!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
stergiosbik

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Μηχανικός έγραψε: 06 Μάιος 2020, 19:42
stergiosbik έγραψε: 06 Μάιος 2020, 13:43 Καλα,ειστε βλαμμενοι;
Υποτιθεται οτι ο seismic την εκανε απο το νημα κι εσεις συνεχιζετε να ποσταρετε;
Ας γράψει ένας πόσο καλό είναι το αντισεισμικό του σύστημα και θα δεις πως θα ξανάρθει τρέχοντας. :D
Η ελπίδα να απαλλαγούμε από αυτόν χάθηκε όταν έκλεισε το παλιό και άνοιξε αυτό.
Αλλά μας μυριστηκε ο μπαγασας και έσκασε μύτη.
Σίγουρα δεν πρόκειται να την κάνει αλλά όσο του δίνουμε τροφή γράφοντας στα νηματα του τόσο θα γράφει κι αυτός.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Ο λόγος που σταμάτησα να γράφω είναι ότι ο ΝΑΝΔΡΟΣ κάνει κουμάντο στο φόρουμ και αποφασίζει αυτός αν το θέμα μου είναι επιστημονικό ή όχι Το να έχει ένας μαλάκας περισσότερη εκτίμηση από τον admin από αυτή που έχει για εμένα το θεωρώ μεγάλη προσβολή για την προσωπικότητά μου. Το να ακούει ο admin τον ΝΑΝΔΡΟΣ εις βάρος μου είναι απαράδεκτο.
Για τον λόγο αυτό σταματώ να γράφω οριστικά, εκτός αν το θέμα μου μεταφερθεί πάλη στις Θετικές επιστήμες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 07 Μάιος 2020, 14:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

seismic έγραψε: 07 Μάιος 2020, 14:50 Ο λόγος που σταμάτησα να γράφω είναι ότι ο ΝΑΝΔΡΟΣ κάνει κουμάντο στο φόρουμ και αποφασίζει αυτός αν το θέμα μου είναι επιστημονικό ή όχι Το να έχει ένας μαλάκας περισσότερη εκτίμηση από τον admin από αυτή που έχει σε εμένα το θεωρώ μεγάλη προσβολή για την προσωπικότητά μου.
Για τον λόγο αυτό σταματώ να γράφω οριστικά, εκτός αν το θέμα μου μεταφερθεί πάλη στις Θετικές επιστήμες.
Φυγε εσυ και οταν το θεμα σου ξαναπαει στις Θετικες επιστημες,θα σε φωναξουμε.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

seismic ενημερωνε μας για ότι νεωτερο σχετικα με την πατεντα. Υπαρχουν ατομα που ενδιαφερονται
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
seismic

Bazoomba έγραψε: 07 Μάιος 2020, 15:07 seismic ενημερωνε μας για ότι νεωτερο σχετικα με την πατεντα. Υπαρχουν ατομα που ενδιαφερονται
Φίλε μου εδώ μέσα έχει πέσει κορωνοιός. Όποιος θέλει να μαθαίνει νέα για την πατέντα ας γίνει μέλος στην ιστοσελίδα μου. https://www.facebook.com/groups/1227353 ... =bookmarks
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Bazoomba έγραψε: 07 Μάιος 2020, 15:07 seismic ενημερωνε μας για ότι νεωτερο σχετικα με την πατεντα. Υπαρχουν ατομα που ενδιαφερονται
Όχι δημόσια! :smt018

Κλείστε δωμάτιο σε ξενοδοχείο!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

seismic έγραψε: 07 Μάιος 2020, 14:50
Στην σωστή θέση είναι, διότι έχουν αναφερθεί στο νήμα πλείστα όσα αντιεπιστημονικά και υπάρχει κόσμος που διαβάζει αμέριμνος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
seismic

