!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

GoBack έγραψε: 27 Μαρ 2022, 15:09

Σε αυτό το νήμα ποιον υποστηρίζει;
:bravo:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ψωνάρα τιντερού έγραψε: 27 Μαρ 2022, 15:21
Naida έγραψε: 27 Μαρ 2022, 15:17 ...

Εικόνα
Ξεκίνησες ακόμα δεν ήρθες; θα μουδιασεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Πασιφάη έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:27
Γαληνός έγραψε: 26 Μαρ 2022, 15:13 Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ..
Όταν γνώρισα την δικιά μου σε ταβέρνα με συναδέλφους,
την ρώτησα αν γράφει στο. φόρουμ!
Και τους έδειξα το σάιτ (τα κεντρικά θέματα συζητήσεων, τότε ήταν μασχαλες, όρχεις κλπ συν αντί ΣΥΡΙΖΑ)
Άφου με κορόιδεψαν, η βραδιά συνεχίστηκε.

Χωρίς να της πω νικνειμ,
Με βρήκε ποιος είμαι...
Και με διάβαζε καιρό (κανα 6μηνο) πριν κάνουμε.σχεση.... Χωρίς να έχουμε κοινό υπολογιστή, κωδικους κλπ ουτε καλά. Καλά βρισκόμασταν...
Και δεν έγραφα συχνά. Συνήθως διαβάζω τι λένε οι αλλοι χρήστες.

Είχε γράψει κι εδώ δυο τρία ποστ, την βρισατε /σας έβρισε.
Ένας, την περασε για την Εσθηρ... :smt005: :003:

Φιλική συμβουλη,
Είναι πιο έξυπνες/πονηρες απ όσο νομίζουμε.
Τα σοσιαλ και γενικά το ιντερνετ, είναι το γήπεδο τους.
Προσοχή, τι λεμε και τι γράφουμε!! (αυτό θα το διαβάσει μάλλον κάποια στιγμή! :D )
Εμένα διαβάζει τα πάντα όλα, επειδή εγώ το θέλω. Έχει εκφράσει την επιθυμία να κάνει εγγραφή για να μιλάει για μηχανάκια το καμάρι.
Πολλές φορές μου σπάει τα νεύρα διότι συμφωνεί με συγκεκριμένους μαλάκες και του ξεκαθάρισα πως θα με βρει ''μπροστά '' του. Σαν τοίχος αμύνης σε κάστρο, που ουδέποτε θα πολιορκήσει το μαλακισμένο. Αποχή απ'το γαμήσι κοινώς. Μαζεύτηκε η πορδή.
Ας κάνει το ατόπημα να μπει εδω μέσα, θα τονε χορέψω σε 5 ταψιά.. :smt005:

Υ.γ. Αγάπη μου δεν φταίω, αυτές οι παλιοποιότητες με παρασέρνουν. :003:
Μεγάλη τυπάρα! Τα πολλά χαιρετίσματά μου να του μεταφέρεις, και να τον αφήσεις επιτέλους να κάνει εγγραφή πχορουμ και να μπει εδώ μέσα να με υποστηρίξει :003:
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Έλα λέγε τώρα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
vantono

Βγήκαμε η τριοπαρέα ΠΣΚ σερί. Όλα καλά όλα ανθηρά, ώσπου το ρωσάκι άρχισε σε καποια φάση από το Σαββατο και μετά να κανει κάτι τελείως αψυχολόγητα μπροστά στη δικιά μου, σε φάση "βαντόνο σορρυ, να σε διακοψω λίγο...", με ακούμπαγε κοντά στο μάτι και έλεγε "α, μια βλεφαριδίτσα ήταν" και τη φυσούσε μετά. Μετά μου έλεγε ότι για άντρας έχω πολύ ωραία δάχτυλα κάτι τέτοιο, και ότι θα μου πήγαινε πολύ αν τα έβαφα, και ρωταγε τη δικιά μου αν εχω κάτσει να μου τα βάψει ποτέ και κατι τέτοια κουλά.

