!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
- NewModelArmy
Re: Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
Οκ αλλα μην μας παραμυθιαζετε οτι ολη αυτη η κατασταση ειναι φυσιολογικη.Δεν ειχε ποτε καιρο Ντουμπαι η Ελλαδα,να βλεπεις στην προβλεψη 15 σερι μερες 40ρια.
Με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα φτιάξει η κατάσταση.
- hellegennes
Δεν χρειάζεται να ξεμωραθείς. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι εξαιρετικά κακός στο να θυμάται και να συγκρίνει συστηματικά πράγματα που απέχουν στον χώρο ή στον χρόνο. Μόνο σε ευθεία σύγκριση δουλεύει καλά η ανάλυση μοτίβων. Αν μπεις σε δυο δωμάτια με διαφορετικές θερμοκρασίες θα το αντιληφθείς, αλλά σωματική μνήμη προηγούμενου καλοκαιριού ΔΕΝ έχεις.NewModelArmy έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 00:21 Δεν υπαρχει τιποτα το φυσιολογικο να παει στους 40 βαθμους καθε μερα επι 15 μερες.Δεν υπαρχει τιποτα το φυσιολογικο το βραδυ να πρεπει να παει 3 τα ξημερωματα για να πεσει κατω απο τους 30.Δεν εχουμε ξεμωραθει να μην θυμομαστε οτι οι καυσωνες πριν 20-25 χρονια διαρκουσαν 3,το πολυ 5 μερες .
Έχεις όμως δεδομένα από προηγούμενα καλοκαίρια που διαψεύδουν την κάκιστη σωματική μνήμη σου.
40 βαθμούς κάθε μέρα επί 15 μέρες δεν έχεις, καταρχήν. Αυτές είναι οι θερμοκρασίες του Ελληνικού τον τελευταίο μήνα. Κυριολεκτικά ούτε μισή μέρα με 40 βαθμούς:

Κι αυτό είναι ένα γράφημα με τις θερμοκρασίες Ιουνίου-Ιουλίου του 2007, που δεν έκανε τέτοιες θερμοκρασίες για πολύ:

Να και το δροσερό καλοκαιράκι του 2002:

Και το άλλο δροσερό καλοκαιράκι, του 2001:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ούτε και τώρα έχει, όπως μόλις σου έδειξα. Ότι έχει 15 μέρες σερί 40άρια είναι ένα βήμα πριν την άρνηση της προσσελήνωσης από ανθρώπους.NewModelArmy έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 00:47 Οκ αλλα μην μας παραμυθιαζετε οτι ολη αυτη η κατασταση ειναι φυσιολογικη.Δεν ειχε ποτε καιρο Ντουμπαι η Ελλαδα,να βλεπεις στην προβλεψη 15 σερι μερες 40ρια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
15 μέρες σερί 38+ βγαίνει;hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 01:13Ούτε και τώρα έχει, όπως μόλις σου έδειξα. Ότι έχει 15 μέρες σερί 40άρια είναι ένα βήμα πριν την άρνηση της προσσελήνωσης από ανθρώπους.NewModelArmy έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 00:47 Οκ αλλα μην μας παραμυθιαζετε οτι ολη αυτη η κατασταση ειναι φυσιολογικη.Δεν ειχε ποτε καιρο Ντουμπαι η Ελλαδα,να βλεπεις στην προβλεψη 15 σερι μερες 40ρια.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- hellegennes
Κοίτα το γράφημα και πες μου εσύ.vagabondo έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 01:3815 μέρες σερί 38+ βγαίνει;hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 01:13Ούτε και τώρα έχει, όπως μόλις σου έδειξα. Ότι έχει 15 μέρες σερί 40άρια είναι ένα βήμα πριν την άρνηση της προσσελήνωσης από ανθρώπους.NewModelArmy έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 00:47 Οκ αλλα μην μας παραμυθιαζετε οτι ολη αυτη η κατασταση ειναι φυσιολογικη.Δεν ειχε ποτε καιρο Ντουμπαι η Ελλαδα,να βλεπεις στην προβλεψη 15 σερι μερες 40ρια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μια βδομάδα και μία αυτή που έρχεται, να σου οι 2 βδομάδες.hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 01:43Κοίτα το γράφημα και πες μου εσύ.vagabondo έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 01:3815 μέρες σερί 38+ βγαίνει;hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 01:13
Ούτε και τώρα έχει, όπως μόλις σου έδειξα. Ότι έχει 15 μέρες σερί 40άρια είναι ένα βήμα πριν την άρνηση της προσσελήνωσης από ανθρώπους.
Occasio facit furem
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
vagabondo έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 01:3815 μέρες σερί 38+ βγαίνει;hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 01:13Ούτε και τώρα έχει, όπως μόλις σου έδειξα. Ότι έχει 15 μέρες σερί 40άρια είναι ένα βήμα πριν την άρνηση της προσσελήνωσης από ανθρώπους.NewModelArmy έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 00:47 Οκ αλλα μην μας παραμυθιαζετε οτι ολη αυτη η κατασταση ειναι φυσιολογικη.Δεν ειχε ποτε καιρο Ντουμπαι η Ελλαδα,να βλεπεις στην προβλεψη 15 σερι μερες 40ρια.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
- Τοξοβόλος_UK
Σκάσε μωρή άσχετη ψέκα που είναι φυσιολογικό να κοντεύει να βγάλει μέση μέγιστη Ιουλίου 39 ή σχεδόν 40 βαθμούς τοπικά.
Θα βγεί μακράν ο θερμότερος Ιούλιος όλων των εποχών στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Back to back κιόλας από τον περσινό που είχε συντρίψει τα πάντα.
- Τοξοβόλος_UK
μωρή καραψεκασμένη φλομπαρία το threshold για το κάθε συγκεκριμένο μέρος δεν είναι το 40άρι αλλά η απόκλιση από τις κλιματικές τιμές.hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 01:11
40 βαθμούς κάθε μέρα επί 15 μέρες δεν έχεις, καταρχήν. Αυτές είναι οι θερμοκρασίες του Ελληνικού τον τελευταίο μήνα. Κυριολεκτικά ούτε μισή μέρα με 40 βαθμούς:
Στο Ελληνικό θα ξεκολιαστεί η φετινή απόκλιση από τις κλιματικές τιμές του Ιουλίου. Αν βγουν τα μοντέλα θα ξεπεράσει κ τον περσινό που ήταν ο θερμότερος έβερ εδώ και 70 χρόνια που έχουμε αρχείο για το Ελληνικό.
Παρακάτω οι υψηλότερες μέσες μέγιστες Τ Ιουλίου που έχουν σημειωθεί ποτέ στο Ελληνικό από το 1955 που έχουμε αρχείο. Αν επιβεβαιωθούν τα μετεωρολογικά μοντέλα και για 3ο δεκαήμερο θερμό θα σπάσει και το 37άρι μέση μέγιστη που είχε σημειωθεί περσι. Όταν η κλιματική τιμή 1991-2020 για την μέση μέγιστη Τ στο Ελληνικό είναι 33.2C