hellegennes έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:29
Στην σωστή θέση είναι, διότι έχουν αναφερθεί στο νήμα πλείστα όσα αντιεπιστημονικά και υπάρχει κόσμος που διαβάζει αμέριμνος.
Οκ αφού ανέφερες την επιστήμη, η επιστήμη έχει κανόνες τι είναι επιστημονικό και τι όχι. Παρατήρηση, Θεωρεία - πείραμα, δημοσίευση, αναφορές κριτών. Όλα αυτά τα έχω στο θέμα μου.
ΌΧΙ δεν είναι στην σωστή θέση. Αυτά που έγραφα στο θέμα μου έχουν δημοσιευθεί σε πέντε διαφορετικά επιστημονικά περιοδικά οπότε εγώ είμαι επιστήμονας και ερευνητής ( Α ) με διεθνή πατέντα και μιλάω επώνυμα και κρίνομε.
Εσύ και οι άλλοι που κρίνετε τι είναι επιστημονικό ποιοι είστε? Ούτε η μάνα σας δεν σας ξέρει. Τι επιστημονικό έχετε να παρουσιάσετε σε επιστημονικό περιοδικό με κριτές? Δεν έχετε καν όνομα γιατί είσαστε ψεύτικοι, όπως ψεύτικα είναι και αυτά που λέτε.
Είσαστε τσιπαρισμένα τρόλ για την επιστήμη... . Δεν έχετε το δικαίωμα να κρίνεται για τους υπόλοιπους του φόρουμ το τι είναι επιστημονικό και τι δεν είναι αφού δεν έχετε τα προσόντα του επιστήμονα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Δεν είσαι επιστήμονας, δεν έχεις σπουδάσει κάποια επιστήμη, δεν έχεις δημοσιεύσεις σε κανονικά επιστημονικά περιοδικά και έχεις παραθέσει ένα μάτσο μαλακίες που αντιτίθενται σε απλή φυσική γυμνασίου, που αν δεν ίσχυε δεν θα λειτουργούσε ο κόσμος όπως τον ξέρουμε.

Πολλοί από εμάς έχουμε σπουδάσει επιστήμες και έχουμε τα προσόντα να κρίνουμε τι είναι επιστημονικό και τι όχι, αν και στην δική σου περίπτωση αρκούν γνώσεις φυσικής γυμνασίου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
seismic

hellegennes έγραψε: 08 Μάιος 2020, 08:23 Δεν είσαι επιστήμονας, δεν έχεις σπουδάσει κάποια επιστήμη, δεν έχεις δημοσιεύσεις σε κανονικά επιστημονικά περιοδικά και έχεις παραθέσει ένα μάτσο μαλακίες που αντιτίθενται σε απλή φυσική γυμνασίου, που αν δεν ίσχυε δεν θα λειτουργούσε ο κόσμος όπως τον ξέρουμε.

Πολλοί από εμάς έχουμε σπουδάσει επιστήμες και έχουμε τα προσόντα να κρίνουμε τι είναι επιστημονικό και τι όχι, αν και στην δική σου περίπτωση αρκούν γνώσεις φυσικής γυμνασίου.
Έχεις καταλάβει επιστήμονα τι έχω κάνει?
Είμαι ο πρώτος όλων των εποχών που βρήκα την τελική λύση στο πρόβλημα που λέγετε σεισμός.
Είμαι ο επιστήμονας με κεφαλαίο της αντισεισμικής τεχνολογίας των κατασκευών όλων των εποχών.
Τα χρήματα που ξοδεύονται κάθε χρόνο παγκοσμίως σε πειράματα και μελέτες για να βελτιώσουν έστω και λίγο την αντοχή των κατασκευών στον σεισμό ξεπερνά το ΑΕΠ της Ελλάδας.
Και μου λες ότι δεν είμαι επιστήμονας και ότι η αντισεισμική τεχνολογία χρειάζεται γνώσεις φυσικής γυμνασίου?
Η απλή μηχανική υπάγεται στα ανώτερα μαθηματικά της φυσικής αν δεν το ξέρεις.
Μην σε πάω σε μη γραμμικές αναλύσεις γιατί θα χάσεις τον μπούσουλα.
Έχω σπουδάσει μηχανικός. Έχω τριαδική διεθνή πατέντα που αυτό και μόνο με καθιστά ερευνητή Α που είναι ανώτερος τίτλος του καθηγητή, και αναγνωρίζετε διεθνώς. Και πρώτα να μαθαίνεις και μετά να μιλάς.
Είναι του κόλου το δεύτερο καλύτερο περιοδικό ανοικτής πρόσβασης στον κόσμο ε!
Μήπως είσαστε του κόλου εσείς ?
https://www.scirp.org/journal/Subscribe ... rnalID=788
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

seismic έγραψε: 08 Μάιος 2020, 07:14
hellegennes έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:29
Οκ αφού ανέφερες την επιστήμη, η επιστήμη έχει κανόνες τι είναι επιστημονικό και τι όχι. Παρατήρηση, Θεωρεία - πείραμα, δημοσίευση, αναφορές κριτών. Όλα αυτά τα έχω στο θέμα μου.
ΌΧΙ δεν είναι στην σωστή θέση. Αυτά που έγραφα στο θέμα μου έχουν δημοσιευθεί σε πέντε διαφορετικά επιστημονικά περιοδικά οπότε εγώ είμαι επιστήμονας και ερευνητής ( Α ) με διεθνή πατέντα και μιλάω επώνυμα και κρίνομε.
Εσύ και οι άλλοι που κρίνετε τι είναι επιστημονικό ποιοι είστε? Ούτε η μάνα σας δεν σας ξέρει. Τι επιστημονικό έχετε να παρουσιάσετε σε επιστημονικό περιοδικό με κριτές? Δεν έχετε καν όνομα γιατί είσαστε ψεύτικοι, όπως ψεύτικα είναι και αυτά που λέτε.
Είσαστε τσιπαρισμένα τρόλ για την επιστήμη... . Δεν έχετε το δικαίωμα να κρίνεται για τους υπόλοιπους του φόρουμ το τι είναι επιστημονικό και τι δεν είναι αφού δεν έχετε τα προσόντα του επιστήμονα.
ανάφερε σε παρακαλώ τα 5 περιοδικά. Το ένα (open journal of civil engineering) ειναι ανυπόληπτο.
Τα υπόοιπα? Επίσης το να δημοσιεύεις το ίδιο πράγμα σε διαφορετικά περιοδικά σημαίνει ότι 1) οι reviewers δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους αφού δημοσιεύεις το ίδιο σαν καινούριο, 2) ότι το περιοδικό είναι ανυπόληπτο, καίγεται για δημοσιεύσεις και δημοσιεύει ότι του στείλεις

Εγώ που κρίνω είμια διπλωματούχος πολ μη ΑΠΘ με βαθμό πτυχίου 8.32, κάτοχος MSc in Structural Steel design Imperial College London, PhD in structural Egineering Imperial College London
έχω 34 δημοσιεύσεις σε κανονικά διεθνή περιοδικά, όχι σε mickey mouse, με 1200 citations και καμία 40ρια δημοσιεύσεις σε συνέδρια, είμαι μέλος του editorial panel διεθνούς περιοδικού, μέλος της εθνικής επιτροπής του Ευρωκώδικα 9 της Αγγλίας και του Ευρωκώδικα 3 της Ελλάδας
Επίσης βάσει της έρευνας μου έχει αναθεωρηθεί το τμήμα του Ευρωκώδικα 3 που αφορά στις κατασκευές από ανοξείδωτο χάλυβα.
Αυτά τα ολίγα
Αλλά και απόφοιτος λυκείου να ήμουν πάλι θα καταλάβαινα ότι αυτά που λες δε στέκουν
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Δεν έχεις σπουδάσει μηχανικός. Δεν έχεις βγάλει καν το δημοτικό. Έχεις εκφράσει και σ' αυτό και σ' άλλα νήματα πράγματα που αντίκεινται σε βασικούς νόμους της φυσικής.

Εγώ έχω σπουδάσει μηχανικός, αντιθέτως. Έχω τελειώσει πολιτικός μηχανικός με μεταπτυχιακό στο ινοπλισμένο σκυρόδεμα.

Δεν έχεις κάνει τίποτα. Δεν έχεις λύσει κανένα πρόβλημα, δεν είσαι πρώτος σε τίποτα και η αντισεισμική κατασκευή είναι ολόκληρος υποκλάδος της μηχανικής, που λειτουργεί μια χαρά.

Δεν έχεις αποδείξει καν θεωρητικά ότι ο μηχανισμός σου προσφέρει κάτι χρησιμότερο από τα ισχύοντα πρότυπα και μεθόδους, πόσο μάλλον πρακτικά.

Νομίζεις ότι με αντιεπιστημονικές επιδείξεις στο Youtube έγινες επιστήμονας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

hellegennes έγραψε: 08 Μάιος 2020, 08:23 Δεν είσαι επιστήμονας, δεν έχεις σπουδάσει κάποια επιστήμη, δεν έχεις δημοσιεύσεις σε κανονικά επιστημονικά περιοδικά και έχεις παραθέσει ένα μάτσο μαλακίες που αντιτίθενται σε απλή φυσική γυμνασίου, που αν δεν ίσχυε δεν θα λειτουργούσε ο κόσμος όπως τον ξέρουμε.

τον αδικείς λίγο, ταλαντώσεις κάναμε στο λύκειο αν θυμάμαι καλά
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

seismic έγραψε: 08 Μάιος 2020, 14:44

Έχεις καταλάβει επιστήμονα τι έχω κάνει?
Είμαι ο πρώτος όλων των εποχών που βρήκα την τελική λύση στο πρόβλημα που λέγετε σεισμός.
Είμαι ο επιστήμονας με κεφαλαίο της αντισεισμικής τεχνολογίας των κατασκευών όλων των εποχών.
Τα χρήματα που ξοδεύονται κάθε χρόνο παγκοσμίως σε πειράματα και μελέτες για να βελτιώσουν έστω και λίγο την αντοχή των κατασκευών στον σεισμό ξεπερνά το ΑΕΠ της Ελλάδας.
Και μου λες ότι δεν είμαι επιστήμονας και ότι η αντισεισμική τεχνολογία χρειάζεται γνώσεις φυσικής γυμνασίου?
Η απλή μηχανική υπάγεται στα ανώτερα μαθηματικά της φυσικής αν δεν το ξέρεις.
Μην σε πάω σε μη γραμμικές αναλύσεις γιατί θα χάσεις τον μπούσουλα.
Έχω σπουδάσει μηχανικός. Έχω τριαδική διεθνή πατέντα που αυτό και μόνο με καθιστά ερευνητή Α που είναι ανώτερος τίτλος του καθηγητή, και αναγνωρίζετε διεθνώς. Και πρώτα να μαθαίνεις και μετά να μιλάς.
Είναι του κόλου το δεύτερο καλύτερο περιοδικό ανοικτής πρόσβασης στον κόσμο ε!
Μήπως είσαστε του κόλου εσείς ?
https://www.scirp.org/journal/Subscribe ... rnalID=788
να σου δώσεις και νομπελ τότε
Το να αναγνωρίζεις μόνος σου τον εαυτό σου δεν είναι δείγμα επιστημοσύνης, κάπως αλλιώς λέγεται.
seismic

hellegennes έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:07 Δεν έχεις σπουδάσει μηχανικός. Δεν έχεις βγάλει καν το δημοτικό. Έχεις εκφράσει και σ' αυτό και σ' άλλα νήματα πράγματα που αντίκεινται σε βασικούς νόμους της φυσικής.

Εγώ έχω σπουδάσει μηχανικός, αντιθέτως. Έχω τελειώσει πολιτικός μηχανικός με μεταπτυχιακό στο ινοπλισμένο σκυρόδεμα.

Δεν έχεις κάνει τίποτα. Δεν έχεις λύσει κανένα πρόβλημα, δεν είσαι πρώτος σε τίποτα και η αντισεισμική κατασκευή είναι ολόκληρος υποκλάδος της μηχανικής, που λειτουργεί μια χαρά.

Δεν έχεις αποδείξει καν θεωρητικά ότι ο μηχανισμός σου προσφέρει κάτι χρησιμότερο από τα ισχύοντα πρότυπα και μεθόδους, πόσο μάλλον πρακτικά.

Νομίζεις ότι με αντιεπιστημονικές επιδείξεις στο Youtube έγινες επιστήμονας.
Τώρα κατάλαβα. Είσαι ένας από αυτούς που τους μπήκε βαθειά από έναν μάστορα.
Φυσικά ντρεπόσουν να με αντιμετωπίσεις όταν καλούσα κάθε κυρά Κατίνα να αντιπαρατεθεί μαζί μου.
Κρυβόσαστε στα λαγούμια σας.
Ποτέ δεν είναι αργά.
Απόδειξε ότι αυτά που λέω δεν στέκουν. Μην μου πεις ότι δεν καταλαβαίνω και δεν μου λες.
Πες εσύ και θα πάρεις απάντησή. Αντιεπιστημονικό είναι να μονοπωλείται την έρευνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 08 Μάιος 2020, 15:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”