seismic έγραψε: 08 Μάιος 2020, 07:14
hellegennes έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:29
seismic έγραψε: 07 Μάιος 2020, 14:50
Για τον λόγο αυτό σταματώ να γράφω οριστικά, εκτός αν το θέμα μου μεταφερθεί πάλη στις Θετικές επιστήμες.
Στην σωστή θέση είναι, διότι έχουν αναφερθεί στο νήμα πλείστα όσα αντιεπιστημονικά και υπάρχει κόσμος που διαβάζει αμέριμνος.
Οκ αφού ανέφερες την επιστήμη, η επιστήμη έχει κανόνες τι είναι επιστημονικό και τι όχι. Παρατήρηση, Θεωρεία - πείραμα, δημοσίευση, αναφορές κριτών. Όλα αυτά τα έχω στο θέμα μου.
ΌΧΙ δεν είναι στην σωστή θέση. Αυτά που έγραφα στο θέμα μου έχουν δημοσιευθεί
σε πέντε διαφορετικά επιστημονικά περιοδικά οπότε εγώ είμαι επιστήμονας και ερευνητής ( Α ) με διεθνή πατέντα και μιλάω επώνυμα και κρίνομε.
Εσύ και οι άλλοι που κρίνετε τι είναι επιστημονικό ποιοι είστε? Ούτε η μάνα σας δεν σας ξέρει. Τι επιστημονικό έχετε να παρουσιάσετε σε επιστημονικό περιοδικό με κριτές? Δεν έχετε καν όνομα γιατί είσαστε ψεύτικοι, όπως ψεύτικα είναι και αυτά που λέτε.
Είσαστε τσιπαρισμένα τρόλ για την επιστήμη... . Δεν έχετε το δικαίωμα να κρίνεται για τους υπόλοιπους του φόρουμ το τι είναι επιστημονικό και τι δεν είναι αφού δεν έχετε τα προσόντα του επιστήμονα.
ανάφερε σε παρακαλώ τα 5 περιοδικά. Το ένα (open journal of civil engineering) ειναι ανυπόληπτο.
Τα υπόοιπα? Επίσης το να δημοσιεύεις το ίδιο πράγμα σε διαφορετικά περιοδικά σημαίνει ότι 1) οι reviewers δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους αφού δημοσιεύεις το ίδιο σαν καινούριο, 2) ότι το περιοδικό είναι ανυπόληπτο, καίγεται για δημοσιεύσεις και δημοσιεύει ότι του στείλεις
Εγώ που κρίνω είμια διπλωματούχος πολ μη ΑΠΘ με βαθμό πτυχίου 8.32, κάτοχος MSc in Structural Steel design Imperial College London, PhD in structural Egineering Imperial College London
έχω 34 δημοσιεύσεις σε κανονικά διεθνή περιοδικά, όχι σε mickey mouse, με 1200 citations και καμία 40ρια δημοσιεύσεις σε συνέδρια, είμαι μέλος του editorial panel διεθνούς περιοδικού, μέλος της εθνικής επιτροπής του Ευρωκώδικα 9 της Αγγλίας και του Ευρωκώδικα 3 της Ελλάδας
Επίσης βάσει της έρευνας μου έχει αναθεωρηθεί το τμήμα του Ευρωκώδικα 3 που αφορά στις κατασκευές από ανοξείδωτο χάλυβα.
Αυτά τα ολίγα
Αλλά και απόφοιτος λυκείου να ήμουν πάλι θα καταλάβαινα ότι αυτά που λες δε στέκουν