Χθες πιάσανε με τη δικιά μου μια συζήτηση για το ρωσοουκρανικό σε πολύ έντονο ύφος, η δικιά μου τέρμα σλάβα ουκραίgνι φάση (λόγω χώρας που δέχεται επίθεση-εισβολή και μονο, όχι οτι ειναι καμιά ουκρανόφιλη) ενώ η άλλη τέρμα Πούτλερ, Λαβρόφλερ, Ζαχαροβαφλερ, και εγώ σε φάση συντονιστής πχορουμ, να το παίζω ισορροπιστής τύπου "ηρεμήστε μωρέ, τι ασχολείστε με πολιτικά τώρα, μπαρμπάδες σε καφενεία είμαστε?" και όσο φούντωνε η κουβέντα και η δικιά μου κατά εναν πολυ περιεργο λόγο (ενω δεν συνηθιζει τέτοια συμπεριφορα) ήταν φουλ οργισμένη και το έκραζε άσχημα το ρωσάκι, εγώ έψαχνα να αλλάξω κουβέντα βάζοντας σαν σπόντα καποιο άλλο θέμα τύπου "α, το τατουάζ πότε θα το κάνεις τελικά?"
Με λοξοκοιτάζει η δικιά μου και αρχίζει να παίρνει πολυ πιο επιθετικό ύφος απ'οσο ήδη είχε. Αλλάζω ξανα θεμα "εεεμ, με τη δουλειά τί γίνεται, όλα καλά?" κτλ...

Εν τέλει, το ρωσάκι εκανε σαν να μην άκουσε την ερώτηση για τη δουλειά και κρατήθηκε απο το θεμα με το τατουάζ για να αλλάξει κουβέντα. Άλλαξε όντως κουβέντα, και ανέφερε τα πιο προκλητικά σημεία που θα μπορουσε να κανει ανθρωπος τατουάζ, και ελεγε οτι "καπου εκει σκεφτεται να το κανει".
Εγώ συνέχιζα να λεω "α οκ, με τη δουλειά όλα καλα?". :lol:
Η δικιά μου ηταν σε στάδιο λιγο πριν τους καπνους απο τα αυτιά.
Επισης, απο 'κει και περα το ρωσακι αρχισε να κανει μονο σε εμενα κοπλιμέντα, ενώ μεχρι τοτε εκανε μονο στη φιλη της ("κουκλάρα εισαι σήμερα, μουνάρα, μα τι τέλειο μαλλί κτλ").

Όταν γυρίσαμε σπίτι αργότερα, μου λέει η δικιά μου οτι το ρωσάκι την εχει εκνευρίσει πολύ τωρα τελευταια και σκέφτεται να αρχισει να ξεκόβει μαζί της. :lol:
βαντυ: Καλά κάνεις, εγώ μαζί σου, αλλά ελπίζω να μη γινεται μονο και μονο για τα πολιτικά όλο αυτό ε? Γιατι θα ειναι καπως άδικο.
ντοναινα: Όχι καμία σχέση, αυτό ηταν αφορμή. Γενικά τωρα τελευταια βγάζει μια πολυ περιεργη συμπεριφορά για άλλα θεματα γενικώς που αρχιζει να με ενοχλεί πολύ.

Εγώ της είπα οτι καλά κάνει αν θέλει να ξεκόψει, αλλά να το σκεφτεί καλά και να μην ειναι απλώς λόγια προσωρινης οργης. Να ειναι μια 100% συνειδητή επιλογή της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 28 Μαρ 2022, 11:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vantono

Εν τω μεταξύ, ειχαν κανονίσει εδω και μέρες, να αρχισουν να πηγαίνουν μαζί γυμναστήριο απο αυτη την εβδομάδα (η δικιά μου το ειχε αφήσει για λίγο) και τωρα που αρχίζει να ψυχραίνεται η σχέση τους δεν ξερω αν αλλαξε γνώμη η δικιά μου. Σίγουρα παντως θελει να ξεκινησει ξανα το γυμναστήριο.
Θα πηγαινα και εγώ αλλά δεν είμαι σε τέτοια φάση τωρα. Απο εποχη κορωνοκαραντίνας κτλ, την εχω αντιπαθήσει τη γυμναστηριακή κλεισούρα και εγινα λάτρης του όξω, είμαι σε φάση gym parks, τρεξιματάκι σε πάρκο κτλ. Η δικιά μου θελει να βαλει μπρος για καλοκαιρινη σεζον κτλ.

Αν τελικά τα βρουν μεταξύ τους και αποφασίσουν να πανε μαζί γυμναστήριο, τι κανω?
Να πάω κι εγώ ξοπίσω να δω τι παιζει εκει πέρα απο μαλακοκάγκουρες γύπες ή να το παίξω άνετος και να αφήσω τις δυο ΜΟΥΝΑΡΕΣ μόνες τους?
Ψηφίστε.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 11:06
Όταν γυρίσαμε σπίτι αργότερα, μου λέει η δικιά μου οτι το ρωσάκι την εχει εκνευρίσει πολύ τωρα τελευταια και σκέφτεται να αρχισει να ξεκόβει μαζί της. :lol:
βαντυ: Καλά κάνεις, εγώ μαζί σου, αλλά ελπίζω να μη γινεται μονο και μονο για τα πολιτικά όλο αυτό ε? Γιατι θα ειναι καπως άδικο.
ντοναινα: Όχι καμία σχέση, αυτό ηταν αφορμή. Γενικά τωρα τελευταια βγάζει μια πολυ περιεργη συμπεριφορά για άλλα θεματα γενικώς που αρχιζει να με ενοχλεί πολύ.

Εγώ της είπα οτι καλά κάνει αν θέλει να ξεκόψει, αλλά να το σκεφτεί καλά και να μην ειναι απλώς λόγια προσωρινης οργης. Να ειναι μια 100% συνειδητή επιλογή της.
Εσύ Θέλεις να ξεκόψει;
Κι αν ναι, οριστικά ή απλά να.... αραιώσει; :smt047
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
vantono

aLiCat έγραψε: 28 Μαρ 2022, 11:17

Εσύ Θέλεις να ξεκόψει;
Θέλω. Win-win θα ήταν για μένα να ξεκόψει, από πολλές απόψεις. Αλλα να μη γίνει έντονα, απότομα και με τσακωμούς. Αν μπορουσε να συμβεί με σταδιακή αραίωση (σαν αλωπεκία ακουστηκε αυτο) και οσο το δυνατόν αναίμακτο τρόπο, θα ηταν καλύτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 28 Μαρ 2022, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 11:16 Εν τω μεταξύ, ειχαν κανονίσει εδω και μέρες, να αρχισουν να πηγαίνουν μαζί γυμναστήριο απο αυτη την εβδομάδα (η δικιά μου το ειχε αφήσει για λίγο) και τωρα που αρχίζει να ψυχραίνεται η σχέση τους δεν ξερω αν αλλαξε γνώμη η δικιά μου. Σίγουρα παντως θελει να ξεκινησει ξανα το γυμναστήριο.
Θα πηγαινα και εγώ αλλά δεν είμαι σε τέτοια φάση τωρα. Απο εποχη κορωνοκαραντίνας κτλ, την εχω αντιπαθήσει τη γυμναστηριακή κλεισούρα και εγινα λάτρης του όξω, είμαι σε φάση gym parks, τρεξιματάκι σε πάρκο κτλ. Η δικιά μου θελει να βαλει μπρος για καλοκαιρινη σεζον κτλ.

Αν τελικά τα βρουν μεταξύ τους και αποφασίσουν να πανε μαζί γυμναστήριο, τι κανω?
Να πάω κι εγώ ξοπίσω να δω τι παιζει εκει πέρα απο μαλακοκάγκουρες γύπες ή να το παίξω άνετος και να αφήσω τις δυο ΜΟΥΝΑΡΕΣ μόνες τους?
Ψηφίστε.
Και τι σε κοφτει;

Άσε τα κορίτσια ,μπας και βρουν κανένα καλό κομμάτι να δουν λίγη χαρά...γιατί μαζί σου όλο μέλι μέλι κι από τηγανητα τίποτα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 11:20
aLiCat έγραψε: 28 Μαρ 2022, 11:17

