plebsareneeded έγραψε: 29 Αύγ 2024, 23:28
Κακη περίοδος να είναι κάποιος αεκ. Έχει και χειρότερα όμως, πιστεύω.
Το έχω ξαναγράψει. Η κατηφόρα θα είναι τόσο μεγάλη που δεν θα το πιστευετε.
Η διαλυση τόσο γρήγορη που δεν θα προλάβετε ουτε το στόμα σας να ανοίξετε.
Δεν έχετε καταλάβει τι έρχετε. Και φταίτε και εσείς οι οπαδοί της. Σκεφτείτε το πριν έρθει και ετοιμαστείτε για διαχείριση.
plebsareneeded έγραψε: 03 Δεκ 2024, 20:30
Σκοπος φέτος ειναι να φύγει και ο αλμευδα πριν τον Μαρτιο και να μην βγει ευρωπη η αεκ. Το θέμα ειναι τι κάνει ο προέδρός της, δεν πιστευω να μην καταλάβαίνει (ποτέ δεν ξέρεις μπορεί όντως να μην καταλαβαινει τι γίνεται ).
Το θεμα ειναι οτι ειδικά σημερα, όποιος θεωρει οτι φταίει ο προπονητης είναι σίγουρα βαλτός. Ψαχτείτε λίγο μεταξύ σας γιατι κάποιοι μπορεί ναμην είναι ότι φαίνονται.
Φεύγει... ο Αλμέιδα...
Με ανησυχεί που η δικιά μου (γαύρος) θεωρεί μεγάλη "απάτη" τον Ηλιόπουλο (κρίνοντας τον φυσιογνωμικά)
εγώ τον συμπαθώ..
ανησυχώ, γτι 99/100 πέφτει εκείνη μέσα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 19 Ιαν 2025, 23:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Garcia έγραψε: 19 Ιαν 2025, 22:52
Αλμέιδα μάλλον μπούλο,εγκληματικό λάθος με Στρακοσα,ο παίκτης είναι για διωξιμο,έχει κάνει τόσες γκάφες,έλεος.
Τίτλος τέλος,μας μένει το φτωχοκυπελο και 2η θέση.
O Μπρινιόλι είναι φορμαρισμένος,κάνει εξαιρετικά ματς στο κύπελλο και ο τσαρλατανος βάζει τον Αλβανό.
Όχι μόνο πρέπει να πάρει πούλο ο Αλμέιδα αλλά κανονικά πρέπει να μας αποζημιώσει για τις μαλακίες που έχει κάνει.
Γαληνός έγραψε: 19 Ιαν 2025, 23:49
Φεύγει... ο Αλμέιδα...
Με ανησυχεί που η δικιά μου (γαύρος) θεωρεί μεγάλη "απάτη" τον Ηλιόπουλο (κρίνωντας τον φυσιογνωμικά)
εγώ τον συμπαθώ..
ανησυχώ, γτι 99/100 πέφτει εκείνη μέσα...
Βόμβα έριξε ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του στην Cosmote TV αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι θα μιλήσει με τον Μάριο Ηλιόπουλο και είναι πιθανή η αποχώρησή του από την ΑΕΚ!
Τι έλλειψε στην ΑΕΚ και δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι;
«Καλησπέρα. Δυστυχώς χάσαμε απόψε. Ήθελα με όλη μου την ψυχή να κερδίσουμε το αποψινό παιχνίδι, αλλά τα πράγματα δεν βγαίνουν πάντα όπως κάποιος μπορεί να ονειρεύεται. Σε αυτά τα παιχνίδια οι παραμικρές λεπτομέρειες κάνουν μεγάλη διαφορά. Ειδαμε μία ομάδα, της ΑΕΚ, να παλεύει, να κερδίσει, να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες. Ο αντίπαλος το λάθος το έκανε λάθος. Η ΑΕΚ έπαιξε σαν μία μεγάλη ομάδα. Στο μέλλον αυτή η ομάδα θα κερδίσει περισσότερα παιχνίδια».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το -6 που είναι τώρα η ΑΕΚ;
«Αυτή η ομάδα θα συνεχίσει. Δεν ξέρω ποιος θα είναι αλλά θα συνεχίσει…».
Τι εννοεί;
«Εγώ σκέφτομαι πολύ σχετικά με το μέλλον μου! Και μία από τις πιθανότητες που υπάρχουν είναι ότι έχει μείνει μία συζήτηση με τον ιδιοκτήτη να καθορίσει το μέλλον»
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Δεν χρειάζεται προπονητη η ομάδα,εναν μονοφθαλμο που να ξεκιναει Μπρινιολι θέλουμε και να αφήνει το Μανταλο εκτος αποστολης
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 19 Ιαν 2025, 23:58
Δεν χρειάζεται προπονητη η ομάδα,εναν μονοφθαλμο που να ξεκιναει Μπρινιολι θέλουμε και να αφήνει το Μανταλο εκτος αποστολης
και να παιξει με εξτρεμ και να μην παιζει την αμυνα στην αντιπαλη περιοχη του αντιπαλου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 20 Ιαν 2025, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Τον Αλμειδα τον συμπαθουσα πριν ερθει, λογω της θητειας του στην Λατσιο.
Χαρηκα οταν ηρθε, τον λατρεψα με το νταμπλ.
Απο εκεινη την στιγμη και μετα αρχισε τα λαθη, τις αστοχιες, εχασε το περσινο πρωταθλημα, αποκλειστηκε απο ενα αρμενικο χωριο το καλοκαιρι και παει να χασει και δευτερο σερι πρωταθλημα εχοντας το καλυτερο ροστερ της κατηγοριας μεσοεπιθετικα.
Οπως ολα στο ποδοσφαιρο, ετσι και με τους προπονητες, εκανε τον κυκλο του. Η ομαδα χρειαζεται νεο προπονητη, με καλυτερο βιογραφικο απο τον αργεντινο.
Lestat έγραψε: 20 Ιαν 2025, 00:01
Τον Αλμειδα τον συμπαθουσα πριν ερθει, λογω της θητειας του στην Λατσιο.
Χαρηκα οταν ηρθε, τον λατρεψα με το νταμπλ.
Απο εκεινη την στιγμη και μετα αρχισε τα λαθη, τις αστοχιες, εχασε το περσινο πρωταθλημα, αποκλειστηκε απο ενα αρμενικο χωριο το καλοκαιρι και παει να χασει και δευτερο σερι πρωταθλημα εχοντας το καλυτερο ροστερ της κατηγοριας μεσοεπιθετικα.
Οπως ολα στο ποδοσφαιρο, ετσι και με τους προπονητες, εκανε τον κυκλο του. Η ομαδα χρειαζεται νεο προπονητη, με καλυτερο βιογραφικο απο τον αργεντινο.
μαλλον το ψηνει ο ισπανος για κανενα ανεργο φερελπι συμπατριωτη του,γιαυτο τον κουβαλησαν εκει
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"