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τοξοβόλος_UK την 14 Ιούλ 2024, 03:06, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
-
Δημοκράτης
Τι παιε να πει δεν είναι φυσιολογικό;NewModelArmy έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 00:47 Οκ αλλα μην μας παραμυθιαζετε οτι ολη αυτη η κατασταση ειναι φυσιολογικη.Δεν ειχε ποτε καιρο Ντουμπαι η Ελλαδα,να βλεπεις στην προβλεψη 15 σερι μερες 40ρια.
Υπάρχει κάποιος φυσικός κανόνας που εχει παραβιαστεί;
Από τα μέσα Ιουνίου είμαι Ολλανδία, ζήτημα να έκανε πάνω από 20 βαθμούς 10 μέρες, βρέχει 10 μέρες τώρα . Πριν 3 4 μέρες κατέβασε καρέκλες και η θερμοκρασία είναι μονίμως κάτω από τους 20. Πριν 5 χρόνια ρίξε κάνει μια καλπκαιραρα επιπέδου Ελλάδα , κάναμε ζωαρα . Φέτος και ο χειμώνας και το καλοκαίρι το πάει γαμιωντας δυξν βροχή και το κρύο
Πότε το κλίμα δεν ήταν ούτε σταθερό, ούτε 100% προβλεπόμενο
Μπορεί στο μέλλον να βρούμε όλους τους παράγοντες που το επειρεαζουν και να προβλέψουμε Τι γίνεται, μπορεί να βρούμε και τρόπο να το ελέγξουμε
Μέχρι τότε η συζήτηση περί μη φυσιολογικής θερμοκρασίας είναι για ηλιθιους
- Τοξοβόλος_UK
Άλλος άσχετος τρόμπας.
Στην μετεωρολογία μιλάμε με τις κλιματικές τιμές 30ετίας. Αυτές καθιστούν επιστημονικά το κλίμα μιας περιοχής.
Ε φέτος στην Ελλάδα αν βγουν τα μοντέλα όπως φαίνονται σήμερα θα συντριβούν όλα τα ρεκόρ μέσων μέγιστων, ελάχιστων κ μηνιαίων θερμοκρασιών στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας.
- Τοξοβόλος_UK
Επέλαση του καρακαυσωναριού κ το 3ο δεκαήμερο από το 18άρι του τζίφου...

-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εγώ είπα να γίνει το νήμα ιστορικό ζέστης στην Ελλάδα, που όντως αυτόν τον χρόνο μας πάει ολίγον πηδιώντας, πλην μαϊου , αλλά εδώ κρατάνε τα φεινιουζαδικα. Μπορεί και επειδή είμαστε ομφαλος του κόσμου.Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 02:46Τι παιε να πει δεν είναι φυσιολογικό;NewModelArmy έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 00:47 Οκ αλλα μην μας παραμυθιαζετε οτι ολη αυτη η κατασταση ειναι φυσιολογικη.Δεν ειχε ποτε καιρο Ντουμπαι η Ελλαδα,να βλεπεις στην προβλεψη 15 σερι μερες 40ρια.
Από τα μέσα Ιουνίου είμαι Ολλανδία, ζήτημα να έκανε πάνω από 20 βαθμούς 10 μέρες, βρέχει 10 μέρες τώρα . Πριν 3 4 μέρες κατέβασε καρέκλες και η θερμοκρασία είναι μονίμως κάτω από τους 20. Πριν 5 χρόνια ρίξε κάνει μια καλπκαιραρα επιπέδου Ελλάδα , κάναμε ζωαρα . Φέτος και ο χειμώνας και το καλοκαίρι το πάει γαμιωντας δυξν βροχή και το κρύο
Μπορεί στο μέλλον να βρούμε όλους τους παράγοντες που το επειρεαζουν και να προβλέψουμε Τι γίνεται, μπορεί να βρούμε και τρόπο να το ελέγξουμε
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Κάνε ένα νήμα "ιστορικό παρατεταμένης ζέστης στην Ελλάδα". Εδώ είναι για όλο τον κόσμο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 07:45Εγώ είπα να γίνει το νήμα ιστορικό ζέστης στην Ελλάδα, που όντως αυτόν τον χρόνο μας πάει ολίγον πηδιώντας, πλην μαϊου , αλλά εδώ κρατάνε τα φεινιουζαδικα. Μπορεί και επειδή είμαστε ομφαλος του κόσμου.Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 02:46Τι παιε να πει δεν είναι φυσιολογικό;NewModelArmy έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 00:47 Οκ αλλα μην μας παραμυθιαζετε οτι ολη αυτη η κατασταση ειναι φυσιολογικη.Δεν ειχε ποτε καιρο Ντουμπαι η Ελλαδα,να βλεπεις στην προβλεψη 15 σερι μερες 40ρια.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση