https://metro.co.uk/2024/07/09/weather- ... r4Qj8Bo3iASo far, the great British summer has been a bit of a let down.
While we did have a few days of warm and sunny weather last month, with a heatwave declared and highs of 31°C reported, our luck hasn’t held out and instead we’ve been subjected to rain and clouds.
There have even been yellow Met Office weather warnings for rain and thunderstorms in place in recent days – just to rub it in.
Wimbledon has even seen lower than average attendance figures as queueing fans and Centre Court got drenched.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
Σε όλον τον κόσμο πάντως...νοτ. όποιος θέλει μπορεί να πάει να δροσιστεί.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Εντάξει, θα περιμένουμε τα 36αρια να δροσιστούμε τότεtaliban έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 16:16Καλοκαίρι είναι ζέστη θα κάνει.Αλιόσα έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 12:10 στο άλλο νήμα έγραψα πως υπάρχουνε και ψέκες που λενε πως τα 38αρια και τα 40αρια C για δυο τρεις συνεχόμενες εβδομάδες (ακόμη και στη Βόρειο Ελλάδα) είναι φυσιολογικά πράματα και συνέβαιναν και στο παρελθόν (ψέμα)![]()
Η διαφορά τώρα με τα φυσιολογικά είναι ότι υπάρχει εμμονή σε τέτοια φαινόμενα που συμβαίνουν ολοένα και πιο συχνά.
Μέχρι και την Παρασκευή δυτική κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 40+.
Ειδικά Θεσσαλία από Τρίτη μέχρι Παρασκευή έως 43.
Σήμερα έχουμε 40.
Εντάξει από το ερχόμενο σ/κ θα πέσει κοντά στους 36-37 άρα θα δροσιστούμε![]()
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είναι πιο σπάνιο αλλά υπάρχουν αρκετοί και από δαύτους. Πάντως το φαινόμενο του θερμοκηπίου τους ευνοεί σε σχέση με το πως νιώθουν ενώ εμένα με καταστρέφει. Βλακεία, έπρεπε να έχουμε το φαινόμενο της κατάψυξης.Libre arbitre έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 11:57Για γυναίκες το καταλαβαίνω αλλά για άντρα κρυουλιαρη δεν έχω ακούσει ακόμα.Green Dragon έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 10:00 Δεν έχεις καταλάβει ότι είναι από αυτούς που δεν ζεσταίνονται με τίποτα, κάθονται στον ήλιο 3:00 το μεσημέρι με 40 βαθμούς και ούτε καν ιδρώνουν; Και η θεία μου κάτι τέτοια τρελά πετάει και φρικάρω.
- Τοξοβόλος_UK
Το γεγονός οτι σταθμός επι Ελλαδικού εδάφους ξεπερνάει μέσα στον Ιούλιο τις μέσες μέγιστες θερμοκρασίες της Λευκωσίας είναι πρωτοφανές.
Αν κ το 3ο δεκαήμερο παραμείνει ζεστό τότε το κόβω καμιά Σπάρτη να πιάνει κοντά στους 40 βαθμούς μέση μέγιστη θερμοκρασία. Πράγματα ανήκουστα για τα Ελληνικά δεδομένα.
https://twitter.com/FiladelfeiaHeat/sta ... 2444354930
Αν κ το 3ο δεκαήμερο παραμείνει ζεστό τότε το κόβω καμιά Σπάρτη να πιάνει κοντά στους 40 βαθμούς μέση μέγιστη θερμοκρασία. Πράγματα ανήκουστα για τα Ελληνικά δεδομένα.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Υπέκυψα. Έστειλα την παραγγελία για κλιματιστικό.
Για το τρίτο 10ημερο, αν και πολύ νωρίς, υπάρχουν ενδείξεις για πτώση της θερμοκρασίας και επιστροφή σε φυσιολογικά επίπεδα, κυρίως από 22/07 και έπειτα.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 19:21 Το γεγονός οτι σταθμός επι Ελλαδικού εδάφους ξεπερνάει μέσα στον Ιούλιο τις μέσες μέγιστες θερμοκρασίες της Λευκωσίας είναι πρωτοφανές.
- Τοξοβόλος_UK
Όχι από τα τελευταία μοντέλα.runner έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 19:58 Για το τρίτο 10ημερο, αν και πολύ νωρίς, υπάρχουν ενδείξεις για πτώση της θερμοκρασίας και επιστροφή σε φυσιολογικά επίπεδα, κυρίως από 22/07 και έπειτα.
Το σημερινό 6άρι του τζίφου δίνει σταθερά πάνω από τον ΜΟ στα ENS τουλαχιστον μέχρι 28/7.

- hellegennes
Από πού κι ως πού; Είμαστε σε χώρα που παραδοσιακά έκανε μέχρι 40+ Ιούλιο-Αύγουστο. Προς το παρόν εδώ πάντως ούτε μια μέρα δεν έφτασε στους 40°C.Green Dragon έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 10:07 1) Δεν είναι καλά, είναι πάνω από τα φυσιολογικά, έστω και λίγο (2 βαθμοί νομίζω)
Εννοείται πως είναι ενοχλητική η παρατεταμένη ζέστη και από διάφορες απόψεις δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά έχουμε διαβάσει τέρατα σ' αυτό το νήμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το ότι μπορεί να κάνει 40 δνε σημαίνει ότι είναι η φυσιολογική θερμοκρασία για την εποχή. Η απόκλιση είναι πολύ μεγάλη.hellegennes έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 22:41Από πού κι ως πού; Είμαστε σε χώρα που παραδοσιακά έκανε μέχρι 40+ Ιούλιο-Αύγουστο. Προς το παρόν εδώ πάντως ούτε μια μέρα δεν έφτασε στους 40°C.Green Dragon έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 10:07 1) Δεν είναι καλά, είναι πάνω από τα φυσιολογικά, έστω και λίγο (2 βαθμοί νομίζω)
Εννοείται πως είναι ενοχλητική η παρατεταμένη ζέστη και από διάφορες απόψεις δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά έχουμε διαβάσει τέρατα σ' αυτό το νήμα.
Εδω Αγγλία ακόμα το πιο γμμν κωλο-καλόκαιρο. Κρύο βροχές αέρας.
Πάντως η Μετεωρολογική μας προειδοποίησε οτι έπεται καύσωνας:
Μέχρι και 25° λέει! Για μία μέρα τουλάχιστον. Ίσως και δύο! Λάβετε τα μέτρα σας...
Πάντως η Μετεωρολογική μας προειδοποίησε οτι έπεται καύσωνας:
Μέχρι και 25° λέει! Για μία μέρα τουλάχιστον. Ίσως και δύο! Λάβετε τα μέτρα σας...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ας μπει η Ελλάδα στον τίτλο του νήματος, γιατί όπως έβαλα λινκ, στην Αγγλία έχουν οι άνθρωποι πήξει στο κρύο και στη βροχή.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- hellegennes
Από ποιο πράγμα απόκλιση; Εννοείται πως είναι φυσιολογικές θερμοκρασίες καλοκαιριού.Green Dragon έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 22:45Το ότι μπορεί να κάνει 40 δνε σημαίνει ότι είναι η φυσιολογική θερμοκρασία για την εποχή. Η απόκλιση είναι πολύ μεγάλη.hellegennes έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 22:41Από πού κι ως πού; Είμαστε σε χώρα που παραδοσιακά έκανε μέχρι 40+ Ιούλιο-Αύγουστο. Προς το παρόν εδώ πάντως ούτε μια μέρα δεν έφτασε στους 40°C.Green Dragon έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 10:07 1) Δεν είναι καλά, είναι πάνω από τα φυσιολογικά, έστω και λίγο (2 βαθμοί νομίζω)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- NewModelArmy
Δεν υπαρχει τιποτα το φυσιολογικο να παει στους 40 βαθμους καθε μερα επι 15 μερες.Δεν υπαρχει τιποτα το φυσιολογικο το βραδυ να πρεπει να παει 3 τα ξημερωματα για να πεσει κατω απο τους 30.Δεν εχουμε ξεμωραθει να μην θυμομαστε οτι οι καυσωνες πριν 20-25 χρονια διαρκουσαν 3,το πολυ 5 μερες .
-
Δημοκράτης
Και τι μπορείς να κάνεις για όλο αυτο;NewModelArmy έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 00:21 Δεν υπαρχει τιποτα το φυσιολογικο να παει στους 40 βαθμους καθε μερα επι 15 μερες.Δεν υπαρχει τιποτα το φυσιολογικο το βραδυ να πρεπει να παει 3 τα ξημερωματα για να πεσει κατω απο τους 30.Δεν εχουμε ξεμωραθει να μην θυμομαστε οτι οι καυσωνες πριν 20-25 χρονια διαρκουσαν 3,το πολυ 5 μερες .
Κ πλανήτης περνάει θερμή περίοδο, deal with it
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση