!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε δεκτό το αίτημα διαλείμματος; Δεν μπορούμε να το απορρίψουμε;
- Misty_Blue
Εγώ το απορρίπτω...μαζί σου. .enaon έγραψε: 29 Ιαν 2025, 21:37 Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε δεκτό το αίτημα διαλείμματος; Δεν μπορούμε να το απορρίψουμε;
Θα το ξανά-σκεφτώ και γω αν το ξανά-σκεφτεί και η alicat για να μην αφήσουμε μόνη και τη νύχτα
To scare myself with my own desert places.
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
aLiCat έγραψε: 29 Ιαν 2025, 21:24Καθόλου.
Το είχα προαποφασίσει.
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν την 30 Ιαν 2025, 07:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Jimmy81 έγραψε: 29 Ιαν 2025, 15:09 Αλλά οk, είναι σεβαστές εννοείται οι επιθυμίες και οι χρόνοι του καθενός.
-
micmic έγραψε: 29 Ιαν 2025, 11:04 Στο τέλος κάποιων παιχνιδιών, αν ήθελαν αρκετοί παίκτες, παίζαμε και κάποιον "bonus γύρο". Είτε "μεγάλο" είτε "μικρό":
Στον "μεγάλο" έπρεπε κάθε παίκτης να διαλέξει ένα κομμάτι για κάθε συμπαίκτη του. Δηλαδή, αν έπαιζαν όλοι στον μεγάλο bonus γύρο, θα έπρεπε ο καθένας να διαλέξει 12 κομμάτια, το καθένα για συγκεκριμένο παίκτη. Έτσι θα σχηματιζόταν 12 λίστες, η καθεμία με 12 τραγούδια ειδικά διαλεγμένα για τον συγκεκριμένο παίκτη από τους συμπαίκτες του, την οποία λίστα θα βαθμολογούσε κανονικά. Μετά θα αθροίζονταν όλες οι βαθμολογίες του κάθε παίκτη και θα έβγαινε ο νικητής του bonus γύρου.
Στον "μικρό", ο κάθε παίκτης έπαιρνε κρυφά από τον moderator δύο παίκτες ως "στόχους". Ο πρώτος ήταν ο "θετικός" του στόχος και ο δεύτερος ο "αρνητικός". Ο κάθε παίκτης έπρεπε λοιπόν να διαλέξει ΕΝΑ μόνο κομμάτι, με το οποίο θα προσπαθούσε να πάρει 12 από τον πρώτο παίκτη και 0 από τον δεύτερο. Δηλαδή ένα κομμάτι που θα άρεσε πολύ στον έναν παίκτη και καθόλου στον άλλο. Έτσι σχηματιζόταν μία μόνο λίστα την οποία και πάλι οι παίκτες βαθμολογούσαν κανονικά, αλλά εδώ ο νικητής ήταν αυτός που είχε φτάσει πιο κοντά στον στόχο του (η συνολική βαθμολογία του κομματιού του δεν έπαιζε ρόλο).
Αν θέλουν αρκετοί παίκτες μπορεί να παιχτεί και ένας bonus γύρος.
- Misty_Blue
To scare myself with my own desert places.
-
Πόσο καιρό παίρνει από την ώρα που θα γράψεις κάτι μέχρι να εμφανιστεί;;;
Να υποθέσω ότι έχει να κάνει με το πόσο ενεργός είναι κάποιος στο phorum, σωστά;
Να υποθέσω ότι έχει να κάνει με το πόσο ενεργός είναι κάποιος στο phorum, σωστά;
Τα 10 πρώτα posts πρέπει να εγκριθούν από διαχειριστή για να δημοσιευθούν. Τα ίδια τράβηξα κι εγώ.
θέλει 10 πόστ, γράψε αλλα 5 μαζεμένα να ξεμπερδέψεις νομίζω.drh έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:24 Πόσο καιρό παίρνει από την ώρα που θα γράψεις κάτι μέχρι να εμφανιστεί;;;
aLiCat έγραψε: 29 Ιαν 2025, 21:26 Δεν θα παίξω στον επόμενο διαγωνισμό.
Δίχως να αποκλείω τη συμμετοχή μου στον μεθεπόμενο.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
ε ναι κορίτσια άντε πάμε!Misty_Blue έγραψε: 29 Ιαν 2025, 22:08 Εγώ το απορρίπτω...μαζί σου. .![]()
Θα το ξανά-σκεφτώ και γω αν το ξανά-σκεφτεί και η alicat για να μην αφήσουμε μόνη και τη νύχτα
![]()
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση