είμαι τσογλανομπούζουκο και μουρλοπαντιέρα.
Βλέπε μινάροβιτς να μαθαίνεις, πως είναι οι σχέσεις οι όμορφες.
Βάλε στο ιγκνόρ το μαλάκα σταλκεριτζή. Ή απλά, γράψτονα στις ωοθήκες σου. ''Στραβοχυμένο χιονόπανο'', ''τιντεράς'', ''του πούτσου μου τα βιολιά'',' μην ασχολείσαι.Naida έγραψε: 27 Μαρ 2022, 15:17Όχι κατάλαβα με το που κατάλαβα ότι εσύ κατάλαβες τι σημαίνει. Αφου κατάλαβες εσύ κατάλαβα τι είναι.ψωνάρα τιντερού έγραψε: 27 Μαρ 2022, 15:14ναι αυτό περίμενες για να καταλάβεις τι σημαίνει, το άμα ξέρω και γω
ρε άι από κει πέρα Πινόκιο
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν πάει καθόλου καλά το ρωσάκι έτσι;vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 11:45 .......
Κάτι τέτοια λέει, και μετά θελει να την ξεκοψει η άλλη. Γιατί άραγε?![]()
Με τον συνάδελφο που ενδιαφέρεται τι έγινε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν θα ταιριάζει με τα μάτια του;Μπίστης έγραψε: 28 Μαρ 2022, 11:33Ούτε καν αυτός δεν είναι λόγος να πάει στο γυμναστήριο κανείς.vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 11:16
Αν τελικά τα βρουν μεταξύ τους και αποφασίσουν να πανε μαζί γυμναστήριο, τι κανω?
Να πάω κι εγώ ξοπίσω να δω τι παιζει εκει πέρα απο μαλακοκάγκουρες γύπες ή να το παίξω άνετος και να αφήσω τις δυο ΜΟΥΝΑΡΕΣ μόνες τους?
Ψηφίστε.Κάνε ένα διασκεδαστικό άθλημα.
Και ασε τις χύμα να βρούν κάποιο καγκουρώ αφού μ'εσένα δεν έκατσε
Edit: βάψιμο νυχιών δεν είναι πολύ πιό γκέι από ξύρισμα ποδιών.
Απλώς μην διαλέξεις κοραλί ...![]()
θαπέσειφωτιαναμασκαψει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Έχω κανονίσει για μέσα της εβδομάδας η ερχόμενο ΣΚ. Του έλεγα για αυτό που μας πέρασε αλλά ήταν αγχωμένος.Gherschaagk έγραψε: 28 Μαρ 2022, 14:49Δεν πάει καθόλου καλά το ρωσάκι έτσι;vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 11:45 .......
Με τον συνάδελφο που ενδιαφέρεται τι έγινε;
Την είδε έτσι ντατζεικη ΜΟΥΝΑΡΑ από τις φωτός και είχε μπλοκάρει. Είναι τυπαρα, με χιούμορ, καλή εμφάνιση κτλ, αλλά έχει θεματακια αυτοπεποίθησης.
Του είπα να μου πει όταν αισθανθεί έτοιμος και μου είπε οκ για αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω να μη με ακυρωσει.
Μήπως το ρωσιδακι και η βαντοναινα ειναι το ίδιο πρόσωπο;
Ειναι στο μυαλό σου σε στυλ fight club και η μια συμπληρώνει την άλλη.
Ειναι στο μυαλό σου σε στυλ fight club και η μια συμπληρώνει την άλλη.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν προχωρήσει με εκείνον πολύ φοβάμαι πως δεν θα έχει απλά θεματάκια αυτοπεποίθησης το παλικάρι όταν τελειώσει μαζί του το ρωσάκι. Άσε που θα της πας το υποψήφιο θύμα κι αυτή θα αρχίσει πάλι να κωλοτρίβεται σ' εσένα.vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 16:33Έχω κανονίσει για μέσα της εβδομάδας η ερχόμενο ΣΚ. Του έλεγα για αυτό που μας πέρασε αλλά ήταν αγχωμένος.Gherschaagk έγραψε: 28 Μαρ 2022, 14:49Δεν πάει καθόλου καλά το ρωσάκι έτσι;vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 11:45 .......
Με τον συνάδελφο που ενδιαφέρεται τι έγινε;![]()
Την είδε έτσι ντατζεικη ΜΟΥΝΑΡΑ από τις φωτός και είχε μπλοκάρει. Είναι τυπαρα, με χιούμορ, καλή εμφάνιση κτλ, αλλά έχει θεματακια αυτοπεποίθησης.
Του είπα να μου πει όταν αισθανθεί έτοιμος και μου είπε οκ για αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω να μη με ακυρωσει.
Και δώστου σκρινσοτ ο βαντονος και δώστου συμβουλές οι συμπχορουμίτες και θα διακοσαρίσει το νήμα πριν το πάρουμε χαμπάρι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Sid Vicious
Για αυτο οταν ειναι να κοιμηθουμε κλειδωνουμε την πορτα. Αφου τσεκαρουμε ντουλαπια, κατω απο το κρεβατι και οπου αλλου μπορει να παραμονευουν κακοβουλες οντοτητεςvantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 11:45Μου τα 'χει βάψει μια φορά όταν κοιμόμουν.Μπίστης έγραψε: 28 Μαρ 2022, 11:33Ούτε καν αυτός δεν είναι λόγος να πάει στο γυμναστήριο κανείς.vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 11:16
Να πάω κι εγώ ξοπίσω να δω τι παιζει εκει πέρα απο μαλακοκάγκουρες γύπες ή να το παίξω άνετος και να αφήσω τις δυο ΜΟΥΝΑΡΕΣ μόνες τους?
Ψηφίστε.Κάνε ένα διασκεδαστικό άθλημα.
Και ασε τις χύμα να βρούν κάποιο καγκουρώ αφού μ'εσένα δεν έκατσε
Edit: βάψιμο νυχιών δεν είναι πολύ πιό γκέι από ξύρισμα ποδιών.
Απλώς μην διαλέξεις κοραλί ...![]()
![]()
Αλλά ευτυχώς ξύπνησα και δεν πρόλαβε να μου βάψει όλο το χέρι.
Το ειπε αυτό στο ρωσάκι εν τω μεταξύ, οτι μου τα έβαψε μια φορά στον ύπνο αλλά δεν προλαβε να τα κανει όλα, και το ρωσάκι άρχισε να λέει στο ακυρο πόσο την καυλώνουν οι άντρες που βάφουν τα νυχια τους.![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κι εγώ αυτό πιστεύω καταβάθος, γι'αυτό και δυσκολεύομαι να προσπαθησω να του αλλάξω άποψη και να τον boostάρω, όσο κι αν το θέλω. Αν ηταν για καμια αλλη που θα φαινοταν νορμαλ τυπισσα, θα του ελεγα "χωσου και μη σκεφτεσαι τιποτα". Μακαρι να το προχωρήσουν και να την πάει πριονοκορδέλα και να κατσει καλα και στους δύο η φάση, αλλά πολυ φοβάμαι οτι οταν τελειώσει ολο αυτο, ο τυπακος θα με σιχτιρίζει καθε φορά που θα με βλέπει μπροστά του, και με το δίκιο του.vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 16:33Έχω κανονίσει για μέσα της εβδομάδας η ερχόμενο ΣΚ. Του έλεγα για αυτό που μας πέρασε αλλά ήταν αγχωμένος.Gherschaagk έγραψε: 28 Μαρ 2022, 14:49Δεν πάει καθόλου καλά το ρωσάκι έτσι;vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 11:45 .......
Με τον συνάδελφο που ενδιαφέρεται τι έγινε;![]()
Ειναι στα γουστα της εμφανισιακά αυτο το παιδι, αλλά ο χαρακτηρας του δεν ειναι για αυτην. Αυτή απ'οτι εχω καταλαβει, στη συγκεκριμένη φάση της ζωής της θέλει εναν τοξικαρρενωπίτη που θα τη βάλει κατω και θα ξανασηκωθει μετά απο 2 μερες παλι.
Αλλά όλοι οι τοξικαρρενωπίτες που εχω στη δουλειά εγώ, ειναι πανάσχημοι. Οι οβερ50 πχορουμίτες ειναι μοντέλα μπροστά τους.
Ετσι οπως πάει η φάση, μου φαίνεται οτι θα ρίξω κλήρο ανάμεσα σε πχορουμιτες, μπας και τη φορτώσω σε κανεναν να ησυχάσω.
Για δηλώστε συμμετοχή, όσοι το ψήνετε.
Θα σας στείλω μια ειδική φόρμα αίτησης για να συμπληρώσετε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 75 Απαντήσεις