Εσύ Θέλεις να ξεκόψει;
Θέλω. Win-win θα ήταν για μένα να ξεκόψει, από πολλές απόψεις. Αλλα να μη γίνει έντονα, απότομα και με τσακωμούς. Αν μπορουσε να συμβεί με οσο το δυνατόν αναίμακτο τρόπο, θα ηταν καλύτερα.
Σωστά, το απότομο έχει περισσότερο ρίσκο για "αποκαλύψεις"
Αναίμακτα πάλι, συνήθως παίρνει λίγο χρόνο.
Και μέσα σ'αυτόν το χρόνο, πολλά ενδέχεται να συμβούν.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ντρές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντρές »

Στο τελος θα σε βαρανε και θα σε φτυσουνε και οι δυο ετσι που το πάς.
Τίμια πραγματα βρε: η ακου να δεις κοπέλα μου βαρέθηκα μετα απο τόσα χρονια σχέση ή σε παρακαλώ κουκλιτσα μου είμαι με αλλον ανθρωπο. Τουλάχιστον θα γλιτώσεις το ξυλο απο την μια ή την άλλη πλευρα
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 11:16
Ψηφίστε.
Ούτε καν αυτός δεν είναι λόγος να πάει στο γυμναστήριο κανείς. :zz: Κάνε ένα διασκεδαστικό άθλημα.

Και ασε τις χύμα να βρούν κάποιο καγκουρώ αφού μ'εσένα δεν έκατσε

Edit: βάψιμο νυχιών δεν είναι πολύ πιό γκέι από ξύρισμα ποδιών.
Απλώς μην διαλέξεις κοραλί ... :102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Πιστευα πως το σενάριο θα πάει κάπως έτσι.
κάτι γίνεται και η έτσι του μαθαίνει για τις συνομολίες, τον κρατάει λίγο σε διάσταση, αυτο τον καιρό ο βαντονος πηδάει το ρωσσάκι μερικές φορές που τελικά δε του βγαίνει όσο κάβλα περίμενε, μετα η νυν του δεχεται να ξανασυζητήσουν να τα βρούν και τέτοια ενω εχε κάνει ήδη πέρα την πετρα.
Τα βρίσκουν και ολα καλα και όμορφα.
κεράτωμα που γυρνάει σε θρήσομ ειναι μονο στη σφαίρα της τσοντας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
vantono

Μπίστης έγραψε: 28 Μαρ 2022, 11:33
vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 11:16
Ψηφίστε.
Ούτε καν αυτός δεν είναι λόγος να πάει στο γυμναστήριο κανείς. :zz: Κάνε ένα διασκεδαστικό άθλημα.

Και ασε τις χύμα να βρούν κάποιο καγκουρώ αφού μ'εσένα δεν έκατσε

Edit: βάψιμο νυχιών δεν είναι πολύ πιό γκέι από ξύρισμα ποδιών.
Απλώς μην διαλέξεις κοραλί ... :102:
Μου τα 'χει βάψει μια φορά όταν κοιμόμουν. :oops:
Αλλά ευτυχώς ξύπνησα και δεν πρόλαβε να μου βάψει όλο το χέρι.
Spoiler
Τουλάχιστον ήταν χακί το χρώμα, βαρύ αντρικό, στρατιωτικό, πουτσάτο!
Εικόνα
Το ειπε αυτό στο ρωσάκι εν τω μεταξύ, οτι μου τα έβαψε μια φορά στον ύπνο αλλά δεν προλαβε να τα κανει όλα, και το ρωσάκι άρχισε να λέει στο ακυρο πόσο την καυλώνουν οι άντρες που βάφουν τα νυχια τους. :lol:
Κάτι τέτοια λέει, και μετά θελει να την ξεκοψει η άλλη. Γιατί άραγε? :102:
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Ερμής έγραψε: 28 Μαρ 2022, 11:37 κεράτωμα που γυρνάει σε θρήσομ ειναι μονο στη σφαίρα της τσοντας.
Μπα, υπάρχουν κάποιοι υπερ-άλφα που δεν προσπαθούν καν, τους το ζητάνε.

:102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”