έναν κώλντρον τον έχεις ακουστά;SeaHawk έγραψε: 01 Μαρ 2025, 19:16 Σιγα μην ειναι και 800 το density
3.5 σημαινει οτι για καθε ατομο τον ακουμπανε ακομη 2
Δεν υπαρχουν αυτα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Τον Αρχηγό του οττο και του βαζουμπα τον ακουσε κανεις;
Αν ησουν μαν οφ καλτσα θα υπεθετα οτι μιλας για τον Παπ. Τον ακουσα.
Εστω παντως, εγω θα προσπαθησω να θυμηθω την στιχομυθια μας, αφου πιστευεις οτι η σεκτα που μετραει μισο αιωνα ζωης, θα αλλαξει καταστατικο μετα απο πορεια που διαλυθηκε εντος μισης ωρας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:12έναν κώλντρον τον έχεις ακουστά;SeaHawk έγραψε: 01 Μαρ 2025, 19:16 Σιγα μην ειναι και 800 το density
3.5 σημαινει οτι για καθε ατομο τον ακουμπανε ακομη 2
Δεν υπαρχουν αυτα
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ωραια που τον ακουσες. Για τα υπολοιπα θα δουμε, νομιζω οτι εχεις και εσύ θρασος αν θεωρεις οτι το θεμα εληξε, αλλα θα δουμε.Bazoomba έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:15Αν ησουν μαν οφ καλτσα θα υπεθετα οτι μιλας για τον Παπ. Τον ακουσα.
Εστω παντως, εγω θα προσπαθησω να θυμηθω την στιχομυθια μας, αφου πιστευεις οτι η σεκτα που μετραει μισο αιωνα ζωης, θα αλλαξει καταστατικο μετα απο πορεια που διαλυθηκε εντος μισης ωρας.
Μισή ώρα κάτω στους στόφλωρους τους χαμουτζήδες να προσθέσομε.Bazoomba έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:15Αν ησουν μαν οφ καλτσα θα υπεθετα οτι μιλας για τον Παπ. Τον ακουσα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
τον βαζω και εδώ, για να θαυμάσουμε ολοι αγκαλιασμένοι τι σημαινει να εισαι ολυμπιακός, οπως ο οττο.
Ας το πάμε διαφορετικά.
Από τα 4 εκ. δεν κατέβηκε ούτε το 10% ;
Παρασκευή μεσημέρι μετά την δουλειά (όσοι δούλεψαν), την στιγμή που "έτρεχε" το συλλαλητήριο...
Παρασκευή μεσημέρι μετά την δουλειά (όσοι δούλεψαν), την στιγμή που "έτρεχε" το συλλαλητήριο...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
vagabondo έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:24 Ας το πάμε διαφορετικά.
πω ρε κλαμα.
Μην του το κάνετε αυτό, είναι ψυχαναγκαστικός, για να απαντήσει σε εσας πρέπει πρώτα να απαντήσει σε εμένα 
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Διαβάζω για την χθεσινή συγκέντρωση στα σόσιαλ
σχόλια πολλά που λένε για την αλληλεγγύη που έδειχνε ο κόσμος μεταξύ του, ειδικά όταν έπεσαν τα δακρυγόνα και έγινε ο χαμός: βοηθούσαν ανθρώπους με κρίσεις πανικού -οι οποίοι παρά τα προβλήματα υγείας τους αυτά επέλεξαν ΝΑ κατέβουν και είναι κάτι που το έχω δει σε παραπάνω από μία περιπτώσεις να περιγράφεται, άνοιγαν δρόμο για να περάσουν παιδιά, για να περάσουν όσοι λιποθυμούσαν είτε από την πολυκοσμία είτε από τις ρίψεις χημικών, τους φρόντιζαν, μοιράζονταν μάσκες, μαλόξ, έδειχναν να νοιάζονται για τον διπλανό....πρωτόγνωρο?
Αυτή την ατμόσφαιρα την κατάλαβα κι εγώ: δεν είδα πουθενά αγένεια (μόνο κάτι κωλοπαιδάκια φαινόντουσαν "κάπως", στην κοσμάρα τους, ίσως από αυτά που συμμετείχαν στα ντράβαλα (δεν θα σχολιάσω τώρα ποιούς εξυπηρετούσαν...), δεν είδα πουθενά σπρωξίδι για να περάσει ο άλλος "πρώτος", πουθενά "ξέρεις ποιός είμαι γω ρε"....Παναγίες...
Όχι οτι ξαφνικά άλλαξαν οι νεοέλληνες και μετατράπηκαν σε κάτι τέρμα διαφορετικό (...αλλά, ίσως , ποιός ξέρει και πάλι...) αλλά εμένα μου άρεσε να το ζήσω αυτό έστω και μια φορά στη ζωή μου. Υπήρχε μεταξύ μας κάτι σαν μια Ιερή Συμμαχία, σαν μια Ιερή Συμφωνία...ευχαριστώ που το έζησα. Έστω και γι αυτή τη μία φορά και δεν ξέρω αν θα το ξαναζήσω.
Χάιλάιτ:
από σχόλιο μητέρας:
Μια από τις κόρες μου που είναι 9 ετών αφού συνήλθε από τα δακρυγόνα κι ένιωσε ασφάλεια μου είπε..."μαμά ξέρεις τί μου έκανε εντύπωση σήμερα...όλοι όταν μας έριξαν δακρυγόνα κοίταξαν πώς θα βοηθήσουν το διπλανό τους κι όχι μόνο τον εαυτό τους..."
σχόλια πολλά που λένε για την αλληλεγγύη που έδειχνε ο κόσμος μεταξύ του, ειδικά όταν έπεσαν τα δακρυγόνα και έγινε ο χαμός: βοηθούσαν ανθρώπους με κρίσεις πανικού -οι οποίοι παρά τα προβλήματα υγείας τους αυτά επέλεξαν ΝΑ κατέβουν και είναι κάτι που το έχω δει σε παραπάνω από μία περιπτώσεις να περιγράφεται, άνοιγαν δρόμο για να περάσουν παιδιά, για να περάσουν όσοι λιποθυμούσαν είτε από την πολυκοσμία είτε από τις ρίψεις χημικών, τους φρόντιζαν, μοιράζονταν μάσκες, μαλόξ, έδειχναν να νοιάζονται για τον διπλανό....πρωτόγνωρο?
Αυτή την ατμόσφαιρα την κατάλαβα κι εγώ: δεν είδα πουθενά αγένεια (μόνο κάτι κωλοπαιδάκια φαινόντουσαν "κάπως", στην κοσμάρα τους, ίσως από αυτά που συμμετείχαν στα ντράβαλα (δεν θα σχολιάσω τώρα ποιούς εξυπηρετούσαν...), δεν είδα πουθενά σπρωξίδι για να περάσει ο άλλος "πρώτος", πουθενά "ξέρεις ποιός είμαι γω ρε"....Παναγίες...
Όχι οτι ξαφνικά άλλαξαν οι νεοέλληνες και μετατράπηκαν σε κάτι τέρμα διαφορετικό (...αλλά, ίσως , ποιός ξέρει και πάλι...) αλλά εμένα μου άρεσε να το ζήσω αυτό έστω και μια φορά στη ζωή μου. Υπήρχε μεταξύ μας κάτι σαν μια Ιερή Συμμαχία, σαν μια Ιερή Συμφωνία...ευχαριστώ που το έζησα. Έστω και γι αυτή τη μία φορά και δεν ξέρω αν θα το ξαναζήσω.
Χάιλάιτ:
από σχόλιο μητέρας:
Μια από τις κόρες μου που είναι 9 ετών αφού συνήλθε από τα δακρυγόνα κι ένιωσε ασφάλεια μου είπε..."μαμά ξέρεις τί μου έκανε εντύπωση σήμερα...όλοι όταν μας έριξαν δακρυγόνα κοίταξαν πώς θα βοηθήσουν το διπλανό τους κι όχι μόνο τον εαυτό τους..."
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 01 Μαρ 2025, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
400.000 δηλαδη;vagabondo έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:24 Ας το πάμε διαφορετικά.
Οσο παει και πεφτει
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Saturn έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:56 Διαβάζω για την χθεσινή συγκέντρωση στα σόσιαλ
Χάιλάιτ:
από σχόλιο μητέρας:

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Δεν πειράζει Σατανικέ, λέγε ό,τι θες
Καθένας μας επέλεξε σε ποιά θέση θα βρεθει σε σχέση με αυτό το παιδάκι
Δίπλα ή απέναντι
Καθένας μας επέλεξε σε ποιά θέση θα βρεθει σε σχέση με αυτό το παιδάκι
Δίπλα ή απέναντι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 145 Απαντήσεις
- 4099 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-
- 62 Απαντήσεις